بیمه دی (ودی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هامد
    ستاره دار(7)
    • Aug 2012
    • 2611

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
    با سلام
    بله این چیز تازه ای نیست
    با یک کد بیش از 5درصد رو نمیتونن معامله کنن به صورت خرد
    نه بابا وحید 5% کجا بود! کلن 7میل معامله شده که 5میلش رو باطل کردن، گفتن معاملات سهامدارای بالای 5% رو باطل کردیم! احتمال محدود به بازگشاییاس ولی من تا حالا ندیدم تو نمونه مشابه دیده بودی؟
    اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
      نه بابا وحید 5% کجا بود! کلن 7میل معامله شده که 5میلش رو باطل کردن، گفتن معاملات سهامدارای بالای 5% رو باطل کردیم! احتمال محدود به بازگشاییاس ولی من تا حالا ندیدم تو نمونه مشابه دیده بودی؟
      اره درسته
      علتشو نمیدونم
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

پهن خر میخریدم سود میداد نه ضرر
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• هامد
          ستاره دار(7)
          • Aug 2012
          • 2611

:( واقعا ده ماه طلایی از دست رفت با این تغییر مدیرعاملیو طول کشیدن گزارشا! فعلا علی الحساب خارج شدیم چون موج شماری قبلی رو فیل کرد و نمیشه قطعی هنوز نظر داد منتظر میشم ببینم چی میشه، البته از طریق دوستان قراردادی منعقد بشه باخبر میشیم و حتما اینجا میزارم، اخرین خبری که داشتم این بود سه شنبه صب علی حسینی با تامین اجتماعی بره تمدید قرارداد قرار داشتن دیگه نمیدونم چی شده ولی قبلش خبر توافق با سرانه 24هزارتومن رو شنیده بودم، قرارداد ایرانخودروئم هنوز نگرفتن ولی پیگیرن احتمالش هس، اگه همین ایران خودروئه ام بگیره عالی میشه چون حاشیه سودش بالاست ...
          اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• ahmad m
            ستاره دار(2)
            • Aug 2012
            • 968

فروش جایز نیست چند وقتی در این محدوده رنج میده بعد حرکت در ضمن فردا یک حرکت رو به بالا در سهم انجام خواهد شد. و چند روزی رنج میده و بعد حرکت مثل تاید واتر و ثامان و...
            بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• شاهین محلوجی
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 2050

از روز بازگشایی در 3 مرحله خرید شد اهداف بالایی داره ...
              جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• kohnekar
                عضو عادی
                • Jan 2013
                • 122

دوستان سلام من که گفتم طلسم دی دیگه باطل شد بخرید نگرانش نباشید /:.wubsmiley.:/

نظر

• AIDIN90
                  ستاره‌دار (21)
                  • May 2011
                  • 1061

ودی در صورتی که فردا منفی شد بهترین فرصت خرید هست هدف بالای 500تومن

نظر

• arak_bourse
                    کاربر فعال
                    • Nov 2010
                    • 3802

سلام آيدين
                    به نظرت منفي ميشه امروز؟
                    واقعا بايد بگم تمام سهم هايي كه تا حالا پيشنهاد دادي عالي بودن و به موقع آلارم دادي بازم ازاين كارا بكن.
                    در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Post
                    ودی در صورتی که فردا منفی شد بهترین فرصت خرید هست هدف بالای 500تومن
                    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• HERMES ANTIQUE
                      عضو جدید
                      • Sep 2013
                      • 18

بادرود سهمی که افزایش سرمایه اش قراره صرف تسویه بدهی به بیمارستان های طرف قرارداد واشخاص بشه انتظاربیشتری ازش نمیره من موندم این همه سهم بافاندعالی چرابیمه دی؟دوستان خودتان بررسی فرمائید هیچ توصیه ای برخریدوفروش ندارم باتشکر

نظر

• kohnekar
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 122

با سلام دوستان تا اونجایی که من میدونم این سهم بدهیهایشو میخواد با ازاد کردن ذخایر پر کنه که کار معمولی تو همه بیمه ایهاست در ثانی من چیزی که شنیدم اگه درست باشه که انشالله هست 500 که چیزی نیست برو تا 1500 2000 تومان در یه بازده میان مدت این سهم رو این قیمتها جکه سال بورسه /:.grlim:./

نظر

• هامد
                          ستاره دار(7)
                          • Aug 2012
                          • 2611

