کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حرفشون این بود بازار پایه حباب شده بود.آیا گروه ساختمان و پتروشیمی و فلزات و معدنی و مواد غذایی و .... حباب نیست؟ البته دوباره یه عده پیدا میشن میگن حبابه اما نه به اندازه بازار پایه.
خب اینم از معاملات بازار پایه امروز
ما بریم واسه مامانمون قند بشکنیم. دستشون درد می کنه نمی تونن بشکنن
خدایا من قندم و می شکنم تو هم دست و پای ه ا م و ن ی و بشکن [-o
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
سلام
ببخشید این ه ا م و ن ی نسبتی به ماهیدشتی نداره ؟!/:.rolleyessmileyani
شما قند کله ای میخرین!!
چرا شکسته شده نمی گیرین؟
برای بالا رفتن اطلاعات عمومی پرسیدم/.:biggrinsmiley.:/
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
ما بریم واسه مامانمون قند بشکنیم. دستشون درد می کنه نمی تونن بشکنن خدایا من قندم و می شکنم تو هم دست و پای ه ا م و ن ی و بشکن [-o
قبلا هم نوشتم ، اون چیزهایی که میگی از تفکر و نگرش به زندگی شعار هست !
این جملات هم که نوشتی با اون چیزهایی که مدعی هستی قبول داری و عمل میکنی نمیخونه !!
البته نوشتی اهل شعار نیستی ! اما نمیشه پنهان کرد !
شما قند کله ای میخرین!!
چرا شکسته شده نمی گیرین؟
برای بالا رفتن اطلاعات عمومی پرسیدم/.:biggrinsmiley.:/
والا تو این موضوع اختلاف نظر شدید بین مامان و بابام وجود داره. مامانم میگه قند شکسته بابام میگه قند کله. مامانم دستش درد میکنه. منم که تو عمرم قند نشکستم. امروز واسه دومین بار دارم می شکنم. دلم میسوزه واسه مامانم. اما الان می بینم خیلی کار سختیه. :(:(
البته مامانم با قند شکن کوچیک شون کرده من دارم با قندچین می چینم ولی فک کنم فردا دیگه نتونم موسم و هم بگیرم ترید کنم. :((:
((
جناب کریس فک کنم دیگه خیلی اطلاعات عمومی تون و بالا بردم. ;))
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
قبلا هم نوشتم ، اون چیزهایی که میگی از تفکر و نگرش به زندگی شعار هست !
این جملات هم که نوشتی با اون چیزهایی که مدعی هستی قبول داری و عمل میکنی نمیخونه !!
البته نوشتی اهل شعار نیستی ! اما نمیشه پنهان کرد !
اولا صرفا جهت مزاح نوشتم. دوما آره شما درست میگید. من شعار ده ترین آدم دنیام. خدا به راه راست هدایتم کنه.
در ضمن خوشحالم که به زودی به اندازه ماهیدشتی معروف میشم به واسطه تبلیغات منفی علیه شخصیت شعارده ام توسط سرکار خانم نگار
نظر