در اصل توسط Arash007 پست شده است
View Post
فرصت خرید
Collapse
X
-
سلام موی عاقل عزیز
نظرت راجع به داروسازی فارابی چیست برادر؟ ;;)برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
نظر
-
-
-
-
-
با اجازه از صاحب تاپیک
بنظرم گروه غذایی با توجه به نزدیکی به گزارشات 6 ماهه از گروههای پیشروی بازاره.
بیشترشون صف خریده و سهمی که این وسط از غافله عقب مونده پگاه اصفهانه.
امروز حجم معاملات بسیار خوبی داشت بعد از چند وقت و انتظار دارم مثل بهنوش وپاک بعد از یکی دو تا مثبت دیگه صفش قفل بشه.
نظر
-
در اصل توسط پارامیس پست شده است View Postموی عاقل گرامی
کارگزارم به من 100 تومن اعتبار داده به نظرتون شنبه در صورت عرضه غپاک اضافه کنم یا یک سهم دارویی بخرم ؟
چون میخواهید اعتباری بخرید من توصیه ای ندارم.
من همیشه اکثر فرصتهای خرید رو در منفی میدونم.در منفی خریدن و در هیجان مثبت فروختن کار بسیار سختیه که با تمرین کردن میشه بهش دست یافت.
با توجه به تصمیمات اخیر مبنی بر افزایش سهام شناور دارویی احتمالا داستان پکرمان اوایل امسال تکرار میشه و سهامداران عمده در صورت سنگین شدن صف های خرید حجم مبنا را عرضه خواهند .وپخش جز سهامی هست که رشد کمتری نسبت به زیر مجموعه هایش داشته و به خاطر شرکت غیر بورسی ((توزیع داروپخش)) بسیار ارزشمنده.أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Postسلام
چون میخواهید اعتباری بخرید من توصیه ای ندارم.
من همیشه اکثر فرصتهای خرید رو در منفی میدونم.در منفی خریدن و در هیجان مثبت فروختن کار بسیار سختیه که با تمرین کردن میشه بهش دست یافت.
با توجه به تصمیمات اخیر مبنی بر افزایش سهام شناور دارویی احتمالا داستان پکرمان اوایل امسال تکرار میشه و سهامداران عمده در صورت سنگین شدن صف های خرید حجم مبنا را عرضه خواهند .وپخش جز سهامی هست که رشد کمتری نسبت به زیر مجموعه هایش داشته و به خاطر شرکت غیر بورسی ((توزیع داروپخش)) بسیار ارزشمنده.
خیلی جالب ارزش روز وپخش حدودا 900 میلیارد تومن است
فقط ارزش روز توزیع داروپخش با سود تقریبا دو هزار تومنی و پی بر ای 6 میشود 600 میلیارد تومن در کنار ان اگر کارخانجات داروپخش را که ارزش روز ان تقریبا 300 میلیارد تومن است را هم قرار دهیم میشود 900 میلیارد تومن یعنی دابور دلر درازک دهزاری ددام ووووو صفر باشد
به نظر میرسه قیمت 3000 تومنی بدون توجه به تعدیل های اتی میتونه ارزش ذاتی وپخش باشه
نظر
نظر