i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mahtab.gh441
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 209

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

بازار روز

شنیده ها از فاذر : گروهی که فاذر را 200 تومان جمع کردند در حال خالی کردن آن هستند و گروهی که وارد سهم می شوند برنامه برای فعالیت های جدید در شرکت دارند

از غبشهر شنیده میشود توانسته میزان تولید در نظر گرفته شده در بودجه را به خوبی پوشش داده وبیشتر از انتظار تولید نموده است

همچنین شایعه ای شنیده شده مبنی بر اینکه غمارک توانایی پوشش سود مناسب بیش از 300تومان را دارا میباشد

طبق آخرین اخبار و شایعات واصله از بازار مدیر عامل بانک صادرات قول سود 15 تومانی وتعدیل 20درصدی را به سهامداران این شرکت در گزارش 9 ماهه داده است

از حکشتی شنیده میشود در گزارش 12 ماهه نیز توانایی تعدیل مجدد را دارا میباشد همچنین شنیده شده است که شرکت میتواند برای سال آینده بیش از 800 ريال را براحتی پوشش دهد

بهشت پارس برنامه افزایش سرمایه 200 درصدی از محل تجدید ارزیابی تا پایان سال در دستورکار دارد

خبرهای که از گروه مخابراتی به گوش میرسد نشان از تسریع در اجرای نسل سوم و چهارم یا همان جی3 و جی4 میباشد

در کساپا خبرهايي مبني بر خريد يک شركت ايتاليايي بگوش ميرسد. علاوه بر آن اينكه کساپا يک قطعه ساز مورد توجه بازار است قسمت دیگر سهم مربوط به صنعت شیشه می باشد

عضو کمیسیون تلفیق با اشاره به جلسه مشترک نمایندگان مجلس و رئیس‌جمهور گفت: قرار شد سال آینده یارانه نقدی 45500 تومان تغییر نکند و درآمدهای جدید از محل افزایش قیمت حامل‌های انرژی صرف سلامت و تأمین اجتماعی شود

براساس اعلام افزایش پیش بینی سود سهام عملکرد سال مالی منتهی به ۲۹اسفند ۹۲توسط شرکتهای پخش رازی و داروسازی دانا،(شرکت های سرمایه پذیر شرکت کیمیدارو)درآمد حاصل از سرمایه گذاری در شرگتهای فوق الاشاره افزایش یافته است،به ترتیبی که نهایتا موجب تاثیر و رشد مثبت بالغ بر ۱۴%در سود هر سهامداران شرکت سهامی عام صنعتی کیمیدارو خواهد شد

افزایش بیش از 20 درصدی نرخ فروش محصولات در افست امکان تعدیل مثبت بیش از 40 درصدی سود هر سهم در گزارش 12 ماهه

افزایش خالص ارزش داراییهای هر سهم
    تپمپی تا سطوح 630 تومانی و قابلیت رشد قیمتی سهم تا محدوده 80 درصدی ناو

نوبخت سخنگوی دولت اظهار داشته در خصوص قیمت خودرو، دستگاه ها را موظف خواهیم کرد با توجه به کاهش قیمت ارز، قیمت ها را کاهش دهند

افزایش سقف تسهیلات مسکن میتواند خبر خوشی جهت اقبال مجدد سرمایه داران به گروه ساختمانی باشد

گزارش مطلوب شرکت ملی و سرب در 6 ماهه نخست اعلام خبر افزایش سرمایه کالسمین باعت اقبال اهالی بازار به گروه سرب شده است. در بازارهای جهانی نیز بهای 2 فلز سرب و روی با افزایش قیمت همراه بوده است و هر تن سرب با رشد 32 دلاری به 2168 دلار و بهای هر تن روی با افزایش 32 دلاری به 2058 رسیده است

نظر

• Mehdi1400
      ستاره دار(19)
      • Jul 2013
      • 2938

با سلام خدمت za_trader گرامی

یه سئوال در رابطه با خط روندهایی که میکشید داشتم
      مگه خط روند صعودی نباید پیوتهای کف رو به هم وصل کنه و در نزولی، پیوتهای سقف؟
      اما تو تحلیل های شما هیچ یک از این موارد صادق نیست.
      خط میانی هم اگر ممکنه توضیح بفرمایید به چه صورت میکشید؟
      اصولا گفته میشه اعتبار خط روند به تاچ کردن نقاط بیشتر پیوتها است در صورتیکه در تحلیل های اخیر شما هیچ یک از این موارد رو مشاهده نکردم
      اگر ممکنه توضیح مبسوط بفرمایید.

