فرصت خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sajjad00522
    عضو جدید
    • Aug 2013
    • 13

با سلام استاد موی عاقل عزیز من فاسمین با شکبیر عوض کردم برا بلند مدت کار خوبییه یا ارزندگی شکبیر بلند مدت تا کجا جا داره رشد کنه

نظر

• sajjad00522
      عضو جدید
      • Aug 2013
      • 13

سلام استاد موی عاقل عزیزفاسمین با شکبیر عوض کردم لطفا تا کجا رشد دارد برا بلند مدت خوبه ومقدار فاسمین مانده خسته ام کرده با چی عوض کنم یا فاسمین بقیه رو نگه دارم

نظر

• mamadzar
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 396

در اصل توسط حسنعلی پست شده است View Post
        آقا اینطور که پیداس این موضوع داره به جاهای باریک میکشه... بی خیال بشین بابا... اصلا من اشتباه کردم به خانم نازنین گفتم عکس id ات رو عوض کن.
        به قول همتون هر کی هرکاری میخواد بکنه.
        یکی اون ور دنیا لخت بشه برای جانفشانی در راه آزادی عقیده اش...یکی هم این ور دنیا سر از تن هم نوعش ببره برای آزادی عقیده اش.
        و در این میان اونایی که باید از این آزادی عقیده ها پول در بیارن و دنیا رو به جون هم بندازن و هر هر به ریش همه ی ما بخندن، کاملا از این اتفاقات استفاده ی کامل رو میبرن...
        مهم اینه که من و امثال من باید در این مدت عمرمون صدامون در نیاد ولی بقیه حق مسلمشونه که اظهار نظر کنن.
        به قول همتون چیزشیفته خوب کاری کرد...به قول همتون بقیه هم عقب افتادن از ...
        دوست عزیز به نکته ی خوبی اشاره کردی اتفاقا ! اگه ما یاد می گیرفتیم اینقدر عمرمون رو توی زندگی دیگران هدر ندیم هیچ وقت اونایی که شما فرمودین بقیه رو به جون هم میندازن و ازش کسب درامد می کنن به هدفشون نمی رسیدن . اگر یه جامعه ای درگیر کار و زندگی خودشون باشن، اینقدر گرفتار این حاشیه های مسخره نمی شن . ولی ملت ما یه روز درگیر اینن که چرا گلشیفته لخت شد !! یه روز درگیر اینن که چرا فلان خواننده توی آکادمی روسری می زنه !! بعدش آخرشم ازین مینالن که چرا وضع زندگی و جامعشون اینه ... خلاصه که کاش روزی برسه که اونقدر که بر دیگران سخت می گیریم به خودمونم سخت بگیریم. با یه بیت از حضرت حافظ تموم می کنم عرایضم رو :
        عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت .............................................. که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت

از موی عاقل بزرگوار هم عذر می خوام که بحث غیر تخصصی کردم توی تاپیکشون .
        وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• M0hamad
          عضو عادی
          • Nov 2013
          • 108

موی عاقل جان میخواستم نظرتونو راجب گروه قندی بدونم.با تشکر

نظر

• نهاوندی
            عضو جدید
            • Oct 2013
            • 5

درود فراوان جناب موی عاقل
            نظر شما درباره خگستر چیه؟ بیشتر ارزش سهمش به خاطر وپارس هست چرا حرکت نمیکنه! از زمانی که خودرویی ها بدون اتفاق مثبتی در درون شرکتشون دو سه برابر شده این سهم درجا زده

نظر

• nazanin
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 289

موي عزيز نظرت درمورد غبشهر چيه آيا الان ارزنده تر نشده من ازابتداي سال بااين سهمم تا بعدافزايش سرمايه مرسي ازوقتي كه ميگذاريد

نظر

• Ali zahedi
                كاربر فعال
                • Sep 2012
                • 676

خاور به زودی 400

نظر

• موی عاقل
                  عضو فعال
                  • Sep 2013
                  • 875

در اصل توسط nazanin پست شده است View Post
                  موي عزيز نظرت درمورد غبشهر چيه آيا الان ارزنده تر نشده من ازابتداي سال بااين سهمم تا بعدافزايش سرمايه مرسي ازوقتي كه ميگذاريد
                  سلام
                  تو همین تاپیک نوشتم پتانسیل اصلی غبشهر و غمارگ ازاد شده و تعویض با وبشهر را پیشنهاد دادم.هنوز هم تعویض کنید به نظرم خوبه
                  موفق باشید
                  أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ

