فرصت خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen ho
    ستاره دار(1)
    • Feb 2013
    • 11251

به نظر بنده بانک دی تا پایان سال می تواند بالای 400 را نیز ببیند!!
    این سهم از بهترین های فعلی بازار می باشد

نظر

• موی عاقل
      عضو فعال
      • Sep 2013
      • 875

در اصل توسط محسن* پست شده است View Post
      جناب موی عاقل
      تحلیل شپنا چی شد؟

آیا مطلبی داری که بقیه دوستان هم استفاده کنند؟
      ببخشید بنده به شما تحلیل شپنا بدهکارم؟
      أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ

نظر

• موی عاقل
        عضو فعال
        • Sep 2013
        • 875

در اصل توسط sofe پست شده است View Post
        جناب موی عاقل سلام وعرض ارادت

قشکر را من تعداد دارم. الان هم در مرزم. ممکنه در مورد نگهداریش اظهار نظر فرمایید. ممنون
        سلام
        بنده 2 سال پیش از سهم قندی خارج شدم بعدا این سهام رو دنبال نکردم.واقعا نمی دانم الان در چه وضعی هستند.
        موفق باشید

نظر

• محمد حقانی
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 447

سلام موی عاقل گرانقدر
          از پاسخگویی همراه با صداقت و تعقل شما ممنون و سپاسگذارم.
          اگر روی وبیمه کار کرده اید لطف کنید بفرمایید این سهم در حوالی قیمت 185 تا 190 فرصت خرید است؟

نظر

• موی عاقل
            عضو فعال
            • Sep 2013
            • 875

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post
            سلام موی عاقل گرانقدر
            از پاسخگویی همراه با صداقت و تعقل شما ممنون و سپاسگذارم.
            اگر روی وبیمه کار کرده اید لطف کنید بفرمایید این سهم در حوالی قیمت 185 تا 190 فرصت خرید است؟
            سلام
            بیشتر وزن وبیمه در زمینه املاک است و به نوعی سهام ساختمانی محسوب میشود.بنده معتقدم هنوز برای خرید سهام ساختمانی زود است و سهام ساختمانی بعد از یک رشد شارپ دوباره پایین خواهند امد.این نظر بنده است و ممکن است اشتباه باشد.

نظر

• mr Shantia
              عضو عادی
              • Dec 2013
              • 48

سلام به موی عاقل
              نظرتون در مورد پارسان چیه؟

نظر

• موی عاقل
                عضو فعال
                • Sep 2013
                • 875

در اصل توسط mr Shantia پست شده است View Post
                سلام به موی عاقل
                نظرتون در مورد پارسان چیه؟
                سلام
                ورود پارسان به بورس یک کلاهبرداری بورسی بود.این غدیری ها یک دارایی را دو بار فروختند و این یعنی کلاهبرداری.

اگر کسی با علم به مطلب فوق پارسان بخرد یعنی کلاهبرداران را مورد تایید قرار داده است.

نظر

• znshi
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 193

ساام موی عاقل شبتون بخیر ایشالا رفتیم برای شنبه تا خدا چی بخواد نظرتون راجع به حفارس و کرماشا چیه؟
                  یه جا شبندر رو پیشنهاد کردند با قیمت خرید 13900 و ضرر 13800 ولی این هفته همش صعودی بود برای ورود صبر کنم یا الان با قیمت پایین وارد سهم بشم؟
                  کرماشا هم 8750 با ضرر7900 به نطرتون با قیمتای الان کی باید وارد شم؟

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

نظر

• tati
                    عضو عادی
                    • Dec 2013
                    • 41

موی عاقل عزیز من تازه به این سایت پیوستم
                    میشه منو تو خرید سهام راهنماییم کنید؟
                    ممنون میشم اگه کمکم کنید؟؟؟؟؟

نظر

• tati
                      عضو عادی
                      • Dec 2013
                      • 41

سلام موی عاقل عزیز شبتون بخیر
                      ممنون میشم اگه منو تو خرید سهم راهنماییم کنید
                      من تازه به این سایت پیوستم
                      میشه کمکم کنید؟
                      من از زنجان مزاحم میشم
                      تو یکی از صفحه ها یکی نوشته بود ک ترک هستید
                      گفتم شاید به یه هم زبونیت کمکی کنید؟
                      چه سهمایی با بازدهی عالی مثل ونفت یا چکاوه تا بعد از عید واسه خرید خوبند؟

نظر

• محسن*
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 311

در اصل توسط [B پست شده است
                        موی عاقل[/B];421485]ببخشید بنده به شما تحلیل شپنا بدهکارم؟
                        با سلام و خسته نباشید
                        نخیر جناب نه نتها بدهکار نیستید بلکه طلب کار هم هستید(لحن نوشته شما اینطور می رسونه)
                        بعد شم ؛ دو تا پیام دادم در هر دو درخواست مطلب کردم در هر دو تا هم حضرتعالی رو با جناب و محترمانه خطاب کردم .
                        وبعد ؛ پیام اول بنده با "اگر امکان داره" همراهه که نشان از خواهش نه طلب! پیام دوم بنده هم یه درخواست برای پیگری پیام قبلیه.
                        و بعد ؛ مگه به بقیه که جواب می دی ، بدهکاری ؟!
                        و در آخر "أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ" این جمله یکی از جملات زیبای قرآنه که بعنوان امضاء استفاده می کنی ( البته مطمئنام که خودت کاملا به اون واقفی و با منظور از اون استفاده می کنی)
                        تو که قرآن می خونی ، پس حتما می دونی زکات علم چیه!
                        در آخر هم برات آرزوی موفقیت دارم چون به هر حال داری به ملت خیر می روسونی هر چند با ما تو برخورد اول خوب نبودی!!!!!!!
                        آخرین ویرایش توسط محسن*؛ 2013/12/12, 07:19.
                        /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: 5/ 148 منتخب ميزان الحكمة: 88)

