توسعه فناوري اطلاعات خوارزمي (مفاخر)
Collapse
X
-
-
-
-
-
پاسخ : توسعه فناوري اطلاعات خوارزمي (مفاخر)
نسبت به مفاخر خوشبین هستم.
یکی از سهم هایی که از رشد اخیر جاموند
مخصوصاً که گروه رایانه خوب اومد بالا.اللهم عجل لولیک الفرج.
نظر
-
خوارزمی یک ماهی هست داره میفروشه. کلا سهمو نزاشته بره بالا. ظاهرا هنوز وقتش نیست. عب نداره ما هم اضافه میکنیم. هر چی پایینتر بره ماهم بیشتر برمیداریم
نظر
-
چند روزه از ناظر فرابورس بگیر تا خود شرکت مفاخر دارم زنگشون میزنم.....ناظر اکی شد و تذکر به این حقوقی بی وجدان داده که رنج منفی نزنه....امروزم با مدیر مالی شرکت حرف زدم...در مورد رنج منفی کشیدن اون گفت با مدبر پرتفو خوارزمی زنگ بزن.....اما از درون شرکت پرسیدم که گفت با یه شركت آلمانی در حوزه سیستم های مدیریت امنیت و ارتباطات در مرحله عقد قراردادهستیم ...خلاصه سهامداری با این سهم که در ابتدای موج 3 یاcمیتونه جذاب باشه.
نظر
-
در اصل توسط پویا سرمایه پست شده است View Postچند روزه از ناظر فرابورس بگیر تا خود شرکت مفاخر دارم زنگشون میزنم.....ناظر اکی شد و تذکر به این حقوقی بی وجدان داده که رنج منفی نزنه....امروزم با مدیر مالی شرکت حرف زدم...در مورد رنج منفی کشیدن اون گفت با مدبر پرتفو خوارزمی زنگ بزن.....اما از درون شرکت پرسیدم که گفت با یه شركت آلمانی در حوزه سیستم های مدیریت امنیت و ارتباطات در مرحله عقد قراردادهستیم ...خلاصه سهامداری با این سهم که در ابتدای موج 3 یاcمیتونه جذاب باشه.
نظر
-
در اصل توسط امید 110 پست شده است View Postطرز فروش حقوقیش خیلی حال بهم زنه ...
نظر
-
در اصل توسط امید 110 پست شده است View Postطرز فروش حقوقیش خیلی حال بهم زنه ...
[
02188625891-5 دفتر مدير پرتفوي خارزمي.....
نظر
-
خوارزمی مفاخر میفروشه رکیش میخره. برنامش چیه نمیدونم
نظر
نظر