فرصت خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • peyman_zdfy
    Banned
    • Feb 2013
    • 247

چون تعداد سهم شرکت 5 برابر شده دچار تعدیل مثبت خواهد شد
    در اصل توسط peyman_zdfy پست شده است View Post
    البرز به علت افزایش سرمایه دچار تعدیل مثبت میشه

نظر

• ashkan zandi
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1136

در اصل توسط حسنعلی پست شده است View Post
      سلام گرم مرا از پای بخاری پذیرا باشید
      آقای موی عاقل
      من از لحاظ اطلاعات بورسی قبولت دارم خیلی وقت هم هست این تاپیک و بقیه جاهایی مطلب میگذاری رو دنبال میکنم
      ولی در مورد اون عکس خانم نازنین(فارق از بحث خودخانم نازنین)
      من و شما و بقیه این دوستان ایرانی هستیم و ایرانی بودن هم مشخصه ایه که تقریبا با کلماتی مثل غیرت،شهامت،شجاعت وعاطفی بودن و...مثل این ها معنا میشه.
      1-آزادی و شهامت رو باید با تاریخ چندهزار ساله ی ایرانی مون ببینیم نه اینکه خدای نکرده لخت شدن در ملا عام رو آزادی و شهامت حساب بیاریم.
      2-این آزادی وقتی اعتبار ایرانی بودن منو لکه دار میکنه واین شهامتی که بخواد هویت و چهره ی ایران منو ننگین کنه،اونوقته که باید دست بکار شد...
      من و خیلی از ایرانی های غیرتی (من کوچیک همه ی غیورمردان ایرانم) این آزادی و شهامت رو ننگ میدونیم و اگه شده به وقتش به همه نشون میدیم آزادی و شهامت چیه.
      البته مطمئن باشید از ما غیرتی تر زنان اصیل و با بنیاد ایرانی هستند که جلوی این آزادی های جدیدی که دارن بهمون زور زورکی میخورونن خواهند گرفت.
      خیلی دلم برای اون روزایی که ایرانی فارق از آزادی های تحمیلی بود تنگ شده.
      ای کاش طینت و ذات بعضی زنهای ایرانی خوب میشد مثل چندهزار سال پیشی که زنان ایرانی الگوی جهان بودند.
      خیلی چیز گفتم.
      ببخشید خداحافظ
      آزادی اینه که در مقابل گرانی ها خم به ابرو نیاری ها؟پدر جلوی بچش شرمنده شه که غیرت داره آره؟کوروش هم جز ایران و افتخاراتش بود ؟آدم لخت باشه اما پست و بیفکر مال مردم خور نباشه.بعدشم هرکسی رو قبر خودش میذارن خودش میدونه و خدای خودش.فساد اخلاقی و مالی همه جارو گرفته اونوقت عکس یه بازیگر شد عزت ایران دم گلشیفته گرم که آزاده

نظر

• peyman_zdfy
        Banned
        • Feb 2013
        • 247

البرز

غاذر

وبشهر

نظر

• peyman_zdfy
          Banned
          • Feb 2013
          • 247

http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...14780181345713 در نماد وساخت شاهد جمع کردن توسط حقوقی مورد نظریم
          در اصل توسط peyman_zdfy پست شده است View Post
          البرز

غاذر

وبشهر

نظر

• peyman_zdfy
            Banned
            • Feb 2013
            • 247

در نماد وساخت شاهد جمع کردن توسط حقوقی مورد نظریم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

دوستان فاذر رو برای معاملات فردا دریابید
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• peyman_zdfy
                Banned
                • Feb 2013
                • 247

وساخت
                البرز
                غاذر
                وبشهر

نظر

• فریبا
                  عضو عادی
                  • Nov 2013
                  • 27

با سلام خدمت آقای موی عاقل :

دو تا سوال از شما داشتم . اگر لطف کنین ممنون میشم .

آیا شما به تحلیل تکنیکال هم معتقد هستید ؟ واگر جواب مثبت است چه مقدار به تکنیکال توجه دارید ؟

در ضمن اگر ممکن است یکی یا دوتا کتاب فاندامنتال معرفی بفرمایید.

با تشکر از شما استاد محترم

نظر

• siwan
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 520

عقیده و نظر هر کسی محترمه
                    خانم فراهانی ازاده هرجور دلش میخواد بپوشه
                    هرچند من نمیپسندم اما به من ربطی نداره در مورد پوشش دیگران نظر بدم این یه چیز کاملا شخصیه
                    و هر ایرانی وطن پرست مسلمانی باید در مورد حجاب اجباری حساسیت داشته باشه که داره تبر به ریشه حجاب و پوشش اصیل چند هزارساله زن ایرانی میزنه
                    اجبار یعنی از توهین به شعور انسان و به وجود اوردن یه پتانسیل عکس العمل منفی رادیکال
                    سجاد محمدی
                    علاقه مند به دانش اقتصاد
                    تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه

نظر

• موی عاقل
                      عضو فعال
                      • Sep 2013
                      • 875

در اصل توسط فریبا پست شده است View Post
                      با سلام خدمت آقای موی عاقل :

دو تا سوال از شما داشتم . اگر لطف کنین ممنون میشم .

آیا شما به تحلیل تکنیکال هم معتقد هستید ؟ واگر جواب مثبت است چه مقدار به تکنیکال توجه دارید ؟

در ضمن اگر ممکن است یکی یا دوتا کتاب فاندامنتال معرفی بفرمایید.

