فایرا شروع تیک اف ارتفاع پرواز 2400
فرصت خرید
Collapse
X
-
-
در اصل توسط einstein پست شده است View Postموی عاقل عزیز،من خدمت شما ارادت دارم و از تحلیلهای شما در خرید و فروش استفاده می کنم.ولی در این مورد با شما موافق نیستم.
ببین دوست من،کلاهبرداری با دستکاری در شاخص دو موضوع جداگانه است.اولاٌ من نمی دانم آیا در قوانین بورس محدودیتی در مورد اینکه نباید شرکتهای زیر مجموعه یک هلدینگ در بورس پذیرش شوند،وجود دارد یا نه؟با فرض اینکه وجود هم داشته باشد ،پارسان اولین مورد نیست.مگر تقریباٌ همه پرتفوی سپه بورسی نیست؟خب این همان اثری را دارد که پارسان دارد.مگر تاپیکو نیست؟مگر فارس نیست؟مگر سیمان سپاهان نیست؟و چند ده مورد مشابه دیگر...بگدیریم از اینکه در کشوری زندگی می کنیم که تورم بالای 80% را 22% قالب می کنند و نرخ بیکاری بالای 30% را 12%.شاخص بورس که چیزی نیست.
دوم اینکه کلاهبرداری و اتهام دو بار فروختن یک دارایی با موضوع شاخص سازی کاملاٌ متفاوتند.تیتر اولیه شما این نگرانی را در بین سهامداران نا آشنا ایجاد می کند که غدیر سهمی به من فروخت که قبلاٌ زیر مجموعه اش را به کسی دیگر فروخت. و فردا من می مانم و یک تکه کاغذ .در حالیکه ماکزیمم تخلف ،ایجاد اشتباه در محاسبه شاخص است.
و در پایان خدمت دوستانی که کامنت جناب موی عاقل را لایک کردند ،من پیش فرض این لایکها را موافقت با نظر اعلام شده قرار می دهم.ولی خدا وکیلی چند نفر از شما لینکی را که جناب موی عاقل قرار داد باز کردید؟چند نفر از شما متوجه اصل موضوع شدید؟قصد جسارت ندارم ولی مثل صف نشینیمون توی بورس نباشه ،که دنباله رو بی چون و چرای دیگران باشیم.
برای همه دوستان آرزوی سلامت ،تندرستی و سود بالا را دارم.
شما اون بخشی از مطلب را که دوست داشتید برداشت کردید.در مراسم معارفه صحبت از همین دو بار فروشی یک دارایی شد که اقای عزیزی عزیز با همان زرنگی همیشگی موضوع رو پیچوند و جواب درستی نداد.أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
جناب موی عاقل / سلام
اول از پاسخگویی شما سپاسگزارم و دوم نظرتون رو درباره سهام فولاد و وملت می خواستم بدونم کمی در حال درجا زدن هستن با دید میان مدت باید نگهوش دارم؟ / ممنون[COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Postسلام
شما اون بخشی از مطلب را که دوست داشتید برداشت کردید.در مراسم معارفه صحبت از همین دو بار فروشی یک دارایی شد که اقای عزیزی عزیز با همان زرنگی همیشگی موضوع رو پیچوند و جواب درستی نداد.
من کل گزارش را اینجا آوردم.راستش دو بار هم خواندم و متوجه نکته ای که شما می فرمایید نشدم.این گزارش حاوی دو نکته است:
گلایه از عدم عرضه پارسیان در زمان اعلام شده و ضرر و زیان سهامدارانی که دیگر سهام خود را با قیمت پایینی فروختند تا اقدام به خرید سهام پارسیان کنند.
تاثیر دوبل شرکتهای زیر مجموعه پارسان در محاسبه شاخص که به نظر من این ایراد وارد است. بعنوان مثال افزایش قیمتی شپدیس ،افزایش قیمتی پارسان و این یکی به نوبه خود افزایش قیمتی غدیر را در پی دارد و باعث تاثیر سوبل در محاسبه شاخص می شود.البته این مورد منحصر به پارسان و غدیر نیست و تاثیر سویی هم روی سهامداران ندارد.
