بیمه دی (ودی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alireza72000
    عضو جدید
    • Feb 2013
    • 10

امروز با امور سهام صحبت کردم.باز هم گفت احتمالا اوایل اردیبهشت نماد باز میشود.خدا به خیر کند.

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

دوستان جهت هماهنگی و حضور در دفتر شرکت جهت بازگشایی نماد لطفا با این تاپیک هماهنگ بشید:
      http://forum.talarebourse.com/f14/t49280-411.html
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        دوستان جهت هماهنگی و حضور در دفتر شرکت جهت بازگشایی نماد لطفا با این تاپیک هماهنگ بشید:
        http://forum.talarebourse.com/f14/t49280-411.html
        تنها راه باز شدن نماد همینه که همه سهامدارن برن دفتر شرکت و اعتراض کنن تا اینا مجبور بشن اون پرسنل تنبل رو به کار بکشن و گزارش رو بدن سازمان
        خدا از اینا نگذره که اینجوری با سرمایه مردم بازی میکنن
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ahmad1350
          عضو جدید
          • Feb 2013
          • 17

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          تنها راه باز شدن نماد همینه که همه سهامدارن برن دفتر شرکت و اعتراض کنن تا اینا مجبور بشن اون پرسنل تنبل رو به کار بکشن و گزارش رو بدن سازمان
          خدا از اینا نگذره که اینجوری با سرمایه مردم بازی میکنن
          قبلا هم که دوستان یکبار زحمت کشیدند رفتند . مدیرعامل هم قول داد تا 15 اسفند سهم باز میشه !! متاسفانه مدیران هیچ احترامی برای سهامداران قائل نیستند .
          این بار هم دوستان بروند شرکت ، باز هم مدیرعامل با روی باز استقبال میکنه و صحبت از ای پی اس 220 یا 320 تومانی و همچنین پورتفوی 1000 میلیاردی میکنه و قول میده مثلا تا 15 اردیبهشت بازش کنن!!

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

در اصل توسط ahmad1350 پست شده است View Post
            قبلا هم که دوستان یکبار زحمت کشیدند رفتند . مدیرعامل هم قول داد تا 15 اسفند سهم باز میشه !! متاسفانه مدیران هیچ احترامی برای سهامداران قائل نیستند .
            این بار هم دوستان بروند شرکت ، باز هم مدیرعامل با روی باز استقبال میکنه و صحبت از ای پی اس 220 یا 320 تومانی و همچنین پورتفوی 1000 میلیاردی میکنه و قول میده مثلا تا 15 اردیبهشت بازش کنن!!
            بازم یه تاثیری داره مطمئن باش همین رفتن ها باعث میشه به این مدیران خرفت فشار بیاد تا گزارش بدن نماد سهم باز بشه
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• kohnekar
              عضو عادی
              • Jan 2013
              • 122

با سلام به دوستان من خیلی وقت ÷یش به شما گفتم با امدن دکتر ع ح قیمت سهم به 2000 ت میرسه گویا دوستانی دیروز به شرکت رفته بودن و خبرهایی گرفتن که گفته های بندره تایید میکنند از من خواهشن چیزی ن÷رسید چون از گفتن جزییات بنا به دلایلی معذورام

نظر

• Mohsen 1348
                عضو عادی
                • Feb 2013
                • 83

سلام دوستان
                اگه واقعا خبری هست لطفا اطلاع رسانی کنید
                در هر صورت اخبار منتشر خواهد شد ولی چه بهتر که زودتر دوستان خوشحال بشن و سهامدارا از این بلاتکلیفی و سردرگمی راحت شن
                امیدوارم خوش خبر باشید ممنون
                سلامت و پرسود باشید

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

در اصل توسط kohnekar پست شده است View Post
                  با سلام به دوستان من خیلی وقت ÷یش به شما گفتم با امدن دکتر ع ح قیمت سهم به 2000 ت میرسه گویا دوستانی دیروز به شرکت رفته بودن و خبرهایی گرفتن که گفته های بندره تایید میکنند از من خواهشن چیزی ن÷رسید چون از گفتن جزییات بنا به دلایلی معذورام
                  ما سود 2000 ریالی رو شنیده بودیم ولی قیمت 2000 تومانی رو نه
                  به نظرم 2000 تومان خیلی برای این سهم بعید و دور از انتظار است
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• space_mohamad
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 313

