در اصل توسط وحید 20 پست شده است
View Post
بیمه دی (ودی)
Collapse
X
-
در اصل توسط هامد پست شده است View Postنه بابا وحید 5% کجا بود! کلن 7میل معامله شده که 5میلش رو باطل کردن، گفتن معاملات سهامدارای بالای 5% رو باطل کردیم! احتمال محدود به بازگشاییاس ولی من تا حالا ندیدم تو نمونه مشابه دیده بودی؟
علتشو نمیدونمدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
:( واقعا ده ماه طلایی از دست رفت با این تغییر مدیرعاملیو طول کشیدن گزارشا! فعلا علی الحساب خارج شدیم چون موج شماری قبلی رو فیل کرد و نمیشه قطعی هنوز نظر داد منتظر میشم ببینم چی میشه، البته از طریق دوستان قراردادی منعقد بشه باخبر میشیم و حتما اینجا میزارم، اخرین خبری که داشتم این بود سه شنبه صب علی حسینی با تامین اجتماعی بره تمدید قرارداد قرار داشتن دیگه نمیدونم چی شده ولی قبلش خبر توافق با سرانه 24هزارتومن رو شنیده بودم، قرارداد ایرانخودروئم هنوز نگرفتن ولی پیگیرن احتمالش هس، اگه همین ایران خودروئه ام بگیره عالی میشه چون حاشیه سودش بالاست ...اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
از روز بازگشایی در 3 مرحله خرید شد اهداف بالایی داره ...جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
-
بادرود سهمی که افزایش سرمایه اش قراره صرف تسویه بدهی به بیمارستان های طرف قرارداد واشخاص بشه انتظاربیشتری ازش نمیره من موندم این همه سهم بافاندعالی چرابیمه دی؟دوستان خودتان بررسی فرمائید هیچ توصیه ای برخریدوفروش ندارم باتشکر
نظر
-
با سلام دوستان تا اونجایی که من میدونم این سهم بدهیهایشو میخواد با ازاد کردن ذخایر پر کنه که کار معمولی تو همه بیمه ایهاست در ثانی من چیزی که شنیدم اگه درست باشه که انشالله هست 500 که چیزی نیست برو تا 1500 2000 تومان در یه بازده میان مدت این سهم رو این قیمتها جکه سال بورسه /:.grlim:./
نظر
-
خب اونقدی که فروخته بودم جایگزین شد چون فعلا باید یه نوسان خوب بده، بیمه دانش قرارداده 70میلیاردیش بسته شد که احتمالا امروز فردا بیاد رو کدال که چن روز مثبت میکنه سهمو، قرارداد بازنشستگان ذز حاله پیگیریه بیمه مرکزی این وسط داره اذیت میکنه نمیدونم مشکلش چیه دقیقا! ارزش این قرارداد نزدیک 1000 میلیارده که امیدوارم بسته بشه بقیه قراردادام در حاله مذاکره ان! یه سری خبرم هس که چن روزه اینده علی حسینی میخاد یه مصاحبه داشته باشه در رابطه ارزندگی سهم و ...اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
بادرود اگردوستان نگاهی به ضمیمه گزارش بیمه دی بندازن که درتاریخ 1392/06/26 به بورس ارسال شده همه مواردعنوان شده درثانی بیمه درمان ضریب خسارت بالائی داره که حتی بامبلغ سرانه 400000 ریال هم پوشش داده نمیشه ماهیت بیمه درمان همانند بیمه شخص ثالث زیانده است متاسفانه عدم وجودتخصص آکچوری درصنعت بیمه باعث بوجودآمدن دامپینگ میشه موفق باشید
نظر
-
در اصل توسط HERMES ANTIQUE پست شده است View Postبادرود اگردوستان نگاهی به ضمیمه گزارش بیمه دی بندازن که درتاریخ 1392/06/26 به بورس ارسال شده همه مواردعنوان شده درثانی بیمه درمان ضریب خسارت بالائی داره که حتی بامبلغ سرانه 400000 ریال هم پوشش داده نمیشه ماهیت بیمه درمان همانند بیمه شخص ثالث زیانده است متاسفانه عدم وجودتخصص آکچوری درصنعت بیمه باعث بوجودآمدن دامپینگ میشه موفق باشید
دوما در مورد بیمه درمان اره درسته اکثر موارد حاشیه سود پایینی داره و میتونه زیانده باشه، 91 قرارداد بازنشستگان خیلی پایین بسته شده بود حدود 250 میلیارد تومن و در اخر نزدیک 70-80 میلیارد به شرکت ضرر زد که از ذخایر کم کردن البته ضررش بیشتر ازین حرفا بود چون از سوده بقیه قراردادا کم کرد و درکل ضرری حدود 100میلیارد تومنی داشت البته فک کنم شرکت میتونه بابت این زیانش از بیمه مرکزی درخاست غرامت کنه و بحثش مفصل تو مجمع باز شد، امسال اگه بگیره با سرانه 28000 تومنیه و کل قرارداد نزدیک 1000میلیارد میشه خب با قرارداد پارسال بخایم مقایسش کنیم حدود 3-4 برابر شده و مطمئن باش امسال دیگه زیانده نخاهد بود هرچن شاید حاشیه سوده بالاییم نداشته باشه ولی مطمئنن مثه امسال دیگه نیس به نظرم میشه حاشیه سوده 5-6% واسش گرفت که همین میشه نزدیک 100تومن سوده سهم ولی فعلا مهم اینه قرارداد بسته بشه و بیمه مرکزی کوتاه بیاد، البته باقی قراردادا بیشتر تو سود موثرن چون حاشیه سوداشون خیلی بالاس باید امیدوار باشیم ...اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
بادرود جناب هامدخان من حرفی ازخودم درنیاوردم به گزارش ضمیمه مراجعه کنیدبعدا"اظهارنظربفرمائید ضمنا"درمجمع اگرحضورداشتیدمبلغ زیان خیلی بیشترازاین حرفهابود امیدوارم دوستانی که سهم رودارن درست تصمیم بگیرن باتشکر
نظر
نظر