توسعه خدمات دريايي وبندري سينا ( حسينا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جعفرزاده
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 5833

پاسخ : توسعه خدمات دريايي وبندري سينا ( حسينا )

در اصل توسط Ammar پست شده است View Post
    تحلیل خوبیه چون قیمت بالاست سهم خوب نیست!! اتفاقاً در بازار فعلی فقط سهم هایی خوب هستند که روند مثبتی داشتند!!
    برای حسینا الان 5 ماه است می گویند بالاست و همینطور حسرت می خورند! بدون استناد مطلب نزنید باعث گمراهی می شوید!

نگاه کن دوست عزیز چقدر راحت صف خرید را تا نزدیکی صف فروش پایین بردند .بهمین سادگی/
    حال بنظر شما افرادی که در صف خرید خریدند و در یک روز 10 درصد ضرر کردند چه حالی پیدا کردند / سرد و گرم بازار به شما سرایت نکرده و دوران بد بازار را ندید / سرمایه گذار هیچ وقت برای سود کم رسک نمیکند/ ضمنا افرادی که قیمت سهم در ماههای گذشته بالا بردند از دوستان بنده بودند و به من نیز پیشنهاد خرید داده بودند / قابل توجه شما دوست گرامی

نظر

• zaq
      عضو عادی
      • Jan 2014
      • 88

این حق تقدمها کی قابل فروشه راسته از شنبه

نظر

• Ammar
        عضو عادی
        • Jul 2014
        • 95

در اصل توسط جعفرزاده پست شده است View Post

نگاه کن دوست عزیز چقدر راحت صف خرید را تا نزدیکی صف فروش پایین بردند .بهمین سادگی/
        حال بنظر شما افرادی که در صف خرید خریدند و در یک روز 10 درصد ضرر کردند چه حالی پیدا کردند / سرد و گرم بازار به شما سرایت نکرده و دوران بد بازار را ندید / سرمایه گذار هیچ وقت برای سود کم رسک نمیکند/ ضمنا افرادی که قیمت سهم در ماههای گذشته بالا بردند از دوستان بنده بودند و به من نیز پیشنهاد خرید داده بودند / قابل توجه شما دوست گرامی
        دوستان شما سهم رو کشیدن بالا؟!! جدآً؟!!! دوستان شما سود سهم رو از 180 به 611 رسوندن!!؟! دوستان شما قرار داد بالای 20 ساله برای بندر بوشهر و امام بستند!! این قراردادهای شهید رجایی و بندر انزلی رو دوستان شما دارن واسه امثال هم میدن به شرکت سینا!؟!؟پس قرارداد ساخت بندر کانتینری در جزیره نگین هم کار دوستان شماست!؟!؟ این دوستان شما هستند که ارزش معاملات دیروز حسینا رو کردن 13 میلیارد تومن!؟! تا حالا یک جا 1 میلیارد تومن دیدی؟!؟ اگه چنین دوستانی داری 2دستی بچسب بهشون!
