کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قبلا گفته بودم این سهم حقوقی های مزخرفی داره.... تا یه روز صف خرید میشه شیر فلکه رو باز می کنن و تا وقتی خریدار هست می فروشن.... روز بعدش دیگه خریدار پا پیش نمیذاره... امیدوارم به قیمت های مد نظر شما برسه...
هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم
شرکت سرمایه گذاری دستاورد دی ،از زیر مجموعه های بیمه دی هستش و 6 ماهه به ازای هر سهم 5.107 ریال سود ساخته.
ارزش پرتفوی بورسی این شرکت در پایان آذر ۵,۶۳۳,۷۷۴ میلیون ریال و ارزش پرتفوی غیر بورسی اون 69430 میلیون ریال
این زیر مجموعه رو اگه بخواهیم قیمت گذاری کنیم شاید بتونیم با وگستر مقایسه کنیم (گر چه به نظرم دستاورد دی از این وگستر سرتره)
وگستر با سود 6 ماهه 3546 ریال قیمتش 2500 تومانه
:D
شرکت سرمایه گذاری دستاورد دی ،از زیر مجموعه های بیمه دی هستش و 6 ماهه به ازای هر سهم 5.107 ریال سود ساخته.
ارزش پرتفوی بورسی این شرکت در پایان آذر ۵,۶۳۳,۷۷۴ میلیون ریال و ارزش پرتفوی غیر بورسی اون 69430 میلیون ریال
این زیر مجموعه رو اگه بخواهیم قیمت گذاری کنیم شاید بتونیم با وگستر مقایسه کنیم (گر چه به نظرم دستاورد دی از این وگستر سرتره)
سلام
دوست عزیز تکلیفت رو مشخص کن بالاخره ودی ارزنده س یا نه ؟
ما میدونیم دستاورد دی چیه و صاحابش هم میشناسیم!
پی نوشت : وگستر هم تو سبد دارم و سهم سبک و ارزنده ایه وسپاهی اونجا هم دنبال سیت مدیریتی هستش و احتمال بالا بردن قیمت سهم زیاده
ودی رو اجازه نمیدن نوسانگیری انجام بده روش و فردا از منفی میکشنش رو به مثبت و متعادل میشه
فکر میکنم الباقی سهام طرفو همین جا ازش بخرن و بره دنبال سرنوشتش:.thumbsdownsmileyan
یه لحظه به علت مشابهت نام کاربری شما که امیر مصطفوی هست با اون کاربر قبلی که امیرپارسا موسوی است گیج شدم! وگرنه میدونم دستاورد چیه و مال کیه! خخخ
ضمناً دستاورد دی در فصل پاییز هم ۳۷ میلیارد تومان دیگه سود شناسایی کرده و به سود حدود ۵۷۲ تومنی در نه ماهه رسیده!
اگه ودی بخواد از محل تجدید ارزیابی داراییهای این شرکتم افزایش سرمایه بده میتونه حدود ۲۰۰ درصد از این محل افزایش سرمایه بده.
نظر