فرصت خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

بررسی اخابر و تکنوتار جهت خرید واجب
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• موی عاقل
      عضو فعال
      • Sep 2013
      • 875

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
      موی عزیز
      با دلار 2600 تومنی کدوم صنعت میتونه از قیمتهای فعلی رشد بیشتر و شارپتری داشته باشه
      میگن سیمانی و دارویی ؟
      سلام
      الان 6 ماهه دارم عرض میکنم به لحاظ سوداوری هیچ گروهی نمیتونه در زمینه جهش سوداوری با گروه دارویی رقابت کنه.توی این چند ماه خیلی از سهامی که رشد کردند فقط پی بر ای شون رفته بالا.گروه دارو و سیمان جز معدود سهامی بودن که به خاطر جهش سوداوری و بر اساس بنیادشون رشد کردند.
      أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ

نظر

• موی عاقل
        عضو فعال
        • Sep 2013
        • 875

در اصل توسط dr.hamid پست شده است View Post
        سلام بر استاد موی عاقل
        استاد یه جایی اشاره کردید واتی پتانسیلش آزاد شده. (البته شما کاملا درست می فرمایید) ام به نظر میرسه با 55درصد ناو داره معامله میشه.
        منظورتون اینه که حالا حالا رشد نخواهد کرد.
        یه سهم ویژه به بنده معرفی کنید که میخواهم با سودش یه سفر برم. بد جوری از لحاظ سود آوری کم آوردم!!!(حتی تو این بازار دیدید گفتم):-s
        سلام
        نگران نباش.اکثریت در این بازار سودی نمی برند فقط تو فروم ها مینویسن اینقدر سود کردیم.چند وقت پیش بوق نیوز نظرسنجی کرد نتیجه رو دیدیم.
        فرصتهای خرید در صفحات قبل هست.یک شبه نمیشه ره صد ساله رفت.
        موفق باشید
        پ.ن
        من استاد نیستم.هر کسی یک روزی تصور کرد تو بازار استاد شده یک ضرر مشدی میکنه/.:blinksmiley.:/
        آخرین ویرایش توسط موی عاقل؛ 2013/12/01, 18:52.

نظر

• mohammad reza66
          عضو عادی
          • Nov 2013
          • 140

موی عاقل عزیز سلام
          باتوجه به صحبتهای مطرح شده در مورد قیمت دلار 2600 در بودجه بنظرتون آینده فارس وتاپیکو به چه صورتی رقم میخوره؟آیا تاثیر منفی شدیدی بر روی سود آوری این دو میزاره؟
          [FONT=palatino linotype]شاید نه امشب، نه فردا و نه روز دیگر.اما سرانجام همه چیز درست خواهد شد.[/FONT]

نظر

• موی عاقل
            عضو فعال
            • Sep 2013
            • 875

در اصل توسط mohammad reza66 پست شده است View Post
            موی عاقل عزیز سلام
            باتوجه به صحبتهای مطرح شده در مورد قیمت دلار 2600 در بودجه بنظرتون آینده فارس وتاپیکو به چه صورتی رقم میخوره؟آیا تاثیر منفی شدیدی بر روی سود آوری این دو میزاره؟
            چرا باید تاثیر منفی داشته باشه؟

نظر

• engmohsen
              عضو عادی
              • Nov 2013
              • 59

استاد موی عاقل همیشه عزیز

با سلام- روند رشد
              دایران را چطور ارزیابی می فرمایید؟
              آیا تو دارویی ها پتانسیل بیشتری برای رشد داره ؟ممنون

نظر

• هوای آفتابی
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 184

جناب موی عاقل : سلام / دیروز قبل از منفی شدنها از سهامها پارسان رو به امید خرید امروز فروختم و شخارک هم که این روزها رو اعصاب بود با وجود ارادت خاصی که بهش دارم فروختم و البته طبق توصیه شما فارس رو به امید روزهای بهتر نگه داشتم. در عوض ولغدر ، ساراب ، سبهان و کمنگنز رو به سبدم اضافه کردم.
                امروز با توجه به اینکه دارویی تو سبدم ندارم دنبال یک سهم خوبم ، لطفاً نظرتون رو راجب به ددام بگید؟

البته امروز خوساز رو پیشنهاد میکنم.
                [COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]

نظر

• amirhoseinm
                  عضو عادی
                  • Nov 2013
                  • 17

جناب موی عاقل, برای اینکه بیشتر در جهت یادگیری اصول بازار از شما یاد بگیرم بندی رو از نوشته دوست سایت همسایه نقل میکنم. لطفا نظرتون رو بفرمایید :
                  خرید
                  حقوقی از حقیقی یعنی استارت خروج نقدینگی کوتاه مدت از سهم ( در حجم های بالای میانگین حجمی)

خرید حقیقی از حقوقی یعنی استرات ورود نقدینگی ( در حجم های بالای میانگین حجمی )

در یک حجم ثابت ( مثلا 10 میلیون) تعداد کمتر حقیقی در طرف خریدار از حقیقی یعنی جمع کردن سهم
                  در یک حجم ثابت تعداد بیشتر حقیقی در طرف خریدار از حقیقی یعنی قصد اصلاح سهم در کوتاه مدت

نظر

• سرژیک
                    عضو عادی
                    • Sep 2013
                    • 113

استاد موی عاقل
                    امروز در منفی ها دالبر و دسینا خریدم. خواستم نظر شما رو هم بدونم.
                    سپاسگزارم.

