فرصت خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • taranom
    عضو عادی
    • Nov 2011
    • 38

سلام استاد عزیز

صرفا جهت عرض ادب و رفع دلتنگی.

ارادت کاملللللللللللللل@};-@};-@};-@};-:x:x:x:x:x:x/:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/

نظر

• تحلیلگر بنیادی
      عضو جدید
      • Sep 2013
      • 19

"در صورت توافق و کاهش ارز، گروه رايانه بهترين گروه براي سرمايه گذاري است. "
      در اين صورت از لحاظ بنيادي اين گروه بايد قفل گردد.

نظر

• سرژیک
        عضو عادی
        • Sep 2013
        • 113

ممنون از شما استاد

نظر

• nazanin
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 289

در اصل توسط حسنعلی پست شده است View Post
          خانم نازنین
          این عکس ای که روی ID ات گذاشتی میدونی کیه؟
          پیشنهاد میدم عوضش کنی
          باسلام وعرض ادب
          دوست عزيز دراين دنيا به اين بزرگي شما به اواتار من گيردادي مشكلش چيه چون عكس گلشيفته اس مشكل داره مگه چكاركرده اصلا گيرم كاري ام كرده عقايد هركس براخودش محترمه تاجايي كه به ديگران توهين نشه همين

نظر

• salmasi
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 63

با توجه به اينكه تيم مزاكره ايران اولويت رفع تحريم ها را تحريم هاي بانكي اعلام كرده در صورت توافق گروه بانكي بهترين وضعيت را پيدا مي كند
            بنابراين بهترين گروه براي خريد گروه بانكيه

نظر

• amirleo
              عضو عادی
              • Sep 2013
              • 101

در اصل توسط nazanin پست شده است View Post
              باسلام وعرض ادب
              دوست عزيز دراين دنيا به اين بزرگي شما به اواتار من گيردادي مشكلش چيه چون عكس گلشيفته اس مشكل داره مگه چكاركرده اصلا گيرم كاري ام كرده عقايد هركس براخودش محترمه تاجايي كه به ديگران توهين نشه همين
              وقتی خود ما مردم ایران به عقاید هم احترام نمیزاریم دیگه چه برسه به مسوولین.به کسی چه ربطی داره که عکس اوتاره کی چی هست؟؟واقعا جالبه.ضمنا گلشیفته فراهانی کار بدی کرده مگه؟!!..همه اینها از کوته بینی مذهبی سرچشمه میگیره.

نظر

• zorba
                ستاره دار(3)
                • Aug 2013
                • 3951

در اصل توسط nazanin پست شده است View Post
                باسلام وعرض ادب
                من حتی میخوام از این هم بالاتر بگم:
                یعنی چه عقیده ی هر کسی محترمه؟! این هم یکی از اون حرف های شبه روشنفکریه که متاسفانه دامن جامعه ی ما را گرفته. فرض کنید یکی با توجه به عقیده ش سر یک انسان دیگه رو میبره! کجای این عقیده محترمه!؟
                یک زنی در پاریس تصمیم گرفته در فلان آنانس یا فیلم بازی کنه... به من چه؟ به شما چه؟ ما چه کاره ایم؟ هرکس ناراحته نبینه.
                خسته نشدیم؟ 3000 هزار سال دیگه باید درگیر همین بحث ها باشیم؟
                هیچ عقیده ای در دنیا محترم نیست.... انسان ها محترمند.... هر عقیده ای قابل به چالش کشیدن شدن و یا زیر سوال رفتنه....
                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• جوجه اردک زشت
                  عضو جدید
                  • Apr 2012
                  • 6

