کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بچه ها نظرتون در مورد خرید خبهمن فردا چیه؟ با توجه به رالی خودرویی ها فکر کنم اینم راه بیفته
با اجازه از بزرگترها من جواب میدم...
خبهمن حقوقی هایی به شدت فروشنده دارد ... مثلا نور دنا به شدت در این سهم فروشنده است چون اعتقاد دارد اینقدر نمی ارزد ... پس تا وقتی این حقوقی ها هستند این سهم را نخرید که با هر بالا زدنی فروشنده اند
ضمنا من یک اصل را همیشه رعایت می کنم در خرید سهم ... از هر گروه بهترینش و پر قدرت ترینش را می خرم هر چند ایران خودرو باشد ! =))
برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
فردا وبشهر غپاک شکبیر شاراک چون احتمالا منفی خواهند بود فرصت خرید محسوب میشوند.غپاک امروز یکی از سهامداران عمده یعنی صندوق نفت فعال شده.موقعیکه سهم منفی میشه باید خرید کرد.
تا شهریور ماه بازار بیشتر بر اساس تحلیل حرکت میکرد ولی متاسفانه از ان زمان به بعد بازار سهام دچار هرج و مرج شده و متاسفانه این به اینده بازار لطمه خواهد زد
این کم مطلب زدن بنده هم بر همین اساس هست.امیدوارم مسولان بازار هر چه زودتر جلوی رشد حبابی برخی سهام وسفته بازی روی برخی سهام دیگر را بگیرند وگرنه در اینده بازار با مشکلات جدی مواجه خواهد شد.
نحوه گزارش دهی برخی شرکتها که روز را شب نشان میدهد از دیگر مشکلات این بازار است.
فساد در جامعه بیداد میکند و بورس هم تبدیل به مرکز فساد شده متاسفانه
موفق باشید
تا شهریور ماه بازار بیشتر بر اساس تحلیل حرکت میکرد ولی متاسفانه از ان زمان به بعد بازار سهام دچار هرج و مرج شده و متاسفانه این به اینده بازار لطمه خواهد زد
این کم مطلب زدن بنده هم بر همین اساس هست.امیدوارم مسولان بازار هر چه زودتر جلوی رشد حبابی برخی سهام وسفته بازی روی برخی سهام دیگر را بگیرند وگرنه در اینده بازار با مشکلات جدی مواجه خواهد شد.
نحوه گزارش دهی برخی شرکتها که روز را شب نشان میدهد از دیگر مشکلات این بازار است.
موفق باشید
وباید برهمین اساس خریدها انجام بشه،سهامهایی که سرمایه بعضی افراد خاص در اونها قرار میگیره، گزارشهای خوبی خواهند داشت
معامله بر اساس حجم ها ،خلاصه مطلب همین خواهد بود و تمام
نگرانی دیگه اینه که ممکنه حق خیلی از سهامدارها با دستکاری گزارشها ضایع بشه که متاسفانه زیاد دور از انتظار نخواهد بود
موفق باشید
موی جان
حالا اگه همونایی که گفتی جزو مفسدین اصلی باشن چی؟ ;)
متاسفانه خانه از پای بست ویرانه
به نظرم خود حقیقیها باید مراقب کلاهشون باشن تا باد نبره
نظر