فرصت خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • daryadel120
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 578

هفته آینده فرصت فروش در کل بورس و فرصت خرید در سکه و دلار است ...
    برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• Arash007
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 541

شنبه هر چی میتونید بخرید مردم طلا و دلار و املاکشونو میفروشن میان تو بورس

نظر

• شبندر
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 3598

امروز صبح يه جلسه داشتيم كه قرار شده سرمايه گذاران خارجي با قدرت بيشتر وارد بورس ايران بشن و من بهشون توصيه كردم كه سهم مورد نظر را خودشون انتخاب كنند كه كارشناسهاي دوستانم گروه بانكي و خودرويي را در صدر خريدهاي خودشون قرار دادند از شنبه 5هزار ميليارد تومان به پول ايران وارد بورس خواهند كرد البته با حمايت تريدرهاي بنده،اين پول گروه بانكي و خودرويي را منفجر خواهد كرد،ميدونيد از يك سال پيش بورس ايران با پول هاي بنده و دوستانم رونق گرفت و امروز هم با ورود اين پول به بازار كسي توانايي عرض اندام نداره اين فقط 2درصد سرمايه گذاري دوستانم است.
        ضمنا خبرهاي خيلي توپ ديگر هم در راه هستند از جمله توليدقطعات رايانه هاي فوق پيشرفته در ايران خودرو و گسترش انواع توليدات در اين شركت كه هنوز مديرانش در خواب هم نديده اند ولي ما از آن خبر داريم زيرا ما خودمان اين طرح ها را بعدا اجرا ميكنيم.
        دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 3598

ضمنا در مورد مپنا و تاپيكو و بانك دي هم بگويم كه اين دو سهم كمتر از خودرو نيستند مپنا تا 2000تومان و تاپيكو تا 1000تومان راحت خواهند رفت و بانك دي تا مرز 400 تومان رشد خواهد كرد
          دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 3598

نوشته هاي گذشته من را در تاپيك خودرو و غيره بخوانيد تمام خبرهايي كه شما الان مي شنويد من دوماه يا سه ماه پيش گفتم زيرا طراحان آنها گروه پشتيباني بنده هستند.

نظر

• علی نظامی
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 1033

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
              نوشته هاي گذشته من را در تاپيك خودرو و غيره بخوانيد تمام خبرهايي كه شما الان مي شنويد من دوماه يا سه ماه پيش گفتم زيرا طراحان آنها گروه پشتيباني بنده هستند.
              داداش شما احیانا خود وارن بافت نیستی؟ اگه هستی بگو تو رو خدا. بچه های فرومو از نعمت وجودیت محروم نکن

نظر

• حسینی
                عضو عادی
                • Mar 2011
                • 137

امروز صبح يه جلسه داشتيم كه قرار شده سرمايه گذاران خارجي با قدرت بيشتر وارد بورس ايران بشن و من بهشون توصيه كردم كه سهم مورد نظر را خودشون انتخاب كنند كه كارشناسهاي دوستانم گروه بانكي و خودرويي را در صدر خريدهاي خودشون قرار دادند از شنبه 5هزار ميليارد تومان به پول ايران وارد بورس خواهند كرد البته با حمايت تريدرهاي بنده،اين پول گروه بانكي و خودرويي را منفجر خواهد كرد،ميدونيد از يك سال پيش بورس ايران با پول هاي بنده و دوستانم رونق گرفت و امروز هم با ورود اين پول به بازار كسي توانايي عرض اندام نداره اين فقط 2درصد سرمايه گذاري دوستانم است.
                ضمنا خبرهاي خيلي توپ ديگر هم در راه هستند از جمله توليدقطعات رايانه هاي فوق پيشرفته در ايران خودرو و گسترش انواع توليدات در اين شركت كه هنوز مديرانش در خواب هم نديده اند ولي ما از آن خبر داريم زيرا ما خودمان اين طرح ها را بعدا اجرا ميكنيم.
                ضمنا در مورد مپنا و تاپيكو و بانك دي هم بگويم كه اين دو سهم كمتر از خودرو نيستند مپنا تا 2000تومان و تاپيكو تا 1000تومان راحت خواهند رفت و بانك دي تا مرز 400 تومان رشد خواهد كرد
                فکر کنم آدرس را عوضی اومدی داداش!!

