فرصت خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sina5610
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 1

واقعا در مورد بانکی ها و خودرویی ها درست گفتی حالا حالا ها میره بالا

در اصل توسط almerindo portfolio پست شده است View Post
    عجب اظهار فضل هایی!!!!
    یاد هفته پیش افتادم که شما با دارو دستتون هر کاری میکردید توافق هسته ای به نتیجه نرسه تا تو این گروه دارو با تورمش با جون مردم بازی کنید که البته توافق شد و روسیاهیش......
    از همون موقع یک ضرب در سهام بانکی و خودرویی دوستان مثبت 4 خوردن . که البته با لغو تحریم ها و صحبت های رییس جمهور تازه اول راهه.همون سهمایی که شما با حداکثر توان مشغول به سم پاشی هستید!
    حالا هم انگار میدکو با خیل عظیم معادن و صنایع ایران حباب شده!
    من میدکو ندارم ولی اگه 1 سهم تو بازار واقعا طرح توسعه داشته باشه همین میدکوست!
    به سایتش سر بزنید ببینید چه خبره .وارد بخش طرح ها و پروژه هاش هر کی دوس داشت و اهل مطالعه بود ! بشه تا ببینه چه غولیه.
    شرکت مادر تخصصی ( هلدینگ ) توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه - میدکو

سود 500 تومانیش تا سال 96 تضمینیه.انقدر طرح داره و داره دونه دونه افتتاح میکنه که نگو.
    سالانه زیر 100 درصدم نمیده .بررسی نمایند دوستان.
    اصلا شما تا حالا 5 دقیقه هم رو این شرکت مطالعه داشتید؟؟؟؟؟
    در مورد سایر گروه ها هم رصد روزانه نیازه.همیشه فرصت خریده یعنی چی استاد؟؟؟؟

نظر

• yousef
      عضو فعال
      • May 2011
      • 808

در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Post
      پتروشیمی فارس رو حتما نگهدار

میدکو را بفروش.میدکو یک سهم حبابی هست.
      موفق باشید
      عجب اظهار فضل هایی!!!!
      یاد هفته پیش افتادم که شما با دارو دستتون هر کاری میکردید توافق هسته ای به نتیجه نرسه تا تو این گروه دارو با تورمش با جون مردم بازی کنید که البته توافق شد و روسیاهیش......
      از همون موقع یک ضرب در سهام بانکی و خودرویی دوستان مثبت 4 خوردن . که البته با لغو تحریم ها و صحبت های رییس جمهور تازه اول راهه.همون سهمایی که شما با حداکثر توان مشغول به سم پاشی هستید!
      حالا هم انگار میدکو با خیل عظیم معادن و صنایع ایران حباب شده!
      من میدکو ندارم ولی اگه 1 سهم تو بازار واقعا طرح توسعه داشته باشه همین میدکوست!
      به سایتش سر بزنید ببینید چه خبره .وارد بخش طرح ها و پروژه هاش هر کی دوس داشت و اهل مطالعه بود ! بشه تا ببینه چه غولیه.
      شرکت مادر تخصصی ( هلدینگ ) توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه - میدکو

سود 500 تومانیش تا سال 96 تضمینیه.انقدر طرح داره و داره دونه دونه افتتاح میکنه که نگو.
      سالانه زیر 100 درصدم نمیده .بررسی نمایند دوستان.
      اصلا شما تا حالا 5 دقیقه هم رو این شرکت مطالعه داشتید؟؟؟؟؟
      در مورد سایر گروه ها هم رصد روزانه نیازه.همیشه فرصت خریده یعنی چی استاد؟؟؟؟
      از کوزه همان تراود که در اوست
      ...موی عاقل عزیز.بهتر نیست به جای پاسخ توهین آمیز یک جواب منطقی و تحلیلی به دوست عزیزمون بدین و اینکه چرا میدکو رو حبابی میدونین ؟...قبلا هم ازتون خواستم بد نیست تو رویه تون یک تجدید نظر اساسی داشته باشین...ممکنه بدونم دو سهمی که در طی ماه های قبل بیش از همه سهم ها در بورکس اونا رو توصیه به خرید میکردین چه بازدهی داشتن؟ (سغرب و پکرمان )...خود من در این سایت از سهامداران گروه دارویی بوده و دلر و دابور رو در قیمتهای خیلی پایین و بسیار زودتر از شما به دوستان توصیه کردم که میتونین در تایپکهای مربوطه ببینین ولی به نظر میرسه سهام دارویی اواخر رشدشون باشه و بیشتر تعدیلهای احتمالی خودشون رو هم پیش خور کرده باشن...