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                  من حتی میخوام از این هم بالاتر بگم:
                  یعنی چه عقیده ی هر کسی محترمه؟! این هم یکی از اون حرف های شبه روشنفکریه که متاسفانه دامن جامعه ی ما را گرفته. فرض کنید یکی با توجه به عقیده ش سر یک انسان دیگه رو میبره! کجای این عقیده محترمه!؟
                  یک زنی در پاریس تصمیم گرفته در فلان آنانس یا فیلم بازی کنه... به من چه؟ به شما چه؟ ما چه کاره ایم؟ هرکس ناراحته نبینه.
                  خسته نشدیم؟ 3000 هزار سال دیگه باید درگیر همین بحث ها باشیم؟
                  هیچ عقیده ای در دنیا محترم نیست.... انسان ها محترمند.... هر عقیده ای قابل به چالش کشیدن شدن و یا زیر سوال رفتنه....
                  :*
                  آفرین آفرین>:D<;)=D>=D>=D>
                  [COLOR="#008000"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B][/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]الهی مرا آن ده ،که آن به

نظر

• موی عاقل
                    عضو فعال
                    • Sep 2013
                    • 875

در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Post
                    سلام
                    فعلا بازار فردا و پس فردا جوگیر هست
                    متاسفانه بازار چندی هست که از مدار تحلیل خارج شده و سهام رو با تزریق پول میبرند بالا در کوتاه مدت و میان مدت توافق تاثیری بر شرکتها نخواهد داشت
                    دلار هم به عنوان یکی از فاکتور های موثر بر بازار تغییر قیمتی خاصی نخواهد داشت
                    أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ

نظر

• ارزو
                      عضو عادی
                      • May 2012
                      • 272

سلام
                      بر موی عاقل عزیز
                      من از بورس24 مطلب شما را پیگیری میکردم
                      واقعا ار مطالبتان در این اطاق مشعف شدم
                      نظرتان را تولیددارو چیه؟
                      ممنونم

نظر

• zorba
                        ستاره دار(3)
                        • Aug 2013
                        • 3951

موی عاقل سلام،
                        دقت کردی این چند روزه میان ما به التفاوت حجم مبنای دابور رو میدن و در میرن :)
                        من تازه دیروز از ضرر خارج شدم.... آخه یادت هست که هفته ی قبل به علت تعدیل منفی سنگین دارویی ها، دابور منفی بود:D
                        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• موی عاقل
                          عضو فعال
                          • Sep 2013
                          • 875

در اصل توسط ارزو پست شده است View Post
                          سلام
                          بر موی عاقل عزیز
                          من از بورس24 مطلب شما را پیگیری میکردم
                          واقعا ار مطالبتان در این اطاق مشعف شدم
                          نظرتان را تولیددارو چیه؟
                          ممنونم
                          سلام و تشکر از شما دوست عزیز

http://forums.boursy.com/showthread....147#post403147

نظر

• banker
                            عضو عادی
                            • May 2011
                            • 106

موی عاقل عزیز با سلام...
                            ممنون از اشتراک اطلاعات.
                            در خصوص دکوثر میخاستم نظر شما ر وبدونم. از معدود دارویی هایی هست که تعدیل نداده و همچنان بر مشکلات خودش تاکید داره!
                            به نظر شما این سهم میتونه در گزارش 9 ماهه یا پیش بینی 93 چهش سودآوری رو نشون بده یا خیر؟
                            با تشکر
                            دی: 35 درصد === وصنعت: 25 درصد ===ثمسکن: 15 درصد ===فزرین: 15 درصد=== خبهمن: 10 درصد

نظر

• حسنعلی
                              عضو عادی
                              • Jun 2013
                              • 124

