دوستان سلام فراموش نکنیم که این سهم باید گزارش بده تا قیمتهای 700 تا 1000 ببینه با تکنیکال مخالف نیستم ولی گزارش این سهمو میکنه اونم از نوع حسابیش
بیمه دی (ودی)
Collapse
X
-
-
ورشکست شدن بیمه دی و هوا رفتن طلب 50 میلیاردی بیمارستان وزیر بهداشت
آینده نوشت: با ورشکست شدن بیمه دی و بلاتکلیف شدن صدها هزار مستمری بگیر تحت پوشش این بیمه، سرنوشت طلبهای حدود 100 بیمارستان و آزمایشگاه طرف قرار داد این بیمه، از جمله بیمارستان نور متعلق به دکترحسن هاشمی، وزیر بهداشت نامعلوم شده است.
مهر ماه سال گذشته در اقدامی عجیب، دولت احمدی نژاد مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی را تحت پوشش بیمه تکمیلی متعلق به بنیاد شهید قرار داد و ماهانه مبلغ ده هزار تومان بابت بیمه تکمیلی از آنان کسر کرد.
از ابتدا مشخص بود که این نوع بیمه، با این میزان حق بیمه، پاسخگوی منابع مالی بیمه تکمیلی نخواهد بود، به خصوص آن که استفاده کنندگان از این بیمه، با قرارداد با مراکزی همچون کلینیک نور تهران برای انواع و اقسام عملهای چشم مراجعه می کردند که هر عمل ساده لیزیک بالغ بریک و نیم میلیون تومان هزینه دارد. یعنی اگر از یک خانواده 4 نفره مستمری بگیر، تنها یک نفر عمل لیزیک برای حذف عینک انجام دهد، تقریبا حدود 12 سال حق بیمه تکمیلی بابت همین یک عمل باید پرداخت شود.
نتیجه آن شد که بیمه دی قادر به پرداخت هزینه مراکز درمانی طرف قرارداد هایش نشد و از مهر ماه نیز به دلیل قطع سرویس دهی 96مرکز از 100مرکز طرف قراردادش، کل قرارداد تامین اجتماعی با بیمه دی لغو گردید.
اکنون از یک سو صدهاهزار نفرتحت پوشش بیمه تکمیلی بیمه دی بلاتکلیف هستند و از سوی دیگر یکصد مرکز و بیمارستان طرف قرارداد این بیمه که مبالغ سنگینی بابت خدمات یک ساله طلبکار هستند، برای وصول طلبهای خود در بحران به سر می برند.
گفته می شود کلینیک چشم پزشکی نور که یکی از سهامداران اصلی آن، دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت است، از جمله طلبکاران بیمه دی است که طلب آن حدود 50 میلیارد تومان می شود.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
خب انقد دروغ تو اين خبر هست که بقيه خبرايي که نميدونيم راسته يا نه ارم ادم حدس ميزنه دروغه!
اول که ميگه بيمه مستمري بگيرا و بازنشسته ها ميره هوا خب درسته خيليا نميدونن ممکنه فک کنن درسته ولي خب ديگه ما که ميدونيم قرارداد دوماه پيش با ودي تموم شده ديگه چجوري ميره رو هوا!؟ خود به خود رو هوا هست! دوم که خيلي ريکلس و به شکل قشنگي ورشکستگي اعلام کرده طوري که انگار مثلا ازقبل واسه همه واضح و مشخص بوده! شرکت 65ميلياردي که بالاي 250 ميليارد ذخيره کنار گذاشته، بالاي 60-70 ميليارد سپرده بانکي، کلي بدهي معوقه از بابت قرارداداي قبلي و درصد زيادي از مبلغ قرارداداي که دست بيمه مرکزي داره (که در صورت مشخص شدن زيانده بودن قراراداد به شرکت برگشت داده ميشه) اخه چجوري ممکنه ورشکسته بشه!؟؟ اينا فقط دارايي هاي نقد شرکت بودن کله دارايي شرکتو بخايم حساب کنيم که فک کنم از سرمايه خود بانک دي هم بالاتر ميزنه!
اين قضيه بدهي 50ميلياردو من خبر ندارم ولي با وضه اين دروغايي که گفته احتمالا اينم دروغ باشه، در ضمن اگه قضيه 50 ميليارد هم درست باشه اولا شرکت هنوز کلي بدهي از بابت قرارداد داره و دوما اينکه اين مربوط به سال گذشتس و تو مجمع قرار گذاشتيم بدهي هارو از رو ذخيره بردارن پس يني در صورت درست بودن هيچ مشکلي بره امسال ايجاد نميکنه!
در مورد دوستمون که این خبرا رو پخش میکنه که دوماه پیشم خبری با همین مضمون پخش کرد قبلی رو که مطمئنیم همونی بود که حدود 5ماه پیش رفته بود پیش مدیرعامل باج خاهی کنه که در قبال پرداخت مبلغی تو خبرگزاری ها تبلیغ شرکت رو کنه که علی حسینی قبول نکرده بود! اینم احتماله اینکه باز همون شخص باشه زیاده...