نظر

• ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

اوایل که به بورکس وارد شدم بحث کگل را با یک کاربری ک مدعی بود داشتم.اون موقع کگل 1100 بود الان بعد از یکسال و نیم 1400 در حالیکه در این مدت خیلی از سهام بین 100 تا 1000 درصد رشد کردن
        موفق باشید

با سلام بله متوجه عرایض شما شدم که چه طور تحلیل می کنید و ارزش بازار را نگاه می کنید !! به قول شما سهم پشمک سازی دو برابر شده چون شناور بسیار کمی دارند و می توانند سفته بازان راحت بالا ببرند !!آیا با این دو سهم هم می تواند این کار را کنند دیدیم فقط یک روز شایعه آزاد سازی سنگ آهن دوام نیاورد و فوری مدیر مالی معادن دست به شفاف ساز زد ! ولی نباید کگل و کچاد را با سهم پشمک سازی مقایسه کنیم این سهم ها با دلیل قانع کننده و با رشد سود آوری منطقی بالا می روند و P/e می گردند و سرمایه گذار نباید تمام سرمایه خود را در یک سبد سرمایه گذاری کنند به هر حال گذشت زمان ثابت خواهد کرد موی عاقل عزیز که ارزش کگل در سال 94 چه رقمی خواهد بود اگر عمری باقی باشد و شما هم در این سایت باشند خواهیم دید و آن موقع بنده باز هم تحلیل شما را یاد اور می شوم !! با تشکر
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• almerindo portfolio
          Banned
          • Oct 2013
          • 158

در اولین فرصت کل سهام پالایشگاهی را بفروشید
          پتروشیمی فارس رو حتما نگهدار

میدکو را بفروش.میدکو یک سهم حبابی هست.
          موفق باشید
          در اصل توسط banker پست شده است View Post
          موی عاقل از افعال معکوس استفاده کردی؟!
          وبشهر که تازه بعد از فروش هیا سنگین غدیر رشد خودش رو شروع کرد؟!!
          در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
          چادر ملو و گل گهر ارزش بازار بسیار بسیار بالایی دارند و پتانسیل اصلیشون در سنوات گذشته ازاد شده به نظرم
          موفق باشید

با سلام یک سوال می تواند بگوید که کدام پتانسیل اصلی کگل و کچاد آزاد شده مخصوصا کگل ؟؟

ولی بنده می توانم با جرات بیان کنم که پتانسیل اصلی کگل و کچاد مخصوصا کگل هنوز به نمیه راه هم نرسیده است

1 داشتن پتانسیل قیمت فروش سنگ آهن که هم اکنون در فروش داخلی 40 درصد لحاظ می شود ولی قیمت جهانی 80 الی 90 درصد می باشدیعنی 40 درصد باید آزاد سازی سنگ آهن صورت گیرد !!

