فرصت خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : فرصت خرید

یه دلیلی چیزی بیارید هم خوبه. به قول موی عاقل شروع کننده ی تایپیک اعلام فرصت خرید و فروش،پیشنهاد خرید با فرصت خرید تفاوت داره.
    من هم میام میگم ختشت فرصت خریده . جون قراره به روسیه صادر کنیم . =))
    بعدش هم اعلام فرصت خرید یعنی مسولیت که بعدش باید پیگیری بشه . جند صفحه قبل رو ببنید همین طوری بعضی دوستان اعلام فرصت حرید کردند سهام 20-30 درصد افت کرده انگار نه انگار پیشنهاد دادند پیشنهاد نه ،اعلام فرصت خرید!!!
    آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2016/01/15, 09:02.

نظر

• reza13642125
      عضو عادی
      • Jan 2014
      • 233

حسینا 10 روزیه حجم معاملات خیلی بالا رفته خیلی بیشتر از میانگین بازار میخرن میفروشن رنج میکشن نمیدونم برنامشون چیه اجازه رشد هم به سهم نمیدن خبری در پیش است آیا؟
      دوستان بررسی کنند

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

[QUOTE=ایرج سابق;657225]گروه بیمه باز هم فرصت خرید می باشد

بیمه دانا 200 تومان

بیمه آسیا هم 200 تومان

رشداصلی این گروه بعد از توافق خواهد بود به نظر می رسه سال 95 سال بیمه باشد !!
        [/QUOTEاین گروه به هیچ جایی نمیرسن...اتفاقا بعد توافق با باز شدن پای بیمه های جوینت شده.....مشکلات شدیدی براشون ایجادمیشه.....بالاترین نرخ دزدی و خیانت به حقوق سهامدارا برای همین گروهه......اگه بازار رشد کنه اینا هم رشد میکنن.....وگرنه در نزول از بقیه بازار پیشرو ترند.......بالایی ندارن...ریسک خریدشون هم بالاست....فعلا
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

[QUOTE=mey;657583]
          در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
          گروه بیمه باز هم فرصت خرید می باشد

بیمه دانا 200 تومان

بیمه آسیا هم 200 تومان

[/QUOTEاین گروه به هیچ جایی نمیرسن...اتفاقا بعد توافق با باز شدن پای بیمه های جوینت شده.....مشکلات شدیدی براشون ایجادمیشه.....بالاترین نرخ دزدی و خیانت به حقوق سهامدارا برای همین گروهه......اگه بازار رشد کنه اینا هم رشد میکنن.....وگرنه در نزول از بقیه بازار پیشرو ترند.......بالایی ندارن...ریسک خریدشون هم بالاست....فعلا
          کسی شما را مجبور به خرید در این گروه نکرده می توانید خرید نکنید بنده خرید می کنم و ضررش را از جیب خودم می دهم
          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

[QUOTE=ایرج سابق;657602]
            در اصل توسط mey پست شده است View Post

کسی شما را مجبور به خرید در این گروه نکرده می توانید خرید نکنید بنده خرید می کنم و ضررش را از جیب خودم می دهم
            بنده هم برای شما ننوشتم...برای کسی که مطلب شما را میخونه نوشتم.......شما میتونید تک سهم شید................
            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

[QUOTE=mey;657607]
              بنده هم برای شما ننوشتم...برای کسی که مطلب شما را میخونه نوشتم.......شما میتونید تک سهم شید................
              گذشت زمان هم جواب شما و افرادی که به شما اعتقاد دارند را خواهد داد که صنعت بیمه می تواند سال 95 شکوفا بشه یا هماند دیگر گروهای بازار رشد می کند !!

نظر

• rad
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 557

گروه بیمه باز هم فرصت خرید می باشد

بیمه دانا 200 تومان

بیمه آسیا هم 200 تومان

سلام دوستان
                به نظر شما در روزهای اینده بیمه اتکایی امین بخریم و باهاش مجمع بریم؟
                یا نه اتکام سهم گرونیه و نمی ارزه؟
                سپاسدار شماییم.

نظر

• ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

در اصل توسط rad پست شده است View Post
                  سلام دوستان
                  به نظر شما در روزهای اینده بیمه اتکایی امین بخریم و باهاش مجمع بریم؟
                  یا نه اتکام سهم گرونیه و نمی ارزه؟
                  سپاسدار شماییم.