البته یه احتمال هرچن اندک دیگه هم هس اینکه شرکت تو مناقصه قرارداد مهمی باشه و میخان وضعیت شرکت رو بد جلوه بدن که قراردادو نتونیم بگیریم!! چون قبلا سابقه داشته احتمال داره بازم باشه!!
خوده شرکت هم سریع در این مورد مصاحبه کرد:
سایت خبری انتخاب پایگاه خبری تحلیلی انتخاب اخبار ایران و جهان اخبار ورزشی خبر سیاسی خبر ورزشی اخبار انتخابات اخرین اخبار انتخاباتی خبر فوری اخبار ویدیویی جدیدترین اخبار ویدیویی
امیدوارم شرکت این مورد رو پیگیری قضایی کنه که الکی اخبار دروغ تو سایتا پخش میکنن! ینی باید همون سری اول که دوماه پیش بود این کارو میکرد که به اینجا نکشه!اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
مدیرروابط عمومی بیمه دی رقم درج شده در گزارش مذکور بعنوان طلب 50میلیارد تومانی بیمارستان نور تهران از بیمه دی را بی اساس دانسته وافزود: کل طلب بیمارستان نور از بیمه دی یکدهم این مبلغ یعنی 5میلیارد تومان است که بازپرداخت آن آغاز شده است. زمانی که کل بدهی ما به همه طرفهای قرار داد حدود 250 میلیارد تومان است چگونه می شود به یک بیمارستان 5میلیارد تومان بدهی داشته باشیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
پیرو انتشار گزارشی درباره سرنوشت بیمه تکمیلی مستمری بگیران تامین اجتماعی، مدیر روابط عمومی بیمه دی در گفتگو با «انتخاب» ضمن تکذیب ورشکستگی بیمه دی گفت: از اواخر هفته گذشته پرداخت مطالبات مستمری بگیران وطرفهای قرارداد آغاز شده است.
به گزارش «انتخاب» طباطبایی مدیر روابط عمومی بیمه دی گفت: بیمه تکمیلی مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی برای هیچ بیمه گری صرفه اقتصادی ندارد و بیمه دی صرفا براساس رسالت انسانی این تعهد را پذیرفت.
وی ادامه داد: بیمه دی ماهانه حدود ده هزار تومان از هرمستمری بگیر بابت بیمه تکمیلی دریافت می کرد در حالیکه بیمه گر دیگری که اخیرا پیشنهاد این موضوع را داده است بیش از دوبرابر این مبلغ را پیشنهاد داده وگفته می شود از این پیشنهاد هم انصراف داده است.
وی در مورد روند پرداخت مطالبات ایجاد شده مربوط به بیمه تکمیلی مستمری بگیران تامین اجتماعی افزود: بیمه دی از محل منابع دیگر خود بازپرداخت این مطالبات را آغاز کرده است و با دریافت اطلاعات وشماره حساب افراد مستمری بگیر ، این روند آغاز شده است.
طباطبایی در پاسخ به این پرسش انتخاب که اگر قرار دادمذکور صرفه اقتصادی نداشت چرا بیمه دی آن را امضا کرد گفت: زمان امضای این قرار داد گفته می شد که این یک امتیاز بود که از سوی احمدی نژاد به بیمه دی داده شد در حالیکه واقعیت این است که با دستور احمدی نژاد مبنی بر بیمه تکیملی مستمری بگیران در واقع بیمه دی تنبیه شد واین قرارداد هیچ صرفه اقتصادی برای بیمه دی نداشت و مدیریت فعلی بیمه دی که پس از امضای این قرارداد منصوب گردید صرفا براساس رسالت انسانی آن را ادامه داد وماهم به تامین اجتماعی اعلام کرده ایم که بازهم حاضریم تا پایان مدت زمان قرارداد یعنی 5ماه دیگر آن را ادامه دهیم.
مدیرروابط عمومی بیمه دی رقم درج شده در گزارش مذکور بعنوان طلب 50میلیارد تومانی بیمارستان نور تهران از بیمه دی را بی اساس دانسته وافزود: کل طلب بیمارستان نور از بیمه دی یکدهم این مبلغ یعنی 5میلیارد تومان است که بازپرداخت آن آغاز شده است.
وی افزود: زمانی که کل بدهی ما به همه طرفهای قرار داد حدود 250 میلیارد تومان است چگونه می شود به یک بیمارستان 5میلیارد تومان بدهی داشته باشیم.
طباطبایی در خاتمه خواستار رعایت اخلاق ودقت رسانه ای از سوی رسانه های کشور گردید.
سهامدارانی متاسفانه با اخبار کذب فروختند که جای دارد بیمه دی باشکایتی از اصحاب رسانه بخواهد شرکت بیمه دی سهامی عام وپذیرفته شده در بورس است که هرگونه اخبار نادرستی قیمت سهام را تغییر داده وموجب اشتباه سهامداران وزیان آنان میگردد
نظر
-
ودی تا آخر هفته باید گزارش 6 ماهه و تعدیل را اعلام کند ( از منبع موثق داخل شرکت)
البته نماینده بورس هم به خاطر حفظ منافع سهامداران جز بهتره قدری با شرکت تعامل کند.