        دقیقاً درست میگی من یک ساله وارد بازار شدم!! کاملاً هم مبتدی هستم ولی روزی بیشتر از 8 ساعت در حال مطالعه عناصر بازار!! بنده از آذر ماه پارسال بصورت حرفه ای وارد بازار شدم!! از سرد و گرم بازار فقط سردی رو چشیدم هنوز رونق بازار رو به چشم ندیدم!! بنده الا 7 ماه است با حسینا هستم بزرگتر از شما هم در تالار همسایه وقتی سهم در قیمت 7500 معامله می شد گفت هرکس خرید بیچاره شد!! در حالی که الان سهم با افزایش سرمایه و پرداخت سود حدود 9000 تومان شده!! سود امثال حسینا با سرمایه 167 میلیونی کمتر از 500 تومان نخواهد بود! خواهید دید!!
        در ضمن نوسان ذات بازار است!! با یک میلیون عرضه 13 حقوقی سهم باز در حال صف خرید شدن بود فراموش که نکردی !! بازار از من و شما خیلی باهوش تر است!! شما فکر کردی کسی که با 300 یا 400 میلیون تومان وارد سهم می شود نمی فهمد شما می فهمید؟!؟! حقوقی که 70 هزار تا سهم عرضه می کند را می توان اسمش را حقوقی گذاشت؟؟!! چرا ره نگار و بنیاد از 1500 عرشه اولیه دیگه حتی عرضه نمی کنند؟؟! دوست عزیز اگر در مورد سهم مطالعه داری مستند حرف بزن کلی گویی مانند معامله عامینه در بازار است!!
        سهم را تا نزدیکی صف فروش پیش بردند!!؟ ولی باز سهم کشید بالا چرا؟!؟!
        2روز سهم فقط 60 هزارتا عرضه شد چرا؟
        13 حقوقی 1 میلیون عرضه کردند چرا؟!
        نفری 70 80 تا چرا؟
        اگر مقصود خالی کردن بود مخشان را که خر گاز نگرفته از 2 روز قبل کم کم شروع می کردند به خالی کردن!! تازه روهای بعد بالا تر هم میشد فروخت! میانگین فروششان بالاتر می رفت! اینهایی که من گفتم 1 زاویه از 1 میلیون زوایایی است که می توان به سهم نگاه کرد!! ولی من با تکیه بر هیچ یک از این دلایل معامله نمی کنم من فقط به نمودار اطمینان دارم و بس!! شما هم در همان قدم اولی هستید که من هستم! راه زیادی در پیش داری بدون استناد مطلب نزنی بهتر است!! الفاظ دوستان من سهم را جمع کردن! بالا کشیدن! پایین آوردن! این حرف اماتورهای بازار است که در منجلاب رانت های دروغین به ورطه نابودی کشیده می شوند!!
        موفق باشید
        آخرین ویرایش توسط Ammar؛ 2014/08/21, 07:46.
        [CENTER][SIZE=3][B][COLOR=#000080][/COLOR][/B][COLOR=#000080][I][FONT=Tahoma]نبوغ چيزي نيست، مگر استعداد فراوان در صبر و شكيبايي...[/FONT][/I][/COLOR][B][COLOR=#000080]
        [/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER]