در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Post
                              حتما بفروش
                              ضمنا اون عکس اواتار نازنین هم خیلی خوبه
                              یک هنرمند با شهامت که ازادی خودش رو با چیزی عوض نکرد
                              سلام گرم مرا از پای بخاری پذیرا باشید
                              آقای موی عاقل
                              من از لحاظ اطلاعات بورسی قبولت دارم خیلی وقت هم هست این تاپیک و بقیه جاهایی مطلب میگذاری رو دنبال میکنم
                              ولی در مورد اون عکس خانم نازنین(فارق از بحث خودخانم نازنین)
                              من و شما و بقیه این دوستان ایرانی هستیم و ایرانی بودن هم مشخصه ایه که تقریبا با کلماتی مثل غیرت،شهامت،شجاعت وعاطفی بودن و...مثل این ها معنا میشه.
                              1-آزادی و شهامت رو باید با تاریخ چندهزار ساله ی ایرانی مون ببینیم نه اینکه خدای نکرده لخت شدن در ملا عام رو آزادی و شهامت حساب بیاریم.
                              2-این آزادی وقتی اعتبار ایرانی بودن منو لکه دار میکنه واین شهامتی که بخواد هویت و چهره ی ایران منو ننگین کنه،اونوقته که باید دست بکار شد...
                              من و خیلی از ایرانی های غیرتی (من کوچیک همه ی غیورمردان ایرانم) این آزادی و شهامت رو ننگ میدونیم و اگه شده به وقتش به همه نشون میدیم آزادی و شهامت چیه.
                              البته مطمئن باشید از ما غیرتی تر زنان اصیل و با بنیاد ایرانی هستند که جلوی این آزادی های جدیدی که دارن بهمون زور زورکی میخورونن خواهند گرفت.
                              خیلی دلم برای اون روزایی که ایرانی فارق از آزادی های تحمیلی بود تنگ شده.
                              ای کاش طینت و ذات بعضی زنهای ایرانی خوب میشد مثل چندهزار سال پیشی که زنان ایرانی الگوی جهان بودند.
                              خیلی چیز گفتم.
                              ببخشید خداحافظ

نظر

• موی عاقل
                                عضو فعال
                                • Sep 2013
                                • 875

در اصل توسط حسنعلی پست شده است View Post
                                سلام گرم مرا از پای بخاری پذیرا باشید
                                آقای موی عاقل
                                من از لحاظ اطلاعات بورسی قبولت دارم خیلی وقت هم هست این تاپیک و بقیه جاهایی مطلب میگذاری رو دنبال میکنم
                                ولی در مورد اون عکس خانم نازنین(فارق از بحث خودخانم نازنین)
                                من و شما و بقیه این دوستان ایرانی هستیم و ایرانی بودن هم مشخصه ایه که تقریبا با کلماتی مثل غیرت،شهامت،شجاعت وعاطفی بودن و...مثل این ها معنا میشه.
                                1-آزادی و شهامت رو باید با تاریخ چندهزار ساله ی ایرانی مون ببینیم نه اینکه خدای نکرده لخت شدن در ملا عام رو آزادی و شهامت حساب بیاریم.
                                2-این آزادی وقتی اعتبار ایرانی بودن منو لکه دار میکنه واین شهامتی که بخواد هویت و چهره ی ایران منو ننگین کنه،اونوقته که باید دست بکار شد...
                                من و خیلی از ایرانی های غیرتی (من کوچیک همه ی غیورمردان ایرانم) این آزادی و شهامت رو ننگ میدونیم و اگه شده به وقتش به همه نشون میدیم آزادی و شهامت چیه.
                                البته مطمئن باشید از ما غیرتی تر زنان اصیل و با بنیاد ایرانی هستند که جلوی این آزادی های جدیدی که دارن بهمون زور زورکی میخورونن خواهند گرفت.
                                خیلی دلم برای اون روزایی که ایرانی فارق از آزادی های تحمیلی بود تنگ شده.
                                ای کاش طینت و ذات بعضی زنهای ایرانی خوب میشد مثل چندهزار سال پیشی که زنان ایرانی الگوی جهان بودند.
                                خیلی چیز گفتم.
                                ببخشید خداحافظ
                                سلام
                                معلومه شما اتفاقا اصلا مطالب بنده رو پی گیری نمیکنید اگز میکردید نمیرفتید شبندر بخری 1628 تومن

این مطالب شما بیشتر جنبه شعار داره.

نظر

در حال کار...
                                X