نظر

• ashkan30
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 38

با عرض سلام خدمت دوستان وتریدر عزیز موضوعی ذهنمو مشغول کرده چهارشنبه دو هفته گذشته وبیمه رو با توجه به تاکید تریدر عزیز و قیمت مناسب رو 183و184 گرفتم و از اون موقع دارم اضافه میکنم تا روز چهار شنبه هفته گذشته که تریدر عزیز شاوان رو معرفی کردن من با اینکه مطمن بودم که شاوان مثبت میشه ولی بازم وبیمه اضافه کردم امروز هم باز اضافه کردم حالا نمیدونم اشتباه کردم امیدوارم از نخریدن شاوان پشیمون نشم واین وبیمه یه حال حسابی به همه بده

نظر

• ashkan30
          عضو عادی
          • Dec 2013
          • 38

تریدر عزیز به نظرت کچینی وضعیتی مشابه شاوان داره

نظر

• بیدار
            ستاره دار(3)
            • Nov 2011
            • 234

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
            قزوین روند کلی نزولی هستش ، به سقف بلند مدت کانال برخورد کرده باید دید چه میکند ، اگر شکست سیگنال خرید است اگر نه که نزولی هستش.
            به نظر من فعلا یه اصلاح داره چون تو rsi یه واگرایی داده.
            دوست من قزوین افزایش سرمایه داشته که تونمودارشمالحاظ نشده...
            دراصل اون خط روندنزولی شما خیلی وقته شکسته شده...

نظر

• mehregan1
              عضو عادی
              • Aug 2013
              • 81

سلام
              لطفا نظرتون در مورد بانک دی و ثشرق هم بفرمائید
              اقا سید که بود هر روز ریزش و یا صعود و نگهداری یا سبگنال های سهام هایی که معرفی کرده بود را اعلام میکرد یه جوری تصلای خاطر بود

نظر

• shilshil2002
                عضو عادی
                • Dec 2011
                • 47

اقا خبری شده؟ عجب بزن بزنی شده بازار /.:biggrinsmiley.:/ ملت همه تو صف فروشن. قابل توجه مدیران وبیمه که مجمع رو به تاخیر انداختن/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• saeedn
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 11

ساعت ۱۱:۱۲ _خبر فوری : عراقچی _ امشب نتیجه تصمیم گیری های پایتخت های ۱+۵ و ایران به یکدیگر اعلام خواهد شد.در صورت وجود توافق بازار فردا به شدت سبز وگرنه یک اصلاح ۲۰ درصدی در انتظار بازار خواهد بود
                  به نقل از اقای اکبری-سیگنالهای بورسی

نظر

• mahtab.gh441
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 209

دوستان عزیز در مورد سید ما هم دوست داریم برگرده

اما باور کنید چند بار هم من هم تریدر گفتیم ثشرق واگرایی داره بخدا توی خصوصی به یکی از اعضا گفتم

من یه متن می نویسم میفرستم توی تاپیک قبلش دادم ایشون خوند من که همون روز ثشرقمو فروختم فقط فقط بخاطر شما گفتم

که بفرشید سیو سود کنید اما کسی گوش نکرد

اون دوستمون گفت ما هم گفتیم ولی کسی گوش نداد چون احتمال میدادند سهم برگرده

امااااااااااااااااااا گذشته گذشته الان چه باید کرد
                    ثشرق
                    حمایت قوی روی 315 داره اگه نتونست و شکست که احتمالش خیلی کمه بشکنه
                    تا 300 افت میکنه
                    فردا برای سهم البته بستگی با شاخص هم داره بخواد همه رو بیاره پایین کاری نداره بورسی هستی یا فرا بورسی مثل امروز
                    بهتره فعلا نگه داری ارزش فروش الان نداره نهایتا 300 سهم بر میگرده که احتمالش بیشتره فردا برگرده