2 داشتن معدن سنگ آهن برای برداشت خالص کگل تا 100 سال دیگه

3 طرح های توسعه و سود سازی کگل تا سال 98 یعنی سهم هر ساله می تواند به دلیل طرح های توسعه عظیم p/e بگیرد

حالا چه طور می توان امید وارم نبود کگل تا سال 94 با سرمایه 2500 میلیاردی به سود 300 تومان دست پیدا نکند و قمیت سهم از 2000 تومان کمتر باشد و سعی نکنیم به دیگران اطلاعات محدود بدهیم و خدانکرده با داشتن سهم های آینده دارد موجوب کاسته شدن سود ان شخص شود این گونه افراد شما را به چشم استاد نگاه می کنند و چه بسا شما سهمی را فرصت فروش اعلام کنید از نظر شما و سهام دار ضرر کند و بهتره که با کمی راهنمایی و گفتن تحقیق از سهام دار بخواهیم مسیر راه را خوش تعیین کند با تشکر
          از کوزه همان تراود که در اوست
          در اصل توسط yousef پست شده است View Post
          ...موی عاقل عزیز.بهتر نیست به جای پاسخ توهین آمیز یک جواب منطقی و تحلیلی به دوست عزیزمون بدین و اینکه چرا میدکو رو حبابی میدونین ؟...قبلا هم ازتون خواستم بد نیست تو رویه تون یک تجدید نظر اساسی داشته باشین....
          دوست عزیز.اصتاد! موی عاقل.
          خودتون بهتر از هر کسی میدونید این پاسخ های غیر مرتبط و همراه با دست پاچگی نمیتونه جبران ضعف درونی ناشی از تحلیل های شما باشه!
          بنده فکر میکردم فقط سوالات من با طرح امثال و حکم و ضرب المثل پاسخ داده میشه اما میبینم خیر فقط در 3 صفحه اخیر وضعیت بدین شکله!
          هنوز بنده پاسخ خودمو نگرفتم که چرا میدکو با این طرح ها و پروژه ها حبابیست؟ و ایضا آیا شما تا حالا 5 دقیقه(معادل 300 ثانیه) بر روی این شرکت مطالعه داشته اید؟ چرا سهام دارویی هر وقت فرصت خرید داد باید خرید؟؟؟ مگر این نیست که قرار نیست هیچ روندی ابدی باشد؟
          چرا پالایشیا حبابند؟خودرو حباب است؟بانک حباب است؟؟؟؟
          اگر پاسخ این سوالات را نمیدانید چرا با نا آگاهی و عدم اطلاع خودتون سرمایه و زندگی افرادی رو در خطر میندازید؟بهتر نیست ابتدا کمی مطالعه داشته باشید و سپس در مقام پاسخ حاضر شوید....
          دوستان زیادی منتظر پاسخ های شما هستند.

نظر

• آذرآبادگان
            کاربر فعال
            • Dec 2012
            • 1140

( اینهایی که عرض میکنم نظر شخصی بنده است ) کاری به این ندارم که کی چی گفته و ... ولی اینکه مطرح بشه کسی
            تلاش کرده توافق نشه و در دارو تورم بشه و با بازی کردن با جان مردم سود کنه و امثالهم اون هم کجا ؟ در یک تاپیک بورسی
            لااقل با عقل و منطق من که سازگار نیست و برام نامفهومه....اما دارو !! جناب یوسف ، من تحلیلهای شما را چند جا خوندم
            و استفاده کردم اینکه شما بفرمایید گروه دارو رشدش را کرده و تعدیلهاشو پیش خور کرده برای من جای تعجب داره مثلا همین
            دابور که صحبتش شد اگر بهای واقعی فروش محصولاتش را در صورتهای مالیش اعمال کنه آیا p/e کمتر از 4 نمیگیره ؟؟؟
            آیا توافق هسته ای به زیان گروه داروست؟ در حالیکه تامین مواد اولیه شان تسهیل میشه... آیا داروهایی که در داخل تولید
            میشوند مجوز واردات دارند که بگیم آهان الان که تحریم لغو بشه کارخانجات دارو ورشکست میشن ؟؟
            در نهایت این عکس العملها هم برایم خیلی جالبه که یک نفر تحلیل کسی را قبول داره و ازش یه سوال میکنه و ازش جواب
            میگیره و کس دیگری به آن جواب حمله میکنه..همیشه تصمیم خرید و فروش با خودمون هست و هیچ کس مسئول ضرر و
            زیان کسی نیست ... هر کس یک استراتژی خرید و فروش داره که بر اون اساس جلو میره مثلا من غیر از خگستر و خبهمن
            هیچ سهم خودرویی دیگری نمیخرم حالا گیرم 1000 درصد هم رشد کنند من پکرمان را برای 50 درصد گین 6 ماه هم لازم
            باشه نگه میدارم و ... حالا ممکنه از نظر خیلیها من اشتباه کنم ولی این تصمیم منه و میزان ریسک پذیری من این را تعیین
            میکنه....قصدم از نوشتن این مطلب فقط یادآوری این موضوع هست که اگر با نظر یا تحلیل کسی مخالفیم میتونیم بریم
            سراغ کسی که تحلیلش را قبول داریم :-/
            در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• موی عاقل
              عضو فعال
              • Sep 2013
              • 875

