فرصت فروش

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Zabih
    عضو فعال
    • Feb 2017
    • 450

پاسخ : فرصت فروش

در اصل توسط Zabih پست شده است View Post
    وقتى سايپا حدود ١١٥ بود و... گفتم خودروييا نوسان دارن و بالاى زيادى ندارن
    چن تا مثبت خورد دوباره تلگراميا شرو كردن قيمت آنچنانى دادن كه خودرو ميشه فلان سايپا ميشه بهمان
    چى شد پس؟!!!
    هنوزم ميگم خودرويى نوسان داره تو همين دو سه روزه دوباره مثبت ميشه اما بازم نوسان
    گول گروه تلگرام و كانال و ... نخوريد
    آها دنبال اين نوشته بودم
    ١٦ ارديبهشت تو مثبتى خودروييا نوشتم كه تلگراميا و جوگيرا خودرو خودرو ميكردن

الانم ميگم خود رولزرويزم با ايران خودرو سايپا قرارداد ببنده فعلا تا يكى دو سال رشد اونطورى نداره خودرو
    فقط نوسان
    حد نوسانشونم كه باس دستتون اومده باشه
    اقبال خصم هرچه فزونتر شود نکوست
    فواره چون به اوج رسد سرنگون شود

نظر

• بورس باز قهار
      عضو فعال
      • May 2020
      • 1979

دارایکم 260.000 تا 262.000 ريال
      مورخ 26 شهریور ماه 99

قیمت فعلی 260.000 ريال

نظر

• بورس باز قهار
        عضو فعال
        • May 2020
        • 1979

خگستر 6310 ريال

صف خرید

فرصت فروش

26 شهریور

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5585

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
          دارایکم 260.000 تا 262.000 ريال
          مورخ 26 شهریور ماه 99

قیمت فعلی 260.000 ريال
          جناب بورس باز؟؟ دارا یکم رو هم امروز فرصت فروش می دونید؟؟؟

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• بورس باز قهار
            عضو فعال
            • May 2020
            • 1979

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
            جناب بورس باز؟؟ دارا یکم رو هم امروز فرصت فروش می دونید؟؟؟

من نظر شخص رو میگم و این قیمت ها با توجه به ناو و پر بودن قیمت زیرمجموعه ها به خصوص وبملت به نظرم زور بالایی نداره برای بالا رفتن

از طرفی حمایت این صندوق به دلیل این بود که از پالایش یکم فروش بره و بگن ما ول نکردیم و بازدهی خوبی داشته

باز بررسی کنید / تو این بازار فرصت فروش اعلام کردن دل شیر میخاد

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5585

من نظر شخص رو میگم و این قیمت ها با توجه به ناو و پر بودن قیمت زیرمجموعه ها به خصوص وبملت به نظرم زور بالایی نداره برای بالا رفتن

از طرفی حمایت این صندوق به دلیل این بود که از پالایش یکم فروش بره و بگن ما ول نکردیم و بازدهی خوبی داشته

باز بررسی کنید / تو این بازار فرصت فروش اعلام کردن دل شیر میخاد
              من خودمم میخواستم امروز بفروشم.
              ولی موقعی که 8 درصد شد نفروختم.
              الان که اومده پایین. نمی دونم همین الان بفروشم یا نه.

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
              شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• abed
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 425