نظر

• bnz
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 381

با سلام دوستان عجولانه وارد صف فروش نشود تمام سهم ها منفی وبیمه حقوقیها 136m فروختن 417M خریدن بازار فردا برمیگرده نگران نباشید
                      /:.Heart.:/

نظر

• alieslamian
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 95

با درود

مقداری وبصادر و وبملت دارم + نقدینگی.
                        نظرتون در خصوص تبدیل به وپارس رو میخوام بدونم ؟؟
                        [SIZE=3][COLOR=#0000cd]ما زنده برآنیم که آرام [B]نگیریم موجیم [/B]که آسودگی ما عدم ماست[/COLOR][/SIZE]

نظر

• za_trader
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1456

با سلام
                          دوستان تو اینجور بازارها به جای اینکه فروشنده باشید ، خریدار باشید.
                          کاملا معلومه دستوری هستش ، به حقوقی ها دستور فروش دادن از طرفی آخر ماه هستش و تسویه اعتباری ها ، به این روش دارن شاخص رو کنترل میکنند.
                          ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• za_trader
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1456

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                            با سلام خدمت za_trader گرامی

یه سئوال در رابطه با خط روندهایی که میکشید داشتم
                            مگه خط روند صعودی نباید پیوتهای کف رو به هم وصل کنه و در نزولی، پیوتهای سقف؟
                            اما تو تحلیل های شما هیچ یک از این موارد صادق نیست.
                            خط میانی هم اگر ممکنه توضیح بفرمایید به چه صورت میکشید؟
                            اصولا گفته میشه اعتبار خط روند به تاچ کردن نقاط بیشتر پیوتها است در صورتیکه در تحلیل های اخیر شما هیچ یک از این موارد رو مشاهده نکردم
                            اگر ممکنه توضیح مبسوط بفرمایید.

بله کاملا حق با شما هستش ، ولی تو تحلیلهای من که میبینید 3 تا خط هستش ، اونها کانال سهم هستند .
                            به سربرگ insert بروید مشاهده میکنید که یه گزینه به نام channel داره.

نظر

• rezaba
                              عضو عادی
                              • Dec 2013
                              • 75