گزارش فارس ازبه گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، در جریان برگزاری جلسه معارفه شرکت نفت و گاز پارسیان که بعدازظهر شنبه با حضور جمع زیادی از فعالان بازار سرمایه برگزار شد، مسئولان این شرکت و مدیرعامل سرمایه گذاری غدیر با اعلام آخرین وضعیت مالی و عملیاتی ، زمان عرضه 900 میلیون تا یک میلیارد و 200 میلیون سهم را ( معادل 15 تا 20 درصد سهام ) سه شنبه جاری اعلام کردند.این اعلام به همراه تمایل به عرضه هر سهم مناسب هر سهم این شرکت 600 میلیارد تومانی با P/E کمتر از 5 مرتبه ایی موجب بروز تحرکات جدیدی از سرمایه گذاران خصوصا" سهامداران حقیقی شد بسیاری از سرمایه گذاران خرد با هدف تامین منابع مالی خرید سهام این شرکت اقدام به فروش سهام دیگر شرکت ها آن هم با کاهش قیمت در دو روز گذشته کردند. این عامل باعث شد تا شاخص بورس که در آستانه عبور از خط مقاومت 26 هزار واحدی بود با 189 واحد به ثبت برسد.اما سهامداران و فروشندگان سهام از شب گذشته و صبح امروز متوجه شدند سهام نفت و گاز پارسیان فردا در موعد مقرر عرضه اولیه نخواهد شد چرا که به گفته علی صحرایی معاون شرکت بورس اوراق بهادار هنوز آگهی عرضه اولیه در زمان حداقلی 48 ساعت کاری قبل از عرضه در سایت بورس منتشر شده و به ارایه اطلاعات جدیدی از سوی شرکت نیاز است.این اتفاق یعنی عدم عرضه اولیه سهام در موعد اعلامی قبلا" خصوصا"به هنگام واگذاری سهام شرکت های دولتی تکرار شده بود اما با توجه به کاهش شدید عرضه های اولیه در دو سال اخیر از یک طرف و نیاز به تامین نقدینگی 500 تا 600 میلیارد تومانی در عرضه اولیه سهام نفت و گاز پارسیان از طرف دیگر با تبعات تازه و گسترده و اعتراض سهامداران روبرو شده است.*سهام نفت و گاز پارسیان اصلا" نباید عرضه شوددر این رابطه یکی از سهامداران به فارس گفت : در جلسه معارفه نفت و گاز پارسیان نکته مهمی اعلام شد اما پاسخ درستی به آن داده نشد. همچنین مسئولان سازمان و شرکت بورس هم هیچ واکنشی به آن نشان ندادند. چرا که با توجه به حضور شرکت های زیر مجموعه نفت و گاز پارسیان مانند پتروشیمی های پردیس و زاگرس و کرمانشاه و غیره در بازار سهام ، دلیلی برای حضور این هلدینگ که فقط 13 نیروی انسانی و یک ماشین دارد ، نیست.وی ادامه داد: در بهترین حالت این شرکت باید در فرابورس پذیرش می شد.مانند شرکت همراه اول که به دلیل چسبندگی بسیاری بالایی که به مخابرات دارد ، در فرابورس پذیرفته شده است. چون به علت اثر 70تا 80 درصدی زیر مجموعه های نفت و گاز پارسیان با هلدینگ ، این خطر به عینه وجود داردکه شاخص بورس به راحتی دستخوش این هلدینگ و شرکت های زیر مجموعه و مهمتر از همه سرمایه گذاری به دلیل مالکیت 96 درصدی کنونی و حداقل 60 درصدی آینده شود.
