پلاسكوكار (پلاسك)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • چاردیواری
    عضو عادی
    • Oct 2013
    • 265

پاسخ : پلاسكوكار (پلاسك)

توکه خیلی باسوادی(بیسوادی)بگوببینم میزان فروش شرکت تاحالا چقدبوده و۱۰درصدحاشیه سود براش درنظربگیر وبه تعدادسهمامش تقسیم کن تا ببینی چقدر سودساخته.پس اینکه چارتا خط برام بکشی وتارگت قیمتی بهم بدی برام دو زارم ارزش نداره.ضمنا داغ نکن هیچ چی نیستی.اگه تارگت ۵۲تومنیتو ببینم برای همیشه باتالار بورس و سهام خداحافظی خواهم کرد.ضمنا باایمان قبل از افزایش سرمایه سهمو دارم واگه بتونی محاسبه بکنی خواهی دید که الان هرسهمم همین قیمتا افتاده.ضمنااینجا بورس ایران هیچوقت باقاطعیت حرف نزن که بعدا مجبوربشی عذرخواهی کنی.تاپلاسکو راباقیمتای مدنظرم به تو وامثال تو اونم توصف خریدنفروشم دست ازسرش برنمیدا م.مثلپلوله ۱۶۰تومنی که بالای ۵۰۰البته مقداریشو فروختم .بنده همچنان منتظر پلاسک ۵۰تومنی خواهم ماند.گزارش۱۲ماهه حسابرسی شده وبودجه سال۹۶پلاسک برای توی .....دیدن داره.تااون روز....

نظر

• linux_linda
      عضو فعال
      • Jun 2014
      • 3356

این پلاسک و بازار و شاخص کف شون کجاست؟

نظر

• erfanslash
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 762

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
        این پلاسک و بازار و شاخص کف شون کجاست؟
        پلاسک پایین چندانی نداره ولی میان مدت میتونه 1200 رو ببینه

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10169

در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Post
          توکه خیلی باسوادی(بیسوادی)بگوببینم میزان فروش شرکت تاحالا چقدبوده و۱۰درصدحاشیه سود براش درنظربگیر وبه تعدادسهمامش تقسیم کن تا ببینی چقدر سودساخته.پس اینکه چارتا خط برام بکشی وتارگت قیمتی بهم بدی برام دو زارم ارزش نداره.ضمنا داغ نکن هیچ چی نیستی.اگه تارگت ۵۲تومنیتو ببینم برای همیشه باتالار بورس و سهام خداحافظی خواهم کرد.ضمنا باایمان قبل از افزایش سرمایه سهمو دارم واگه بتونی محاسبه بکنی خواهی دید که الان هرسهمم همین قیمتا افتاده.ضمنااینجا بورس ایران هیچوقت باقاطعیت حرف نزن که بعدا مجبوربشی عذرخواهی کنی.تاپلاسکو راباقیمتای مدنظرم به تو وامثال تو اونم توصف خریدنفروشم دست ازسرش برنمیدا م.مثلپلوله ۱۶۰تومنی که بالای ۵۰۰البته مقداریشو فروختم .بنده همچنان منتظر پلاسک ۵۰تومنی خواهم ماند.گزارش۱۲ماهه حسابرسی شده وبودجه سال۹۶پلاسک برای توی .....دیدن داره.تااون روز....
          اگه من هیچی نیستم،چرا از پیش بینی قیمت من ناراحتی؟
          تو سهامداریت رو بکن،چرا داغ میکنی؟!
          همانطور که گفتم واقعا بی سوادی که هنوز فرق تحلیل بنیادی با تحلیل تکنیک قیمت رو نمیدونی.
          خیلی خیلی سهم های بهتری از پلاسک داریم که هم شناور اندکی دارند هم سود انباشته دارند و هم پیش بینی سود،برخلاف پلاسک که زیان انباشته 45 تومنی داره یعنی تا چند سال نمیتونه سودی تقسیم کنه ولی مثلا ولغدر در قیمت 110 تومن هم سود انباشته 18 تومنی به ازای هر سهم داره هم پیش بینی سود 12 تومنی برای هر سهم.
          در حالیکه زیان انباشته پلاسک 41 میلیارد تومن هست گرچه فروش شرکت بالاست ولی سود ناخالص شرکت 27 میلیارد تومنه که با کسر هزینه ها علاوه بر اینکه سودی نمیتونه بسازه تازه 3-4 میلیارد تومن هم زیان برای امسال ساخته.پس ابتدا باید زیان خود رو صفر کنه سپس برای چند سال سود بسازه تا بتونه زیان انباشته رو صفر کنه بعد از چند سال تازه میتونه سودی تقسیم کنه.