محمدرضا پورابراهیمی عضو شورای عالی بورس در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در خصوص روند نزولی بورس و اینکه آیا بورس حبابی است یا خیر، گفت: از ابتدای سال 91 که ما با شوک ارزی در اقتصاد کشور مواجه شدیم، سطح عمومی قیمت‌ها به تناسب میزان کاهش ارزش پول ملی به شکل معکوس افزایش یافت.
                              وی افزود: مفهوم کاهش ارزش پول ملی را به این صورت می‌‌توانیم توضیح دهیم که وقتی دلار از هزار تومان به 2 هزار تومان رسید و در نتیجه کاهش ارزش پول ملی داشتیم، 2 برابر تورم اتفاق افتاد و وقتی دلار به 3 هزار تومان رسید 3 برابر تورم اتفاق افتاد. عضو کمیسیون اقتصادی اظهار داشت: از ابتدای سال 91 که این اتفاق در اقتصاد رخ داد پیش‌بینی می‌شد که اثر این موضوع در بخش‌های مختلف ظاهر شود و این موضوع کاملا طبیعی به نظر می‌رسید. پورابراهیمی گفت: وقتی قیمت‌ها افزایش می‌یابد بنابراین بر همه چیز مانند زمین، ملک و ساختمان اثر می‌گذارد و قطعا اثر آن بر دارایی‌های مالی شرکت‌ها هم پدیدار می‌شود. وی افزود: مثلا در سال 89 که یک کارخانه فولاد با دلار هزار تومان با سرمایه‌ای معادل 400 میلیارد تومان راه‌اندازی می‌شد، در سال 91 با افزایش قیمت دلار به 3 هزار تومان همان کارخانه و با همان مشخصات برای راه‌اندازی نیاز به بودجه‌ای سه برار سال 89 و معادل هزار و 200 میلیارد تومان نیاز دارد. عضو شورای عالی بورس تصریح کرد: یعنی وقتی قیمت جدید در بازار شکل گرفت مسلما باید سهام آن متناسب با آن تغییر پیدا می‌کرد. پورابراهیمی اظهار داشت: پس پیش‌بینی شد که شاخص در سال 91 به تناسب آثار تورمی تعدیل یابد و این تعدیلی که در طول ماه‌های اخیر و اواخر سال پیش داشتیم تعدیل تجدید ارزیابی دارایی‌هایی بود که متاثر از آثار شوک ارزی در اقتصاد کشور. وی افزود: پس به تناسب آن تعدیل صورت می‌گیرد، یعنی همان کارخانه فولاد یا کارخانه پتروشیمی قیمت جایگزینی آن دو یا سه برابر شد و قاعدتا نمی‌شود که دارایی‌های کارخانه‌ای افزایش یابد و سهام آن افزایش نیابد. عضو شورای بورس اظهار داشت: آن بخش از رسیدن به تعدیل قیمت‌های پیش‌بینی می‌شد که به شاخص 90 تا 95 هزار برسد و پس از آن متوقف شود، زیرا دیگر تجدید ارزیابی اثر خودش را گذاشته است و دیگر بیش از این نمی‌تواند تأثیر گذار باشد. پورابراهیمی گفت: 4 عامل بر روی بورس اثرگذار گذاشته است، یکی تجدید ارزیابی بود که اثر نهایی خودش را بر بازار سرمایه‌گذاشته و دیگر اثری بر بورس ندارد. وی افزود: عامل دوم اثر گذار بر بورس ابهام در اعداد و ارقام بودجه است. عضو کمیسیون برنامه و بودجه اظهار داشت: عامل سوم اثرگذار بر بورس ابهام در نحوه اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه و عامل چهارم فضای روانی آثار مذاکرات هسته‌ای است. پورابراهیمی گفت: در ابتدا مذاکرات هسته‌ای خوشبینانه تصور می‌شد اما الان کمی آن روند خوشبینی وجود ندارد. عضو شورای عالی بورس در خصوص اینکه آیا می‌توان گفت روند شاخص بورس حبابی بوده است و الان حباب بورس ترکیده است، گفت: خیر بازار حبابی نبوده است بلکه اثرات تجدید ارزیابی بر بازار بورس حاکم بوده است. - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....fvVNVyQX.dpu

نظر

• za_trader
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 1456

در اصل توسط ashkan30 پست شده است View Post
                                با عرض سلام خدمت دوستان وتریدر عزیز موضوعی ذهنمو مشغول کرده چهارشنبه دو هفته گذشته وبیمه رو با توجه به تاکید تریدر عزیز و قیمت مناسب رو 183و184 گرفتم و از اون موقع دارم اضافه میکنم تا روز چهار شنبه هفته گذشته که تریدر عزیز شاوان رو معرفی کردن من با اینکه مطمن بودم که شاوان مثبت میشه ولی بازم وبیمه اضافه کردم امروز هم باز اضافه کردم حالا نمیدونم اشتباه کردم امیدوارم از نخریدن شاوان پشیمون نشم واین وبیمه یه حال حسابی به همه بده
                                مطمئن باش پشیمون نمیشی.
                                امروز برای گرفتن برگه مجمع به شرکت وبیمه رفتم ، هر چی سوال در مورد وضعیت شرکت از امور سهامداران پرسیدم جواب نداد ، لامصب نم پس نمیداد ، داشتم برمیگشتم تو آسانسور یکی از کارکنان شرکت رو دیدم ، ازش پرسیدم شایعه شده پروژه خیام تو گلستان رو فروخته ، گفت آره فروخته.
                                پس نتیجه میگیریم دو دستی بچسبین به سهماتون و ولش نکنین.مطمئن باشید اگر سود هم نکنید ضرر نمیکنید.

نظر

در حال کار...
                                X