کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من فکر میکنم وملت 10 درصد سود تو این هفته از دلش بیاد بیرون
اکثر نموداراشو نگاه کردم این موضوع را به من القا میکنه
حالا اگه دوستان چک کنن و تایید کنن.خریدام مطمئن تر میشه. چندماهی هست زیرنظرش دارم.دوتا10درصد خوردم.مخ کار تکنیکال کاریه
661مقاومت ناچیز داره ولی 690مقاوت معتبرتریه
تصمیم با شماست
تایرا پتانسیل فوق العاده ای برای رشد داره تنها مشکلش اینه که یه حقوقی به شدت داره تو صف های خرید عرضه می کنه فکر کنم این عرضه هاتو این بازار دیگه مشکلی نداره تعداد سهامش زیر 10 میلیونه
از نظر تکنیکالی در حال تشکیل الگویه کاپ
وقتی کسی را می بخشید، شخصی که بیشترین منفعت را می برد، خود شما هستید.
حپترو را در یابید.....نموداربه نقل از شهروز از سایت همسایه
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
تایرا پتانسیل فوق العاده ای برای رشد داره تنها مشکلش اینه که یه حقوقی به شدت داره تو صف های خرید عرضه می کنه فکر کنم این عرضه هاتو این بازار دیگه مشکلی نداره تعداد سهامش زیر 10 میلیونه
از نظر تکنیکالی در حال تشکیل الگویه کاپ
دوستان حتما رو این سهم بررسی داشته باشند
وقتی کسی را می بخشید، شخصی که بیشترین منفعت را می برد، خود شما هستید.
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر