فرصت فروش

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : فرصت فروش

[QUOTE=mey;568879]
    در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
    دوست عزیز نامی از سهم برده نشده و منظور هم مجموعه ای از سهام بود و نه یک شرکت خاص
    شما به خودت نگیر:x

البته امیدوارم مدیریت جدید سفته بازها را با تیپ پا از بازار بندازه بیرون تا این ذهنیت اشتباهی که شما دارید درست شود[/QUOTEخدا نکنه....صفته بازها نمک بورسند....ان شا ا.... زیاد شد...تو تمام سهم ها ورود کنند:D
    نه این حرف اشتباهه.
    سهام باید با دلیل رشد کنه نه همین طوری و اینکه سهام باید متناسب با تغییرات بنیاد رشد کنه
    نه اینکه سهمی مثلا سال آینده میخواد 50تومان سود بسازه بازار قیمت 500تومان بهش میده این بازار ،بازار نیست البته متاسفانه حدودا 2-3سالی هست که اینگونه شده و قبلا تحلیل حرف اول را میزد و سهامی که سفته بازی میرفتند بالا با سر میخوردند زمین و زیاد جای مانور دادن نداشتند

بهرحال من دلم برای این تایپیک خیلی تنگ شده و به نظرم نباید پایین باشه:)
    آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/12/09, 19:50.

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

همه دوستان منتظر اعلام فرصت فروش در سهام هستن
      ولی باید فرصت فروش رو در بازارهای موازی هم بررسی کرد
      مثلا با افت شدید قیمت نفت و انتظار برای کاهش ورود نقدینگی به بازار مسکن و کاهش قدرت خرید عمومی
      باید گفت آپارتمان و خصوصا زمین در بهترین فرصت فروش قرار دارن
      قیمت زمین جای زیادی برای افت داره و قیمت آپارتمان هم با یک درجه کمتر از زمین افت میکنه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

برای تمام عزیزانی و جوانانی که در آرزوی خانه دار شدن بودن باید مژده بدم که به زودی قیمت ملک و آپارتمان به جایی میرسه که بدون دردسر صاحب خونه میشید انشالله
        منتظر یه افت 30-20 درصدی در مرحله اول در آپارتمان ها باشید
        این افت کف ساخت و ساز با هزنیه تمام شده است
        از اونجا به بعد افت قیمت آپارتمان به علت افت قیمت زمین شکل میگیره که الان بنا به منطقه شهری آپارتمان قیمت زمین حدود 60-85% از هزینه تمام شده هر متر مربع آپارتمان رو شامل میشه
        حالا اگه قیمت زمین نصف بشه به راحتی قیمت آپارتمان ها هم نصف میشه
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ائلچی
          ستاره دار (2)
          • Jul 2013
          • 1945

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          برای تمام عزیزانی و جوانانی که در آرزوی خانه دار شدن بودن باید مژده بدم که به زودی قیمت ملک و آپارتمان به جایی میرسه که بدون دردسر صاحب خونه میشید انشالله
          از اونجا به بعد افت قیمت آپارتمان به علت افت قیمت زمین شکل میگیره که الان بنا به منطقه شهری آپارتمان قیمت زمین حدود 60-85% از هزینه تمام شده هر متر مربع آپارتمان رو شامل میشه
          با سلام
          بنده قبول دارم که قیمت زمین در ایران بسیار بالاست ! ولی شما همچین وعده ای رو به همین راحتی جاری نکنید.
          با اینکه درصد زیادی از سرمایه پدرم در ساختمان است ولی از ارزان شدنش برای خرید دیگران استقبال می کنم ولی مشکل اینجاست که صاحب زمین حاظر به فروش خواهد شد؟ بیشتر کسانی که تو کار ملک و ساخت و ساز هستند برعکس خیلی از ماها، نه با دید چند ماهه که با دید چند ساله اقدام به ساخت ساز می کنند و پی رکود و بی مشتری ماندن محصولشون رو همون اول کار به تنشون می مالن!!
          و شعارشون اینه اگه مشتری برا خرید نباشه واسه اجاره که هست.
          در همین شهر ما با اینکه بازار مسکن در رکود است و قیمت ها نزدیک 10-15 % افت کرده ولی به همون اندازه ویا بیشتر نرخ اجاره رو کشیدن بالا !! و این 15 % افت به این معنا نیست که صاحب ملک خونش رو با ضرر بفروشه بلکه راضی شده کمی کمتر ضرر کنه! کلا در بازار ملک افرادی که حاظر باشن ملکشون رو با ضرر بفروشن زیر 10% هستند که از این تعداد هم بیشترشون زمین ارثی هست که بهشون رسیده!
          أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

