کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من که نتوانستم امروزآنلاین از کارگزاری پارس گستر خبره بخرم دائما در حال ارسال می نوشت از قبل هم کار گزاری گفته بود آنهایی که آنلاین دارند آنلاین خرید کنند که سهمی کارگزاری به کسی عرضه اوله نمی دهد .عرضه اولیه
حسینا هم به کسی ندادند واقعا مسئولان بورس رسیدگی هم می کنند؟عرضه های اولیه هم یک نوندونی برای خوکارگزاری وکارکنانشان است
من که نخریدم! حالا مفاخره که باشه! تازه اکثر مفاخر علمی ادبی ما هیچ پخی نبودن!!! (:
این سیستم سهمیه بندی بخدا فحشه..... نخرید ملت. طرف اگه میخاد شرکتش بورسی بشه پس غلط میکنه ناز کنه بگه فقط ده درصدشو میدم!
من که نخریدم! حالا مفاخره که باشه! تازه اکثر مفاخر علمی ادبی ما هیچ پخی نبودن!!! (:
این سیستم سهمیه بندی بخدا فحشه..... نخرید ملت. طرف اگه میخاد شرکتش بورسی بشه پس غلط میکنه ناز کنه بگه فقط ده درصدشو میدم!
مهم اینه که کارگزاری پارس گستر خبره(یا احتمالا همه کارگزاریها )همه سهام عرضه اولیه را برای خودشان ودوستانشان بر می دارند وسهام دیگه هم که داریم منفی می خورد پیشنهاد می کنم بورس سهمیه عرضه های اولیه کم تعداد را برای کارگزایها کمتر وبرای آنلاینها بیشتر کند.
با سلام
سوال اولتون مبهمه
قیمت عرضه مشخص نیست و در بالا مصاحبه ای رو زدم که اشاره به عرضه در پی بر ای متوسط گروه شده ولی باز معلوم نیست در چه قیمتی بیاد
با انلاین بیشتر از سهمیه ار از دو کارگزاری بگیرید باطل میشه
ولی از طریق تریدرتون میشه
مرسی .. حسینا .. که عرضه اولیه بوده چی بوده ؟! سوال اولم این بود ..! :D که همش مفاخر با اون مقایسه میشه
من با مفید کار می کنم،جالبه اخطارهای عدم ارتباط با مرکز هسته،خطا در قوانین بورس و ... و چند تا اخطار الکی میداد و بعد از دو قیقه که سفارش ها کامل شد دیگه از اخطار خبری نبود.این همه پول کارمزد الکی واسه خریدها و فروش ها گرفته میشه و پایین ترین امکانات ممکن ارائه میشه.
کارگزاری آگاه دقیقا راس ساعت 12 قطع شد و تا 12.30 وصل نشد
کاش عرضه اولیه بدون محدودیت و با قیمت بالا باشه که اینقدر فیلم سر ملت در نیارن
قیمت بالا که فرداش سهم سقوط کنه اینطور بهتره
نظر