اعتراض سهامداران به ناهماهنگی در عرضه اولیه سهام نفت و گاز پارسیان
خبرگزاری فارس: عدم عرضه اولیه سهام نفت و گاز پارسیان در زمان اعلامی موجب شد تا سهامدارانی که طی دو روز گذشته اقدام به فروش سهام خود آن هم با کاهش قیمت کرده بودند با زیان های تازه ای روبرو شوند.این سهامدار به مسئولان سازمان بورس به عنوان مقام ناظر توصیه کرد مانع از عرضه اولیه سهام این شرکت در بورس شده و اقدام به حذف پذیرش یا حداقل انتقال به فرابورس کنند.*مگر ما سهامداران بازیچه شده ایم که خبر نداریم؟سهامدار حقیقی دیگری هم با اشاره به اعلام عرضه اولیه سهام در سه شنبه جاری از سوی مسئولان سرمایه گذاری غدیر و نفت وگاز پارسیان به فارس گفت: با این اعلام، چون پول تازه ای نداشتم اقدام به فروش سهام دیگر شرکت ها در دو روز گذشته آن هم با زیان کردم تا شاید از این طریق بتوانم سهام نفت و گاز پارسیان را بخرم و کمی از زیان های قبلی ام را جبران کنم.وی با عصبانیت ادامه داد: اما صبح امروز متوجه شدم این عرضه فردا انجام نمی شود و به زمان نامعلوم دیگری موکول شده است.با این وضعیت می خواهم جواب این سئوال را از مسئولان بازار سرمایه بشنوم که آیا ما سهامداران بازیچه دست این و آن شده ایم که خبر نداریم؟این سهامدار دربرابر این نکته که چرا منتظر اطلاعیه شرکت بورس مبنی بر اعلام رسمی عرضه سهام این شرکت نماند؟تاکید کرد:در این بازار که با کوچکترین خبر و شایعه درست و غلطی جهت بازار عوض می شود و فرصت ها از بین می روند یا تهدیدها اضافه می شوند،چگونه می توان منتظر ماند؟ آن هم از سایتی که دیر به دیر بروز می شود.از طرف دیگر اگر مسئولان غدیر و نفت وگاز پارسیان سر خود زمان عرضه را اعلام کردند باید توبیخ شوند . اگر هم با هماهنگی بوده پس چرا بعد از اعلام زمان عرضه ، مسئولان شرکت بورس واکنش نشان نداده و دیر اعلام کردند؟*وقتی سهامداران باز هم گول می خورندسرمایه گذار دیگری هم به جود چنین تجارب تلخی در گذشته اشاره کرد و گفت : یکی از نشانه هایی بازار سهام کارآ در دنیا وجود نظم و هماهنگی در چنین مواردی و سردر گم نبودن سهامداران برای تصمیم گیری است اما متاسفانه ما سهامداران حقیقی بورس ایران از چنین موضوعی بار گزیده شده و زیان هایی را دیده ایم.وی ادامه داد: من هم هرچند چنین تجربه ای را دارم که متاسفانه باز هم گول خوردم و به حرف مسئولان گوش داده و حاضر به فروش سهام خود از جمله شرکت های قندی شدم که آینده خوبی دارند ولی اشتباه کردم و این اشتباه را می پذیرم ولی شما بگویید در این گونه موارد و با در نظر گرفتن عرض و طول و عمق کم بازار سهام کشور ، چگونه باید تصمیم گیری کرد؟*لزوم وجود رویه ای واحد در اعلام زمان عرضه های اولیهبراساس این گزارش، اعتراض ها و عصبانیت سهامداران و حتی کارگزاران در حالی فقط محدود به این چند سهامدار متصرر نبود که به نظر می رسد سازمان بورس به عنوان ناظر و مسئولان شرکت های بورس و فرابورس به عنوان مجری باید تهمیدی برای زمان نهایی عرضه اولیه سهام شرکت ها و حتی عرضه های خرد در نظر بگیرند تا دیگر شاهد اعلام زمان عرضه غیر واقعی و نهایی نشده از سوی مسئولان شرکت ها نباشیم.چون هر چند در کشوری مانند ایران نظم و انضباط گاه به رویا می ماند اما با در نظر گرفتن نیاز شدید به جلب اعتماد عمومی برای توسعه بازار سرمایه و جلوگیری از هجوم سرمایه ها به سایر بازارها ، لازم و واجب است تا حداقل درباره زمان قطعی عرضه اولیه شرکت های تازه وارد نظم و هماهنگی مناسبی ایجاد شده و مسئولان بازار سرمایه به مدیران شرکت ها و سهامداران عمده آنها اجازه ندهند زمانی را بودن هماهنگی نهایی اعلام کنند.چرا که هر چند سرمایه گذاران مسئول خرید و فروش اصلی و تصمیم گیری های خود هستند اما با درنظر گرفتن وظیفه حمایت از سهامداران و کمک به آنها ، باید رویه واحدی در زمان عرضه های اولیه سهام شرکت ها ایجاد شود.گزارش از علی رضایی زادهانتهای پیام/ص
نظر
-
در اصل توسط einstein پست شده است View Postبا سلام مجدد
من کل گزارش را اینجا آوردم.راستش دو بار هم خواندم و متوجه نکته ای که شما می فرمایید نشدم.این گزارش حاوی دو نکته است:
گلایه از عدم عرضه پارسیان در زمان اعلام شده و ضرر و زیان سهامدارانی که دیگر سهام خود را با قیمت پایینی فروختند تا اقدام به خرید سهام پارسیان کنند.
