شركت مواد ويژه ليا (شليا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیرهادی
    عضو جدید
    • Dec 2015
    • 4

پاسخ : شركت مواد ويژه ليا (شليا)

به نظر میرسه سهم یه مدت باید درجا بزنه علی الخصوص که در دو روز گذشته دو نفر از سهامدارای درصدی خالی کردن،امروز هم اگه به تعداد خریدارا و فروشنده هادر آخر وقت دقت کنید همین اتفاق افتاد

فرستاده شده از Lenovo A5500-HVِ من با Tapatalk

نظر

• saeidhidari
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 496

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
      خودتم میدونی داری چی میگی؟لیدرو این چرتو پرتا چیه؟

کی با مدیران وتوصا در ارتباطه؟

زنگ زدم به توسعه صنعتی گفتیم اگه بلوکی میفروشید واستون مشتری پیدا کنیم بفروشید تا دیگه خورد تو بازار نفروشید...گفتن خبر میدیم

خبر که ندادن دوباره تماس گرفتم گفتن همچین برنامه ای نداریم

گروه فعال رو سهم رو هم من شنیدم اینجا اعلام کردم که شکل معاملات هم کاملا تایید میکنه گروه خاصی روش فعاله

اما از بازی اطلاعی ندارم

اگه 100 درصد میدونستم اینا میخان بالا ببرنش مطمئن باش 100 درصد سبد بهش اختصاص میدادم نه 20 درصد

این بحث بچه گانه رو تمومش کنید...

حالا خوبه خودمون تو ضرریم...عجب مملکتی داریما
      حالا شد بچگانه .......
      داداش گفتارت با عملت یکی نیست از دید شما اون جور جو دادن بچگانه است باشه
      خواهش پست های بچگانه نزنید اقا سهامدار نه سهام باز ......

نظر

• saeidhidari
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 496

در اصل توسط قمار باز حرفه ای پست شده است View Post

یه واگرایی کوچیک تو آر اس آی باعث اصلاح سهم شد

از دست آر اس آی/:.winksmiley02.:/بهتره این کد بازیا رو تمومش کنید

فردا انتظار حمایت در 157 تومان دارم
        تحلیل منم تقرببا همون قیمت را نشان میده ....

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

اونایی که میخوان شلیا در سبدشون باشه دو پله از سه پله مورد نظرشون رو در صورت رسیدن قیمت به محدوده 152 تا 147 تومن بخرند اون یه پله باقی مونده رو بذارند یا در صورت شروع روند صعودی و یا در صورت افت از این محدوده بخرند.فعلا قیمت روی 157 تومن هست.
          البته هر کاری میکنید با مسولیت خودتون بکنید من فقط روش خرید رو گفتم. فردا نگید اورم بورس شما گفتید.
          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/12/08, 09:45.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

امروز يه بار ديگه با وتوصا تماس گرفتم

گفتن اگه خواهون سهم هستيد از بازار جمع كنيد

معني اين حرفش اين بود كه اگه صف خريد بشه ما فروشنده ايم

نميخان بلوكي بفروشن... ميخان خورد عرضه كنن

بازيگراشم اينو ميدونن احتمالا

واسه همين شكل بازي رو عوض كردن

حالا نميدونيم برنامه چيه...بلاتكليفيم
            آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2015/12/08, 18:45.
            مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• saeidhidari
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 496

امروز يه بار ديگه با وتوصا تماس گرفتم

گفتن اگه خواهون سهم هستيد از بازار جمع كنيد

معني اين حرفش اين بود كه اگه صف خريد بشه ما فروشنده ايم

نميخان بلوكي بفروشن... ميخان خورد عرضه كنن

بازيگراشم اينو ميدونن احتمالا

واسه همين شكل بازي رو عوض كردن

حالا نميدونيم برنامه چيه...بلاتكليفيم
              سلام خوبی اقا سامان
              فکر کنم حد ضرر شما خورده باشه نه عزیز
              هنوز دنبال خریدار بلکوکی هستی برای سهم
              وتوصا دوست نداره سهمش شارپ بره بالا دوست داره اهسته و پیوسته بالا بره
              نوشتی نمیدونم برنامه چیه ..... بلاتکلیفیم قربان شما اگر سهمت رو براساس تحلیل خریده باشی دنبال بازیگر برنامه این حرفا نیستی برادر اگر هم دنبال 5درصد 10 درصد سود هستی خب اون داستانش فرق میکنه اسمش هم مشخص هست ....