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
          پلاسک بعید است زیر 70 برود هر چند هر چیزی محتمل است اما اگر به قیمت های 55 و پایین تر برسد با تمام قوا پلاسک خواهم خرید حتی با اعتباری که بنده استفاده نمی کنم.
          زیر 70 تومن رو هم بشما نشون خواهد داد.
          .
          .
          .
          .
          من حداقل این سهم رو از 65 تومن بصورت پله ای خواهم خرید یه پله در محدوده 63 تا 68 تومن و اگر اون محدوده حمایتی رو هم شکست، پله بعدی در محدوده 52 تا 55 تومن خواهد بود.
          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2017/01/21, 20:23.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10169

کسانی که بمن اعتماد دارند صبر کنند و خریدی روی این سهم نداشته باشند تا در 65 تومن بصورت پله ای خرید رو شروع کنیم.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• چاردیواری
              عضو عادی
              • Oct 2013
              • 265

نخیرمنتظرتارگت 52تومنیت هستم تارسما بورسو ببوسمو بزارم کنار بعداز18سال فعالیت.واگرچنین نشدتو چه خواهی کرد؟ضمناخاک برسر اون سهامداری کنن که زیر65و70بخاد سهمشو به حراج بزاره .بنده صبورم ومزدشم بموقش خواهم گرفت حالا هرچقد زمان ببره.شرکتی که تازه ازرکود داره درمیاد وهرچه تولید میکنه رو هوا میببرن مطمئن باش بزودی همه زیانشو صفرخواهدکرد.سهامدارای محترم پلاسک صبوری کنیدوسهمتونو مفت فروشی نکنید وبحرفای منفی ومغرضانه این آقا توجه ننمایید.منتظرگزارش12ماهه وبودجه96میمانم وبقیمتتابلو هیچ توجهی ندارم.این نظر منه خریدوفروش با خودتون.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10169

خب آی کیو اگه قراره به قیمت تابلو توجهی نکنی،پس چرا داغ میکنی؟! بشین سهامداریت رو بکن دیگه.
                من در قیمت موردنظرم خواهم خرید و اون وقت حالیت میکنم کی بیسواده ،اونی که بالای صد تومن میخره یا اونی که 65تومن و یا حتی 52تومن.

نظر

• چاردیواری
                  عضو عادی
                  • Oct 2013
                  • 265

بچه پر روبخاطریسری سهامدارمظلومیکه گول چرت پرتای توی ازخدابی خبرو میخورن وباضررسنگین خارج میشن وتوی چرت بازمیخای بمفت ازچنگشون دربیاری.چوب کاراتوخواهی خورد.سهامدارای عزیزباصبوری به همه چی خواهی رسیدوشرمندگیش برای این رانتخور نوسانگیرچیزی نخواهد ماند.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10169

در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Post
                    بچه پر روبخاطریسری سهامدارمظلومیکه گول چرت پرتای توی ازخدابی خبرو میخورن وباضررسنگین خارج میشن وتوی چرت بازمیخای بمفت ازچنگشون دربیاری.چوب کاراتوخواهی خورد.سهامدارای عزیزباصبوری به همه چی خواهی رسیدوشرمندگیش برای این رانتخور نوسانگیرچیزی نخواهد ماند.
                    باشه بابا بزرگ.
                    زیاد جوش نزن برای قلبت ضرر داره.
                    من خیلی بدم میخوام جیب همه رو خالی کنم،فقط جیب شما رو نمیزنم،باشه؟

نظر

• چاردیواری
                      عضو عادی
                      • Oct 2013
                      • 265

همینقدم که اعتراف میکنی جای شکرش باقیه.

