کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
باطل کردن معاملات امروزو.......باید بگیرن بابای این حقوقی یابو را دربیارن
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
گاو بندی بود
چقدر این سهم با ارزشه
همش فیلم بود از تعدیل منفی تا این بازگشایی..
فقط اش شور شد ناظر فهمید
خداشاهده با اینکه بخشی از سبدم کماسه هستش از بازگشاییش با این قیمت انقدر ذوق کردم که اصلا نمیدونم سفارش خریدشو چطور زدم تو سیستم..
سجاد محمدی
علاقه مند به دانش اقتصاد
تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه
باید کدای اونایی که امروز این بازی رو میخواستن سر سهم در بیارن باطل کنند تا درس بشه برای بقیه. نامردای دزد.
سهم از نظر نموداری و بدون دستکاری هیچ پایینی نداره و بلعکس با الگوی کاپ تارگت 1100 داره،
از این بازی هایی که سر سهم در میارن آدم میمونه چی بگه، از این تعدیل مسخره دروغی بگیرید تا این بازی امروز،
باز دم ناظر گرم امروز درست عمل کرد تا دست همشون رو بشه،
حالا همه میدونند تعدیل منفی سهم الکی بوده تا یه سری بزخری کنند و حالام ملت بیش از پیش قدر سهمشون رو میدونند.
سهم تو موج 3 اصلی هست که حداقل تارگت این موج که برابره با 161.8% موج 1، میشه 1120 که هدف الگوی کاپ هم درست میفته روی این عدد،
تازه این پایان کار سهم هم نیست... ضمن اینکه سهم مقاومت 762 رو با زحمت فراوان و با قدرت شکست و پولبک هم کرد،
در ادامه از سقف دسته کاپ هم بالا زد (حدود 795) و پولبک اون رو هم کامل کرد، در نتیجه چه پایینی میتونه داشته باشه!؟
تنها و تنها بالا داره و اون هم شارپ باید ببینه، حالا یه مشت دزد نمیدونم چی فکر می کنند با خودشون.
الگوی کاپ سهم چندین ماهه که شکل گرفته و با این همه نشونه ای که سهم داره نمیتونه با این بازی ها تکمیل نشه و بازیچه یه مشت دزد بشه که بخوان با 80 سهم سر سهم رو ببرند.
نمیخواستم این پست رو بذارم اما مجبور شدم. سهامداران سهم حواستون جمع باشه و مراقب باشید سرتون یه کلاه گشاد نره، زیر 1000 بفروشید سرتون بدجور کلاه میره.
خب با دیدن نمودار فوق به یه سری از نکات اشاره میکنم:
اول اینکه موج 1 که از 395 تا 762 طول کشید رو براحتی میشه موج شماری کرد و هر 5 موج استاندارد های لازم رو دارند.
دوم اینکه موج 2 هم از محدوده 61.8% برگشت زده بود. اما برسیم به موج 3 سهم:
خب اشاره کردم که با توجه به طول موج 1 حداقل تارگت موج 3 حدود 1120 میفته، منتها اگر موج 3 رو از ابتدا (523.5) بخوایم موج شماری کنیم به هیچ عنوان نمیشه این کار رو کرد و هیچ کدوم از استانداردهای موج 1 تا 5 رو نداره، خب منم گیج شدم چون از یه طرف تارگت سهم رو میدونستم اما از طرف دیگه با موج شماری هر کاری کردم به این تارگت نمی رسیدم تا اینکه با دقت بیشتر رفتم سمت الگوی کاپ یا کف گرد که اتفاقا حداقل تارگت موج 3 رو با دقت فراوان تأیید می کرد این شد که کل موج 3 رو یک الگو دیدیم و موج شماری رو نادیده گرفتم.
خب حالا که این رو حل کردم رفتم روی الگو متمرکز شدم:
برای تکمیل این الگو مهم ترین مقاومت پیش رو 761.2، سقف موج 1 بود که باید محکم می شکست، (استارتی که از 523.5 تا 792 زد تازه به سطح کاپ رسیده بود و هنوز تا 1100 فاصله بسیار بود و هست)
792 رو زد اما بالای 762 تثبیت نشد و اصلاح کرد، در برگشت، مجدد به 762 نفوذ کرد و همانطوریکه روی نمودار می بینید بارها حول این مقاومت بالا و پایین کرد تا در نهایت توانست با یک کندل بلند سبز با قدرت از سد این مقاومت چقر بد بدن عبور کنه (با فلش نشون دادم، فراز و فرود روزهای قبل از این کندل رو هم ملاحظه کنید).
