در اصل توسط موی عاقل پست شده است
View Post
فرصت خرید
Collapse
X
-
سلام به موی عاقل عزیز.
استاد میخواستم نظرتون در مورد اخابر بدونم؟بنظر شما سفته بازیه؟[FONT=palatino linotype]شاید نه امشب، نه فردا و نه روز دیگر.اما سرانجام همه چیز درست خواهد شد.[/FONT]
نظر
-
-
در اصل توسط engmohsen پست شده استبا سلام
جناب موی عاقل عزیز.
ضمن سپاس همیشگی از پاسخ های راهگشایتان لطفا نظرتون رو در مورد نماد قپیرا و نیز شپارس بفرمایید.
به عقیده ی شما این دو از چه زمانی صعود واقعی خود رو شروع می کنند؟
مجددا ممنونم.
سلام
اول بار سال گذشته اواخر بهمن بود که در بورکس نوشتم در سال 92 شاخص به 100 هزار واحد خواهد رسید و سهام پشمک سازی تشتک سازی و بادبادک سازی رشد خواهند کرد.
اون موقع یکسری اینجوری:Oو یکسری اینجوری=)) شدند.و همچنین اشاره کردم سهامی که در چند سال گذشته رشد کمتری در چند سال گذشته نسبت به رشد شاخص کل داشته اند
رشد بیشتری خواهند داشت.هنوز هم همین داستان ادامه خواهد داشت.
قپیرا و شپارس در چند سال گذشته بیشتر از رشد شاخص کل رشد داشته اند.
موفق باشیدأَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
در اصل توسط amirhoseinm پست شده است View Postجناب موی عاقل روند وبهشر در چه بازه ای به هدف میرسد؟
نظر شما راجع به پتایر چیه, آیا گروه لاستیک امید دارن؟
من نمیدانم در چه بازه ای وبشهر به هدف میرسد.
در شرکت پتایر هم از قدیم بخور بخور بوده.البته با امدن فیاض بخش (مدیر بسیار قوی هستند )به مجموعه تامین احتمالا این شرکت نیز متحول خواهد شد.أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
در اصل توسط rahim663 پست شده است View Postبا سلام خدمت موی عاقل
میخواستم نظرتون رو در مورد مپنا بدونم
ایا باز هم جای رشد داره ؟
و داستان این مجمع اخیر چی بوده
با تشکر
مپنا دو سال پیش یک افزایش سرمایه ناموفق داد.یکسری حق تقدم سهامدارانی که حق تقدم خریده بودند ملا خور شد.الان دوباره اون حق تقدم ها زنده میشه.
مپنا بیشتر اخبار خوب رو پیش خور کرده.
موفق باشیدأَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
در اصل توسط nazokdel پست شده است View Postسلام موی عاقل عزیز.
بله بعد از اینکه اینکارو کردم تازه متوجه شدم که نباید کل سرمایه ام رو روی گروه بذارم .
متشکر از راهنماییتون.
راستش منظورم از ثبت این مطلب این بود که وضعیت وسدید رو بدونم . چون بعد از عضو شدن در این سایت و بعضی از سایتهای همسایه متوجه اشتباه خودم شدم .
متشکر از لطفتونأَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
نظر