با تشکر از شما استاد محترم
                      سلام
                      بنده به تحلیل تکنیکال معتقدم ولی بنده بر اثر سالها معامله سهام تکنیکال خودم را دارم و همیشه در بازارهای اصلاحی خرید میکنم.
                      ولی متاسفانه می بینم که اغلب صرفا تحلیل تکنیکال را مبنای خرید و فروش خودشون قرار میدن که این دوستان در بلند مدت(در بازار نزولی ) به شدت متضرر خواهند شد.

برای معامله گر بهتری شدن خواندن کتاب 23 اصل وارن بافت رو پیشنهاد میکنم
                      موفق باشید
                      أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ

نظر

• موی عاقل
                        عضو فعال
                        • Sep 2013
                        • 875

در اصل توسط siwan پست شده است View Post
                        جناب موی عاقلبه نظرت شکبیر پایینترم میاد اضافه کنیم یا توی همین قیمتا نخریم از دستمون رفته؟
                        سبحانم فرصته خریده جدا از افزایش سرمایه گزارشش شش ماهشم به زودی میده و یه تعدیلم اونجا داره
                        البته به قول موی عاقل عزیز کل گروه دارویی فرصت خریده
                        امروز شکبیر تو منفی فرصت خرید عالی داد.لحظه اخر یکی هبه کرد :D
                        أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ

نظر

• تنهایی
                          عضو عادی
                          • Sep 2013
                          • 39

در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Post
                          سلام
                          بنده به تحلیل تکنیکال معتقدم ولی بنده بر اثر سالها معامله سهام تکنیکال خودم را دارم و همیشه در بازارهای اصلاحی خرید میکنم.
                          ولی متاسفانه می بینم که اغلب صرفا تحلیل تکنیکال را مبنای خرید و فروش خودشون قرار میدن که این دوستان در بلند مدت(در بازار نزولی ) به شدت متضرر خواهند شد.

برای معامله گر بهتری شدن خواندن کتاب 23 اصل وارن بافت رو پیشنهاد میکنم
                          موفق باشید
                          درودبر موی عاقل عزیز
                          آیا در بازار شدیدا مثبت خروج کامل از بازار جهت ورود در بازار منفی را صلاح می دانید؟

نظر

• م-مقیمی
                            عضو عادی
                            • Oct 2013
                            • 36

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                            دوستان فاذر رو برای معاملات فردا دریابید
                            دوست عزیز فاذر از بهترینهاست. به امید اینکه شایسته ترین افراد به جمع سهامداران جدید این شرکت مقتدر بپیوندند واز بالا رفتن این سهام لذت ببرند.

نظر

• amirleo
                              عضو عادی
                              • Sep 2013
                              • 101

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                              من حتی میخوام از این هم بالاتر بگم:
                              یعنی چه عقیده ی هر کسی محترمه؟! این هم یکی از اون حرف های شبه روشنفکریه که متاسفانه دامن جامعه ی ما را گرفته. فرض کنید یکی با توجه به عقیده ش سر یک انسان دیگه رو میبره! کجای این عقیده محترمه!؟
                              یک زنی در پاریس تصمیم گرفته در فلان آنانس یا فیلم بازی کنه... به من چه؟ به شما چه؟ ما چه کاره ایم؟ هرکس ناراحته نبینه.
                              خسته نشدیم؟ 3000 هزار سال دیگه باید درگیر همین بحث ها باشیم؟
                              هیچ عقیده ای در دنیا محترم نیست.... انسان ها محترمند.... هر عقیده ای قابل به چالش کشیدن شدن و یا زیر سوال رفتنه....
                              ..دقیقا اقای کیشلوفسکی..گلشیفته اگرم بد باشه به کسی ربطی نداره.عکسی که ایشون گزاشته که به کسی ضرری نمیزنه. عقیده هر فرد تا جایی محترمه که باعث ضرر و اذیت فرد دیگری نشه.ضمنا به قول 1 بزرگی خطاب به مخالفانش: من اصلا موافق نظرات شما نیستم.اما حاضرم جانم را فدا کنم تا شما بتوانید ازادانه نظر خود را بیان کنین.

نظر

• حسنعلی
                                عضو عادی
                                • Jun 2013
                                • 124

آقا اینطور که پیداس این موضوع داره به جاهای باریک میکشه... بی خیال بشین بابا... اصلا من اشتباه کردم به خانم نازنین گفتم عکس id ات رو عوض کن.
                                به قول همتون هر کی هرکاری میخواد بکنه.
                                یکی اون ور دنیا لخت بشه برای جانفشانی در راه آزادی عقیده اش...یکی هم این ور دنیا سر از تن هم نوعش ببره برای آزادی عقیده اش.
                                و در این میان اونایی که باید از این آزادی عقیده ها پول در بیارن و دنیا رو به جون هم بندازن و هر هر به ریش همه ی ما بخندن، کاملا از این اتفاقات استفاده ی کامل رو میبرن...
                                مهم اینه که من و امثال من باید در این مدت عمرمون صدامون در نیاد ولی بقیه حق مسلمشونه که اظهار نظر کنن.
                                به قول همتون چیزشیفته خوب کاری کرد...به قول همتون بقیه هم عقب افتادن از ...

نظر

در حال کار...
                                X