از کسانی که رفتند خواهش میکنم یه خبری هم به ما شهرستانیهایی که نتونستیم بیاییم بدهند !!!
                    "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
                      از کسانی که رفتند خواهش میکنم یه خبری هم به ما شهرستانیهایی که نتونستیم بیاییم بدهند !!!
                      خبری نیست دوست عزیز بازم کلی وعد و وعید که ما فعلان میکنیم و....... با کلی اخبار مثبت
                      ولی
                      بازم خبری از باز گشایی نیست

تا گزارش ندن هیچ کدوم از اخبار سهم بدرد نمیخوره
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• alireza72000
                        عضو جدید
                        • Feb 2013
                        • 10

ز میان شرکتهای بورس و فرابورس، نماد دو شرکت شرایط متفاوتی دارد. آخرین گزارشها نشان میدهد که بیمه دی رکورددار توقف نمادها در فرابورس است و نماد این شرکت از 24آبان سال گذشته در فرابورس متوقف شده است. به این ترتیب 160 روز از تاریخ توقف این نماد در فرابورس میگذرد. درحالیکه گفته میشود با وجود تغییر مدیریت نحوه درآمدزایی این شرکت با مشکلات زیادی مواجه شده و بسیاری از بیمارستانها و سازمانهای طرف قرارداد با این شرکت بیمه در حال فسخ قراردادهایشان هستند. هرچند مدیران جدید بارها وعده دادهاند مشکلات به زودی حل خواهد شد ولی هنوز خبری از ارائه اطلاعات تازه به بورس نیست.

نظر

• space_mohamad
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 313

دوستان برید اینجا شکایت کنید ..................X-(
                          "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• alireza72000
                            عضو جدید
                            • Feb 2013
                            • 10

امروز خبردار شدم کارمندان قسمت IT شرکت بیمه دی دسته جمعی استعفا دادند.
                            خدا به ما سهامدارها رحم کند.

نظر

• هامد
                              ستاره دار(7)
                              • Aug 2012
                              • 2611

الان اگه اون مشکلی که واسه شیش ماهه بود حل بشه و تمام گزارشا بیاد رو کدال فک میکنم سازمان بدون 12ماهه سهم رو باز نمیکنه! 12 ماهه ام اون روز که ما رفتیم اماده نبود و باید اماده کنن، اون مشکل 6ماهه که مربوط به مسائل مالیاتی میشد که این همه مارو علاف کرده باید تو 12ماهه کامل برطرف بشه ینی این گزارش 12ماهه نباید این مشکل حسابرسی رو داشته باشه ازونورم که این حسابرس که با تیم قبلی جور بوده داره اذیت میکنه و ملوم نی کی این گزارش 12ماهه بخاد اماده بشه!! به همین خاطر خیلی بعید بدونم سهم به این زودیا باز بشه، تو مجمع همو میبینیم!! ;))
                              این بسته بودن تا مجمع فقط یه مزیت میتونه داشته باشه اونم اینه یه سری قرارداد که حاشیه سوده خوبی دارن احتمالا تا اون موقه قطعی میشن و احتماله اینکه تو اولین پیش بینی نشون داده بشن زیاده ....
                              اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

میگن گزارش هفته دیگه روی کدال میشینه
                                حالا سوال اینه که سهامدارن این شرکت بعد از 6 ماه انتظار حاضر به فروش سهم خود به چه قیمتی هستن؟؟
                                در کل شکی نیست که این بیمه بهترین و قوی ترین فندیمتال رو در بین بیمه های موجود در بورس داره آیا بازار بهش پی به ای 10 میده؟؟
                                آیا با وجود قراردادهایی که فعلا توی این گزارش آورده نشده اما برای امسال باید لحاظ بشه بازار بهش پی به ای بالا میده؟؟
                                هوش بازار چطور عمل میکنه یعنی خودش میتونه حساب کنه که این شرکت امسال 150 حداقل سود میسازه و نباید به گزارش اول توجه کرد؟؟
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X