نظر

• مدیر نظارت
                        ناظر کل سایت
                        • Feb 2011
                        • 159

حساب کاربری چاردیواری بدلیل ادبیات نامناسب سه روز مسدود شد.
                        با احترام - مدیریت سایت بورسی

نظر

• Abad
                          عضو فعال
                          • Nov 2015
                          • 7515

خرید پله ای در پلاسک ،،، امروز در قیمت 75 تومان حدود 400 هزار سهم خرید شد . احتمال افت هنوز وجود داره
                          پلاسک بعید است زیر 70 برود هر چند هر چیزی محتمل است اما اگر به قیمت های 55 و پایین تر برسد با تمام قوا پلاسک خواهم خرید حتی با اعتباری که بنده استفاده نمی کنم.
                          در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

زیر 70 تومن رو هم بشما نشون خواهد داد.
                          .
                          .
                          .
                          .
                          من حداقل این سهم رو از 65 تومن بصورت پله ای خواهم خرید یه پله در محدوده 63 تا 68 تومن و اگر اون محدوده حمایتی رو هم شکست، پله بعدی در محدوده 52 تا 55 تومن خواهد بود.

جناب ارومبورس فرمودید قیمت زیر 70 را به من نشان خواهید داد ، نکاتی خدمت شما عرض کنم
                          1- در نوشته اول ، گفتم خرید پله ای ، و با کمال صداقت نوشتم احتمال افت وجود دارد .
                          2- در نوشته دوم ، مجددا تاکید کردم که افت محتمل است .
                          3- تعصبی روی سهم نیست ، اگر حمایت مهم 70 شکسته شود ، امکان خروج هست
                          4- اگر امکان دارد نظرتان را با تارگت زمانی بدهید مثلا در سشرق می فرمایید به 200 می رسد ولی سهم از حدود 135 نزولی شد و الان حدود 110 تومان است.
                          5-قبلا هم من سهامدار پلاسک بوده ام میانگین خریدم یک بار 72 و یک بار 83 و هر دو بار با سود خوبی از پلاسک خارج شدم . در پلاسک فروش عجیب رشد داشته و فکر می کنم شرکت هزینه ها را بالا نشان داده از جمله استهلاک تا فعلا سود نشان ندهد هدف چیست نمی دانم شاید نظرم درست نباشد ولی رشد درآمد با رشد هزینه همخوانی ندارد و .......
                          6- قبلا هم عرض کرده ام نوشته هایم بر اساس آنجه فکر می کنم هست ، و هیچ موقع ادعا نکرده ام که حتما درست است .
                          7- همواره از نظر جنابعالی و سایر دوستان استفاده کرده ام
                          8- اگر نوشته هایم خدای نکرده موجب ناراحتی کسی شده ، پوزش می طلبم . هر چند خدا گواه است که هدفم ارتقاء تحلیل هاست حتی اگر مخالفتی می کنم .
                          آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/01/22, 10:53.
                          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10169

جناب ارومبورس فرمودید قیمت زیر 70 را به من نشان خواهید داد ، نکاتی خدمت شما عرض کنم
                            1- در نوشته اول ، گفتم خرید پله ای ، و با کمال صداقت نوشتم احتمال افت وجود دارد .
                            2- در نوشته دوم ، مجددا تاکید کردم که افت محتمل است .
                            3- تعصبی روی سهم نیست ، اگر حمایت مهم 70 شکسته شود ، امکان خروج هست
                            4- اگر امکان دارد نظرتان را با تارگت زمانی بدهید مثلا در سشرق می فرمایید به 200 می رسد ولی سهم از حدود 135 نزولی شد و الان حدود 110 تومان است.
                            5-قبلا هم من سهامدار پلاسک بوده ام میانگین خریدم یک بار 72 و یک بار 83 و هر دو بار با سود خوبی از پلاسک خارج شدم . در پلاسک فروش عجیب رشد داشته و فکر می کنم شرکت هزینه ها را بالا نشان داده از جمله استهلاک تا فعلا سود نشان ندهد هدف چیست نمی دانم شاید نظرم درست نباشد ولی رشد درآمد با رشد هزینه همخوانی ندارد و .......
                            6- قبلا هم عرض کرده ام نوشته هایم بر اساس آنجه فکر می کنم هست ، و هیچ موقع ادعا نکرده ام که حتما درست است .
                            7- همواره از نظر جنابعالی و سایر دوستان استفاده کرده ام
                            8- اگر نوشته هایم خدای نکرده موجب ناراحتی کسی شده ، پوزش می طلبم . هر چند خدا گواه است که هدفم ارتقاء تحلیل هاست حتی اگر مخالفتی می کنم .

