کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دلیل شما برا فرصت فروش بودن ؟؟تا الان هیچ الگویی که نشان دهنده فرصت فروش باشد تشکیل نشده ولی تا اخر بازار ممکن هست الگو تغییر کند مرسی از لطف جناب عالی
بله واگرایی منفی در شاخص کل مشاهده میشه
البته ممکنه امروز شاخص مثبت هم بشه ولی فروصت فروش در سهامهای بزرگی مثل خودرویی و پالایشی ایجاد میکنه
کلا باید چند وقتی از سهام بزرگ و شاخص ساز دوری کرد تا اوضاع مرتب بشه
به نظر می رسه اکثر سهام مرتبط با سفر وزیر امورخارجه فرانسه رشد داشتند و یا خواهند داشت فرصت فروش و خروج از ضرر است مگر اینکه حداقل یک هفته بعد از خروج ایشان همه این سهام صف خرید باشند.
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
الان حق تقدم قزوین با خودش 64 تومان اختلاف قیمتی داره
خودش 266 تومان و حق تقدمش 102 تومان
الان به نظر دوستان حق تقدم قزوین فرصت خرید است یا فروش؟؟
چهارشنبه همین هفته هم نمادش بسته میشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
گول این بازی ها را نخورید!
4 ماه پیش هم حق تقدم زمگسا 140 تومان با سهم فاصله داشت یعنی حقش 550 و سهمش 790 بود و به همین دلیل وسوسه شدیم و پذیره نویسی کردیم!
الان بانک سینا به زور و با کد به کد سهم را تا 600 آورد پایین که این چند روزه یه کم اومده بالا تا 680 تومن یعنی بعد از 4 ماه با احتساب خواب پول بنده ضرر هم کردم!!!
پس خوب فکر کنید بعد تصمیم بگیرید
گول این بازی ها را نخورید!
4 ماه پیش هم حق تقدم زمگسا 140 تومان با سهم فاصله داشت یعنی حقش 550 و سهمش 790 بود و به همین دلیل وسوسه شدیم و پذیره نویسی کردیم!
الان بانک سینا به زور و با کد به کد سهم را تا 600 آورد پایین که این چند روزه یه کم اومده بالا تا 680 تومن یعنی بعد از 4 ماه با احتساب خواب پول بنده ضرر هم کردم!!!
پس خوب فکر کنید بعد تصمیم بگیرید
زمگسا حداقل 800 تومن قیمتش و نباید کمتر از تلیسه باشه قیمتش خیلی سهم ذلیل کردن بخاطر حق تقدمهای استفاده نشده و گپ قیمتی به راحتی پر میکنه
با وجود اینکه تجربه در بازار بورس به کمک سهامدار خواهد آمد اما باید مواظب گول خوردن ذهن در ارتباط با تجربه های متعدد بود
قرار نیست یک تجربه بد در یک مورد در سایر موارد هم صدق کند
گاهی ایجاد یک تجربه به غیر از سهم و بازیگرانش معلول سایر شرایط مثل وضعیت شاخص کل و... باشد
پس همیشه یک نسخه را نپیچید
اينم بگم و برم
خودروييا نوسانى سود ميده اماحرف اينايى كه هدفاى آنچنانى ميدن باور نكنيد
خودروييا حالا حالاها بالاى مث پارسال ندارن
فقط نوسان ميدن
گول تلگراميا رو نخوريد ١٠٠٠ بار
وقتى سايپا حدود ١١٥ بود و... گفتم خودروييا نوسان دارن و بالاى زيادى ندارن
چن تا مثبت خورد دوباره تلگراميا شرو كردن قيمت آنچنانى دادن كه خودرو ميشه فلان سايپا ميشه بهمان
چى شد پس؟!!!
هنوزم ميگم خودرويى نوسان داره تو همين دو سه روزه دوباره مثبت ميشه اما بازم نوسان
گول گروه تلگرام و كانال و ... نخوريد
اقبال خصم هرچه فزونتر شود نکوست فواره چون به اوج رسد سرنگون شود
نظر