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

فك نميكني يكم دير به ذهنت ميرسه چي جواب بدي؟

از اين پست من برو ببين چند ساعت گذشته كه الان داري جواب ميدي...ميزاشتي 3 سال ديگه جواب ميدادي

انلاينم بودي نميتوني بگي تازه پستمو ديدي

اما در مورد حرفايي كه زدي من كلا الان نوسان ميگيرم...اصلا سهم نگه نميدارم...اگه وارد شليا هم شدم صرفا براي نوسان بود اما نه نوسان 5 يا 10 درصدي كه اگه دنبال يه همچين نوساني بودم تو 180 خالي ميكردم...فك كردم راحت ميتونم ازش 20 درصد بگيرم ...هدف فروش منم 200 تا 220 بود...اما نوسان مارو گرفت و الانم تو ضررم...حد ضرر منم هنوز فعال نشده چون با حجم بالا 160 نشكسته و احتمالا هم نميشكنه

اما خدمت جنابعالي عرض كنم به محض اينكه قيمت به ير به يرم برسه خارج ميشم

اين سهمم از لحاظ بنيادي و تحليلي چيزي نداره كه بخام تحليلي واردش شده باشم...من به خاطر بازيگراش واردش شدم كه سود كوتاه مدت بگيرم اونام به ما سود ندادن

ما مثه كف دستيم...چيزي واسه قايم كردن نداريم...تعداد بالا هم ندارم كه تاثيري در روند سهم داشته باشم

در اصل توسط saeidhidari پست شده است View Post
                سلام خوبی اقا سامان
                فکر کنم حد ضرر شما خورده باشه نه عزیز
                هنوز دنبال خریدار بلکوکی هستی برای سهم
                وتوصا دوست نداره سهمش شارپ بره بالا دوست داره اهسته و پیوسته بالا بره
                نوشتی نمیدونم برنامه چیه ..... بلاتکلیفیم قربان شما اگر سهمت رو براساس تحلیل خریده باشی دنبال بازیگر برنامه این حرفا نیستی برادر اگر هم دنبال 5درصد 10 درصد سود هستی خب اون داستانش فرق میکنه اسمش هم مشخص هست ....

نظر

• saeidhidari
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 496

فك نميكني يكم دير به ذهنت ميرسه چي جواب بدي؟

از اين پست من برو ببين چند ساعت گذشته كه الان داري جواب ميدي...ميزاشتي 3 سال ديگه جواب ميدادي

انلاينم بودي نميتوني بگي تازه پستمو ديدي

اما در مورد حرفايي كه زدي من كلا الان نوسان ميگيرم...اصلا سهم نگه نميدارم...اگه وارد شليا هم شدم صرفا براي نوسان بود اما نه نوسان 5 يا 10 درصدي كه اگه دنبال يه همچين نوساني بودم تو 180 خالي ميكردم...فك كردم راحت ميتونم ازش 20 درصد بگيرم ...هدف فروش منم 200 تا 220 بود...اما نوسان مارو گرفت و الانم تو ضررم...حد ضرر منم هنوز فعال نشده چون با حجم بالا 160 نشكسته و احتمالا هم نميشكنه

اما خدمت جنابعالي عرض كنم به محض اينكه قيمت به ير به يرم برسه خارج ميشم

اين سهمم از لحاظ بنيادي و تحليلي چيزي نداره كه بخام تحليلي واردش شده باشم...من به خاطر بازيگراش واردش شدم كه سود كوتاه مدت بگيرم اونام به ما سود ندادن

ما مثه كف دستيم...چيزي واسه قايم كردن نداريم...تعداد بالا هم ندارم كه تاثيري در روند سهم داشته باشم
                  انلاین بودم ازت تشکر کردم بعد فکر کردم در مورد هدفت با خودم فکر کردم و رفتارت رو تجزیه تحلیل کردم جواب هایی که میخواستم رو گرفتم دوست عزیز شما شاد باش فعلا که شدی بازیچه دست یک سری ادم که ....... کردن خوش باش دوست عزیز انشالله شما هم سود کنی
                  اما میدونی چی برام جالب اول حدضرر 160 است در صورت شکست میگی سریع خروج میکنم ،بعد قیمت میاد تا 152-153 بعد میگی باید اونجا تثبیت بشه تا من خروج کنم بعدش مینوسی که تعداد نداری که در روند مشکلی ایجاد کنه .....
                  نمی دونم کدومشون رو باور کنم شما اصلا نوسان گیر هستی نوسان باز هستی یا شدی بازیچه دست عده ایی که نوسان بگیرن ازت در هر صورت این مدلی تا به حالا ندیده بودیم که یکی دو هیچ از خودش عقب باشه بعد به خودش گل بزنه توجیح کنه افساید بود ....... بازم در هر صورت با پست هات حال میکنم راضی ام ازت بنویس منم متشکرم
                  راستی حتما ارتباطت رو با وتوصا قطع نکن شاید بخوان بلوکی بفروشن اون وقت دیگه خورد تو بازار نفروشن شاید به دردت خورد .....