در اصل توسط Zabih پست شده است View Post
                وقتى سايپا حدود ١١٥ بود و... گفتم خودروييا نوسان دارن و بالاى زيادى ندارن
                چن تا مثبت خورد دوباره تلگراميا شرو كردن قيمت آنچنانى دادن كه خودرو ميشه فلان سايپا ميشه بهمان
                چى شد پس؟!!!
                هنوزم ميگم خودرويى نوسان داره تو همين دو سه روزه دوباره مثبت ميشه اما بازم نوسان
                گول گروه تلگرام و كانال و ... نخوريد
                این تاپیک منفعتش به اینه که وقتی بازار بالاست و سهمی حباب داره ویا زیادی از ارزشش بالا رفته و یا حتی کمتر از پیکش دوستان مثل جناب Zabih هشدار بدن و الا در بازار نزولی و صف فروش دیره- بهر حال این تاپیک باید خیلی فعالتر از فرصت خرید ویا دیگر تاپیکها باشد.
                غنای این فروم خیلی بیشتر خواهد بود اگر دوستان اینجا فعالتر بشند. میدانید سهم و فرصت خرید معرفی کردن بسیار ساده تر از اخطار برای به موقع ویا حتی زودتر فروختنه ( چون بستگی به استرتژی هر شخص داره و..) بهر حال کجا وکی باید از سهمی جدا شد و یا حتی از بازار کمی فاصله گرفت خیلی مهمتر از فرصت خریده- میثم ۲۰-۲۰ و بعضی دیگر ان به ان اشاره کرده اند- اما مطلب به این مهمی با این همه رشدی که بازار کرده بود باید به بحث گذاشته میشد
                - واقعیتش جو بازار همه را گرفته بود و مثلا وقتی نظر فروش عنوان کردم بیشتر یکصدا به دلایل معمول مانند دلار و غیره استقبال نمیشد- خلاصه برای اینکه همه منتفع بشیم دوستان نظرات مخالف را موقع پیک استقبال کنند وروی ان بحث و نقد کنند

بخصوص اینکه ما میدانیم روی دیگر صعود نزوله - بخصوص اگر شارپ بالا بره و چند ماهی بود که میدانستیم که بازار حتما یک اصلاح خوب داره (ریزش)- به همین دلیل کم فعال بودن این تاپیک در زمان صعود از غنای این فروم میکاهد. با تجربه ها که در این فروم زیاد هستند... نه تنها میتوانند در به موقع خرید سهم راهنما باشند بلکه در به موقع خارج شدن از سهمی که باز عرض میکنم تشخیص ان بسیار چالش برانگیزتر است هم مثمر ثمر باشند

حتی میتوان به دنبال اسم تاپیک مطلب ؛کی دندان طمع را بکنیم؛ را اضافه کنیم

پ ن - اگر سهمی بعد از اخطار فروش باز هم بالا برود بتنهایی به هیچ وجه از ارزش اخطار با دلایل ان نمیکاهد
                آخرین ویرایش توسط abed؛ 2020/09/20, 05:40.

نظر

• سقراط حکیم
                  عضو عادی
                  • Sep 2020
                  • 79

با درود و سلام؛ یکی از بهترین تاپیک هایی است که تو فروم ها می بینم.مشکل بزرگ ماها همین بازنده غیر فعال بودن ماست. از این طرف و اون طرف می شنویم یا می خوانیم ویا خودمون

ارزیابی می کنیم که مثلا" فلان سهم بنیادش نیکوست و بر عرش نشسته ولی بد مثب 30تا 50درصد رفتم تو ضرر؟؟؟!!!!! اما کاری نمی کنم یا نکردم فقط در یک سیلاب نزولی هی سطوح حمایت - مقاومت؛

فیبوناچی؛ 5موجی زیگزاگی ؛دبل زیگزاگی !؛ هارمونیک با تمام جانوران پرنده خزنده اش ؛ابرهای باردار ایچیموکو و......هزاران مانع میندازیم جلوش ولی لاکردار بی وقفه صف فروش شده و من هی دارم میانگین کم می کنم؟؟؟!!
                  !

مثال : شیران در این ایام به زیبایی دو ناحیه خروج در یک ریزش اصلاحی داده.ولی همگی (باتقریب) مدام دنبال محل ورود مناسب بودیم چون خیلی بنیادش محشره!! در حالی که به زیبایی داره کف ها و سقف های ملوسی یکی زیر دیگری می سازه

فایل های ضمیمه شده
                  [SIZE=3][COLOR=#800080][I][B]حماقت بشر را کرانی نیست..... [/B][/I][/COLOR][/SIZE]

نظر

• سرمایه گذار
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1925

در اصل توسط سقراط حکیم پست شده است View Post
                    با درود و سلام؛ یکی از بهترین تاپیک هایی است که تو فروم ها می بینم.مشکل بزرگ ماها همین بازنده غیر فعال بودن ماست. از این طرف و اون طرف می شنویم یا می خوانیم ویا خودمون

ارزیابی می کنیم که مثلا" فلان سهم بنیادش نیکوست و بر عرش نشسته ولی بد مثب 30تا 50درصد رفتم تو ضرر؟؟؟!!!!! اما کاری نمی کنم یا نکردم فقط در یک سیلاب نزولی هی سطوح حمایت - مقاومت؛

فیبوناچی؛ 5موجی زیگزاگی ؛دبل زیگزاگی !؛ هارمونیک با تمام جانوران پرنده خزنده اش ؛ابرهای باردار ایچیموکو و......هزاران مانع میندازیم جلوش ولی لاکردار بی وقفه صف فروش شده و من هی دارم میانگین کم می کنم؟؟؟!!
                    !