نظر

• zaq
          عضو عادی
          • Jan 2014
          • 88

سلام عمار خوبی این حق تقدمها راسته از شنبه خرید و فروش میشه داداش؟

نظر

• Ammar
            عضو عادی
            • Jul 2014
            • 95

در اصل توسط zaq پست شده است View Post
            سلام عمار خوبی این حق تقدمها راسته از شنبه خرید و فروش میشه داداش؟
            سلام قربانت
            با این اطلاعیه دیگه تصمیم با سازمان بورس از شنبه دیگه می تونه بازش کنه !چ

http://codal.ir/Reports/Exports/T66y38ofcHosm0MtC5oyDA%3d%3d.pdf
            [CENTER][SIZE=3][B][COLOR=#000080][/COLOR][/B][COLOR=#000080][I][FONT=Tahoma]نبوغ چيزي نيست، مگر استعداد فراوان در صبر و شكيبايي...[/FONT][/I][/COLOR][B][COLOR=#000080]

نظر

• Ammar
              عضو عادی
              • Jul 2014
              • 95

قضاوت با خودتون اگه دلیلی واسه فروش می بینید بفروشید!!!

نظر

• هدهد
                عضو عادی
                • Nov 2013
                • 134

درود بر دوستان و سپاس ویژه از عمار عزیز جهت تمامی تلاشها و زحماتی که برای راهنمایی دیگر حسینا داران داشته اند مخصوصاً از تحلیل های زیبایی که گذاشته اند استفاده ها برده ایم :.thumbsupsmileyanim در این مدت بخش عمده ای از سبدم را به حسینا تبدیل کرده ام ؛ هرچقدر نگاه می کنم بنیادی تر و قویتر از حسینا ندیدم ! فکر نمی کنم شخصی باشد که تاکنون از همراهی با حسینا در ضرر بوده باشد مگر اینکه در مقاطع کوتاهی و بدلیل کم طاقتی خود را دچار زیان نموده باشد !! دیروز با امور سهام حسینا تماس داشتم شنبه و درصد کمتری یکشنبه را آغاز معاملات حق تقدم ها عنوان نمودند . در انتظار ایام سبزی برای حسینای نازنین و حقهایش خواهیم بود انشاا... پررزق باشید /:.grlim:./عمار جان امیدوارم که همچون فونت خوشرنگی که استفاده می کنی سرسبز باشی و بازهم از نمودارها و تحلیلهایت سپاس /:.winksmiley02.:/
                موفقیت از آن کسانی نیست که هرگز دچار ناکامی نشده اند، بلکه متعلق به کسانی است که هرگز برای ازسرگرفتن مبارزه، بیم و هراسی ندارند. هانری کپ

نظر

• Ahmad16
                  عضو عادی
                  • Dec 2013
                  • 223

من از 1500 با حسینا بودم! امثال شما زیاد آمدند و رفتند!! دوست عزیز اولاً هیچ سهمی بازی ندارد بلکه روند دارد! کسانی که از روند چیزی متوجه نمی شوند اسمش را می گذارند بازی!
                  دوماً من که 8 ماه با سهم بودم بارها خریدم و فروختم اینقدر با صراحت حرف نمی زنم! شما که کسی ازت سوال نکرد همینطور الکی حکم صادر میکنی!؟ حقوقی های زیر مجموعه شرکت از کشفیات شماست؟!؟!
                  13 حقوقی 1140000 سهم فروختن یعنی حدوداً نفری 80 تا!! این حقوقی ها یعنی 80 تا سهم داشتند؟!؟ اینها حق تقدم ندارند!؟ سهم بعد از بازگشایی کلاً 1500 معامله شد ولی امروز 3میلیون!!! شما مثل آب خوردن تحلیل کردی؟!؟ 100 نفر متخصص بنشینند هم اینهمه اطلاعات که 1 از 100 رو من نگفتم بررسی کنند باز هم با حدس و گمان اظهار نظر می کنند!!
                  حسینا یک شرکت با آینده بسیار روشن است در این شکی نیست! بحث فعلی ما در مورد نوسان های کوتاه مدت است!
                  آقا عمار عزیز !

روی سخنتون با من نبود ولی لازمه تذکری بدم !

من هم با حرفهای شما موافقم ولی بی زحمت کمی ادب رو رعایت کنید و اینقدر توهین نکنید !

ایشون اومدن و نظرشون رو گفتن ، شما می تونید نقد کنید تحلیلشون رو ، نه اینکه اینطور صحبت کنید !

"" کسانی که از روند چیزی متوجه نمی شن
                  الکی حکم صادر نکن ""

این طرز حرف زدن درست نیست دوست گلم

نظر

• Ammar
                    عضو عادی
                    • Jul 2014
                    • 95

در اصل توسط Ahmad16 پست شده است View Post
                    آقا عمار عزیز !

روی سخنتون با من نبود ولی لازمه تذکری بدم !

من هم با حرفهای شما موافقم ولی بی زحمت کمی ادب رو رعایت کنید و اینقدر توهین نکنید !

ایشون اومدن و نظرشون رو گفتن ، شما می تونید نقد کنید تحلیلشون رو ، نه اینکه اینطور صحبت کنید !

"" کسانی که از روند چیزی متوجه نمی شن
                    الکی حکم صادر نکن ""

این طرز حرف زدن درست نیست دوست گلم

اولاً واقعاً منظورتون از ادب و توهین رو متوجه نمیشم!؟ بنده نه به کسی توهینی کردم نه حرف بدی زدم!! البته ممنون که بنده را بی ادب خواندید!!