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
              ...موی عاقل عزیز.بهتر نیست به جای پاسخ توهین آمیز یک جواب منطقی و تحلیلی به دوست عزیزمون بدین و اینکه چرا میدکو رو حبابی میدونین ؟...قبلا هم ازتون خواستم بد نیست تو رویه تون یک تجدید نظر اساسی داشته باشین...ممکنه بدونم دو سهمی که در طی ماه های قبل بیش از همه سهم ها در بورکس اونا رو توصیه به خرید میکردین چه بازدهی داشتن؟ (سغرب و پکرمان )...خود من در این سایت از سهامداران گروه دارویی بوده و دلر و دابور رو در قیمتهای خیلی پایین و بسیار زودتر از شما به دوستان توصیه کردم که میتونین در تایپکهای مربوطه ببینین ولی به نظر میرسه سهام دارویی اواخر رشدشون باشه و بیشتر تعدیلهای احتمالی خودشون رو هم پیش خور کرده باشن...
              سلام
              اول اینکه اون یک پاسخ توهین امیز نبود بلکه طعنه امیز بود.دوم اینکه شما هم رویه همون دوستمون رو داری پیش میگیری ووارد حاشیه شدی.شما بازدهی سغرب رو از پارسال وقتی 250 تومن بود و پکرمان رو درست از شب عید که 280 تومن بود حساب کنید.
              با منم و منم و دیدی گفتم به جایی نمیشه رسید بلکه این عملکرد در یک بازه طولانی مدت هست که عیار رو مشخص میکنه.
              شما هم اگر به نظرت دارویی ها و یا هر سهم دیگه ای که نظر مثبت دارم مناسب خرید نیست تو تاپیک فرصت فروش بنویسید فرصت فروش است.
              رویه تغییر نمیکنه و نظر خودم رو در خصوص سهام مختلف مینویسم
              موفق باشید
              آخرین ویرایش توسط موی عاقل؛ 2013/11/29, 12:19.
              أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ

نظر

• موی عاقل
                عضو فعال
                • Sep 2013
                • 875

در اصل توسط rad پست شده است View Post
                سلام دوستان
                موی عاقل دوست بلندمنش تو این سایت بعضی دوستان درباره وصنعت نظر+ دارند.
                می فرمایند: سرمایه گذاری صنعت و معدن 9 ماهه 110 تومان سود ساخته است.
                شما خرید وصنعت را تو این قیمت ها 320 تومان مناسب می دانید یا خیر؟
                با توجه به وضعیت ولصنم و شیران و وآتی و وابستگی این سهم ها با سرمایه گذاری صنعت و معدن نظر خود را ارایه کنید.
                سپاس دار شماییم.
                hatef rad
                سلام
                اطلاع ندارم چقدر سود ساخته
                ولی بیشتر وزن پرتفوی وصنعت سفارس و ایران خودرو هست.
                ایران خودرو توسط مافیای بورس رشد داده خواهد شد سفارس هم رشد میکنه پس وصنعت هم میتونه رشد کنه
                موفق باشید
                آخرین ویرایش توسط موی عاقل؛ 2013/11/29, 12:19.

