در اصل توسط KEYAN5533 پست شده است
View Post
اگر شکست نخوری هرگز نمیتونی عیار خودت را بسنجی...
این را فراموش نکن که حتی زبده ترین اساتید بورس هم دچار اشتباه میشوند...
اینکه شما میگی اصلا نباید بخوریم زمین که بلند بشیم یک تئوری کاملا منسوخ شده است...
اگر نیازمند پیشرفت هستی باید شکست بخوری برای نمونه خودم را عرض میکنم...
چهار سال پیش با 7 میلیون تومن سرمایه وارد بورس شدم و بعد از یک سال با خرید های بدی که انجام دادم سرمایم شد 4 میلیون تومن و یک سال هم هاج و واج موندم چکار کنم ، در شرایطی تصمیم گرفتم از بورس خارج شوم ولی...
ولی یک رووز نسشتم و به شکستم در بورس فکر کردم و دنبال راه حل گشتم ، تحقیق کردم ، برسی کردم و اشتباهات خودم را فهمیدم ، خوب از اون به بعد چون تجربه داشتم سمت سهامهای با ریسک بالا نرفتم...
بعد دوباره تحقیق کردم و با علم تکنیکال آشنا شدم و تنها ظرف یک سال کار مداوم به یک سطح خوب رسیدم...
قابل توجه دوستان اینکه بنده فقط 4 ماه بسیار قوی روی تکنیکال زوم شدم و امروز به درجه ای از تجربه رسیدم که براحتی میتونم بازار را پیش بینی کنم ، فرقی نداره چه طلا چه بورس چه نفت ، هرچیزی را میتونم پیش بینی کنم ، برای مثال یک هفته پیش ریزش طلا تا محدوده 85000 تومن را پیش بینی کردم که اتفاق افتاد و البته پیشبینی بنده برا آخر سال 80000 تومن برای هر گرم طلا هست...
خوب اینها تعریف از خود نبود بلکه میخواستم به دوستان یادآور بشوم که خواستن توانستن است و امیدوارم بتونم به کسایی که ضرر میکنند کمک کنم که ابتدا نحوه ضرر نکردن را بیاموزند و بعد نحوه سود کردن را یاد بگیرند...
اکثر مبتدی ها که وارد بورس میشوند با خیال رو رویا وارد بورس میشوند و میخواهند یک شبه میلیاردر شوند در صورتیکه اولین اصل برای یک مبتدی ضرر نکردن است...
دوستان ، عزیزان تلاش کنید و تلاش کنید و تلاش کنید ، رمز موفقیت همین است نه اینکه از روی دیگران خرید کردن ، اصلا سود کردن با استراتژی خودتون ده برابر از سود کردن با استراتژی دیگران می ارزد...
موفق و پیروز باشید :)
نظر