ولی صرفاً جهت اطلاع من در جواب این ایرانی مطلب زدم که با نیت خاص برای تخریب سهم مطلب زدند نه از روی اطلاعات و مستند!! همانطور که با نام کاربری آگاه در تالار همسایه همین پست رو همه جا کپی کرده!!

ایشون نیومدن نظر بدن بلکه منظور داشتن!!

مهم نیست خیلی ناراحتید بنده دیگر مزاحم اوقات دوستان نمی شوم از همین تخریب چی ها اطلاعات بگیرید شب خوش!!

ایشان یک مطلب علیه حسینا رو همه جا کپی میکنه!!

نظر

• ایرانی
                      ستاره دار(1)
                      • Jun 2011
                      • 2579

جناب Ammar ؛ لطفاً از توهمات خارج شو !!

چی میگی واسه خودت.

کجای پست من برای تخریب بود.

دست از این تعصب کورکورانه بردار و کمی جنبه و ظرفیت انتقاد داشته باش ( در صورتی که اصلا پست من حتی جنبه انتقادی هم نداشت و فقط اظهار نظر بود )

واقعاً عجب محیطی واسه خودت و اطرافیان درست کردی که هیچ کسی انگار حق نداره درباره سهم نظر بده.

این نظر و پست دیروز من هست که عین واقعیت گفته شده !!

واقعاً برات متاسفم.

--------------------------------------------------------------------------------------

اگه دوستان ناراحت نمیشوند، یه مطلبی بگم:

به نظرم بازی این سهم تمام شده

سهمی که اكثر سهامداران آن در سود هستند و هر لحظه منتظر فروش و شناسایی سود

از طرف دیگه از چند روز دیگه حق تقدم قابل معامله میشه و طبق معمول کنترل سهم

حقوقی ها که امروز بطور پر تعداد دست به عرضه زدن، گویا از زیرمجموعه های خود شركت بودن

از همه مهمتر اینكه تعداد خریدار به فروشنده اصلا جالب نیست ( 1,520 خریدار به 851 فروشنده )

به نظرم زنگ هشدار است که کدهای درشت و بزرگ خالی کردن

از طرف دیگه بزرگترین قرارداد شركت هم فقط تا پایان امسال اعتبار داره و از سال بعد دوباره باید با دیگر شركتهای رقیب در مناقصه شركت کنه که کار را برایش سخت میکنه #:-S

نظر

• madio
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 390

کاربر عزیز ایرانی کپی همین مطلب رو تو سایت بورکس هم دیدم
                        برای من هم این موضوع خیلی قابل درک نیست
                        البته من بعضی افراد رو میبینم که بشدت رو بعضی سهمها مدام تبلیغات بی اساس دارن
                        هر دو نوع برخورد رو نمی پسندم
                        امیدوارم هم به بازی برد برد اعتقاد پیدا کنیم

نظر

• Ahmad16
                          عضو عادی
                          • Dec 2013
                          • 223

اولاً واقعاً منظورتون از ادب و توهین رو متوجه نمیشم!؟ بنده نه به کسی توهینی کردم نه حرف بدی زدم!! البته ممنون که بنده را بی ادب خواندید!!

ولی صرفاً جهت اطلاع من در جواب این ایرانی مطلب زدم که با نیت خاص برای تخریب سهم مطلب زدند نه از روی اطلاعات و مستند!! همانطور که با نام کاربری آگاه در تالار همسایه همین پست رو همه جا کپی کرده!!

ایشون نیومدن نظر بدن بلکه منظور داشتن!!

مهم نیست خیلی ناراحتید بنده دیگر مزاحم اوقات دوستان نمی شوم از همین تخریب چی ها اطلاعات بگیرید شب خوش!!

ایشان یک مطلب علیه حسینا رو همه جا کپی میکنه!!
                          ای بابا !

چرا ناراحت میشی عزیزدلم ؟

من فقط گفتم اونطور پریدن به یکی که نظری داده ( کاری ندارم که از روی غرض بوده ، دشمن سهم بوده و یا هر چیز دیگه ) کار درستی نیست ..

راستش چون پستهای زیادی ازتون دیدم که با صبر و حوصله توضیح میدادید و کاملا خوش اخلاق ، ولی وقتی این پست شما رو دیدم که اینقدر با عصبانیت بود جا خوردم !

خلاصه ببخشید اگر ناراحتتون کردم ..

نظر

• m.hossein
                            Banned
                            • Nov 2013
                            • 3031

تعداد 800000هزار بالای 6000هزار ت توسط حقوقی خریداری شده البته قبل از بسته شدن .

این کجاش تو سوده ؟ تعداد 9میلیون عرضه اولیشه ازین تعداد چقدر دست حقیقیه؟

270000هزارتا موقعه باز شدن حقوقی خرید کرده تا چهارشنبه باقیمت 46000 حالا شما پائین تر بخر.؟

از طرف دیگه جوجه رو اخر پائیز .........؟

نظر

• جعفرزاده
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 5833

دوستان شما سهم رو کشیدن بالا؟!! جدآً؟!!! دوستان شما سود سهم رو از 180 به 611 رسوندن!!؟! دوستان شما قرار داد بالای 20 ساله برای بندر بوشهر و امام بستند!! این قراردادهای شهید رجایی و بندر انزلی رو دوستان شما دارن واسه امثال هم میدن به شرکت سینا!؟!؟پس قرارداد ساخت بندر کانتینری در جزیره نگین هم کار دوستان شماست!؟!؟ این دوستان شما هستند که ارزش معاملات دیروز حسینا رو کردن 13 میلیارد تومن!؟! تا حالا یک جا 1 میلیارد تومن دیدی؟!؟ اگه چنین دوستانی داری 2دستی بچسب بهشون!
                              دقیقاً درست میگی من یک ساله وارد بازار شدم!! کاملاً هم مبتدی هستم ولی روزی بیشتر از 8 ساعت در حال مطالعه عناصر بازار!! بنده از آذر ماه پارسال بصورت حرفه ای وارد بازار شدم!! از سرد و گرم بازار فقط سردی رو چشیدم هنوز رونق بازار رو به چشم ندیدم!! بنده الا 7 ماه است با حسینا هستم بزرگتر از شما هم در تالار همسایه وقتی سهم در قیمت 7500 معامله می شد گفت هرکس خرید بیچاره شد!! در حالی که الان سهم با افزایش سرمایه و پرداخت سود حدود 9000 تومان شده!! سود امثال حسینا با سرمایه 167 میلیونی کمتر از 500 تومان نخواهد بود! خواهید دید!!
                              در ضمن نوسان ذات بازار است!! با یک میلیون عرضه 13 حقوقی سهم باز در حال صف خرید شدن بود فراموش که نکردی !! بازار از من و شما خیلی باهوش تر است!! شما فکر کردی کسی که با 300 یا 400 میلیون تومان وارد سهم می شود نمی فهمد شما می فهمید؟!؟! حقوقی که 70 هزار تا سهم عرضه می کند را می توان اسمش را حقوقی گذاشت؟؟!! چرا ره نگار و بنیاد از 1500 عرشه اولیه دیگه حتی عرضه نمی کنند؟؟! دوست عزیز اگر در مورد سهم مطالعه داری مستند حرف بزن کلی گویی مانند معامله عامینه در بازار است!!
                              سهم را تا نزدیکی صف فروش پیش بردند!!؟ ولی باز سهم کشید بالا چرا؟!؟!
                              2روز سهم فقط 60 هزارتا عرضه شد چرا؟
                              13 حقوقی 1 میلیون عرضه کردند چرا؟!
                              نفری 70 80 تا چرا؟
                              اگر مقصود خالی کردن بود مخشان را که خر گاز نگرفته از 2 روز قبل کم کم شروع می کردند به خالی کردن!! تازه روهای بعد بالا تر هم میشد فروخت! میانگین فروششان بالاتر می رفت! اینهایی که من گفتم 1 زاویه از 1 میلیون زوایایی است که می توان به سهم نگاه کرد!! ولی من با تکیه بر هیچ یک از این دلایل معامله نمی کنم من فقط به نمودار اطمینان دارم و بس!! شما هم در همان قدم اولی هستید که من هستم! راه زیادی در پیش داری بدون استناد مطلب نزنی بهتر است!! الفاظ دوستان من سهم را جمع کردن! بالا کشیدن! پایین آوردن! این حرف اماتورهای بازار است که در منجلاب رانت های دروغین به ورطه نابودی کشیده می شوند!!
                              موفق باشید
                              از دادن اطلاعات و اعداد ارقامی که در بالا بیان کردید مشخص شده که چقدر تحلیلگر هستید / شما بامای 8500 تومانی را ندیده و اصلا نشنیدید / صدرای 2800 تومانی / کربن 4000 تومانی سیمان ارومیه 16000 تومانی و..و..و..و.. هرکسی در معاملات خود زمان را در نظر دارد و بر حسب همان عملکرد تحلیلش را بیان میکند / ضمنا الان در تهران خودروی بالای 1 میلیارد تردد میکند / 1 میلیارد دیگر پولی نیست