نظر

• almerindo portfolio
                  Banned
                  • Oct 2013
                  • 158

در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
                  ( اینهایی که عرض میکنم نظر شخصی بنده است ) کاری به این ندارم که کی چی گفته و ... ولی اینکه مطرح بشه کسی

در نهایت این عکس العملها هم برایم خیلی جالبه که یک نفر تحلیل کسی را قبول داره و ازش یه سوال میکنه و ازش جواب
                  میگیره و کس دیگری به آن جواب حمله میکنه..همیشه تصمیم خرید و فروش با خودمون هست و هیچ کس مسئول ضرر و
                  زیان کسی نیست ... هر کس یک استراتژی خرید و فروش داره که بر اون اساس جلو میره مثلا من غیر از خگستر و خبهمن
                  هیچ سهم خودرویی دیگری نمیخرم حالا گیرم 1000 درصد هم رشد کنند من پکرمان را برای 50 درصد گین 6 ماه هم لازم
                  باشه نگه میدارم و ... حالا ممکنه از نظر خیلیها من اشتباه کنم ولی این تصمیم منه و میزان ریسک پذیری من این را تعیین
                  میکنه....قصدم از نوشتن این مطلب فقط یادآوری این موضوع هست که اگر با نظر یا تحلیل کسی مخالفیم میتونیم بریم
                  سراغ کسی که تحلیلش را قبول داریم :-/
                  دوست عزیز فرافکنی بی نتیجه است.
                  این جا مکانیست برای یادگیری و پرسش و پاسخ.
                  خوب ممکنه این گونه مطرح بشه که مجبور نیستی به این جا بیای و تاپیک خودمه و و...اما این گونه صحبت ها قبل از قرون وسطا منسوخ شد و خوشبختانه از همون موقع شخصیت و تحلیل و بحث جاشو گرفت.

این یه نمونه تحلیل این آقاست :پست مربوط به تاریخ 24 آبان است.صفحه 612 تاپیک مذاکرات ایران و 1+5:
                  موی عاقل:

سلام
                  این عدم توافق ایران و غرب در بلند مدت به نفع مردم و کشور تمام خواهد شد.الان همه دوستان میان میگن بابا تو دیگه کی هستی.

جالب است.قبل از توافق هسته ای ایشون بارها پست های مغرضانه میذاشته و از معدود پست های این گونه به شکلی کامل که حتی یه دونه هم از دستشون در نره تشکر میکرده!
                  و بعد از توافق اصلا دیگه دیده نشده در اون تاپیک!
                  در هر صورت پاسخ سوالات
                  چرا میدکو حباب است؟
                  چرا پالایشی حباب است؟
                  چرا خودرو و بانک حباب است؟
                  هنوز داده نشده و متاسفانه اگر 1 نفر هم به توصیه های ایشون دچار اشتباه بشه گریبانگیرش خواهد شد.
                  آخرین ویرایش توسط almerindo portfolio؛ 2013/11/29, 12:23.

نظر

• موی عاقل
                    عضو فعال
                    • Sep 2013
                    • 875

در اصل توسط Hossein4000 پست شده است View Post
                    سلام موی عاقل
                    من از 700 سیلام دارم ولی روندش دیگه خسته کننده شده به نظر شما با چی عوض کنم
                    دتولید هم دارم
                    مرسی
                    سلام
                    اگر در سبد پتروشیمی ندارید با یک پتروشیمی مثل فارس شکبیر یا شاراک تعویض کنید

نظر

• موی عاقل
                      عضو فعال
                      • Sep 2013
                      • 875

در اصل توسط banker پست شده است View Post
                      موی عاقل از افعال معکوس استفاده کردی؟!
                      وبشهر که تازه بعد از فروش هیا سنگین غدیر رشد خودش رو شروع کرد؟!!
                      در خرداد و تیر ماه وقتی وبشهر در حال صعود به 430 تومن بود غدیر سنگین عرضه میکرد که بعد در شهریور تا 245 تومن سهم افت کرد
                      موفق باشید

نظر

• موی عاقل
                        عضو فعال
                        • Sep 2013
                        • 875

