کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تا حالا یه 70% رشدش دادن
فعلا بازی خوب میکنن هواسا جمع باشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
ميانگين خريدم ١٨٠ه
توقعم ندارم سهمى كه كفش ١٦٠ بوده يه كله بالا بره (بماند كه يه وقتاييم ممكنه بره)
حتما بازى واصلاح هم داره اما حتى يه سال ديگه هم بشه ١٠٠٠ نه
بشه ٥٠٠ بازم ارزششو داره
اما من منتظرم زودتر از اينا به اين قيمتا برسه
اقبال خصم هرچه فزونتر شود نکوست فواره چون به اوج رسد سرنگون شود
حجمش معاملاتش جالبه
چند بار صف خرید عرضه شد اما دوباره صف میشه
کاری به اینکه هر سهمی کلا باید با نوسان حرکت کنه ندارم اما با داراییهای شرکت از نظر بنیادی بالا رفتن کماسه توجیهه
شاید بعضی سهامدارا شناسایی سود کنن و بفروشن اما بازی کماسه ادامه داره
ارزش زمینش به ازای هر سهم یه چی بین 250 تا 300 تومنه حالا یه نمه هم نوسانی شد (که احتمالش کمه) شد
شاهنامه اخرش خوشه
8 میلیون معامله شد و بازم صف داره
فقط سهامدار عوض میکنه که فکر کنم واسه سهم خوب باشه
ارزش دارایی شرکت اونقد بالاس که حالا حالاها رشد کنه
راستی کسی اینجا این سهمو نداره؟
سهم رو ندارم یعنی ترسیدم بخرم از 220 رصد می کنم مبارک سهامداراش اما تجربه خوبی بود اگر داشتم خیلی زودتر از این قیمت ها می فروختم . ولی واقعا خریدارش پر قدرت هست شاید بالاتر هم بره
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
دوشنبه مجمع داره
خبر خاصی نیست مجمع که خطری باشه واسه سهم اما بعضیا که تو سودن میفروشن
اما معاملش و اضافه شدن چند تا سهادار درصدی معلومه هنوز بالا داره
با سلام
این سهم را 3 ماه پیش خیلی از دوستان روی 220 شروع به خرید کردند و با عبور از 250 الارم اصلی صادر شد و تا حدود 420 خود من فروختم... در حال حاضر قیمت در سقف کانال می باشد دوستان با احتیاط قدم بردارند بازی سهم به نظر من تمام شده است....
با سلام
این سهم را 3 ماه پیش خیلی از دوستان روی 220 شروع به خرید کردند و با عبور از 250 الارم اصلی صادر شد و تا حدود 420 خود من فروختم... در حال حاضر قیمت در سقف کانال می باشد دوستان با احتیاط قدم بردارند بازی سهم به نظر من تمام شده است....
به یکی از تکنیکالیا گفتم تحلیل کرد میگه اولین مقاومت جدیش رو حدود 550س
با این حجم خرید معلومه برنامه دارن
مهمتر از همه ارزش زمینشه
نظر