i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • smj13
    عضو فعال
    • Sep 2013
    • 1185

در اصل توسط KEYAN5533 پست شده است View Post
    با اجازه استاد
    دوست عزیز
    اصلا این حرف شما رو قبول ندارم حتما آدم باید بخوره زمین تا بلند بشه
    این همه پست وتاپیک
    اول مطالعه بعد تجزیه تحلیل و کمی بررسی روی سهمی که میخواهیم بخریم (مثلا رشد کرده اصلاح کرده وشرایط سیاسی مملکت یا اینکه سهم سیاسی هست یا نه و و ...)این میشه تازه اول کار که متوجه بشیم کی درست میگه یا غلط بعد بازم تحقیق دقیق با سوال از اساتید شناسایی شده بعد ورود پله ای در اصلاح ویاخریداز صف فروش این نشد که باید بخورم زمین بلند شم
    اگربلند بشی که نخوری زمین بازم خوبه
    البته منو ببخش اینطوری گفتم نباید بخوری زمین
    یعنی اعتماد به نفس واینکه من میتونم خلاصه آدم باید سعی کنه تجربه کردنش هزینه بردار نباشه(مثلااستاد 5روزی میشه اومدن این تاپیک رو زدن متوجه میشه آدم که درست میگن یا نه)
    باسپاس فراوان وعرض پوزش مجدد از استاد مصطفی
    خوب دوست عزیز حرف شما درست ولی یه جاهایی باید شرایط بحرانی را تجربه کنی تا بتونی توی شرایط بحرانی تصمیم درست بگیری...
    اگر شکست نخوری هرگز نمیتونی عیار خودت را بسنجی...
    این را فراموش نکن که حتی زبده ترین اساتید بورس هم دچار اشتباه میشوند...
    اینکه شما میگی اصلا نباید بخوریم زمین که بلند بشیم یک تئوری کاملا منسوخ شده است...
    اگر نیازمند پیشرفت هستی باید شکست بخوری برای نمونه خودم را عرض میکنم...
    چهار سال پیش با 7 میلیون تومن سرمایه وارد بورس شدم و بعد از یک سال با خرید های بدی که انجام دادم سرمایم شد 4 میلیون تومن و یک سال هم هاج و واج موندم چکار کنم ، در شرایطی تصمیم گرفتم از بورس خارج شوم ولی...
    ولی یک رووز نسشتم و به شکستم در بورس فکر کردم و دنبال راه حل گشتم ، تحقیق کردم ، برسی کردم و اشتباهات خودم را فهمیدم ، خوب از اون به بعد چون تجربه داشتم سمت سهامهای با ریسک بالا نرفتم...
    بعد دوباره تحقیق کردم و با علم تکنیکال آشنا شدم و تنها ظرف یک سال کار مداوم به یک سطح خوب رسیدم...
    قابل توجه دوستان اینکه بنده فقط 4 ماه بسیار قوی روی تکنیکال زوم شدم و امروز به درجه ای از تجربه رسیدم که براحتی میتونم بازار را پیش بینی کنم ، فرقی نداره چه طلا چه بورس چه نفت ، هرچیزی را میتونم پیش بینی کنم ، برای مثال یک هفته پیش ریزش طلا تا محدوده 85000 تومن را پیش بینی کردم که اتفاق افتاد و البته پیشبینی بنده برا آخر سال 80000 تومن برای هر گرم طلا هست...
    خوب اینها تعریف از خود نبود بلکه میخواستم به دوستان یادآور بشوم که خواستن توانستن است و امیدوارم بتونم به کسایی که ضرر میکنند کمک کنم که ابتدا نحوه ضرر نکردن را بیاموزند و بعد نحوه سود کردن را یاد بگیرند...
    اکثر مبتدی ها که وارد بورس میشوند با خیال رو رویا وارد بورس میشوند و میخواهند یک شبه میلیاردر شوند در صورتیکه اولین اصل برای یک مبتدی ضرر نکردن است...
    دوستان ، عزیزان تلاش کنید و تلاش کنید و تلاش کنید ، رمز موفقیت همین است نه اینکه از روی دیگران خرید کردن ، اصلا سود کردن با استراتژی خودتون ده برابر از سود کردن با استراتژی دیگران می ارزد...
    موفق و پیروز باشید :)
    هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• apouya
      عضو عادی
      • Sep 2013
      • 215