در اصل توسط arashaj74 پست شده است View Post
                        جناب موی عاقل راجب 2سهم باما و شپاس میخواستم نظرتون رو بدونم
                        به نظرتون باما با توجه به گزارش 2زیر مجموعه اصلی و اینکه نرخ دلار رو برای نیمه دوم سال 2500 گرفته میتونه امسال 300 تومن بسازه؟
                        نظرتون راجب سود سال 93 شپاس چیه؟میتونه بالای 800 بسازه؟
                        باما ارزش بازارش بالاست
                        شپاس با توجه به تغییرات اساسی در مدیریت تامین اجتماعی رویه خوبی خواهد داشت

نظر

• sadeghmousavi
                          عضو فعال
                          • Aug 2013
                          • 484

دوست عزیز فرافکنی بی نتیجه است.
                          این جا مکانیست برای یادگیری و پرسش و پاسخ.
                          خوب ممکنه این گونه مطرح بشه که مجبور نیستی به این جا بیای و تاپیک خودمه و و...اما این گونه صحبت ها قبل از قرون وسطا منسوخ شد و خوشبختانه از همون موقع شخصیت و تحلیل و بحث جاشو گرفت.............................
                          دوست عزیز. من دو تا سوال دارم! اگه لطف کنی و بهم برچسب نزنی بپرسم؟
                          اول اینکه هدف شما از طرح این موضوعات چیه؟ میخوای چی بشه در نهایت؟ موی عاقل دیگه پست نزنه؟ به بقیه معرفیش کنی؟ خودتو به بقیه معرفی کنی؟ هدفت رو بدونیم شاید یه راه مناسب تر پیدا کنیم .........
                          دوم اینکه کلا هدفت از اومدن توی بورس چیه؟ کسب سود؟ جلوگیری از ضرر بقیه؟ اصلاح نظر و شخصیت بقیه؟
                          در هر صورت امیدوارم پرسود باشی

نظر

• محمد حقانی
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 447

سلام موی عاقل عزیز
                            از راهنماییهای شما همیشه بهره مند میشویم و از این بابت از شما ممنون و سپاسگذارم. امیدوارم پاداش خیر خودتان را از خداوند متعال دریافت نمایید.
                            به امید سربلندی شما

نظر

• چگوارا
                              عضو عادی
                              • Apr 2012
                              • 28

درود
                              اون بابایی که دم از تحلیل میزنه شازده جون خودت داری روی هوا حرف میزنی میگی طرح توسعه داره و یک لینک دادی به این میگی تحلیل. توی بازار سرمایه تجربه حرف اول را میزنه خام چهار تا فروم نویس نشوید در مورد لکما هم این حرف ها سال 89بود. بگذارید از تجربیات قدیمی های بازار همچون موی عاقل عزیز که بدون هیچ چشم داشتی تجربیات خود را در اختیار دیگران میگذارند استفاده نماییم
                              نمونه ای از پیشنهاد های ایشان برای خرید که سود بالای 300 درصدی برای خریدار داشته است در زیر ببینید در ضمن در این روزگار انسان های نادری چنین کار انسان دوستانه ای را انجام میدهند
                              معرفی وبانک در 250 قبل از افزایش سرمایه
                              پکرمان در 280 قبل از افزایش سرمایه
                              شاارک قبل از مجمع در 700
                              دابور قبل از مجمع در 700
                              چکاوه در 500 قبل از مجمع
                              تعصب و خودبینی را کنار بگذاریم و از تجربیات دیگران کمال استفاده را نماییم

نظر

• BETA
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 447

سلام و عرض ادب خدمت موی عاقل وتشکر برای پاسخهای مفیدتون

اگه بخواهید تو دارویی ها از ۲۰ بهشون نمره بدین به وپخش و دلقماا چند میدین؟

لطف میکنید نظرتون و درباره سبدم بفرمایید..از نظر ریسک و بازده و بهینه سازی ...

ممنون از لطفتون
                                @};-

یه سوال حاشیه ای :D..
                                شما متولد چه سالی هستین؟
                                تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

در حال کار...
                                X