درود بر شما

اینجا اکثر کاربرها با صداقت قلم میزنند علی الخصوص خودم.
                            اینکه گفتم سشرق تا 200 تومن میره (حالا حداقلش گفتم)بعد از 139 تومن نزولی شده ابتدا عرض کنم که سهم رو ما روی 110 تومن و یا زیر اون قیمت سفارش خرید میکردیم این یک.دوم اینکه طوفان سیمانیها همچنان سرجای خودش هست و می بینید تغییرات بنیادی در گروه سیمانی را که یکی یکی رو میشه و همچنین من هر تارگتی داده باشم حتما از روی داده هایی برداشت کردم و کماکان به اون تارگت ها ایمان دارم.اینکه سشرق بره 140 تومن بعد برگرده به 110 تومن معنایش این نیست که به اون تارگت نمیرسه ،نه میرسه ولی چون یه افزایش سرمایه داشته کمی زمان خواهد برد به اون تارگت برسه،ضمن اینکه سیمانیها بالای ده سال در روند نزولی بوده اند و شکست این روند به این آسانی نیست ولی من خوشحالم که اولین حرکت صعودی اونها رو تونستم پیش بینی کنم منتظر حرکات صعودی بعدی میمانیم.
                            در مورد پلاسک هم،پلاسک از 40 تومن حرکتش رو شروع کرده حالا نمیدونم این وسط افزایش سرمایه داشته یا نداشته ولی وقتی سهمی از 40 تا 105 تومن میره و اون بالا نمیتونه خودش رو نگه داره و کف اخرین موج صعودی رو میشکنه یعنی میل به اصلاح هنوز تموم نشده و ممکنه بازهم اصلاح بکنه حالا نوسان مثبت هم در مسیرش خواهد کرد.

بهرحال این نظر منه.
                            .
                            .
                            .
                            .
                            سشرق هم صعود میکنه مانند شلیا.
                            17-9-94

اونایی که میخوان شلیا در سبدشون باشه دو پله از سه پله مورد نظرشون رو در صورت رسیدن قیمت به محدوده 152 تا 147 تومن بخرند اون یه پله باقی مونده رو بذارند یا در صورت شروع روند صعودی و یا در صورت افت از این محدوده بخرند.فعلا قیمت روی 157 تومن هست.
                            البته هر کاری میکنید با مسولیت خودتون بکنید من فقط روش خرید رو گفتم. فردا نگید اورم بورس شما گفتید.

به قیمت مورد نظر من رسید ولی چون اون بالا کمی دستکاری در معاملات عادیش شد شاید از این هم پایینتر هم بره مثلا 150 تومن البته شاید.
                            دیگه نمیشه دستشون رو در روند یکی دو روزه خوند. حدسم اینه که ممکنه شیب ملایم منفی با معاملات کسل کننده ای در روند کوتاه مدت یکی هفته ای داشته باشه.
                            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2017/01/22, 11:12.