نظر

• موی عاقل
                      عضو فعال
                      • Sep 2013
                      • 875

در اصل توسط سرژیک پست شده است View Post
                      استاد موی عاقل
                      امروز در منفی ها دالبر و دسینا خریدم. خواستم نظر شما رو هم بدونم.
                      سپاسگزارم.
                      سلام
                      کار ثوابی کردید :)

نظر

• موی عاقل
                        عضو فعال
                        • Sep 2013
                        • 875

در اصل توسط amirhoseinm پست شده است View Post
                        جناب موی عاقل, برای اینکه بیشتر در جهت یادگیری اصول بازار از شما یاد بگیرم بندی رو از نوشته دوست سایت همسایه نقل میکنم. لطفا نظرتون رو بفرمایید :
                        خرید
                        حقوقی از حقیقی یعنی استارت خروج نقدینگی کوتاه مدت از سهم ( در حجم های بالای میانگین حجمی)

خرید حقیقی از حقوقی یعنی استرات ورود نقدینگی ( در حجم های بالای میانگین حجمی )

در یک حجم ثابت ( مثلا 10 میلیون) تعداد کمتر حقیقی در طرف خریدار از حقیقی یعنی جمع کردن سهم
                        در یک حجم ثابت تعداد بیشتر حقیقی در طرف خریدار از حقیقی یعنی قصد اصلاح سهم در کوتاه مدت
                        سلام
                        به نطر من این امار زیاد اهمیت ندارد.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Post
                          سلام
                          کار ثوابی کردید :)
                          درود بر موی عاقل گرامی؛

روز یکشنبه با یکی دوتا از اقتصاددان های حرفه ای که متاسفانه در 8 سال اخیر کاملا گوشه نشین شده بودند صحبت می کردم حرف های امیدوارکننده ای زدند. فرمودند تیم اقتصادی فعلی می دونه پایین نگه داشتن دستوری نرخ دلار یعنی ادامه ترکش های بیماری هلندی در کشور و اینکه می دونند باید تغییر رویه بدند. البته بحثشون این بود که این مساله باید به تدریج و از طریق آموزش به جامعه تلقین شود. البته فکر می کنم حالا حالا ها زمان ببره این امر. وقتی اکثر فعال های بورس که باید اصول اقتصادی رو کاملا از بر باشند فکر می کنند پایین نگهداشتن نرخ اسمی دلار یعنی عزت ملی و.... این انتظار زیادیه که عامه مردم بخواند روزی بفهمند این نرخ اسمی دلار نیست که عامل خوشبختیه
                          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• موی عاقل
                            عضو فعال
                            • Sep 2013
                            • 875

سلام

فردا فارس (هلدینگ خلیج فارس) اگر منفی شود در کف قیمت قرار میگیرد که فرصت خرید هست. تعویض سهام پالایشی با سود یا ضرر و سایر پتروشیمی های گازی با منفی فردای فارس بسیار خوب است.
                            سهام دارویی در منفی فردا باز هم فرصت خرید هستند.
                            موفق باشید

نظر

• موی عاقل
                              عضو فعال
                              • Sep 2013
                              • 875

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                              درود بر موی عاقل گرامی؛

روز یکشنبه با یکی دوتا از اقتصاددان های حرفه ای که متاسفانه در 8 سال اخیر کاملا گوشه نشین شده بودند صحبت می کردم حرف های امیدوارکننده ای زدند. فرمودند تیم اقتصادی فعلی می دونه پایین نگه داشتن دستوری نرخ دلار یعنی ادامه ترکش های بیماری هلندی در کشور و اینکه می دونند باید تغییر رویه بدند. البته بحثشون این بود که این مساله باید به تدریج و از طریق آموزش به جامعه تلقین شود. البته فکر می کنم حالا حالا ها زمان ببره این امر. وقتی اکثر فعال های بورس که باید اصول اقتصادی رو کاملا از بر باشند فکر می کنند پایین نگهداشتن نرخ اسمی دلار یعنی عزت ملی و.... این انتظار زیادیه که عامه مردم بخواند روزی بفهمند این نرخ اسمی دلار نیست که عامل خوشبختیه
                              درود سید
                              متاسفانه مافیای واردات که در سنوات گذشته شکل گرفته مرتب به دولت فشار می اورند و مطالب عوام پسند میزنند .این دولت هم با اعلام این نرخ نشان داد رویه اسلاف خود را دارد.

طیب نیا حرفهای خوبی میزند ولی اگر بخواهد وارد عمل شود و مثلا مالیات از بساز و بفروشی بگیرد (به علت اینکه تمام وابستگان به حکومت سرمایه های سنگینی در بخش ساخت و ساز دارند) همین مجلسی که بالاترین رای اعتماد را به ایشان داد او را استیضاح میکند.
                              این سیستم متاسفانه در دوران اصلاحات نشان داد که اصلاح پذیر نیست.
                              موفق باشید

نظر

• taranom
                                عضو عادی
                                • Nov 2011
                                • 38

موی عاقل عزیزم درود بر شما

خرید مجدد غپاک.نمی دونم وقتی منفی می شه چرا اینقدر حجم معاملش زیاد می شه؟/:.grlim:./

موی عزیز نظرتون رو در مورد ددام هم می فرمایید؟

با تشکر از دوست همیشه بزرگوارم/:.Heart.:/

نظر

در حال کار...
                                X