کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام خدمت موی عاقل
اگر ممکنه لطفا نظرتون رو درباره خرید سهام ایران خودرو و سهام باما (کاما) برای روز شنبه 27 مهر بفرمایید.
آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
با سلام خدمت موی عاقل
اگر ممکنه لطفا نظرتون رو درباره خرید سهام ایران خودرو و سهام باما (کاما) برای روز شنبه 27 مهر بفرمایید.
ایران خودرو یک شرکت ورشکسته هست مگر اینکه دولت بخواهد با یک حمایت خاص مثل ممنوع کردن واردات خودرو بخواهد حمایت کند . در بهترین حالت چند سال طول خواهد کشید تا خودرویی ها توانایی تقسیم سود را داشته باشند.
کاما ممکن است توانایی تعدیل سود را داشته باشد ولی ارزش بازارش بالاست نسبت به فروش شرکت.
موفق باشید
یعنی الان فملی 5و نیم میلیارد دلار قیمت دارد که بالا هست و مثلا اگر بخواد 100 درصد رشد کنه میشه 11 میلیارد دلار.
همین 5ونیم میلیارد دلار به زحمت می ارزه
ایران خودرو یک شرکت ورشکسته هست مگر اینکه دولت بخواهد با یک حمایت خاص مثل ممنوع کردن واردات خودرو بخواهد حمایت کند . در بهترین حالت چند سال طول خواهد کشید تا خودرویی ها توانایی تقسیم سود را داشته باشند.
کاما ممکن است توانایی تعدیل سود را داشته باشد ولی ارزش بازارش بالاست نسبت به فروش شرکت.
موفق باشید
با سلام این طور که شما بیان می کنید تمام شرکتها پذیرفته شده در بورس از معدنی و پتروشیمی و خودرو ورشکسته هستند و بورس باید کاملا تعطلیل شود چون ارزش بعضی شرکتها بالا هستند و ارزش سرمایه گذاری ندارد ویا مثل خودرو ورشکسته با تشکر
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
به نظرم هفته آینده با توجه به روند مذاکرات که ظاهرا مثبت ارزیابی شده باید به گروه بانک مجددا توجه کنیم . بنده روز 4شنبه پاسارگاد و انصار رو در قیمتهای 188 و 222 خرید کردم و کماکان برای روز شنبه قصد خرید دارم و فرصت مناسبی برای ورود میدونم . امیدوارم موی عاقل عزیز هم نظرشون رو در این مورد بیان کنند . ممنون
جناب موی عاقل مرسی از راهنماییتون
یه سوال دیگه:
از بین پترو ها کدومارو بهتر می دونین؟فارس شیراز شکبیر و...؟
و از بین دارویی ها؟ دلر دپارس والبر وپخش و...؟
و از بین غذایی ها؟غپاک غشان غشصفا و...؟
مرسی
دوستانی که میگن خودرو سود نمی سازه تا چند سال ؟ یکم اطلاعاتشون رو زیاد کنند !
اینها همگی بدهی دارن شکی توش نیست علت رشد خودرو این هست که دولت با این همه بدهی اجبار کرده که املاک های مازاد خودش رو بفروشه و دیگه حقی ندارند بانک ها که وامی به اونها داده بشه
و این خودش یعنی تجدید دارائی ، نه این که بدهی هاشو صاف میکنه حتی سود سازی هم میکنه ! وعلت اصلی رشد این سهم خوشبینی به آیینده هست ! که داره تحقق پیدا میکنه ! حالا از 120 تومان فرصت فروش اعلام کردند و الان سهم 270 صف خرید تشکیل داده ! روزی برسه رو 400 همگان بخرند !
موی عاقل عزیز شاخص 57000 را فرصت فروش دونستند ! دلار برای اخر سال 8000 اعلام کردند ! مپنا رو فرصت فروش اعلام کردند شیران هم به همین صورت شبندر در 1200 فرصت طلایی فروش اعلام کردند
پ.ن سهمی از گروه خودرو ندارم
درادامه تایید حرفای فاندامنتال عزیز این راهم اضافه کنم که شرکتی که بدهی بانکی دارد دلیل ورشکستگیش نیست که اتفاقاقدرت سرمایه گذاری درتولید رانشان میدهدوالبته همه ما حتمادرطول زندگیمون یکبارو وام بانکی گرفتیم وباعث رشدکسب وکارمان شده است.
دوستانی که میگن خودرو سود نمی سازه تا چند سال ؟ یکم اطلاعاتشون رو زیاد کنند !
اینها همگی بدهی دارن شکی توش نیست علت رشد خودرو این هست که دولت با این همه بدهی اجبار کرده که املاک های مازاد خودش رو بفروشه و دیگه حقی ندارند بانک ها که وامی به اونها داده بشه
و این خودش یعنی تجدید دارائی ، نه این که بدهی هاشو صاف میکنه حتی سود سازی هم میکنه ! وعلت اصلی رشد این سهم خوشبینی به آیینده هست ! که داره تحقق پیدا میکنه ! حالا از 120 تومان فرصت فروش اعلام کردند و الان سهم 270 صف خرید تشکیل داده ! روزی برسه رو 400 همگان بخرند !
موی عاقل عزیز شاخص 57000 را فرصت فروش دونستند ! دلار برای اخر سال 8000 اعلام کردند ! مپنا رو فرصت فروش اعلام کردند شیران هم به همین صورت شبندر در 1200 فرصت طلایی فروش اعلام کردند
پ.ن سهمی از گروه خودرو ندارم
فکر میکنم موی عاقل از معدود افرادی باشند که در بازار سود واقعی و عالی میگیرند بقیه امثال شما و من سود تخیلی از بازار کسب میکنیم همان موقعی که مپناو یا شبندر را فرصت فروش اعلام کردند گروه دارو را پیشنهاد دادند که بیشتر بالا امده است برای نمونه دفارا را دقیقا همان زمانی که شبندر فرصت فروش بود ارزشمند برای خرید میدانستند دفارا همین الان ده درصد بیشتر از شبندی که کل بازار روی ان متمرکز است رشد کرده است توی بازار صعودی هر ننه قمری سود میکنه و میگه دیدی گفتم خداوند به موی عاقل به قدی داده که نیازی به سهم چاق کنی و این جور بازی ها نداره و اگر کسی خطوط قرمزاش را زیر پا بگذارد از ان محل می رود پس با صحبت های ابکی مانع از نوشتن ایشان نشویم
همان زمان که کسی نمیدنست سهم قندی چیه بیش از یک درصد قند قزوین را داشت و یا زمانی که ملت نمیدونستن پتروشیمی چیه ایشان روی چند سهم پترو مالکیت بالایی داشتند کمتر کسی میتواند در دنیای واقعی مثل ایشان ترید کند
به نظرم هفته آینده با توجه به روند مذاکرات که ظاهرا مثبت ارزیابی شده باید به گروه بانک مجددا توجه کنیم . بنده روز 4شنبه پاسارگاد و انصار رو در قیمتهای 188 و 222 خرید کردم و کماکان برای روز شنبه قصد خرید دارم و فرصت مناسبی برای ورود میدونم . امیدوارم موی عاقل عزیز هم نظرشون رو در این مورد بیان کنند . ممنون
سلام
بانکی ها اگرچه سهام مطمئنی هستند ولی پتانسیل رشد جهشی در سوداوری ندارند.باید سعی کنیم در سهامی سرمایه گذاری کنیم که پتانسیل رشد جهشی سود داشته باشند.اینجوری نتیجه بهتری می گیریم.
موفق باشید
نظر