با تعداد قابل توجهی از سهم ودی در پرتفوی منتظر حرکت سهم خواهیم بود.
برنامه تعدیل مثبت و افزایش سرمایه حداقل 200 در صدی از محل تجدید ارزیابی دارایی های ثابت هم حتمی است و هم برگ برنده ودی برای پرواز به هدف 2000 تومانی دوستان......
صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
نوشته اصلی توسط صداقت2
ودی تا آخر هفته باید گزارش 6 ماهه و تعدیل را اعلام کند ( از منبع موثق داخل شرکت)
البته نماینده بورس هم به خاطر حفظ منافع سهامداران جز بهتره قدری با شرکت تعامل کند.
با تعداد قابل توجهی از سهم ودی در پرتفوی منتظر حرکت سهم خواهیم بود.
برنامه تعدیل مثبت و افزایش سرمایه حداقل 200 در صدی از محل تجدید ارزیابی دارایی های ثابت هم حتمی است و هم برگ برنده ودی برای پرواز به هدف 2000 تومانی دوستان......
دوست گرامی ودی بسیار ارزنده است و تو بیمه ها به نظرم جزو بهترین ها اما شما دیگه خیلی رویایی فکر میکن هدف دو هزار تومان!!!!!!!!! با تمام این مواردی که ذکر نمودید حتی اگر اتفاق بیفتد ممکنه صد در صد گین بده قیمت سهم الان 230 هست تا دو هزار میشه 860 درصد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته هدف 2000 تومانی ودی یک ساله و با احتساب قراردادهای اخذ شده مانند بیمه دانش - بیمه تکمیلی - قرارداد با سازمان استاندارد - بیمه شخص ثالث خودروهای تولیدی ایران خودرو و از همه مهمتر افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی های ثابت کاملا قابل تحقق است.
3 سال در ودی صبر کردیم ..... یکسال هم روشصداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
در خصوص شرکت بیمه دی شنیده شد قرار است که افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها داشته باشد همچنین این شرکت تعدیل سود قابل توجهی را هم در برنامه دارد این شنیده ها می افزاید رقم تعدیل سود این شرکت مورد بررسی سازمان بورس بوده اما این شنیده حاکیست که قرار است قراردادهای بیمه اتومبیل های شرکت ایران خودرو به شرکت بیمه دی واگذار شود.
نظر
-
نقل قول نوشته شده توسط elvisprisly مشاهده گفتگو
آقاي دكتر علي حسيني بارها به شما مشاوره دادم قراردادهايت را رو كن و سياسي كاري را كنار بزار و سهم را بزار بره بالا پاهاتو از روي گلوي ما سهامداران بردار و بزار سهام ما هم مثل بازار رشد كنه اما شما توجه نكردين تا اوضاع خرابتر از اين ها نشده دست از اهداف سياسي و كينه توزي هاي شخصي خود برداريد كه جاش در بيمه دي نيست و به فكر سهامداران مال باخته خود باشيد كه الان 11 ماهه بهشون وعده و وعيد دادين حتما" كه نبايد بريم دفتر جناب آقاي شهيدي رياست محترم بنياد شهيد و عليه شما عريضه بنويسيم با با خسته و نالان و گريان كردين همه سهامداران را وا... خجالت داره آخه مگه يك مدير عامل هم اينقدر خودشو خوار و ذليل ميكنه و ..... 20 سال تو بورس مديريت مانند شما نديديم شما همه را از سهام اين شركت متنفر كردين مگه ما چه هيزم تري به شما فروختيم !!
لطفا اين اخطارها را جدي بگير ميدوني كه ما مسلح به اسناد و مدارك بسياري هستيم كه هر شنونده اي را براي اثبات توضيحاتمون قانع خواهد كرد كه اينجا جاي مطرح كردنش نيست اخذ قرارداد كانون تا پايان اين هفته و افشاي قراردادهاي جديد و انتشار گزارش مناسب 6 ماهه تنها راه نجات شماست اينم توصيه آخر ما به شما هفته هاي بعدي نتايج عدم توجه احتمالي به اين توصيه ها را خواهيد ديد !!
به نظرم باید این مدیرعاملو عوض کرد چون عملی ازش دیده نمیشه
تا پایان هفته به من مهلت دهید تا آخرین اخبار پیرامون وجهه شخصیتی مدیر عامل را برملا سازم.
اگر به من هم دروغ گفته باشه...... باید هزینه اش را بدهد.
البته ممکنه بزودی برای خلاص شدن از پاسخ گویی ؛ عطای کرسی مدیر عاملی اش را به لقائش ببخشد و برود پیش همان کسی که او را به زور آورده بود.
ودی ارزش صبوریت تا 1 سال آینده را دارد و دوستانی که خسته شده اند می توانند کمی سبک کنند و با آمدن احتمالی جانشین مدیر عامل فعلی با خیال راحت بتازندصداقت همیشه بهترین است.
نظر
نظر