در اصل توسط ali30 پست شده است
View Post
فرصت خرید
Collapse
X
-
در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Postاینده صرفا یک سهم کلاهبرداری هست.به جای بوق زدن در اولین فرصت با سود یا ضرر بفروشآخرین ویرایش توسط ali30؛ 2013/12/08, 18:54.تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
تجهیزاتی باید اینده ی روشنی داشته باشن ،چرا فاذر مشکل بنیادی داره؟
در مورد پتروشیمی ها هم رشدشون خیلی محتمل نیست چون در هر حال سهم
دلارین و دلار ماهاست روند نزولی داره
دارو هم صنعت قویی نیست و قوانین هم دست و پاگیرن
من مشکلی با رشد کوتاه مدت این دو صنعت ندارم ولی رشد بلند مدتشون
برام جای تردید داره
البته من به تحلیل هاتون(غیر سیاسیهاش) خیلی اعتقاد دارم
نظر
-
در اصل توسط حمید89 پست شده است View Postسلام موی عزیز
دجابر رو چطور میبینی؟
به نظر توان بالا رفتن ندارهدر اصل توسط تنها پست شده است View Postدجابر از صف فروش برداشتم میگن 9 ماهه تعدیل سود خوبی ارایه میده
نظرتون چیه جناب مو عاقلدر اصل توسط موی عاقل پست شده است View Post۱۳۹۲/۰۹/۰۵
سلام
برخی سهام دارویی یک مقدار اصلاح و استراحت دارند به نظرم
دتولید و شاید دجابر
موفق باشیدأَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
در اصل توسط madio پست شده است View Postتجهیزاتی باید اینده ی روشنی داشته باشن ،چرا فاذر مشکل بنیادی داره؟
در مورد پتروشیمی ها هم رشدشون خیلی محتمل نیست چون در هر حال سهم
دلارین و دلار ماهاست روند نزولی داره
دارو هم صنعت قویی نیست و قوانین هم دست و پاگیرن
من مشکلی با رشد کوتاه مدت این دو صنعت ندارم ولی رشد بلند مدتشون
برام جای تردید داره
البته من به تحلیل هاتون(غیر سیاسیهاش) خیلی اعتقاد دارم
در پتروشیمی ها هم هر گردی گردو نیست.فقط پتروشیمی خوراک مایع (شکبیر فارس شاراک)ارزنده هستند.
در خصوص صنعت دارو هم ممنون از نظرتون.
موفق باشیدآخرین ویرایش توسط موی عاقل؛ 2013/12/08, 19:34.أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Postخرید سهام شرکتهای پیمانکاری از اساس غلط است.در دنیا شرکتهای پیمانکاری در بورس پذیرش نمی شوند.چون ممکنه به شدت سود ده و یا به شدت زیانده بشن .مضاف بر این فاذر در 8 ماه اخیر رشد قیمتی داشته در حد لالیگا
در پتروشیمی ها هم هر گردی گردو نیست.فقط پتروشیمی خوراک مایع (شکبیر فارس شاراک)ارزنده هستند.
موفق باشید
در مورد صنعت دارو البته قبول دارم مطالعه جامع ندارم ولی این صنعت ها اولین حلقه و ابزار دولتن
تو بخش سلامت و خیلی امیدواری داشتن بهشون رو نمی تونم قبول کنم،شکی نیست که اگه مقررات تسهیل بشن این
صنعت جای رشد زیادی داره
در مورد خوراک مایع ها فک کنم با گذر زمان به زیر مجموعه پالایش گاه ها برن(مثل پتروشیمی تبریز) و تا حدی که من می دونم صنعت سود دهی
نیست و تو دنیا خیلی به این نوع پتروشیمی ها اقبال وجود نداره(در ایرانم خیلی وقته رفتن رو گازی)
نظر
-
-
-
سلام موی عاقل عزیز
نظرتون درباره ی دپارس میخواستم بدونم؟
باتشکر بینهایت بخاطر راهنمایی های ارزندتون@};-@};-@};-@};-@};-@};-[FONT=palatino linotype]شاید نه امشب، نه فردا و نه روز دیگر.اما سرانجام همه چیز درست خواهد شد.[/FONT]
نظر
-
در اصل توسط mohammad reza66 پست شده است View Postسلام موی عاقل عزیز
نظرتون درباره ی دپارس میخواستم بدونم؟
باتشکر بینهایت بخاطر راهنمایی های ارزندتون@};-@};-@};-@};-@};-@};-
http://forums.boursy.com/showthread....401#post417401أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Postخرید سهام شرکتهای پیمانکاری از اساس غلط است.در دنیا شرکتهای پیمانکاری در بورس پذیرش نمی شوند.چون ممکنه به شدت سود ده و یا به شدت زیانده بشن .مضاف بر این فاذر در 10 ماه اخیر رشد قیمتی داشته در حد لالیگا
موفق باشید
موی عاقل عزیز دیروز و امروز با اشتباه کارگزارم دستم از خرید شکبیر کوتاه موند....به نظر شما باز هم فرصت خرید میده؟
نظر
-
-
در اصل توسط حمید89 پست شده است View Postاگر مورد تائیده تا از فردا نوسانگیرا رو بندازیمشون بیرون.
میگن طرح جدید تولیدی داره شما از این موضوع خبری ندارید؟
نوسانگیرها تا منفی نشه و تا 890 بیاد پایین خسته نمیشن و نمی فروشن.
شرکت یک خط تولید اسپری تنفسی داشت که باید گاز اسپری از المان فقط تهیه میشد.از شانس اسم این شرکت (جابر ابن حیان)با یک شرکتی ازمایشگاهی که در زمینه انرژی اتمی فعالیت میکنه http://isna.ir/fa/news/91122616788/%...B2%D9%88%D8%AA
تشابه اسمی داشت و شرکت دارویی جابر ابن حیان در لیست تحریم های بین المللی قرار داشت.
خلاصه این خط که کلی هزینه شده بود خوابیده بود
ظاهرا مدتی هست که موفق شذند از طریق شرکتی دیگر گاز رو وارد کنند و تولید کنند.
موفق باشید
پ.ن
دجابر نداشته و ندارمأَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
نظر