خب حالا برسیم به دسته کاپ:
بعد از ریزشی که از 792 تا 735 حدودا رخ داد و نوساناتی که داد مشخص شد که سهم در حال ساخت دسته کاپ هست که می تونست به شکل های دیگری هم باشه اما همین مسیری رفت که روی نمودار کشیدم. اون فلش دومی که در نمودار بالا رسم کردم پولبک به سقف شکسته شده دسته فنجان هست، که این حمایت با حمایت تانکن سن که روی 795 شکسته شد برابری میکنه و در واقع تأییدی است بر صحت حمایت و پولبک به سقف دسته، پولبک به تانکن سن رو هم می بینید که در نمودار زیر با فلش آبی نشون دادم (اون فلش سبزم کندل بلندیه که 762 رو شکسته بود). در واقع (حمایت - مقاومت) 795 سقف دسته فنجان با (حمایت - مقاومت) ابر کومو (تانکن سن) سهم یکی است که صحت دسته فنجان ترسیمی رو بالا می بره.
خب با این همه نشانه ای که سهم داره که این الگو یکی از شسته رفته ترین الگوهای بازار هست سؤال اینجاست اون افرادی که امروز میخواستن با 80 هزار سهم، سهم رو 600 باز کنند پیش خودشون چی فکر کردند؟ آیا کسانی میتونند با دستکاری قیمت و هزار جور ترفند دیگه مثل کاهش سود صوری تنها به جهت بزخری این الگو رو خراب کنند؟ الگویی که چند ماهه شکل گرفته و در مرحله نهایی واقع شده رو میشه با دستکاری خراب کرد؟ آیا میشه موج 3 رو تا این حد کوتاه کرد که به حداقل خودشم نرسه؟ آیا میشه تکنیکال به این شسته رفتگی رو با 100م پول منهدم کرد؟؟؟
از دید بنده نمیشه اما اگه بشه باید...........................
اما در مورد دسته فنجان میتونه حالت های دیگه هم رخ بده هر چند خودم با توجه به توضیحاتی که دادم به این دیدی که تو نمودار ترسیم کردم معتقدم سهم از اینجا به بعد فقط بالا داره و پولبک ها رو هم کامل کرده و افزایش سرمایه سهم هم که بزودی تایید میشه همه و همه مؤید این هستند، منتها اگه گروهی باز هم بخوان بازی در بیارن و بقیه هم مثل بدبخت بیچاره ها بخوان نظاره گر باشند و هیچ واکنشی به این گروه نشون ندن حداکثر جای افت میتونه 797 و یا در نهایت 762 سقف موج 1 شکسته شده باشه که پولبک به این محدوده تلقی بشه...
هر چند این باور رو دارم که اگر بنا به دزدی و بز خری نداشتند باید سهم رو با تاییدیه افزایش سرمایه باز می کردند تا شارپ به هدف بخوره، اما امان از دست یه مشت دزد از خدا بی خبر...
حروم خوری شاید تو کوتاه مدت براشون شیرین باشه اما در نهایت چوبش رو میخورن... به هر حال به سرانجام رسیدن الگو علیرغم همه این بازی ها خوش بینم...
بعد از تارگت موج 3 و قبل از رفتن برای افزایش سرمایه سهم باید فرجه استراحت موج 4 رو داشته باشه تا از اونطرف بتونه معادل تارگت 1360 تا 1550 موج 5 رو بزنه...
با رالی کماسه که از این قیمت ها شروع میشه با افراد فعال بر روی سهم همراه شوید برای قیمت های بالای ۱۰۰۰
افزایش سرمایه سهم احتمالا طبق صحبت های امور سهام ۳ هفته دیگه برگزار شود و قیمت بازگشایی زیر 220 نخواهد بود با این سهم ارزشمند همراه شوید ضرری در ان نخواهد بود
با رالی کماسه که از این قیمت ها شروع میشه با افراد فعال بر روی سهم همراه شوید برای قیمت های بالای ۱۰۰۰
افزایش سرمایه سهم احتمالا طبق صحبت های امور سهام ۳ هفته دیگه برگزار شود و قیمت بازگشایی زیر 220 نخواهد بود با این سهم ارزشمند همراه شوید ضرری در ان نخواهد بود
اگه این حرف دست باشه پس تو قیمتهای فعلی خرید همراه با ریسک بالا خواهد بود و تارگت 1000تومنی هم درست نیست. امروز که صف فروش شد و بعید نیست تا 727تومن هم بریزه و بره مجمع.
نظر