خب اونقدی که فروخته بودم جایگزین شد چون فعلا باید یه نوسان خوب بده، بیمه دانش قرارداده 70میلیاردیش بسته شد که احتمالا امروز فردا بیاد رو کدال که چن روز مثبت میکنه سهمو، قرارداد بازنشستگان ذز حاله پیگیریه بیمه مرکزی این وسط داره اذیت میکنه نمیدونم مشکلش چیه دقیقا! ارزش این قرارداد نزدیک 1000 میلیارده که امیدوارم بسته بشه بقیه قراردادام در حاله مذاکره ان! یه سری خبرم هس که چن روزه اینده علی حسینی میخاد یه مصاحبه داشته باشه در رابطه ارزندگی سهم و ...
                          اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• HERMES ANTIQUE
                            عضو جدید
                            • Sep 2013
                            • 18

بادرود اگردوستان نگاهی به ضمیمه گزارش بیمه دی بندازن که درتاریخ 1392/06/26 به بورس ارسال شده همه مواردعنوان شده درثانی بیمه درمان ضریب خسارت بالائی داره که حتی بامبلغ سرانه 400000 ریال هم پوشش داده نمیشه ماهیت بیمه درمان همانند بیمه شخص ثالث زیانده است متاسفانه عدم وجودتخصص آکچوری درصنعت بیمه باعث بوجودآمدن دامپینگ میشه موفق باشید

نظر

• هامد
                              ستاره دار(7)
                              • Aug 2012
                              • 2611

در اصل توسط HERMES ANTIQUE پست شده است View Post
                              بادرود اگردوستان نگاهی به ضمیمه گزارش بیمه دی بندازن که درتاریخ 1392/06/26 به بورس ارسال شده همه مواردعنوان شده درثانی بیمه درمان ضریب خسارت بالائی داره که حتی بامبلغ سرانه 400000 ریال هم پوشش داده نمیشه ماهیت بیمه درمان همانند بیمه شخص ثالث زیانده است متاسفانه عدم وجودتخصص آکچوری درصنعت بیمه باعث بوجودآمدن دامپینگ میشه موفق باشید
                              اولا در مورد افزایش سرمایه که گفتی بگم که اصن افزایش سرمایه ای در کار نیس چون افزایش سرمایه از تجدید ارزیابیه و کلا این که میگی قراره بره واسه بدهی ها خیلی جالبه !!
                              دوما در مورد بیمه درمان اره درسته اکثر موارد حاشیه سود پایینی داره و میتونه زیانده باشه، 91 قرارداد بازنشستگان خیلی پایین بسته شده بود حدود 250 میلیارد تومن و در اخر نزدیک 70-80 میلیارد به شرکت ضرر زد که از ذخایر کم کردن البته ضررش بیشتر ازین حرفا بود چون از سوده بقیه قراردادا کم کرد و درکل ضرری حدود 100میلیارد تومنی داشت البته فک کنم شرکت میتونه بابت این زیانش از بیمه مرکزی درخاست غرامت کنه و بحثش مفصل تو مجمع باز شد، امسال اگه بگیره با سرانه 28000 تومنیه و کل قرارداد نزدیک 1000میلیارد میشه خب با قرارداد پارسال بخایم مقایسش کنیم حدود 3-4 برابر شده و مطمئن باش امسال دیگه زیانده نخاهد بود هرچن شاید حاشیه سوده بالاییم نداشته باشه ولی مطمئنن مثه امسال دیگه نیس به نظرم میشه حاشیه سوده 5-6% واسش گرفت که همین میشه نزدیک 100تومن سوده سهم ولی فعلا مهم اینه قرارداد بسته بشه و بیمه مرکزی کوتاه بیاد، البته باقی قراردادا بیشتر تو سود موثرن چون حاشیه سوداشون خیلی بالاس باید امیدوار باشیم ...
                              اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• HERMES ANTIQUE
                                عضو جدید
                                • Sep 2013
                                • 18

بادرود جناب هامدخان من حرفی ازخودم درنیاوردم به گزارش ضمیمه مراجعه کنیدبعدا"اظهارنظربفرمائید ضمنا"درمجمع اگرحضورداشتیدمبلغ زیان خیلی بیشترازاین حرفهابود امیدوارم دوستانی که سهم رودارن درست تصمیم بگیرن باتشکر

نظر

در حال کار...
                                X