پلاسكوكار (پلاسك)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

پاسخ : پلاسكوكار (پلاسك)

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
    داشبورد سراتو را جدیدا به تولید خودش اضافه کرده است.
    داشبور-کنسول-رودری-سپر خودروهای سایپا را میزنه.
    گویا مقرر هست قسمتی از تولیدات خکاشا و خپارس را بدهند به پلاسک.
    .......................
    تو6ماهه فقط8ریال زیان ساخت که تو 12ماهه میره برای تعدیل مثبت سود.
    در 6ماهه گذشته 96درصد تولیداتش و فروشش بیشتر از 6ماهه سال قبل بوده است.
    ........................
    بنظر میاد با تولیدات جدید و تیراژ فروشش به گروه سایپا اینده خوبی داشته باشه.
    هدفش برای انتخابات انشالله200تومان

امروز در مجلسفولادگر:
    تفاهم نامه ایدرو و رنو در مرحله تبدیل به قرارداد است/بن رو ؛ مهمترین شریک داخلی رنو
    سرویس اقتصادی
    عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، با بیان اینکه تفاهم نامه" ایدرو" و" رنو" در مرحله تبدیل به قرارداد است، گفت:پس از انعقاد قرارداد نهایی بین "رنو" و هر یک از شرکت های داخلی به عنوان شریک تجاری شرکت مذکور، وزارت صنعت باید گزارشی در مورد مفاد قرارداد این شرکت خودرویی به مجلس ارائه دهد. چهارشنبه 12 آبان 1395 ساعت 12:42
    حمیدرضا فولادگر درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت،با اشاره به تفاهم نامه منعقد شده میان "ایدرو" و "رنو" گفت:ایدرو به عنوان سازمان دولتی با رنو به تفاهم رسیده و برای انعقاد قرارداد شرکت های خودروساز وارد عمل شوند،درغیر اینصورت مخالف با اصل 44 و خصوصی سازی است.

نماینده مردم اصفهان درمجلس شورای اسلامی،با بیان اینکه تفاهم نامه "ایدرو" و "رنو "در مرحله تبدیل به قرارداد است، افزود:"ایدرو" به نام دولت در بازار خودرو نباید بیش از 20 درصد سهام داشته باشد و در این قرارداد باید میزان ساخت داخل، انتقال تکنولوژی و میزان صادرات محصول باید شفاف سازی شود.

احتمالا بخشی از قرارداد رنو و ایدرو به سایپا و بخشی به ایران خودرو اختصاص می یابد

فولادگر با بیان اینکه احتمالا بخشی از قرارداد "رنو" و "ایدرو" به سایپا و بخشی به ایران خودرو اختصاص می یابد،ادامه داد:شرکت های خودروسازی داخلی باید با شرکت های خارجی وارد مذاکره شوند و قرارداد منعقد کنند و قطعه سازان را دراین امر دخیل کنند،تا از ظرفیت های داخل استفاده شده و فناوری وارد کشور شود و پلت فرم ها مشخص شود.

وی با اشاره به حضور وزیر صنعت،معدن و تجارت در کمیسیون صنایع و معادن برای شفاف سازی قراردادهای جدید خودرویی،یادآور شد:نعمت زاده با حضور در این نشست توضیحاتی درخصوص چگونگی قرارداد "ایدرو" و "رنو" ارائه و عنوان کرد که "بن رو" به عنوان نخستین شریک تجاری "رنو"انتخاب شده است.

گزارش وزارت صنعت به مجلس پس از قرارداد نهایی با رنو

فولادگر با بیان اینکه در قانون حداکثر استفاده از توان تولید داخلی نیز،خودروسازان مکلف به استفاده از قطعات و لوازم یدکی تولید داخلی به جای قطعات وارداتی هستند، افزود:بسیاری از شرکت‌های خودروسازی خصوصی داخلی توجهی به قوانین مذکور نکرده و خودرو را با استفاده حداکثری از لوازم و قطعات خارجی تولید و عرضه می‌کنند.
    عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی،تصریح کرد:پس از انعقاد قرارداد نهایی بین "رنو" و هر یک از شرکت های داخلی به عنوان شریک تجاری شرکت مذکور، وزارت صنعت باید گزارشی در مورد مفاد قرارداد این شرکت خودرویی به مجلس و کمیسیون صنایع و معادن ارائه دهد./

.................................................