سلام بنده نظری در مورد خرید دیگر بیمه ای ها ندارم و فقط می تواند بگویم که این 2 سهم می تواند در اینده حرفهای برای گفتن داشته باشند مخصوصا دانا خود دوستان تصمیم به خرید و فروش می گیرند با تشکر

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

[QUOTE=ایرج سابق;657621]
                    در اصل توسط mey پست شده است View Post

گذشت زمان هم جواب شما و افرادی که به شما اعتقاد دارند را خواهد داد که صنعت بیمه می تواند سال 95 شکوفا بشه یا هماند دیگر گروهای بازار رشد می کند !!
                    احساس میکنم باعث ازرده شدن شما شدم..حلال کن....شرمنده......ان شا ا.... سهم مورد نظر شما 200 درصد رشد کنه...بر بخیل لعت

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

فردا روز مهمی برای بازار است
                      باحل شدن موضوع خوراک پترویی ها وبرداشتن تحریم ها فكر میکنم با کندل خوبی کانال نزولی شاخص شكسنه شود
                      انشالله شرایط خوبی برای همه فعالین بازار رقم خواهد خورد...

نظر

• rad
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 557

سلام دوستان
                        دوست بلندمنش mey
                        شما اگه پول نقد داشتید فردا چه سهم هایی می خریدی؟
                        4تا سهم بگو نترس.
                        سپاسدار شماییم.

نظر

• احسان147
                          عضو فعال
                          • Mar 2013
                          • 937

سلام دوستان
                          دوست بلندمنش mey
                          4تا سهم بگو نترس.
                          سپاسدار شماییم.
                          خدیزل بخر بدون هیچ ترسی
                          سهمی که قطعا تعدیل مثبت خواهد داشت
                          حوالی 430 اگه دادن واقعا ارزنده است

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

سلام دوستان
                            دوست بلندمنش mey
                            4تا سهم بگو نترس.
                            سپاسدار شماییم.
                            ارادت دارم....راست حسینی....فردا با توجه به جو ....برای استفاده از موج احتمالی ایجاد شده...وارد پترو پالایشی میشم....تو منفی خچرخش اضاف میکنم....اینم بگم میانگینم هنوز زیر 210 هستش......شکربن را خالی میکنم..اگه صفش بخواد بریزه...شفارسم معاملاتش راضی کننده نباشه خالی میکنم...نقدینگی را میبرم بالا....چون به نظرم بازار یه اصلاح در پیش داره....تو این مدت یاد گرفتم تو اوج خوشبینی ..بیشترین ضرر ها ایجاد میشه.....از طرفی هم تو رشد اخیر سود خوبی نصیبم شده.....کلا بازار بسیار محتاط کرده منو..وقتی به قیمت نفت و سایر مولفه هااقتصاد نگاه میکنم.....نسبت به رشد بازار شدیدا 2 به شک میشم.....قربانت....متن زیر هم نظریکی از دوستانه که انسان صادقیست.....
                            حقيقت نوشته است:سلام به همه دوستان
                            با توجه به نزدیک شدن به موعد اجرای برجام و با توجه به انتظاراتی که برای بعد از اون ایجاد شده به نظر من بعد از اعلام روز اجرا احتمال داره مطابق روال دوره های گذشته یه برگشت کوچک و مقداری عرضه تو بازار داشته باشیم. چون خیلی ها متظر اتفاقات عجیب و غریب هستند که اگه محقق نشه رو به عرضه میارند. اما این بار یه فرقی با سریهای قبلی داره و اونم اینه که اینبار واقعا توافق انجام میشه و اتفاقات واقعی به تدریج به وقوع خواهند پیوست. کاهش نرخ بهره ، رونمایی از قراردادهایی که در طول ماههای گذشته توافقات اولیه بر روی انها انجام شده ،اجرایی شدن امكان ال سی و کاهش فشار نقدینگی به بانكها بخاطر این موضوع و..........
                            به این دلیل ما در دوره جدید با شرایط متفاوتی مواجه هستیم و به نظر من بازار بعد از یه تنفس احتمالی(که شاید هم اتفاق نیفته) به روند خوب خودش ادامه میده. به نظرم نوسانگیری در این دوره پرریسک خواهد بود.
                            شاد پیروز و سبز سبز باشید

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

[QUOTE=mey;657635]
                              احساس میکنم باعث ازرده شدن شما شدم..حلال کن....شرمنده......ان شا ا.... سهم مورد نظر شما 200 درصد رشد کنه...بر بخیل لعت
                              خیر جمله شما ناراحت کننده نبود بکله نوشتن جمله شما اینطور به نظر میرسد که خیلی با اطمینان به روند آینده قابل شناسایی شده برای شما با تشکر

نظر

• امام قلی خان
                                عضو فعال
                                • Aug 2015
                                • 1542

برخی عرصه را برای کاربرای خوب مثل می خان و اکبری خان تنگ نکنند و بگذارند چندتا کاربر حسابی سایت بگویند چی را چند بخریم خوب است.هرکس رسیده است این چند وقت یک چرتی گفته و خواسته سهم خودش را بیندازد در برود.با تشکر
                                نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                                از هم ندوشیم.
                                با هم بنوشیم.

نظر

در حال کار...
                                X