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7515

درود بر شما

اینجا اکثر کاربرها با صداقت قلم میزنند علی الخصوص خودم.
                              اینکه گفتم سشرق تا 200 تومن میره (حالا حداقلش گفتم)بعد از 139 تومن نزولی شده ابتدا عرض کنم که سهم رو ما روی 110 تومن و یا زیر اون قیمت سفارش خرید میکردیم این یک.دوم اینکه طوفان سیمانیها همچنان سرجای خودش هست و می بینید تغییرات بنیادی در گروه سیمانی را که یکی یکی رو میشه و همچنین من هر تارگتی داده باشم حتما از روی داده هایی برداشت کردم و کماکان به اون تارگت ها ایمان دارم.اینکه سشرق بره 140 تومن بعد برگرده به 110 تومن معنایش این نیست که به اون تارگت نمیرسه ،نه میرسه ولی چون یه افزایش سرمایه داشته کمی زمان خواهد برد به اون تارگت برسه،ضمن اینکه سیمانیها بالای ده سال در روند نزولی بوده اند و شکست این روند به این آسانی نیست ولی من خوشحالم که اولین حرکت صعودی اونها رو تونستم پیش بینی کنم منتظر حرکات صعودی بعدی میمانیم.
                              در مورد پلاسک هم،پلاسک از 40 تومن حرکتش رو شروع کرده حالا نمیدونم این وسط افزایش سرمایه داشته یا نداشته ولی وقتی سهمی از 40 تا 105 تومن میره و اون بالا نمیتونه خودش رو نگه داره و کف اخرین موج صعودی رو میشکنه یعنی میل به اصلاح هنوز تموم نشده و ممکنه بازهم اصلاح بکنه حالا نوسان مثبت هم در مسیرش خواهد کرد.

بهرحال این نظر منه.
                              .
                              .
                              .
                              .
                              سشرق هم صعود میکنه مانند شلیا.
                              17-9-94

ممنون :

بنده نظرم نسبت به سیمانی ها کاملا مثبت و از گروه های بنیادی است که به وقتش صعود خوبی خواهد کرد . در سشرف هم موافقم که حتی به قیمت های بالاتر از 200 خواهد رسید . اما خواب پول مسئله مهمی است . بنده هم در سشرق پیش بینی داشتم که سوابقش در تاپیک جنابعالی و و تاپیک سشرق موجود است به موقع هم با سود خوب سشرق و حق تقدم آن را فروختم در سایت هم اعلام کردم دو سه روز پیش هم نوشتم که احتمالا تا 100 نزول کنه ،

پلاسک هم افزایش سرمایه داشته آن میانگین 72 من هم ، مربوط به افزایش سرمایه است .
                              سلامتی و موفقیت جنابعالی و دوستان را از خدای رحمان خواستارم . درود
                              Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10169

در تمامی پست هایی که من برای پلاسک زده ام یه پست از من نمیتونید پیدا کنید که گفته باشم "بفروشید".
                                اکثر پست های من برای خریداران هست نه سهامداران.من فقط سعی کردم برای خریداران قدمی برداشته باشم و تونسته باشم میانگین خرید اونها رو پایین بیارم من به سهامدارها کاری ندارم.
                                هدفم از تحلیل فقط ترسیم روند دقیق سهم بوده و هست .حتی با وجود اینکه روی 100 تومن میدانستم هنوز اصلاح داره و ممکنه خیلی بیاد پایین(که امروز 27-28 درصد اصلاح داشته)سعی کرده از اصلاح زیاد صحبت نکنم و خیلی با احتیاط در مورد اصلاح حرف بزنم که خدای نکرده به کسی زیانی نرسنده باشم ولی وقتی دیروز یه بی سواد میاد و حرف های بی ربط میزنه مطمئنا منم عصبانی میشم و جوابش رو میدم.اون به نوشته من دقت نمیکنه که میگم بعد از این دو تاحمایت داریم یکیش محدوده 63 تا 68 تومن و دیگریش 52 تا 55 تومن.اگه اولی بشکنه میاد به حمایت بعدی.
                                حالا ایشون میاد یه قیمت از حمایت های من بر میداره و میگه "آهان شما این رو گفتید"،"نمیدونم شما رانت خوارید" و از این اراجیف.
                                آدم حالش از این فروم ها بهم میخوره.
                                ولی کماکان اعتقاد دارم میشه زیر 70 تومن هم خریدش.

نظر

در حال کار...
                                X