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

حالا كه اينقد در مورد هدف من فك كردي به چه نتيجه اي رسيدي؟مثلا من چه هدفي ميتونم داشته باشم؟سفته بازم؟

تعداد بالا دارم ميخام بكنم تو پاچتون؟عجب سفته باز بدبختيم من كه خودم تو ضررم:))

خب مرد مومن من كه خودم ميانگينم 169 هست تو ضررم

اين جوابهايي كه بهش رسيدي اينجا بزار ببينيم چه جوابهايي هست

نوسانگير يا بازي ميخوره يا به هدفش ميرسه

تو چنتا سهم بازي خوردم تو چنتا سهمم به هدفم رسيدم

الان تو حفارس بدجوري كردن تو پاچم...360 خريدم الان 300 تومنه

تو شليا هم فعلا هستيم...حد ضرر هم معمولا زماني فعال ميشه كه سهم با حجم بالا حد ضرر رو بشكنه و پاياني زير حد ضرر تثبيت بشه

152 153 رو من نميدونم شما از كجا اوردي اما ديروز 156.2 معامله شد كه اگه بريد تو نماد نگاه كنيد فقط 1 دونه سهم به اين قيمت معامله شد...حالا به نظر شما حد ضرر فعال ميشه؟

اصلا شما لازم نيست چيزي رو باور كني يا نكني...من نوسانگيرم فعلا اما شمام نميخاد اداي سهامدارارو در بياريد...شمام براي سود كوتاه مدت وارد شديد كه اينقدر به ابو تاب افتاديد وگرنه اگه براي سهامداري وارد ميشديد اين تاپيكو نميخونديد و اينقدر هم با من كل كل نميكرديد...پيغام خصوصي هم كه به من داديد كاملا مشخص بود براي اهداف كوتاه مدت وارد شديد

حالا اگه دروغ ميگم بگو دروغ ميگي

در مورد وتوصا هم تا موقعي كه برنامه عرضه خورد داشته باشه علافي عزيزم مگر اينكه خبر بنيادي بياد

من خودم سهمو دارم الانم تو ضررم اما چيزي واسه قايم كردن نداريم...از لحاظ بنيادي هم اين سهم هيچي نداره

در مورد تعداد سهمم واقعا تعدادي نيست كه بخاد خروجم رو سهم تاثير بزاره

علت ورودم به سهم فقط بازي كوتاه مدتش بود كه اونم رو هواست

سنتم اگه به ما بگي بد نيست تا ببينيم با يه ادم چند ساله دارم اينقد بحث ميكنم

انلاین بودم ازت تشکر کردم بعد فکر کردم در مورد هدفت با خودم فکر کردم و رفتارت رو تجزیه تحلیل کردم جواب هایی که میخواستم رو گرفتم دوست عزیز شما شاد باش فعلا که شدی بازیچه دست یک سری ادم که ....... کردن خوش باش دوست عزیز انشالله شما هم سود کنی
                    اما میدونی چی برام جالب اول حدضرر 160 است در صورت شکست میگی سریع خروج میکنم ،بعد قیمت میاد تا 152-153 بعد میگی باید اونجا تثبیت بشه تا من خروج کنم بعدش مینوسی که تعداد نداری که در روند مشکلی ایجاد کنه .....
                    نمی دونم کدومشون رو باور کنم شما اصلا نوسان گیر هستی نوسان باز هستی یا شدی بازیچه دست عده ایی که نوسان بگیرن ازت در هر صورت این مدلی تا به حالا ندیده بودیم که یکی دو هیچ از خودش عقب باشه بعد به خودش گل بزنه توجیح کنه افساید بود ....... بازم در هر صورت با پست هات حال میکنم راضی ام ازت بنویس منم متشکرم
                    راستی حتما ارتباطت رو با وتوصا قطع نکن شاید بخوان بلوکی بفروشن اون وقت دیگه خورد تو بازار نفروشن شاید به دردت خورد .....
                    آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2015/12/10, 09:46.