نظر

• arak_bourse
                  کاربر فعال
                  • Nov 2010
                  • 3802

در مورد مپنا دوستی دارم که خبر از مپنای 2000 تومنی داد به من با اطمینان و ایشون همیشه حرفهاش درست از کار دراومده به نظرم مپنا رو از دست ندید. تبلیغ هم نمیکنم چون به قول معروف سهم خوب نیازی به تبلیغ نداره و این سهم انقدر بزرگ است و انقدر حقوقی پشتش خوابیده که نیازی به تبلیغ امثال من نداره . خودم هم سهم زیادی ندارم.
                  تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• سیدامیر
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 1668

سلام...
                    به نظرم اینروزها فرصت خرید در گروه سیمان است..ستران . سبهان . سفارس و..
                    و بعد از ان تک سهمهایی از شرکتهایی که سرمایه کم و اینده روشنی دارند..
                    مانند کگاز . فلامی ..

نظر

• taranom
                      عضو عادی
                      • Nov 2011
                      • 38

در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Post
                      سلام
                      شما که بنده رو میشناسی دیگه چرا می پرسی؟شما میدونی بنده برای 5 - 10 درصد سود سهم رو فرصت خرید نمیدونم.
                      موفق باشید

استاد عزیز عرض ادب و احترام.لطفا حضورتون رو در تالار بیشتر بفرمایید.حساب دلتنگی ما رو هم بفرمایید
                      ;);)

نظر

• چگوارا
                        عضو عادی
                        • Apr 2012
                        • 28

توی این بازار اگر سهمی را بگوییم فرصت فروش است اشتباه است هم سهامداران با غیرت سهم حمله ور میشوند و هم بازار صعودی است پس کل بازار میشه فرصت خرید تلقی کرد هر چی گیرتان امد بخرید و حال اش را ببرید

نظر

• حمید89
                          عضو فعال
                          • Apr 2013
                          • 378

فرصت مسلم خرید در والبر
                          بازار چند ماه پیش کساوه 360 تومنی و شاراک 750 تومنی نمیخرید یا پکویر رو با منفی رو قیمت 240 تومن روانه مجمع کرد.
                          ولی باید از اشتباه بازار استفاده کرد

نظر

• 63morteza63
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 172

زمانی که بازار داغ داغ بود به گفته مسئولین روزی 2-3 میلیارد تومان وارد میشد

که شاخص در حال منفجر شدن بود

حالا حساب کنید بازاری که در روز 200 --300 میلیارد تومان معامله میشه چه جوری 5000 میلیارد میخاد وارد بشه

بعدش تازه از کی میخان سهم بخرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.

نظر

• zafar3000
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 1243

یک زمان کسی غبهشهر را روی 940 تومان نگاه نمی کرد و می گفتند بازهم افت می کند
                              حفاری در 160 تومان
                              شپاکسان در 380 تومان
                              بشهاب در 390 تومان
                              وپترو در 100 تومان
                              فباهنر در 120 تومان
                              خاذین در 82 تومان
                              فولای در 450 تومان
                              بموتو در 420 تومان
                              خراسان در 770 تومان
                              و........
                              اکنون دفارا در 1900
                              دپارس در 2600
                              شلعاب در 850 تومان نظاره گر بازارند
                              و در آینده نزدیک
                              دفارا در 1800 تومان اما با سرمایه 30 میلیارد تومان یا در 1300 تومان وبا سرمایه 45 میلیارد تومان ،دپارس در 3000 تومان اما با سرمایه 14 میلیارد تومان و شلعاب در 2000 تومان ،صف های خرید و دوستداران زیادی خواهند داشت
                              زود دیر می شود

نظر

• علی تازه وارد
                                عضو عادی
                                • Sep 2013
                                • 30

در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Post
                                شاراک باز هم سورپرایز کرد.3 ماهه اول 80 تومن 3 ماهه دوم 120 تومن مجموع 6 ماهه 201 تومن....مبارکه!
                                سلام موی عاقل عزیز

با توجه به اینکه شکبیر از زمان معرفی توسط جنابعالی حدود 40 درصد رشد کرده

هنوز هم شکبیر فرصت خریده؟

نظر

در حال کار...
                                X