جناب تمام شما در حوزه مسكن فعاليتي داريد؟

من نظرم كاملا مثل شماست
            مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

من تو غرب تهران فعلیت داشتم.....اکباتان...ماه پیش یه سه خابه 2 طرف دید 670........طرفی که از من خریده میگه 690 مشتری داره...........زمانی که نفت 8 دلار بودم ملک تکون انچنانی نخورد.........تو اوج قیمتی 730...40 بود.....رفیقم شهرک صدرا تو المپیکو 2 شنبه فروخت500...تو اوجش 550 بود.........ولی سمت شرق تهران افتش بیشتر بوده تا غرب
              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• kamran
                عضو عادی
                • Oct 2011
                • 182

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                با سلام
                بنده قبول دارم که قیمت زمین در ایران بسیار بالاست ! ولی شما همچین وعده ای رو به همین راحتی جاری نکنید.
                با اینکه درصد زیادی از سرمایه پدرم در ساختمان است ولی از ارزان شدنش برای خرید دیگران استقبال می کنم ولی مشکل اینجاست که صاحب زمین حاظر به فروش خواهد شد؟ بیشتر کسانی که تو کار ملک و ساخت و ساز هستند برعکس خیلی از ماها، نه با دید چند ماهه که با دید چند ساله اقدام به ساخت ساز می کنند و پی رکود و بی مشتری ماندن محصولشون رو همون اول کار به تنشون می مالن!!
                در همین شهر ما با اینکه بازار مسکن در رکود است و قیمت ها نزدیک 10-15 % افت کرده ولی به همون اندازه ویا بیشتر نرخ اجاره رو کشیدن بالا !! و این 15 % افت به این معنا نیست که صاحب ملک خونش رو با ضرر بفروشه بلکه راضی شده کمی کمتر ضرر کنه! کلا در بازار ملک افرادی که حاظر باشن ملکشون رو با ضرر بفروشن زیر 10% هستند که از این تعداد هم بیشترشون زمین ارثی هست که بهشون رسیده!
                با سلام
                البته آنهائی که از این به بعد اقدام به ساخت وساز خواهند کرد ، به قیمت های تمام شده ان روز که قطعا خیلی پائینتر از قبل ( امروز ) خواهد بود ، واحد های ساخته شده شان را به بازار مصرف عرضه خواهند کرد .
                بقیه هم دیر یا زود مجبورند ، از روند قیمتی ان روز پیروی کنند .

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                  با سلام

1-افرادي كه در بازار ملك فعالن چند دسته هستن...يه عده بانكها و موسسات مالي و اعتباري هستن كه شروع به خريد ملك كردن و با توجه به بنيه قوي مالي به رشد قيمت مسكن كمك كردن...خيلي ازين بانكها و موسسات اومدن در اوج قيمت خريد كردن و چون ملاكهاي بزرگي هستن در برابر كاهش قيمت مقاومت ميكنن علتشم پشتوانه قوي مالي هست

2-يه عده بساز بفروشها هستن كه يه دفه با ركود مواجه شدن و به دليل اينكه تمام شدشون بالا هست در مقابل كاهش قيمت مقاومت ميكنن

3-يه عده دلال هستن كه به قول ما بورسيا به قصد نوسان وارد شدن و توش گير كردن

4-يه عده مردم عادي هستن كه تو قيمتهاي بالا به جهت مصرف خريدن و قطعا و تحت هيچ شرايطي فروشنده نيستن

5-يه عده به قول شما وراث و افرادي هستن كه كلا قيمت براشون مهم نيست و دوست دارن سريع ملكشونو نقد كنن

6-اما از همه انها مهمتر عده اي از افراد هستن كه الان شروع به ساختو ساز ميكنن و با توجه به ارزان شدن نسبي مصالح و زمين با قيمت پايينتري ملك رو براي فروش ميزارن