سلام
      اگه ممکنه تحلیل تون رو در مورد وپترو بفرمایید
      با سپاس

نظر

• bnz
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 381

سلام خیلی متشکرم روزتان دراختیارما گذشته نظرتمون در مورد خروج از فارس و ورد تشرق بفرمایید با تشکراز شما
        /:.Heart.:/

نظر

• n.at
          عضو عادی
          • Nov 2013
          • 31

سلام. من کمی اعتباری دارم که باید تا آخر هفته از یکی از سهمها خروج کنم و در حال حاضر شبندر رو تو منفی ام. 1477 خریدم. تا آخر هفته صبر کنم یا با ثشرق عوض کنم؟ باتشکر

نظر

• shimab
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 422

پیرو فرمایش جناب smj13 عزیز، منم تجربه تلخی در سال 89 داشتم و با توجه به تجربه بسیار کم و کم حوصلگی و از این شاخه به اون شاخه پریدن و نداشتن استراتژی مشخص در خرید و فروش حدود60% سرمایم را از دست دادم ولی خوب تجربه الان بهم می گه هیچوقت دنبال سهام پرریسک نرو و اشتباه بزرگ تک سهم شدن در این سهمها است. به نظرم سهام بنیادی مانند شبندر، شپنا ، شخارک، فارس، فولاد و ... بیشترین سود را در یک بازه بلند مدت با ریسک پایین خواهد داشت

نظر

• هدهد
              عضو عادی
              • Nov 2013
              • 134

سید مصطفی عزیز با درود و سپاس مجدد از زحمات بی دریغ شما ، درصورت امکان تحلیلی از فاسمین و وپست بگذارید.قبلاً درخواست داشتم ولی فرصت پاسخگویی نداشتید . با نهایت امتنان/:.Heart.:/
              موفقیت از آن کسانی نیست که هرگز دچار ناکامی نشده اند، بلکه متعلق به کسانی است که هرگز برای ازسرگرفتن مبارزه، بیم و هراسی ندارند. هانری کپ

نظر

• KEYAN5533
                عضو عادی
                • Jun 2013
                • 215

[QUOTE=smj13;413650]خوب دوست عزیز حرف شما درست ولی یه جاهایی باید شرایط بحرانی را تجربه کنی تا بتونی توی شرایط بحرانی تصمیم درست بگیری...
                اگر شکست نخوری هرگز نمیتونی عیار خودت را بسنجی...
                این را فراموش نکن که حتی زبده ترین اساتید بورس هم دچار اشتباه میشوند...
                اینکه شما میگی اصلا نباید بخوریم زمین که بلند بشیم یک تئوری کاملا منسوخ شده است...
                اگر نیازمند پیشرفت هستی باید شکست بخوری برای نمونه خودم را عرض میکنم...
                چهار سال پیش با 7 میلیون تومن سرمایه وارد بورس شدم و بعد از یک سال با خرید های بدی که انجام دادم سرمایم شد 4 میلیون تومن و یک سال هم هاج و واج موندم چکار کنم ، در شرایطی تصمیم گرفتم از بورس خارج شوم ولی...
                ولی یک رووز نسشتم و به شکستم در بورس فکر کردم و دنبال راه حل گشتم ، تحقیق کردم ، برسی کردم و اشتباهات خودم را فهمیدم ، خوب از اون به بعد چون تجربه داشتم سمت سهامهای با ریسک بالا نرفتم...
                بعد دوباره تحقیق کردم و با علم تکنیکال آشنا شدم و تنها ظرف یک سال کار مداوم به یک سطح خوب رسیدم...
                قابل توجه دوستان اینکه بنده فقط 4 ماه بسیار قوی روی تکنیکال زوم شدم و امروز به درجه ای از تجربه رسیدم که براحتی میتونم بازار را پیش بینی کنم ، فرقی نداره چه طلا چه بورس چه نفت ، هرچیزی را میتونم پیش بینی کنم ، برای مثال یک هفته پیش ریزش طلا تا محدوده 85000 تومن را پیش بینی کردم که اتفاق افتاد و البته پیشبینی بنده برا آخر سال 80000 تومن برای هر گرم طلا هست...
                خوب اینها تعریف از خود نبود بلکه میخواستم به دوستان یادآور بشوم که خواستن توانستن است و امیدوارم بتونم به کسایی که ضرر میکنند کمک کنم که ابتدا نحوه ضرر نکردن را بیاموزند و بعد نحوه سود کردن را یاد بگیرند...
                اکثر مبتدی ها که وارد بورس میشوند با خیال رو رویا وارد بورس میشوند و میخواهند یک شبه میلیاردر شوند در صورتیکه اولین اصل برای یک مبتدی ضرر نکردن است...
                دوستان ، عزیزان تلاش کنید و تلاش کنید و تلاش کنید ، رمز موفقیت همین است نه اینکه از روی دیگران خرید کردن ، اصلا سود کردن با استراتژی خودتون ده برابر از سود کردن با استراتژی دیگران می ارزد...
                موفق و پیروز باشید :)
                [/QUO

