کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نمیخوام بگم (تو این بازار که همه رو به بالاییم) من گفتم من گفتم....نه اصلا...هدف از انتشار این پست ها نقطه ورود مناسب به هرسهمی با استفاده از ابزار تکنیکال هست...اگر جای خوبی خریده باشید هم از نظر روانشناسی و هم مقدار سودی که میبرید لذت بخش و آرامبخش خواهد بود.....فعلا تو پلاسک رسیدیم میانه کانال...شاید چند روزی در جا بزنه ولی میره سقف کانال
پ .ن:چقدر بازار شیرینی داریم این لامصبو اون زمان 75 نمیخریدن! الان 850 صف میچینند
جناب Midas لطفا میشه بفرمایید برای نوسان ده تا پانزده در صد مناسبه یا اینکه اهداف بالایی داره من چند ماه پیش در قیمت 9380 خرید کردم و متاسفانه نقد هم نیستم که میانگین کم کنم خوشحال میشم نظرتون را بفرمایید
جناب Midas لطفا میشه بفرمایید برای نوسان ده تا پانزده در صد مناسبه یا اینکه اهداف بالایی داره من چند ماه پیش در قیمت 9380 خرید کردم و متاسفانه نقد هم نیستم که میانگین کم کنم خوشحال میشم نظرتون را بفرمایید
سلام،
خودم هم روی 1000 تومان خرید داشتم،
تابلو خوانی سهم میگه اهداف بالاست،
به هر حال اگر متوجه شدم سهم ضعیف معامله میشه خروج را اینجا اعلام می کنم،
چون گزینه های خوب در بازار بسیار است.
______
پ .ن: قیمت خرید شما را که راحت میبینه
بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19) ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
پلاسک جز معدود سهامی هست که ارزش بازارش کمتر از فروش شرکته
ارزش بازارامروز 640میلیارد تومان.فروش سال 99مبلغ 719 میلیارد تومان
سماهه اول امسال هم 288میلیارد فروش که سه برابر فروش سه ماهه پارسال هست
کاملا معاملات طبیعی داره پیش میره فشار فروش مجدد بعد رشدی ک داشت و صف فروش جمع شد برای تخلیه باقی فروشندگان هست ک با نوسان ۷/۵٪ از ۷۳۶ تا ۶۸۰ در حال نوسان هست سهم و در سه روز ۱۵ میلیون حجم معاملات بوده و فروشندگان باقی مونده در حال تخلیه هستند. روز اول اصلاح ۶/۲ میلیون حجم خورد روز دوم ۵/۲ میلیون و امروز ۳/۷ میلیون و رفته رفته فروشنده در این محدوده در حال تخلیه هست که رفته رفته حجم معاملات کاهش پیدا میکنه ک انتظار میره فردا هم حجم معاملات در صورت نوسان در این محدوده کم باشه تا کامل تخلیه بشن فروشندگان تا استارت رشد زده بشه و مشکلی جهت ادامه مسیر جهت شکست مقاومت ۷۳۵_۷۶۰_۷۹۰ نباشه
بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19) ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
نظر