در اصل توسط Together پست شده است
View Post
فرصت خرید
Collapse
X
-
در اصل توسط "heydar" پست شده است View Postسلام موی عاقل جان
برخی رفقا پیشواز رفتند برای خودرو و خبهمن و ... 1000تومانی/:.wacsmiley.:/
شیطونه میگه بریم برای اعلام فرصت خرید(....)
خرید خودرویی بر خلاف اصول سرمایه گذاری هست.
عدم رعایت اصول سرمایه گذاری در بلند مدت= ضرر هنگفت در بورس
وقتی شما یکبار اصول سرمایه گذاری رو زیر پا بگذاری و سود کنی زیر زبونت مزه میکنه و در اینده باز هم اینکار رو میکنی و دست اخر به فنا میری.أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
خرید خودرویی بر خلاف اصول سرمایه گذاری هست.
عدم رعایت اصول سرمایه گذاری در بلند مدت= ضرر هنگفت در بورس
وقتی شما یکبار اصول سرمایه گذاری رو زیر پا بگذاری و سود کنی زیر زبونت مزه میکنه و در اینده باز هم اینکار رو میکنی و دست اخر به فنا میری.
نظر
-
تاريخ انتشار: 03 آذر 1392 - 19:44
پتروشيمي جم به قطبي در بازارهاي جهاني تبديل ميشود
جم و دريابيد که تو اين قيمتا اگه عرضه بشه فرصت خریده
نظر
-
سلام
جناب موي عاقل فكر مي كنم فارس راجزء محدود سهم هاي مي دانستيد كه هنوز فرصت خريد مي باشد
سپاس گزار لطف و سخاوت شما
نظر
-
در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Postسلام
ممکنه به صورت لحظه ای زیر 700 رو هم ببینه
تو گروه پتروشیمی هیچ سهمی پتانسیل شکبیر رو نداره
موفق باشید
نظر
-
در اصل توسط mehdyand2amir پست شده است View Postسلام
جناب موي عاقل فكر مي كنم فارس راجزء محدود سهم هاي مي دانستيد كه هنوز فرصت خريد مي باشد
سپاس گزار لطف و سخاوت شما
پتروشیمی های با خوراک مایع ارزش سرمایه گذاری دارند.
کف قیمت فارس در 1580 است احتمالا پس فردا میشه و فرصت خرید.
دیروز هم نوشتم این داستانها رو پیاده کردند تا بتوانند حجیم بخرن
پ.ن
فارس ندارمأَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
در اصل توسط tiktak پست شده است View Postسلام جناب موی عاقل من چندوقتیه سعی میکنم مطالب شما رو دنبال کنم از اونجا که توی تحلیلاتون تعصب به خرج نمی دین سعی میکنم توی تصمیم گیریهام گفته های شما رو مد نظر قرار بدم سوالی که دارم اینه راجع به شکبیر بیشتر مطالبتون رو مختصر گفتید آیا جایی مفصل تر صحبت کردید که من بخونم زیاد وقت شما و بقیه دوستان رو نگیرم و یکی اینکه شما انتظار دارید این پتانسیل کی آزاد بشه منظورم اینه که حدودا چند وقت دیگه شکبیر خودشو درست حسابی تو بازار نشون میده ؟ مچکرم@};-
تشکر از جنابعالی.بنده به طور مشروح نوشتن بلد نیستم.دوران مدرسه هم همیشه یه نفر دیگر انشا برام مینوشت سر امتحان انشا هم درشت درشت مینوشتم تا 10 خط پر بشه:))
تا 9 ماه اینده به تدریج این پتانسیل ازاد خواهد شد.این شرکت یک پتانسیل ناگفته دیگر هم دارد البته هنوز در ابهام است.
موفق باشیدأَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
نظر