تاثیر دوبل شرکتهای زیر مجموعه پارسان در محاسبه شاخص که به نظر من این ایراد وارد است. بعنوان مثال افزایش قیمتی شپدیس ،افزایش قیمتی پارسان و این یکی به نوبه خود افزایش قیمتی غدیر را در پی دارد و باعث تاثیر سوبل در محاسبه شاخص می شود.البته این مورد منحصر به پارسان و غدیر نیست و تاثیر سویی هم روی سهامداران ندارد.
گزارش فارس ازبه گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، در جریان برگزاری جلسه معارفه شرکت نفت و گاز پارسیان که بعدازظهر شنبه با حضور جمع زیادی از فعالان بازار سرمایه برگزار شد، مسئولان این شرکت و مدیرعامل سرمایه گذاری غدیر با اعلام آخرین وضعیت مالی و عملیاتی ، زمان عرضه 900 میلیون تا یک میلیارد و 200 میلیون سهم را ( معادل 15 تا 20 درصد سهام ) سه شنبه جاری اعلام کردند.این اعلام به همراه تمایل به عرضه هر سهم مناسب هر سهم این شرکت 600 میلیارد تومانی با P/E کمتر از 5 مرتبه ایی موجب بروز تحرکات جدیدی از سرمایه گذاران خصوصا" سهامداران حقیقی شد بسیاری از سرمایه گذاران خرد با هدف تامین منابع مالی خرید سهام این شرکت اقدام به فروش سهام دیگر شرکت ها آن هم با کاهش قیمت در دو روز گذشته کردند. این عامل باعث شد تا شاخص بورس که در آستانه عبور از خط مقاومت 26 هزار واحدی بود با 189 واحد به ثبت برسد.اما سهامداران و فروشندگان سهام از شب گذشته و صبح امروز متوجه شدند سهام نفت و گاز پارسیان فردا در موعد مقرر عرضه اولیه نخواهد شد چرا که به گفته علی صحرایی معاون شرکت بورس اوراق بهادار هنوز آگهی عرضه اولیه در زمان حداقلی 48 ساعت کاری قبل از عرضه در سایت بورس منتشر شده و به ارایه اطلاعات جدیدی از سوی شرکت نیاز است.این اتفاق یعنی عدم عرضه اولیه سهام در موعد اعلامی قبلا" خصوصا"به هنگام واگذاری سهام شرکت های دولتی تکرار شده بود اما با توجه به کاهش شدید عرضه های اولیه در دو سال اخیر از یک طرف و نیاز به تامین نقدینگی 500 تا 600 میلیارد تومانی در عرضه اولیه سهام نفت و گاز پارسیان از طرف دیگر با تبعات تازه و گسترده و اعتراض سهامداران روبرو شده است.*سهام نفت و گاز پارسیان اصلا" نباید عرضه شوددر این رابطه یکی از سهامداران به فارس گفت : در جلسه معارفه نفت و گاز پارسیان نکته مهمی اعلام شد اما پاسخ درستی به آن داده نشد. همچنین مسئولان سازمان و شرکت بورس هم هیچ واکنشی به آن نشان ندادند. چرا که با توجه به حضور شرکت های زیر مجموعه نفت و گاز پارسیان مانند پتروشیمی های پردیس و زاگرس و کرمانشاه و غیره در بازار سهام ، دلیلی برای حضور این هلدینگ که فقط 13 نیروی انسانی و یک ماشین دارد ،
اعتراض سهامداران به ناهماهنگی در عرضه اولیه سهام نفت و گاز پارسیان
خبرگزاری فارس: عدم عرضه اولیه سهام نفت و گاز پارسیان در زمان اعلامی موجب شد تا سهامدارانی که طی دو روز گذشته اقدام به فروش سهام خود آن هم با کاهش قیمت کرده بودند با زیان های تازه ای روبرو شوند.أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
از کدام کلمه این پاراگرافی که شما های لایت کردید ،متوجه دو بار فروشی دارایی شدید؟مگر شستا چند نفر کارمند و ماشین دارد؟من یک زمانی حسابرس شستا بودم ،اگر درست خاطرم مونده باشد کل نیروی انسانی شستا که مالک نصف شرکتهای بورسی است ،30-40 نفر بیشتر نبود.مگر خود غدیر چند نفر دارد؟مگر ....