نظر

• موی عاقل
                    عضو فعال
                    • Sep 2013
                    • 875

در اصل توسط M0hamad پست شده است View Post
                    موی عاقل جان میخواستم نظرتونو راجب گروه قندی بدونم.با تشکر
                    از 2 سال قبل که از قندی ها خارج شدم دیگر قندی را پیگری نکردم.همان زمان هم نوشتم پتانسیل اصلی قندی ها ازاد شده
                    موفق باشید
                    أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ

نظر

• meisam_em
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 2124

در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Post
                      از 2 سال قبل که از قندی ها خارج شدم دیگر قندی را پیگری نکردم.همان زمان هم نوشتم پتانسیل اصلی قندی ها ازاد شده
                      موفق باشید
                      با سلام ودرود نظرت راجب به قلرست با توجه با افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارییها به میزان ٩٠٠ درصد چیست؟ البته خودم از امور سهام شرکت سوال کردم تایید کردند.....ممنون و سپاس
                      كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• mehdyand2amir
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 313

سلام
                        جناب موي عاقل فكر مكنم روي نماد پكرمان هم مثبت بوديد با توجه به افت آن بعداز باز گشايي آنرا فرصت خريد مي دانيد
                        سپاس از لطف و سخاوتي كه روا مي داريد

نظر

• meisam_em
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 2124

با سلامی مجدد جناب موی عاقل عزیز نظرت در مورد بیمه ملت و سرمایه گذاری ملت چیست؟ وبیمه, وملت
                          كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• rooiyntan
                            عضو جدید
                            • Dec 2011
                            • 3

جناب موی عاقل سلام
                            ممنون میشم توضیحی در مورد گروه لبنی بفرمایید.اگه زحمتی نیست مفصلتر درمورد سهام این گروه و دورنما وبازه زمانی رسیدن به اهداف قیمتی بفرمایید. با تشکر

نظر

• فریبا
                              عضو عادی
                              • Nov 2013
                              • 27

با سلام خدمت آقای موی عاقل :

ضمن سپاس از شما بابت جواب سوال قبلی .

سوال دیگری داشتم . البته اگر اجازه بفرمایید مطرح میکنم .

در مورد برخی شرکتها ، می فرمایین که قیمت سهم پُر است یا پتانسیلش آزاد شده . مطمئناً شما بر اساس یک فرمولی یا فرمولهایی این مطالب را عنوان نمودین . آیا برایتان مقدور میباشد که فرمول آنرا یا کلاً نحوه محاسبه آنرا بفرمایید . آیا در کتابی که معرفی نمودین ( 23 اصل وارن بافت ) در مورد این فرمولها هم صحبت شده ؟

پیشا پیش از وقتی که برای سهامداران صرف می کنید کمال تشکر و سپاسگزاری را دارم .

نظر

• شهروز1365
                                عضو عادی
                                • Aug 2011
                                • 177

در اصل توسط شهروز1365 پست شده است View Post
                                سلام
                                فردا تقریبا میشه 20%
                                با سود 70 تومنی که نیک نهاد عزیز بدست آورده برای امسال هم اکنون پی به ای 2.5 داره
                                و اما سهم بعدی
                                سهم بعدی برای فردا ختوقا هستش....
                                جدیدا گروهی روش فعال شدن و در حال جمع آوری سهم هستن.
                                این سهم از گروه خودش خیلی عقب افتاده فقط ارزش روز 2 تا سهم بورسیش خرینگ و خشرق 36 میلیارد هستش جالب اینکه ارزش روز خود ختوقا 40 میلیارد
                                اگه نمودار این سهم رو با هم گروهی هاش مقایسه کنید متوجه عرایض من خواهید شد....
                                این سهم اهداف بالایی خواهد داشت 240 بعد 300
                                بررسی کنید
                                با سلام
                                امروز تو ختوقا یه شخص حقیقی با 3450000 سهم اومد بالای 1%........
                                معاملات امروز سهم جالب توجه بود برای اهل فن.....
                                نظر دوستان رو به معاملات خشرق و خرینگ و ختوقا و همینطور فروش سنگین حقوقی و خرید سنگین حقیقی جلب میکنم.....
                                تا چه پیش آید.....

نظر

در حال کار...
                                X