هفته آینده فرصت فروش در کل بورس و فرصت خرید در سکه و دلار است ...
فرصت خرید
Collapse
X
-
برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
-
امروز صبح يه جلسه داشتيم كه قرار شده سرمايه گذاران خارجي با قدرت بيشتر وارد بورس ايران بشن و من بهشون توصيه كردم كه سهم مورد نظر را خودشون انتخاب كنند كه كارشناسهاي دوستانم گروه بانكي و خودرويي را در صدر خريدهاي خودشون قرار دادند از شنبه 5هزار ميليارد تومان به پول ايران وارد بورس خواهند كرد البته با حمايت تريدرهاي بنده،اين پول گروه بانكي و خودرويي را منفجر خواهد كرد،ميدونيد از يك سال پيش بورس ايران با پول هاي بنده و دوستانم رونق گرفت و امروز هم با ورود اين پول به بازار كسي توانايي عرض اندام نداره اين فقط 2درصد سرمايه گذاري دوستانم است.
ضمنا خبرهاي خيلي توپ ديگر هم در راه هستند از جمله توليدقطعات رايانه هاي فوق پيشرفته در ايران خودرو و گسترش انواع توليدات در اين شركت كه هنوز مديرانش در خواب هم نديده اند ولي ما از آن خبر داريم زيرا ما خودمان اين طرح ها را بعدا اجرا ميكنيم.دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
ضمنا در مورد مپنا و تاپيكو و بانك دي هم بگويم كه اين دو سهم كمتر از خودرو نيستند مپنا تا 2000تومان و تاپيكو تا 1000تومان راحت خواهند رفت و بانك دي تا مرز 400 تومان رشد خواهد كرددوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postنوشته هاي گذشته من را در تاپيك خودرو و غيره بخوانيد تمام خبرهايي كه شما الان مي شنويد من دوماه يا سه ماه پيش گفتم زيرا طراحان آنها گروه پشتيباني بنده هستند.
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postامروز صبح يه جلسه داشتيم كه قرار شده سرمايه گذاران خارجي با قدرت بيشتر وارد بورس ايران بشن و من بهشون توصيه كردم كه سهم مورد نظر را خودشون انتخاب كنند كه كارشناسهاي دوستانم گروه بانكي و خودرويي را در صدر خريدهاي خودشون قرار دادند از شنبه 5هزار ميليارد تومان به پول ايران وارد بورس خواهند كرد البته با حمايت تريدرهاي بنده،اين پول گروه بانكي و خودرويي را منفجر خواهد كرد،ميدونيد از يك سال پيش بورس ايران با پول هاي بنده و دوستانم رونق گرفت و امروز هم با ورود اين پول به بازار كسي توانايي عرض اندام نداره اين فقط 2درصد سرمايه گذاري دوستانم است.
ضمنا خبرهاي خيلي توپ ديگر هم در راه هستند از جمله توليدقطعات رايانه هاي فوق پيشرفته در ايران خودرو و گسترش انواع توليدات در اين شركت كه هنوز مديرانش در خواب هم نديده اند ولي ما از آن خبر داريم زيرا ما خودمان اين طرح ها را بعدا اجرا ميكنيم.در اصل توسط شبندر پست شده است View Postضمنا در مورد مپنا و تاپيكو و بانك دي هم بگويم كه اين دو سهم كمتر از خودرو نيستند مپنا تا 2000تومان و تاپيكو تا 1000تومان راحت خواهند رفت و بانك دي تا مرز 400 تومان رشد خواهد كرددر اصل توسط شبندر پست شده است View Postنوشته هاي گذشته من را در تاپيك خودرو و غيره بخوانيد تمام خبرهايي كه شما الان مي شنويد من دوماه يا سه ماه پيش گفتم زيرا طراحان آنها گروه پشتيباني بنده هستند.
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postضمنا در مورد مپنا و تاپيكو و بانك دي هم بگويم كه اين دو سهم كمتر از خودرو نيستند مپنا تا 2000تومان و تاپيكو تا 1000تومان راحت خواهند رفت و بانك دي تا مرز 400 تومان رشد خواهد كردتحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postامروز صبح يه جلسه داشتيم كه قرار شده سرمايه گذاران خارجي با قدرت بيشتر وارد بورس ايران بشن و من بهشون توصيه كردم كه سهم مورد نظر را خودشون انتخاب كنند كه كارشناسهاي دوستانم گروه بانكي و خودرويي را در صدر خريدهاي خودشون قرار دادند از شنبه 5هزار ميليارد تومان به پول ايران وارد بورس خواهند كرد البته با حمايت تريدرهاي بنده،اين پول گروه بانكي و خودرويي را منفجر خواهد كرد،ميدونيد از يك سال پيش بورس ايران با پول هاي بنده و دوستانم رونق گرفت و امروز هم با ورود اين پول به بازار كسي توانايي عرض اندام نداره اين فقط 2درصد سرمايه گذاري دوستانم است.
ضمنا خبرهاي خيلي توپ ديگر هم در راه هستند از جمله توليدقطعات رايانه هاي فوق پيشرفته در ايران خودرو و گسترش انواع توليدات در اين شركت كه هنوز مديرانش در خواب هم نديده اند ولي ما از آن خبر داريم زيرا ما خودمان اين طرح ها را بعدا اجرا ميكنيم.
زمانی که بازار داغ داغ بود به گفته مسئولین روزی 2-3 میلیارد تومان وارد میشد
که شاخص در حال منفجر شدن بود
حالا حساب کنید بازاری که در روز 200 --300 میلیارد تومان معامله میشه چه جوری 5000 میلیارد میخاد وارد بشه
بعدش تازه از کی میخان سهم بخرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.
نظر
-
یک زمان کسی غبهشهر را روی 940 تومان نگاه نمی کرد و می گفتند بازهم افت می کند
حفاری در 160 تومان
شپاکسان در 380 تومان
بشهاب در 390 تومان
وپترو در 100 تومان
فباهنر در 120 تومان
خاذین در 82 تومان
فولای در 450 تومان
بموتو در 420 تومان
خراسان در 770 تومان
و........
اکنون دفارا در 1900
دپارس در 2600
شلعاب در 850 تومان نظاره گر بازارند
و در آینده نزدیک
دفارا در 1800 تومان اما با سرمایه 30 میلیارد تومان یا در 1300 تومان وبا سرمایه 45 میلیارد تومان ،دپارس در 3000 تومان اما با سرمایه 14 میلیارد تومان و شلعاب در 2000 تومان ،صف های خرید و دوستداران زیادی خواهند داشت
زود دیر می شود
نظر
-
نظر