موي عاقل گرامي سلام ... باتوجه به فرمايش شما .... نظرتون را نسبت به شيران هم بفرماييد "عليرغم اينكه پترو نيست ولي ميتونه تخفيف خوراك مايعي ها روش اثر داشته باشه ؟؟ .... از وبانك هم بفرماييد ... ايا مشمول قانون چكاوه شده ؟؟؟ سپاس
فرصت خرید
Collapse
X
-
در اصل توسط بهرام خان پست شده است View Postموي عاقل گرامي سلام ... باتوجه به فرمايش شما .... نظرتون را نسبت به شيران هم بفرماييد "عليرغم اينكه پترو نيست ولي ميتونه تخفيف خوراك مايعي ها روش اثر داشته باشه ؟؟ .... از وبانك هم بفرماييد ... ايا مشمول قانون چكاوه شده ؟؟؟ سپاسأَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Postشیران مدتهاست مشمول قانون چکاوه شده (همونطور که روندش نشون مونده و مدتهاست توی یک محدوده نوسان میکنه) ولی وبانک هنوز نشده
نظر
-
در اصل توسط mehdi9990 پست شده است View Postبا سلام ، جناب موی عاقل ضمن تشکر از شما بنده قانون چکاوه را متوجه نشدم ، چون سهامدار شیران هستم ممنون میشم توضیح مختصری بفرمایید .آخرین ویرایش توسط موی عاقل؛ 2013/11/08, 01:14.أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
-
جناب موی عاقلبه نظرت شکبیر پایینترم میاد اضافه کنیم یا توی همین قیمتا نخریم از دستمون رفته؟
سبحانم فرصته خریده جدا از افزایش سرمایه گزارشش شش ماهشم به زودی میده و یه تعدیلم اونجا داره
البته به قول موی عاقل عزیز کل گروه دارویی فرصت خریدهسجاد محمدی
علاقه مند به دانش اقتصاد
تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه
نظر
-
در اصل توسط شهروز1365 پست شده است View Postسلام دوستان میخام سهمی رو معرفی کنم برای خرید...
سهمی به نام ختور....
دوستان حتما بررسی بفرماییددر اصل توسط شهروز1365 پست شده است View Post
فردا تقریبا میشه 20%
با سود 70 تومنی که نیک نهاد عزیز بدست آورده برای امسال هم اکنون پی به ای 2.5 داره
و اما سهم بعدی
سهم بعدی برای فردا ختوقا هستش....
جدیدا گروهی روش فعال شدن و در حال جمع آوری سهم هستن.
این سهم از گروه خودش خیلی عقب افتاده فقط ارزش روز 2 تا سهم بورسیش خرینگ و خشرق 36 میلیارد هستش جالب اینکه ارزش روز خود ختوقا 40 میلیارد
اگه نمودار این سهم رو با هم گروهی هاش مقایسه کنید متوجه عرایض من خواهید شد....
این سهم اهداف بالایی خواهد داشت 240 بعد 300
بررسی کنید
نظر
-
در اصل توسط شهروز1365 پست شده است View Postسلام
فردا تقریبا میشه 20%
با سود 70 تومنی که نیک نهاد عزیز بدست آورده برای امسال هم اکنون پی به ای 2.5 داره
و اما سهم بعدی
سهم بعدی برای فردا ختوقا هستش....
جدیدا گروهی روش فعال شدن و در حال جمع آوری سهم هستن.
این سهم از گروه خودش خیلی عقب افتاده فقط ارزش روز 2 تا سهم بورسیش خرینگ و خشرق 36 میلیارد هستش جالب اینکه ارزش روز خود ختوقا 40 میلیارد
اگه نمودار این سهم رو با هم گروهی هاش مقایسه کنید متوجه عرایض من خواهید شد....
این سهم اهداف بالایی خواهد داشت 240 بعد 300
بررسی کنید
نظر
-
سلام
حفاری در حال حاضر بهترین سهم به لحاظ بنیادی در گروه پیمانکاری و تجهیزاتی با قیمت فعلی هست.
وقت خرید سیمانی هم نرسیده
باید گزارش 9 ماهه سیمانی ها بیاد ببینیم با این رکود اقتصادی فعلی فروششون چطوریه و تا اون موقع داستان قیمت انرژی در بودجه نیز مشخص میشهأَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
نظر