کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان معاملات 25 بهمن 93و جندروز قبل و بعدش رو ببینید
حقوقی به شدت فروخته - حدود 3310 تومان!!!
و خریدارها تعدادشون 3-4 برابر فروشنده ها
ولی بعدش سهم تا حتی 5200 هم اوایل فروردین رفت !
An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
...... بر اساس تصميم هيات مديره شرکت پيش بيني سود هر سهم شرکت از محل افزايش ارئه خدمات ميباشد لذا در بودجه سال مالي 1394 درآمدهاي متفرقه لحاظ نگرديده است . درآمد کانتينر اعم از THC، انبارداري و ساير مربوط به بنادر بوشهر و شهيد رجايي مي باشد که درآمد ارائه خدمات در بندر بوشهر طبق قرارداد با سازمان بنادر و دريانوردي ، درسال سوم قرارداد(1393) قابل بازنگري بوده که در اين صورت امکان تغيير سهم طرفين از درآمد حاصله محتمل مي باشد. به همين علت در صورت انجام اين بازنگري امکان تعديل درآمد و در نتيجه سود شرکت در سال مورد گزارش و سال 1394 وجود دارد .همچنين درآمد قرارداد بندر شهيد رجايي براساس عملکرد سال 93 پيش بيني شده است ........
An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
...... بر اساس تصميم هيات مديره شرکت پيش بيني سود هر سهم شرکت از محل افزايش ارئه خدمات ميباشد لذا در بودجه سال مالي 1394 درآمدهاي متفرقه لحاظ نگرديده است . درآمد کانتينر اعم از THC، انبارداري و ساير مربوط به بنادر بوشهر و شهيد رجايي مي باشد که درآمد ارائه خدمات در بندر بوشهر طبق قرارداد با سازمان بنادر و دريانوردي ، درسال سوم قرارداد(1393) قابل بازنگري بوده که در اين صورت امکان تغيير سهم طرفين از درآمد حاصله محتمل مي باشد. به همين علت در صورت انجام اين بازنگري امکان تعديل درآمد و در نتيجه سود شرکت در سال مورد گزارش و سال 1394 وجود دارد .همچنين درآمد قرارداد بندر شهيد رجايي براساس عملکرد سال 93 پيش بيني شده است ........
پس برداشت شما از گزارش کدال تغییر منفی سهم حسینا تو بوشهر و رجاییه
تو بوشهر تا اونجایی که من میدونم مختص حسیناست
تورجایی هم قراردادها تا اخر امسال تمدید شده و مناقصه جدید بهمن برگزار میشه خبر مستند از شرکت ندارید؟
با پوششی که داده تو 6 ماهه تو 9 ماهه میتونه تعدیل مثبت بزنه؟؟
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نمودارش به نظر دچار واگرایی مثبت شده که میتونه سهمو بیاره بالای 4000 تومان
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
امروز یه مقداری خریدم
انشالله به زودی حرکت قدرتمندی رو شروع میکنه
کف 3600 تومان نقطه خوبی برای خرید بود
خدا خواست و ما توانستیم
قرار نیست نوسانگیری کنیم
این سهم رشد میکنه و در 4200 تومان ثابت میشه
قیمت 4200 تومان مورد تایید عمده ها هم هست
البته تا قبل از افزایش سرمایه
خدا خواست و ما توانستیم
نظر