نظر

• BETA
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 447

در اصل توسط محسن* پست شده است View Post
                          با سلام و خسته نباشید
                          نخیر جناب نه نتها بدهکار نیستید بلکه طلب کار هم هستید(لحن نوشته شما اینطور می رسونه)
                          بعد شم ؛ دو تا پیام دادم در هر دو درخواست مطلب کردم در هر دو تا هم حضرتعالی رو با جناب و محترمانه خطاب کردم .
                          وبعد ؛ پیام اول بنده با "اگر امکان داره" همراهه که نشان از خواهش نه طلب! پیام دوم بنده هم یه درخواست برای پیگری پیام قبلیه.
                          و بعد ؛ مگه به بقیه که جواب می دی ، بدهکاری ؟!
                          و در آخر "أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ" این جمله یکی از جملات زیبای قرآنه که بعنوان امضاء استفاده می کنی ( البته مطمئنام که خودت کاملا به اون واقفی و با منظور از اون استفاده می کنی)
                          تو که قرآن می خونی ، پس حتما می دونی زکات علم چیه!
                          در آخر هم برات آرزوی موفقیت دارم چون به هر حال داری به ملت خیر می روسونی هر چند با ما تو برخورد اول خوب نبودی!!!!!!!
                          برای پخته شدن کافیست که هنگام عصبانیت از کوره درنروید!
                          تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• nav
                            عضو عادی
                            • Nov 2013
                            • 97

محسن جان دوست خوبم این جمله : تحلیل شپنا چی شد؟

و استفاده از فعل : مطلبی داری میتواند حمل بر بی احترامی شود اگرچه شما قطعا چنین منظوری نداشته اید گاهی الفاظ میتواند ما را به اشتباه بیاندازد

موفق باشی /:.smilingsmiley.:/
                            هر چه انسان بیشتر به نادانی و ضعف خود پی ببرد داناتر و قویتر میشود

نظر

• محسن*
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 311

در اصل توسط nav پست شده است View Post
                              محسن جان دوست خوبم این جمله : تحلیل شپنا چی شد؟

و استفاده از فعل : مطلبی داری میتواند حمل بر بی احترامی شود اگرچه شما قطعا چنین منظوری نداشته اید گاهی الفاظ میتواند ما را به اشتباه بیاندازد

موفق باشی /:.smilingsmiley.:/

nav جان ؛دوست خوبم ، در تایید حرف شما باید بگم که:
                              گاهی اوقات الفاظ و لحن ها بدون غرض هستند ، اما آنچه مهمه ؛ دلها هستند ، و امید داریم که همه به سمت خیر در حرکت هستند البته اگر در دایره ولایت خدا باشند.
                              خدا رو شکر تو مملکت ما آدم بی دین کمه پس میشه گفت همه خوب اند فقط باید دلها به هم نزدیک شوند.
                              ما همچنان منتظر یه تحلیل خوب و شفاف از دوست خوبمون موی عاقل درباره شپنا و یاگروه پالایشی ها هستیم . البته توضیحا دوباره بگم که اگر وقت و امکانش رو دارند .
                              آخرین ویرایش توسط محسن*؛ 2013/12/12, 23:31.
                              /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: 5/ 148 منتخب ميزان الحكمة: 88)

نظر

• roxana
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4

در سهام وبیمه از دید نموداری نوسانات روزانه قیمت را می توان کانالیزه کرد. در حال حاضر سهم با سقف کانال صعودی درگیر شده است.از منظر الیوتی صعود اخیر را می توان در قالب امواج اصلاحی با فرم wxyxz شماره گذاری کرد.

. موج w سه تایی است که موج a از آن نیز به صورت سه تایی پیشروی کرده است. موج x هم مطابق معمول نقش یک سه تایی واصل را ایفا کرده و اصلاح تند و تیزی را نصیب قیمت کرده است.
                                در ادامه موج y در قالب سه تایی abc باعث رشد قیمت تا حوالی 140 تومان شده است. موج x دوم ریز موج های مفقود شده در بطن خود دارد.
                                در حال حاضر سهم در موج z صعودی قرار دارد. طبق قوانین الیوت این موج نیز باید یک موج سه تایی باشد. موج a از z با 5 موج پیشرو باعث رشد سهم شده است و موج b از z یک زیگزاگ ناقص است هست. در حال حاضر سهم در قالب موج c از z پیشروی کرده است.
                                دو سناریو برای آینده قیمت سهم متصور هستیم :
                                1 – اتمام موج z و شروع ریزش قیمت. که با آینده بازار چندان سنخیت ندارد. چرا که اگر شاخص تا 120000 واحد رشد کند بعید است این سهم که پرتفوی خوبی دارد ریزش کند.
                                2 – اتمام موج 1 از c از z که در این صورت سهم می تواند تا حوالی 160 تومان اصلاح نماید.
                                بمنابراین فعلا می توان گفت کف سهم در 140 تومان بسته شده است و حمایت معتبر قیمت روی 165 تومان است به نظر در روزهای آینده شاهد اصلاح سهم تا این محدوده باشیم.
                                در صورت واکنش قیمت به سطح مذکور تحلیل سهم به روز خواهد شد.

نظر

در حال کار...
                                X