اتهام کلاهبرداری و دو بار فروشی اتهام کوچکی نیست. شما بهتر میدانید خیلی از کاربران این سایت واقعاٌ نااشنا به مسائل بورسی هستند و از این نوع اظهار نظرات تاثیر می پذیرند.من تمامی سهم پارسان را قبل از مجمع فروختم و الان که دارم این مباحثه را ادامه میدهم ،حتی یک سهم از پارسان هم ندارم.اگر واقعاٌ فکر می کنید سهم در این قیمت نمی ارزد ،با تحلیل یا بی تحلیل به دوستداران خود بگویید این سهم اور ولیو شده و نمی ارزد.من هم توی قیمتهای کنونی شاراک ،شفن ،زاگرس را به پارسان ترجیح می دهم.غدیر به قول اقای دکتر شریعت از محل افزایش قیمت پارسان درای یک فرصت آربیتراژ شده و هر کسی بخواهد پارسان بخرد ،بهتر است غدیر بخرد.
نظر
-
در اصل توسط هوای آفتابی پست شده است View Postجناب موی عاقل / سلام
اول از پاسخگویی شما سپاسگزارم و دوم نظرتون رو درباره سهام فولاد و وملت می خواستم بدونم کمی در حال درجا زدن هستن با دید میان مدت باید نگهوش دارم؟ / ممنوندر اصل توسط nav پست شده است View Postسلام جناب موی عاقل عزیز
من تعدادی فولای دارم و شایعه افزایش سرمایه از محل فروش فاذر هست با توجه به در جا زدن دائم نمیدانم نگه دارم یا نه لطفا مرا راهنمایی کنید
با سپاس
قبلا نوشتم با توجه به رکود اقتصادی فعلی سهام فولادی در 3 ماهه سوم فروش بسیار ضعیفی داشته اند و بنابراین گزارش 9 ماهه جالبی نخواهند داشت.اگرچه اینروزها تنها چیزی که به ان توجه نمی شود گزارش شرکتهاست !
وملت هم فقط یک زمین دارد .
در اصل توسط mani_slash پست شده است View Postسلام موی عزیز.میشه ازروندتوریل بفرمایید؟نظرتون درموردش + ؟ممنون
متاسفانه پیگیر روند این سهم نیستم.
در اصل توسط tati پست شده است View Postسلا م استاد نمیشه راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه چن تا سهم خوب برام معرفی کنید که بخرم
یانه برگردم از صفحه یک هرچی فرمودید اونارو خرید کنم؟
جونه من جواب بده/.:blushsmiley:.//:.wacsmiley.:/
سهام دارویی در منفی
پتروشیمی با خوراک مایع(شکبیر فارس شاراک)و
از گروه غذایی وبشهر و غپاک(البته غپاک رو در صف خرید توصیه خرید ندارم)
موفق باشیدأَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
سلام
موی عاقل نظرتون در مورد معاملات امروز ذوب و خرید برای فردا و از گزوه رایانه چه سهمی رو پیشنهاد میدید
نظر