حالا اگه بيايد تقابل اين افراد رو با هم در نظر بگيريم به نتايج جالبي ميرسيم

موسسات و بانكها كه هيچ وقت راضي به فروش با قيمت پايين نميشن

اما تقابل بند 2و بند 6 ميتونه جالب باشه...در واقع افراد بند 6 خيلي راحت قيمت رو پايين ميكشن و ازونجايي كه خيلي از افراد موضوع بند دو براي پاس كردن چكها و پرداخت اقساط بانكي نياز به نقدينگي دارن چاره اي جز همسو شدن با بند 6 ندارن...اين يعني كاهش قيمت ملك

ازطرف ديگه افراد موضوع بند 5 هم به اين قافله ميپيوندن و اينام كاهش رو تشديد ميكنن...اين كاهش زماني بيشتر تشديد ميشه كه افراد موضوع بند 3 هم با ديدن كاهش قيمت سريع براي فروش هجوم ميارن

اونوقت خودتون خواهيد ديد كه ديگه ملك نميتونه مقاومت كنه

دولت بانكهارو موظف كرده املاك مازاد خودشونو بفروشن و اگه يه زماني اين بخاد واقعا عملي بشه سقوط به معناي واقعي رو خواهيم ديد

از طرف ديگه شركتها هم با توجه به ركود حاكم بر توليد دارن نقدينگي مورد نيازشونو از طريق فروش املاك تامين ميكنن...تو همين بورس شركتهارو خودتون داريد ميبينيد چه جوري به فروش املاك رو آوردن

حالا خودتون ديگه اوضاع رو تحليل كنيد
                  مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• rajabi
                    عضو فعال
                    • Dec 2014
                    • 936

سلام به همه ی دوستان عزیز
                    بنده هم با کاهش قیمت مسکن موافقم
                    دولت قبل اینقدر وام ساخت داده که تا سالها مسکن اضافی داریم ، اینها به جز مسکن مهر هست که اونها هم به زودی افتتاح خواهند شد
                    سال گذشته 900 هزار پایان کار فقط در تهران صادر شده است ، الان در هر کوچه ای دو سه ساختمان تازه تمام شده داریم
                    وای به روزی که سونامی مسکن مهر های اماده هم شروع شود

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                      جناب تمام شما در حوزه مسكن فعاليتي داريد؟

من نظرم كاملا مثل شماست
                      بله بنده شغل اصلیم و رشته اصلیم ساخت و سازه
                      با وجودی که الان افت شدیدی رو در حوزه کاری خودم شاهدم اما از صمیم قلب از افت قیمت ملک استقبال میکنم هر چند که اینبار چه خوشحال بشیم چه ناراحت قیمت افت میکنه
                      و جوانان در حسرت خانه دار شدن انشالله خانه دار میشن
                      ولی در این بین سرمایه گذاری درست مهم است به جرات میگرم که خیلی از گردن کلفت ها که آپارتمان هاشون فروش نرفته و مقاومت کردن دارن کم کم شل میشن
                      خودم طی ماههای گذشته 7-8 تا پایان کار امضاء کردم که هیچ کدوم هم به فروش نرفته بود بعضی به اجاره دادن و بعضی نگه داشتن تا قیمت بره بالا بفروشن
                      و بعضی ها که از قبل دولت روحانی نفروختن و به امید انتخابات بودن که بدتر شد و به امید شب عید بودن بد تر شد به امید تابستان امسال بودن بازم بدتر شد آخرین امید این مالکان شب عید امسال است و به جرات میگم تمام کسانی که بنده میشناسم این عید آخرین مقاومت آنها برای فروش است قطعا در صورتی که عید امسال هم خبری نشه یه موج عظیمی در فروش واحدهای خالی شکل میگیره که قیمت رو بدجور به زیر میکشه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• بقراط حکیم
                        عضو فعال
                        • May 2014
                        • 576