شرکت دادن قطعه سازان در خودروهای جدید رنو و سیترون

پلاسک شرکت تخصصی گروه سایپا در تولید سپر-رودری-کنسول-داشبورد و......

پلاسک در سال 96 میتونه سود خوبی بسازه

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7515

فکر کنم فروشنده های خزر اومدن سمت پلاسک ، پلاسک صف خرید
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7515

پلاسک در 94 تومان کف قدرت مندی ساخته و هر فروشی تا به حال جمع شده است به نظر اهرم صعود کم کم در حال عمل کردن است با هدف 120 تومان
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10169

سهم خوبیه ولی منتظرم شاید باز هم پایینتر بشه خریدش کرد.
          بالای 102 تومن بیاد یعنی احتمالا در 91 تومن یه کف زده ولی تا 102 تومن رو رد نکرده ممکنه باز هم پایینتر بیاد.
          بهرحال من یا بالای 102 تومن میخرم یا منتظر میشم شاید پایینتر بیاد و بخرم.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7515

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
            بالای 102 تومن بیاد یعنی احتمالا در 91 تومن یه کف زده ولی تا 102 تومن رو رد نکرده ممکنه باز هم پایینتر بیاد.
            نظرات شما نشان از پختگی دارد من سابقه بورسی ام 15 ماه است و در شروع یادگیری تکنیکال هستم ، اما نظر من و شما اختلاف زیادی ندارد و در مقام مقایسه با سایر سهام خرید در قیمت های فعلی پلاسک ریسک کمی دارد . البته شخصا اگر الان پلاسک را بفروشم 20 درصد در سود هستم. درود

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10169

الان 90 تومن معامله میشه ولی شاید به محدوده 80 تا 85 تومن هم برسه.بهرحال من فعلا سهم رو رصد میکنم.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• چاردیواری
                عضو عادی
                • Oct 2013
                • 265

پلاسک حدود۲برابرپارسال تولید و فروش داشته وجالبه که درگزارشای جدیدش سود۱ریالیش رو۴۲ریال زیان تبدیل کرده که واقعا خنده داروعجیبه.بنده بازم توی این قیمتاخریدخواهم کردو۳برابربه همین فروشنده های امروز خواهم فروخت.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10169

الان 90 تومن معامله میشه ولی شاید به محدوده 80 تا 85 تومن هم برسه.بهرحال من فعلا سهم رو رصد میکنم.
                  امروز وارد محدوده حمایتی 80 تا 85 تومن شد،خود 80 تومن حمایت قویی محسوب میشه ولی من هنوز سیگنال قوی برگشتی نمیبینم.
                  این احتمال وجود داره که محدوده 80 تا 85 تومن فعلی رو با نوسانات مثبت منفی بشکنه و خیلی پرنوسان و زمانبر زیر 80 تومن رو هم تجربه کنه ،بهرحال هنوز در اصلاح پرنوسان بسر میبره.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10169

امروز وارد محدوده حمایتی 80 تا 85 تومن شد،خود 80 تومن حمایت قویی محسوب میشه ولی من هنوز سیگنال قوی برگشتی نمیبینم.
                    این احتمال وجود داره که محدوده 80 تا 85 تومن فعلی رو با نوسانات مثبت منفی بشکنه و خیلی پرنوسان و زمانبر زیر 80 تومن رو هم تجربه کنه ،بهرحال هنوز در اصلاح پرنوسان بسر میبره.

