با سلام استاد موی عاقل عزیز من فاسمین با شکبیر عوض کردم برا بلند مدت کار خوبییه یا ارزندگی شکبیر بلند مدت تا کجا جا داره رشد کنه
فرصت خرید
Collapse
X
-
-
سلام استاد موی عاقل عزیزفاسمین با شکبیر عوض کردم لطفا تا کجا رشد دارد برا بلند مدت خوبه ومقدار فاسمین مانده خسته ام کرده با چی عوض کنم یا فاسمین بقیه رو نگه دارم
نظر
-
در اصل توسط حسنعلی پست شده است View Postآقا اینطور که پیداس این موضوع داره به جاهای باریک میکشه... بی خیال بشین بابا... اصلا من اشتباه کردم به خانم نازنین گفتم عکس id ات رو عوض کن.
به قول همتون هر کی هرکاری میخواد بکنه.
یکی اون ور دنیا لخت بشه برای جانفشانی در راه آزادی عقیده اش...یکی هم این ور دنیا سر از تن هم نوعش ببره برای آزادی عقیده اش.
و در این میان اونایی که باید از این آزادی عقیده ها پول در بیارن و دنیا رو به جون هم بندازن و هر هر به ریش همه ی ما بخندن، کاملا از این اتفاقات استفاده ی کامل رو میبرن...
مهم اینه که من و امثال من باید در این مدت عمرمون صدامون در نیاد ولی بقیه حق مسلمشونه که اظهار نظر کنن.
به قول همتون چیزشیفته خوب کاری کرد...به قول همتون بقیه هم عقب افتادن از ...
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت .............................................. که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت
از موی عاقل بزرگوار هم عذر می خوام که بحث غیر تخصصی کردم توی تاپیکشون .وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.
نظر
-
-
در اصل توسط nazanin پست شده است View Postموي عزيز نظرت درمورد غبشهر چيه آيا الان ارزنده تر نشده من ازابتداي سال بااين سهمم تا بعدافزايش سرمايه مرسي ازوقتي كه ميگذاريد
تو همین تاپیک نوشتم پتانسیل اصلی غبشهر و غمارگ ازاد شده و تعویض با وبشهر را پیشنهاد دادم.هنوز هم تعویض کنید به نظرم خوبه
موفق باشیدأَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Postاز 2 سال قبل که از قندی ها خارج شدم دیگر قندی را پیگری نکردم.همان زمان هم نوشتم پتانسیل اصلی قندی ها ازاد شده
موفق باشیدكسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
سلام
جناب موي عاقل فكر مكنم روي نماد پكرمان هم مثبت بوديد با توجه به افت آن بعداز باز گشايي آنرا فرصت خريد مي دانيد
سپاس از لطف و سخاوتي كه روا مي داريد
نظر
-
با سلام خدمت آقای موی عاقل :
ضمن سپاس از شما بابت جواب سوال قبلی .
سوال دیگری داشتم . البته اگر اجازه بفرمایید مطرح میکنم .
در مورد برخی شرکتها ، می فرمایین که قیمت سهم پُر است یا پتانسیلش آزاد شده . مطمئناً شما بر اساس یک فرمولی یا فرمولهایی این مطالب را عنوان نمودین . آیا برایتان مقدور میباشد که فرمول آنرا یا کلاً نحوه محاسبه آنرا بفرمایید . آیا در کتابی که معرفی نمودین ( 23 اصل وارن بافت ) در مورد این فرمولها هم صحبت شده ؟
پیشا پیش از وقتی که برای سهامداران صرف می کنید کمال تشکر و سپاسگزاری را دارم .
نظر
-
در اصل توسط شهروز1365 پست شده است View Postسلام
فردا تقریبا میشه 20%
با سود 70 تومنی که نیک نهاد عزیز بدست آورده برای امسال هم اکنون پی به ای 2.5 داره
و اما سهم بعدی
سهم بعدی برای فردا ختوقا هستش....
جدیدا گروهی روش فعال شدن و در حال جمع آوری سهم هستن.
این سهم از گروه خودش خیلی عقب افتاده فقط ارزش روز 2 تا سهم بورسیش خرینگ و خشرق 36 میلیارد هستش جالب اینکه ارزش روز خود ختوقا 40 میلیارد
اگه نمودار این سهم رو با هم گروهی هاش مقایسه کنید متوجه عرایض من خواهید شد....
این سهم اهداف بالایی خواهد داشت 240 بعد 300
بررسی کنید
امروز تو ختوقا یه شخص حقیقی با 3450000 سهم اومد بالای 1%........
معاملات امروز سهم جالب توجه بود برای اهل فن.....
نظر دوستان رو به معاملات خشرق و خرینگ و ختوقا و همینطور فروش سنگین حقوقی و خرید سنگین حقیقی جلب میکنم.....
تا چه پیش آید.....
نظر
نظر