همين الان با همین قراردادای حال حاضر قرارداد بازنشستگانو که گویا امسال با 30000 تومن میخاد باشه در نظر بگیریم شرایط سهم مساعده، همین قرارداد بازنشستگان زیان دهه پارسال يني با 600ميليارد تومن اضافه تر بره امسال!! درسته رباني همه چيو ديگه خيليـــــ گنده ميکنه و ميخاد همشو سود بگيره :)) چون بايد واقع بين باشيم و در نظر بگيريم تو اين مدت هزينه درمان و خصوصا دارو خيلي بالاتر رفته و مثه امسال که باش با 300ميليارد سر به سر رفتيم ديگه نيستو خيلي بيشتره ولي مطمئنن ديگه مثه امسالم نيس که ضرر بزنه به نظرم ميشه حداقل يه حاشيه سوده 4-5% واسش متصور بود که خودش ميشه بالاي 80 تومن سود فقط از همين قرارداد! قرارداد ديگم نخواسيم!! ;) واقعا اين سوده ده تومني بره همچين شرکتي که بشينن دارايياشو حساب کنن بالاي 150 ميليارده بيشتر به جک شبيهه!! اصن همين 60 ميلياردي که حسيني داش ميگف سپرده داريم بزارن تو بانک تات 20تومن بره هر سهم سود ميده شرکتم ول کنن بره :)) قضيه اعلام اين سود کمي بوداره مگه نه بانکه دي هم کشته مرده ما نيس بياد بگه سهمو رو 300 تومن جم ميکنم! بدونن واسشون سودي نداره 100ساله سياه ازين کارا نميکنن!! فقط کافيه در کنار قرارداداي الان يکي ازون قراردادايي که حسيني داش ميگف عملي بشه! ملوم ني سوده سهم تا کجا بره، قشنک ميره بالا 150 200 تومن!! اميدوارم صرفا حرف نباشه و مارو علاف نکنن! :-s
به نظرم این عقب انداختن مجمع افزایش سرمایه هم تو راستای همین اعلام سوده پایین کمی بوداره چون اصن دلیل منطقی نیاوردن چرا عقبش انداختن گف نمیدونم بورس گفته الان جایز نیس !! :)) اینجوری که من حس میکنم اگه سهم بعده مجمع سالیانه عینه ادم وا بشه و سازمان دیگه گیر نده اینا تا مجمع فوق العاده میخان قشنگ جم کنن و بعده مجمع افزایش سرمایه خبرا رو میشن و سهم بالا میره! بچه هایی که تو پیش مجمع بودن ایا اون موقه بحثه افزایش سرمایه همزمان با مجمع عادی رو گفتن یا گفتن عقب قراره بیفته ؟!؟؟
به نظرم این عقب انداختن مجمع افزایش سرمایه هم تو راستای همین اعلام سوده پایین کمی بوداره چون اصن دلیل منطقی نیاوردن چرا عقبش انداختن گف نمیدونم بورس گفته الان جایز نیس !! :)) اینجوری که من حس میکنم اگه سهم بعده مجمع سالیانه عینه ادم وا بشه و سازمان دیگه گیر نده اینا تا مجمع فوق العاده میخان قشنگ جم کنن و بعده مجمع افزایش سرمایه خبرا رو میشن و سهم بالا میره! بچه هایی که تو پیش مجمع بودن ایا اون موقه بحثه افزایش سرمایه همزمان با مجمع عادی رو گفتن یا گفتن عقب قراره بیفته ؟!؟؟
نظر