اومدیم زیر 80 تومن.
                    من دو تا محدوده حمایتی در نمودار پیدا کردم که اگر تا رسیدن به اونجا سهم رشد نکنه که بعید میدونم رشد کنه در اون محدوده ها یه نگاهی بهش بندازید.
                    محدوده 63 تا 68 تومن و اگر شکست 52 تا 55 تومن.
                    متاسفانه دیتایی که سازمان میده پر از اشکال هست و کار کردن با این دیتا ،درصد خطا رو بالا میبره.
                    بزرگترین مشکل من در تحلیل نمودار همین دیتای اشتباه سازمان هست.

نظر

• چاردیواری
                      عضو عادی
                      • Oct 2013
                      • 265

نه دوست من حتمامیشکنه به زیر قیمت مجانی اونوقت من خودم آلارم خریدو بهت میدم.ببینم نظرت درمورد بقیه سهمای خودرویی.پالایشگاهی.معدنی وغیره چیه ایناهم بموقعش آلارم خرید مجانی بهمون بده که بریم بخریم.ممنونتم.

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7515

خرید پله ای در پلاسک ،،، امروز در قیمت 75 تومان حدود 400 هزار سهم خرید شد . احتمال افت هنوز وجود داره

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10169

در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Post
                          نه دوست من حتمامیشکنه به زیر قیمت مجانی اونوقت من خودم آلارم خریدو بهت میدم.ببینم نظرت درمورد بقیه سهمای خودرویی.پالایشگاهی.معدنی وغیره چیه ایناهم بموقعش آلارم خرید مجانی بهمون بده که بریم بخریم.ممنونتم.
                          شما وقتی بنیادی خرید میکنید،نباید با قیمت تابلو کاری داشته باشید.
                          من خرید تکنیکی میکنم،میتونستم مثل شما بالای 100 تومن با در نظر گرفتن فاکتورهای بنیادی خرید کنم ولی فاکتورهای تکنیکی در اون قیمت ها میگفتند کمی احتیاط بد نیست الان همون پلاسک رو میتونم با 26 درصد کاهش بخرم ولی همچنان فاکتور های تکنیکی میگند میشه پایینتر هم خرید.
                          ضمنا من نظرم رو گفتم ،شما هم میتونید نظرتون رو بگید،نیازی به کنایه نیست.

نظر

• چاردیواری
                            عضو عادی
                            • Oct 2013
                            • 265

هر وقت پلاسک بقول شمااومدزیر۵۵تومن اونوقت بنده رسما ازشما عذرخواهی میکنم ودرغیراینصورت کنایه بنده به بیسوادی تان کاملا صحیح وبجا بوده است.اینکه بیای ونمک روی زخم سهامداربریزی جای بسی بی انصافی از طرف شما وامثال جنابعالی دارد.

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7515

پلاسک بعید است زیر 70 برود هر چند هر چیزی محتمل است اما اگر به قیمت های 55 و پایین تر برسد با تمام قوا پلاسک خواهم خرید حتی با اعتباری که بنده استفاده نمی کنم.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10169

در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Post
                                هر وقت پلاسک بقول شمااومدزیر۵۵تومن اونوقت بنده رسما ازشما عذرخواهی میکنم ودرغیراینصورت کنایه بنده به بیسوادی تان کاملا صحیح وبجا بوده است.اینکه بیای ونمک روی زخم سهامداربریزی جای بسی بی انصافی از طرف شما وامثال جنابعالی دارد.
                                بیسواد منم یا توه که بالای 100تومن خریدی،در حالیکه من طی چند پست گفتم هنوز در اصلاحه و میشه پایینتر خرید؟ همین الان بالای 27_28درصد افت کرده،حالا تو بیسوادی یا من؟ سهمی که تو بالای 100تومن خریدی من میتونم امروز 74تومن بخرم حالا تو بیسوادی یا من؟
                                و صد البته این بیسوادی تو وقتی کامل میشه که به قیمت من برسه .در مداران هم افرادی مثل تو بالای 340تومن وقتی من از اصلاح 215تومنی صحبت میکردم برای من خط و نشون میکشیدند ولی تا 233تومن افت کرد و البته هنوزهم کار داره.
                                شما هم خواهید دید.

نظر

در حال کار...
                                X