بله بنده شغل اصلیم و رشته اصلیم ساخت و سازه
                        با وجودی که الان افت شدیدی رو در حوزه کاری خودم شاهدم اما از صمیم قلب از افت قیمت ملک استقبال میکنم هر چند که اینبار چه خوشحال بشیم چه ناراحت قیمت افت میکنه
                        و جوانان در حسرت خانه دار شدن انشالله خانه دار میشن
                        ولی در این بین سرمایه گذاری درست مهم است به جرات میگرم که خیلی از گردن کلفت ها که آپارتمان هاشون فروش نرفته و مقاومت کردن دارن کم کم شل میشن
                        خودم طی ماههای گذشته 7-8 تا پایان کار امضاء کردم که هیچ کدوم هم به فروش نرفته بود بعضی به اجاره دادن و بعضی نگه داشتن تا قیمت بره بالا بفروشن
                        و بعضی ها که از قبل دولت روحانی نفروختن و به امید انتخابات بودن که بدتر شد و به امید شب عید بودن بد تر شد به امید تابستان امسال بودن بازم بدتر شد آخرین امید این مالکان شب عید امسال است و به جرات میگم تمام کسانی که بنده میشناسم این عید آخرین مقاومت آنها برای فروش است قطعا در صورتی که عید امسال هم خبری نشه یه موج عظیمی در فروش واحدهای خالی شکل میگیره که قیمت رو بدجور به زیر میکشه
                        امیدوارم قیمت ملک و مسکن کلا پایین بیاد ولی من در این مملکت تا حالا نشنیدم قیمت چیزی کم شده باشه. حتی چند روز پیش سر معامله یه ملکی بودیم که فروشنده ملک ارثی را داشت می فروخت ولی ولی از قیمتش پایین نمیومد.
                        من نظرم اینه که هنوز در جامعه عطش زیادی برای خرید ملک و مسکن وجود داره و خبری از ریزش به اون شکلی که در بورس شاهدیم در بازار مسکن نخواهد بود.
                        در واقع با افت اندکی تقاضا به سرعت بالا خواهد رفت و بازار متعادل خواهد شد.

ولی آرزوم این هست که شاهد کاهش قیمت مسکن باشیم.

نظر

• abstract
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1506

تو این سیستم تنها چیزی که قیمتش پایین میاد سهامه . و جون آدمیزاد . بغیر اون همه چیز فرصت خریده . [emoji3]
                          پارسال میگفتن رییس جمهور عوض بشه در انبارا رو 4 طاق باز میکنن هر چی جنس میریزن بیرون . از شیر مرغ تا جون آدمیزاد همه چی ارزون میشه . کو ؟ کجاست ؟
                          هر وقت شما رفتی ماشین روز دنیا رو بقیمت این فرغونهای وطنی خریدی ملک هم ارزون میشه .
                          شاید این شنبه بیاید . شاید .

نظر

• نیکا
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Nov 2011
                            • 2119

سلام برای کاهش قیمت مسکن باید قیمت زمین کاهش یابد انهم دست دولت است مثال : اگر زمین های خالی رادر صورت عدم در خواست جواز و عدم ساخت تا فرصت 2ماه بپارک یا محل بازی جوانان تبدیل و از صاحبان زمین هزینه نکهداری بگیرد ( هزینه پارک و امانه سازی تامین میشود ) بسرعت قیمت زمین شگسته میشود و یا برزمین های خالی مالیات سنگین وضع کند .

نظر

• milad97
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 2520

برادر بنده بنگاه معاملات ملکی دارد......دو ماهی هست که قیمت ها شکسته....و حتی در بعضی موارد 20 درصد زیر پیشنهادات پارسال معامله میشه

مهم ترین بازیگران ملک خود بنگاه داران هستند و بعد دلالان ثابت.....البته قیمت زمین و مسکن شرایط خاصی دارد و نگاه به ان با نگاه به یک کالا فرق دارد...

به نظر تا مدتی رشدشان پیش خور شده.....و این اصلاح رشد دو سال پیش اذر تا فروردین هستش....مسکن مهر هم در هر شهری میتواند اثری خاص داشته باشه

در بعضی شهرها حتی باعث افزایش قیمت می شود
                              آخرین ویرایش توسط milad97؛ 2014/12/12, 22:03.
                              لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• بقراط حکیم
                                عضو فعال
                                • May 2014
                                • 576

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                                سلام برای کاهش قیمت مسکن باید قیمت زمین کاهش یابد انهم دست دولت است مثال : اگر زمین های خالی رادر صورت عدم در خواست جواز و عدم ساخت تا فرصت 2ماه بپارک یا محل بازی جوانان تبدیل و از صاحبان زمین هزینه نکهداری بگیرد ( هزینه پارک و امانه سازی تامین میشود ) بسرعت قیمت زمین شگسته میشود و یا برزمین های خالی مالیات سنگین وضع کند .
                                قیمت زمین پایین بیاد همه جمعیت از شهرهای کوچیک سرازیر میشن شهرهای بزرگ و کلا بحران اجتماعی بوجود میاد. به نظرم ریزش به مفهوم بورسی در بازار مسکن بی معنیست دولت خودش مانع می شود

نظر

در حال کار...
                                X