نظر

• saeidhidari
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 496

حالا كه اينقد در مورد هدف من فك كردي به چه نتيجه اي رسيدي؟مثلا من چه هدفي ميتونم داشته باشم؟سفته بازم؟

تعداد بالا دارم ميخام بكنم تو پاچتون؟عجب سفته باز بدبختيم من كه خودم تو ضررم:))

خب مرد مومن من كه خودم ميانگينم 169 هست تو ضررم

اين جوابهايي كه بهش رسيدي اينجا بزار ببينيم چه جوابهايي هست

نوسانگير يا بازي ميخوره يا به هدفش ميرسه

تو چنتا سهم بازي خوردم تو چنتا سهمم به هدفم رسيدم

الان تو حفارس بدجوري كردن تو پاچم...360 خريدم الان 300 تومنه

تو شليا هم فعلا هستيم...حد ضرر هم معمولا زماني فعال ميشه كه سهم با حجم بالا حد ضرر رو بشكنه و پاياني زير حد ضرر تثبيت بشه

152 153 رو من نميدونم شما از كجا اوردي اما ديروز 156.2 معامله شد كه اگه بريد تو نماد نگاه كنيد فقط 1 دونه سهم به اين قيمت معامله شد...حالا به نظر شما حد ضرر فعال ميشه؟

اصلا شما لازم نيست چيزي رو باور كني يا نكني...من نوسانگيرم فعلا اما شمام نميخاد اداي سهامدارارو در بياريد...شمام براي سود كوتاه مدت وارد شديد كه اينقدر به ابو تاب افتاديد وگرنه اگه براي سهامداري وارد ميشديد اين تاپيكو نميخونديد و اينقدر هم با من كل كل نميكرديد...پيغام خصوصي هم كه به من داديد كاملا مشخص بود براي اهداف كوتاه مدت وارد شديد

حالا اگه دروغ ميگم بگو دروغ ميگي

در مورد وتوصا هم تا موقعي كه برنامه عرضه خورد داشته باشه علافي عزيزم مگر اينكه خبر بنيادي بياد

من خودم سهمو دارم الانم تو ضررم اما چيزي واسه قايم كردن نداريم...از لحاظ بنيادي هم اين سهم هيچي نداره

در مورد تعداد سهمم واقعا تعدادي نيست كه بخاد خروجم رو سهم تاثير بزاره

علت ورودم به سهم فقط بازي كوتاه مدتش بود كه اونم رو هواست

سنتم اگه به ما بگي بد نيست تا ببينيم با يه ادم چند ساله دارم اينقد بحث ميكنم
                      سفته باز راه و رسم خاص خودش رو داره من قصدم کل کل نیست دوست عزیز تناقص در صحبت ها تون بوده همین من نمی تونم تناقص ببینم شاید این ایراد من است سعی میکنم در اینده اصلاحش کنم .
                      در مورد سهام دار یا کوتاه مدت بودن بنده شما اشتباه فکرکردید دید بنده در هر صنعتی که وارد میشم سهامداری است چیزی که ادم رو تکان میدهد سهام داری است حجم خرید و فروش ها هم بالا هست نمیشود هر سهمی را خروج و ورود کرد در کل در این دوساله که شاخص بازار منفی هست و روند بازار نزولی است در این 2 ساله بنده در بد بینانه ترین حالت 50 درصد سود کردم در سهم هایی که ورود کردم سهمی هم در پاچه ام نرفته است......خدا رو شکر
                      سهم هایی هم که سهام داری کردم به شرح زیر است
                      قجام 285
                      کیسون 79
                      فن اوا 300
                      سنوین 220
                      شمواد 280
                      شپلی 140
                      بانک انصار 180 قبل از افزایش سرمایه
                      فقط پتایر متحمل ضرر شدم اونم فقط 150 هزار سهم داشتم و 10 درصد روش ضرر داشتم و گرنه به جز سهم سنوین که کمیاب بود اون زمان اگثر سهم های میلیونی داشتم یا درصدی بودم
                      فقط هم با سهامداری به سود رسیدم به شما هم توصیه میکنم به دنبال بازیگر سهم این حرف ها نباشید فقط با سهامداری و تحلیل در بازار خرید و فروش کنید

در اینده ایی نزدیک شاید یکی دو ماه دیگر سهمی را معرفی می کنیم که بازار واقعا غافل است ازش
                      همیشه باید یک قدم از بازار جلو بود ......
                      امیدوارم که اینجا هم در کنار هم سود کنیم موفق و پایدار باشید

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

به شما هم توصیه میکنم به دنبال بازیگر سهم این حرف ها نباشید فقط با سهامداری و تحلیل در بازار خرید و فروش کنید
                        حالا منم به شما يه توصيه اي ميكنم...در بازارهاي نزولي سهامداري مثل افتادن تو باتلاق هست...هر چي بيشتر دستو پا بزني بيشتر فرو ميري