درست فرمایشات شما درست
                اما ایشون گفتن آدم باید چندین بار تجربه وضرر بکنه بعد
                من هم ضرر کردم سنگین
                اما میخوام بگم چرا حتما باید تجربه بکنیم اونم چندین بار
                بازم تشکر از همه
                آخرین ویرایش توسط KEYAN5533؛ 2013/11/29, 17:42.
                /.:blushsmiley:./

نظر

• metitondar
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 443

سلام آقای smj13 میخواستم نظرتونو در مورد بشهاب و رتکو بدونم. ممنون

نظر

• meh
                    عضو عادی
                    • Nov 2013
                    • 116

درست فرمایشات شما درست
                    اما ایشون گفتن آدم باید چندین بار تجربه وضرر بکنه بعد
                    من هم ضرر کردم سنگین

اما میخوام بگم چرا حتما باید تجربه بکنیم اونم چندین بار
                    بازم تشکر از همه
                    [/QUOTE]

من کی این حرفو زدم مرد مومن .!!!!!

اعتراف به شکستم به خاطر این بود که می دونستم تمام افراد موفق شکستهایی داشتند که اونارو تجربه زندگیشون کردند .
                    بهتره بدونی من تو شبندر 250 در صد و تو پلوله نزدیک 400 در صد تو سودم .
                    حالا اومدیم یه ذره شکسته نفسی کنیم تو نذار.
                    (وصد البته ضربه ای که خوردم از طرف بعضی استادها!!!!!!!!خوردم واین در واقع زمین خوردن من بود .)
                    شب خوش

نظر

• meh
                      عضو عادی
                      • Nov 2013
                      • 116

[QUOTE=smj13;413650]
                      قابل توجه دوستان اینکه بنده فقط 4 ماه بسیار قوی روی تکنیکال زوم شدم و امروز به درجه ای از تجربه رسیدم که براحتی میتونم بازار را پیش بینی کنم ،

خیلی دوست دارم بدونم چه کلاسهایی رو شرکت کردی یا از چه کتابهایی استفاده کردی. کجا میتونم کلاسهای مربوط به بورس رو پیدا کنم؟از راهنمایی شما ممنونم

نظر

• BETA
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 447

سلام و درود..
                        لطف میکنید
                        نمودار بکام و برسی کنید...
                        ممنون..
                        تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• nikravesh32
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 148

سلام و با تشکر که روز جمعه هم برای کاربران وقت گذاشتید میخواستم نظرتون را درباره فولاد اصفهان بدونم با تشکر فراوان از شما/:.rolleyessmileyani

نظر

• za_trader
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1456

با سلام خدمت دوستان
                            انشاالله من هم کنار شما دوستان پیشرفت کنم
                            ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• za_trader
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 1456

با اجازه smj13
                              بشهاب از نظر من:فکر کنم با حد ضرر 1280 تومان برای خرید خوب باشد.
                              ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• shahedegolshan
                                عضو عادی
                                • Nov 2013
                                • 48

با سلام خدمت اساتید محترم،

استاد مصطفی لطفا راجع به دارویی ها هم نظرتون رو بفرمایید.

من الان کلی دارویی دارم.
                                دالبر
                                دامین
                                دپارس

ممنون میشم.

نظر

در حال کار...
                                X