مثال : شیران در این ایام به زیبایی دو ناحیه خروج در یک ریزش اصلاحی داده.ولی همگی (باتقریب) مدام دنبال محل ورود مناسب بودیم چون خیلی بنیادش محشره!! در حالی که به زیبایی داره کف ها و سقف های ملوسی یکی زیر دیگری می سازه

بسیار عالی به نکته خیلی مهم و جالبی پرداختید .
                    حالا اگر شستا با سود 240 تومانی اعلامی فردا باز شد خیلی ها ورود کردند به نظرم مثل همین شیران باید کف و سقف های روند نزولی براش مرتب ترسیم کنیم مگر اینکه کل بازار دوباره جان بگیرد و مثبت شود.
                    آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• سقراط حکیم
                      عضو عادی
                      • Sep 2020
                      • 79

سلامی دیگر ؛ در ساعت های پیشین چندین بار مطالبی رو نوشتم و پاک کردم. و هی نوشتم و دوباره پاک کردم چون دیدم خودم هنوز نتونستم به توصییه هایی که قراره به دیگران بکنم عمل کنم.

هرگاه تونستم تمام و کمال به توصییه های خودم عمل کنم!!!!به دیگران هم پیشنهاد خواهم کرد.ولی همین قدر بگم که فحش و ناسزا؛ بدوبیراه ؛دادوبیداد کلید راه موفقیت در این بازار نیست.

مرز میان برنده بودن و بازنده شدن بسیار ظریف و گاهی نامریی به نظر میرسه ! ؟ اگر در زمان سود بردن و برنده بودن بی برنامه باشیم به زودی به بازنده ایی منفعل تبدیل خواهیم شد.
                      [SIZE=3][COLOR=#800080][I][B]حماقت بشر را کرانی نیست..... [/B][/I][/COLOR][/SIZE]

نظر

• بورس باز قهار
                        عضو فعال
                        • May 2020
                        • 1979

شبندر بالای 4400 یکم گرانه به نظرم و فرصت فروش

نظر

• abed
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 425

شبندر بالای 4400 یکم گرانه به نظرم و فرصت فروش

حتی اگر افزایش داشته باشه؟ الان تو کانال پارسسیس ورود وخروج سهمها را مینوسه- بعضی معتقدند که حقوقی داره با فرسایشی کردن معاملات سهمها زمان و فرصت میخره تا تو قیمتهای ارزان جمع کنه-نظر

در مقابل نیز بعضی معتقدند:
                          تورم انتظاری از دوربین بورس
                          آخرین ویرایش توسط abed؛ 2020/09/27, 03:09.

نظر

• بورس باز قهار
                            عضو فعال
                            • May 2020
                            • 1979

صندوق مدیر بالای 1500 فرصت فروش که اشتباهی سفته بازی میکنند

چرا باید این همه حباب داشته ناوش 1100 تومانه

نظر

• arman36
                              ستاره دار(3)
                              • Jan 2014
                              • 962

کلا کسی که میخواد لایک بخوره باید فقط بگه اینو خریدم اونو خریدم تا همه خوششون بیاد حتی شده دروغ.... حرف از فروش بزنی لایک که نمیخوری هیچ بهت حمله هم میکنن و میشی ادم بده ...کلا ۹۵درصد ملت ما عاشق دروغ هستن و از واقعیت ومنطق فراری هستن
                              اینو تجربه ۲۰ساله من تو بورس میگه

نظر

• عارف
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 229

لطفا این تاپیک رو نیارین بالا. بورس داره سایت هایی رو که سیگنال فروش میدن یکی یکی میبنده. این تاپیک رو ببینن اینجا رو هم مثل سایت تالار بورس میبندن. از ناظر سایت تقاضا دارم این تاپیک رو قفل کنه.

نظر

در حال کار...
                                X