سهمي كه بازيگر نداره به دوزار نميرزه...شما بگو طلا باشه اگه قرار باشه با 6 ماه سهامداري توش 50 درصد سود بگيري ميتوني با نوسانگيري اصولي تو همين 6 ماه خيلي بيشتر سود كني

بازاري كه تحليل توش جواب نميده سهامداري هم معني نداره

يه زماني اگه بازار صعودي شد حرف شما مصداق پيدا ميكنه...ما خودمون اوايل فقط تحليلي كار ميكرديم كه ديديم اي دل غافل بازار داره جور ديگه اي كار ميكنه...مام همرنگ بازار شديم

الان اگه شما به عنوان مثال بياي با رانت كامل و موثق بهم بگي بيا شليا بخر نمادش بسته ميشه 3 ماه بعد 50 درصد بالاتر باز ميشه من همچين كاري نميكنم چون زمان رو از دست ميدم...ما اينجا نيومديم كه زمان رو از دست بديم

يا علي دوست عزيز ناديده

نظر

• قلمراد
                          عضو جدید
                          • Nov 2015
                          • 11

الان اگه شما به عنوان مثال بياي با رانت كامل و موثق بهم بگي بيا شليا بخر نمادش بسته ميشه 3 ماه بعد 50 درصد بالاتر باز ميشه من همچين كاري نميكنم چون زمان رو از دست ميدم...ما اينجا نيومديم كه زمان رو از دست بديم

يا علي دوست عزيز ناديده
                          آقا جان هرکی دوست داری قسمت میدم یه سهم به من بگین 3 ماه دیگه 30 درصد سود کنم خیلی این دوساله ضرر کردم- سپاسگزارم.

نظر

• saeidhidari
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 496

حالا منم به شما يه توصيه اي ميكنم...در بازارهاي نزولي سهامداري مثل افتادن تو باتلاق هست...هر چي بيشتر دستو پا بزني بيشتر فرو ميري

سهمي كه بازيگر نداره به دوزار نميرزه...شما بگو طلا باشه اگه قرار باشه با 6 ماه سهامداري توش 50 درصد سود بگيري ميتوني با نوسانگيري اصولي تو همين 6 ماه خيلي بيشتر سود كني

بازاري كه تحليل توش جواب نميده سهامداري هم معني نداره

يه زماني اگه بازار صعودي شد حرف شما مصداق پيدا ميكنه...ما خودمون اوايل فقط تحليلي كار ميكرديم كه ديديم اي دل غافل بازار داره جور ديگه اي كار ميكنه...مام همرنگ بازار شديم

يا علي دوست عزيز ناديده
                            طلا همیشه طلا بوده و هست و خواهد بود وارزشش محفوظ
                            یادمان باشد که همیشه گنج ها در ویرانه ها پنهان شده است ..... تفاوت دیگاه من شما در اصل معاملات هستی شما به دنبال از دست ندادن زمان هستی برای من عنصر سود های چند صد درصدی زمان از دست رفته را جبران میکنه
                            شما استرس نوسانات بازار رو به جان میخرید اما من فراری هستم از استرس نوسانات بازار در مورد بازارهای نزولی دیدگاه بنده کاملابا شما فرق میکند سهمی که در کف روند نزولی است و 20-30 درصد افت میکند را باید دوباره خرید میانگین کم کرد و در انفجار قیمت باهاش به عرش رفت البته این سهم باید از لحاظ بنیادی و تکنیکالی کاملا تایید شده باشه ....

شب خوش

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

در اصل توسط قلمراد پست شده است View Post
                              آقا جان هرکی دوست داری قسمت میدم یه سهم به من بگین 3 ماه دیگه 30 درصد سود کنم خیلی این دوساله ضرر کردم- سپاسگزارم.
                              شما ماهي 10 درصد از بازار نوسان بگيري 3 ماهه ميشه 30 درصد

شما ماهي 5 تا تريد 2 درصدي كن بسه

با همين تلگراميا بخريد و باهاشون بفروشيد...فقط موقعي كه تو منفي بود باهاشون بخريد سهم مثبت و يا صف خريد بود نخريد

نظر

• علیرضا123
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1605

امروز بالاجبار کمی فروختم...ولی معاملات سهم نشون میده بالا داره...اخبار مجمع وتوصا هم کاتالیزور هست در شرایط فعلی...

نظر

در حال کار...
                                X