نظر

• m.hossein
                                Banned
                                • Nov 2013
                                • 3031

۱۳۹۳/۰۵/۳۰, ۱۲:۴۱ #5817

negarminavi

عضو فعال
                                تاریخ عضویت اردیبهشت ۱۳۹۲
                                ارسال 1,106
                                تشکر 1,537
                                تشکر شده 3,363 بار در 937 ارسال

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

نوشته اصلی توسط جعفرزاده
                                دوست عزیز از زمان دولت احمدی نژاد برای بالا رفتن عدد شاخص (( نشان دهند که با اعمال تحریمها و مشکلات تجارت جهانی شاخص بورس و اقتصاد ایران خوب است )) امدند شاخص بازده و نقدی را جایگزین شاخص استاندارد بازده کردند که همین فرمول باعث شد شاخص تا 91 هزار بالا برود . اگر شاخص استاندارد قبلی بود به عدد 40 و یا 50 هزار هم تا الان نرسیده بودیم/ بهمین سادگی

جناب جعفر زاده اینکه میگید در زمان احمدی نژاد برای بالا رفتن عدد شاخص و .... اومدند شاخص کل قیمت و بازده نقدی را جایگزین شاخص کل قیمت (نه استاندارد!) کردند اون چیزی هست که در ذهن شما هست متاسفانه و تبلیغات رسانه ها، وگرنه هیچ جا همچین چیزی ذکر نشده !

اما در تمام متون اقتصادی و کتابهای مرتبط با بازار سرمایه گفته شده که بازده قیمت و نقدی نشاندهنده جامع تری از بازده سرمایه گذاری هست تا بازده قیمت فقط !

اینو میتونید با مراجعه به اساتید و کتابها تحقیق کنید.

نکته بعدی که وقتی میگیم شاخص یعنی یک عددی که واحد نداره، دیگه عدد شاخص خیلی مهم نیست بلکه اون چیزی که مهمه روند حرکتی اون شاخص هست. مثلا به بنده و شما بگن عدد شاخص در بورس فلان کشور امروز 5 بوده یا 5000 هزار بوده یا 500 هزا بوده ! هیچ برداشتی نمیشه از این اعداد کرد ! اما اگه بگن عدد شاخص در فلان کشور از 4 به 5 رسید ، یا از 5200 به 5000 رسید یا از 500 هزار به 550 هزار رسید اونوقت برای من و شما معنی پیدا میکنه که جهت حرکت این شاخص یا تغییرات اون مثبت بوده یا منفی. این نکته مهمی هست نه عدد شاخص

نه فقط در مورد شاخص بورس بلکه در مورد بقیه شاخص ها هم روند تغییرات شاخص و جهت حرکتی اون به مراتب مهمتر از عدد شاخص هست و توجه بیش از حد به عدد اون شاخص میتونه افراد رو به اشتباه بندازه. تورم هم همینه وقتی میگن تورم 25 درصد هست چه معنایی داره؟ آیا قیمتها 25% بالا اومده؟ یا بیشتر از 25%؟ یا کمتر از 25%؟ چیز خاصی دست شما نمیاد. اما وقتی میگن تورم از 20 درصد رسیده به 25 درصد یک معنایی پیدا میکنه این شاخص. البته افزایش تورم از 20 به 25 درصد معادل افزایش از 10 به 12.5 درصد هست یا از 40 درصد به 50 درصد. پس خود عدد خیلی مهم نیست میزان تغییرات و جهت تغییرات هست که مهمه

اما اون چیزی که باعث عصبانیت فعالان بازار میشه دستکاری در شاخص هست ، دستکاری منظور این نیست که فرمول شاخص رو دستکاری کردند. دستکاری اینه که مثلا بازار در شرایط منفی هست و اکثر سهام کاهش قیمت دارند، در یک نماد تاثیر گذار بر شاخص که اونم داره در قیمت پایین معامله میشه یهو یه بلوک جابجا میشه در قیمتهای بالاتر تا حجم مبنا پر بشه و تاثیر مثبت بر شاخص بذاره . این کارها باعث میشه شاخص دیگه کارایی لازم رو نداشته باشه.

از طرف دیگه من دیدم برخی دوستان از اینکه یک نماد تاثیر زیادی بر شاخص داره و نمادهای دیگه تاثیر ندارن به اندازه اون به عنوان ضعف و نقص شاخص نام میبرن. این ضعف شاخص نیست بلکه طبق فرمول لاسپیرز که مبنای شاخص هست اندازه شرکتها در اون موثر هست و یک شرکت بزرگ (با تعداد سهام بیشتر) تاثیر بیشتری هم میگذاره روی شاخص

اما مشکل ما اینه که می خواهیم برآیند همه تغییرات قیمت ها رو با یک شاخص ارزیابی کنیم. این امکان پذیر نیست. چون در بورس ممکنه یک شرکتی 10-20 برابر یک شرکت دیگه اندازش باشه. وقتی اون شرکت بزرگ 1 درصد منفی میشه اونوقت مثبت 4% اون شرکت کوچک اثرش خیلی کم و ناچیز میشه و دیده نمیشه و بازار وقتی میبینه شاخص کل مثلا منفی هست میترسه و عقب نشینی میکنه و در ادامه خریداران از مثبت 4% اون شرکت کوچک هم عقب نشینی میکنن و ....

راه حل اینه که برای شرکتهای هم اندازه شاخص هایی تعریف بشه که بتونیم ارزیابی بهتری از روند حرکتی اون شرکتها در بازار داشته باشیم. اما با همه این حرفها تا وقتی بازار دنباله روی شرکتهای بزرگ و نامها هست و چون فلان شرکت شاخص ساز منفی میشه میره توی بقیه سهام هم منفی میشینه یا برعکس خیلی نمیشه به حل مشکل امیدوار شد و آقایون هم با علم به این موضوع شاخص سازی رو در دستور کار قرار دادن، هرچند که تقریبا همه موافق هستیم که در دولت روحانی شاخص بیشترین دستکاری و کنترل دستوری رو داشته چه در نفی کردنش چه در مثبت کردنش تقریبا همه دستوری بوده توی این یکسال متاسفانه

کاربر زیر به خاطر ارسال مفید negarminavi از ایشان تشکر کرده است:

نظر

در حال کار...
                                X