i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
در اصل توسط Mesbah68 پست شده است View Postشنیده شده دولت برای ترکاندن حباب شاخص بورس قرار است از روش زنده نمودن خاطرات تا 10 سال گذشته و اوردن پدر خدا بیامرز سهامداران تا جلوی چشمشان استفاده نماید تا اینگونه شاخص را تا مرز 14000 واحد (اصلاح) کاهش دهد تا هر روز خاطرات روزها و هفته ها و سالهای گذشته تاریخ معاملات بورس زنده گردد و یادی شود از خودرو 90 تومانی شبندر 700 تومانی شتران 7000 تومانی خاور 70 تومانی غبشهر 800 نومانی وووو.... ماشین زمان تک دنده انهم فقط دنده عقب بورس........ ایران پر بازده ترین بورس دربین بورس های دنیا (مالمیر و خواجه نصیر)/:.yead.:/اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...
نظر
-
-
در اصل توسط Mesbah68 پست شده است View Postشنیده شده دولت برای ترکاندن حباب شاخص بورس قرار است از روش زنده نمودن خاطرات تا 10 سال گذشته و اوردن پدر خدا بیامرز سهامداران تا جلوی چشمشان استفاده نماید تا اینگونه شاخص را تا مرز 14000 واحد (اصلاح) کاهش دهد تا هر روز خاطرات روزها و هفته ها و سالهای گذشته تاریخ معاملات بورس زنده گردد و یادی شود از خودرو 90 تومانی شبندر 700 تومانی شتران 7000 تومانی خاور 70 تومانی غبشهر 800 نومانی وووو.... ماشین زمان تک دنده انهم فقط دنده عقب بورس........ ایران پر بازده ترین بورس دربین بورس های دنیا (مالمیر و خواجه نصیر)/:.yead.:/
دوست عزیز از این دولت بعید نیست مثل بقیه دولت ها
برای بیرون کشیدن نقدینگی از دست مردم بدبخت حاضرن هرکاری بکنن
(یه روش کنترل تورم هست)/.:blushsmiley:./
نظر
-
دوست عزیز لطف می کنید از قزوین و قشیر هم تحلیل بذارید ممنون.
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postدوست عزيز سلام
در مورد فاذر و خبهمن نظر تكنيكالي شما چيه؟
خبهمن قبلا تحلیل گذاشتم واگرایی داده احتمال اصلاح وجود داره ، 302 تومان ،293 تومان 283 تومان حمایتهای خبهمن هستند.ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
حالا تا 240 پایین بیاد ببینیم نسبت به سطح چه واکنشی نشان میدهد ، به احتمال زیاد از 240 برگردد.ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط n.at پست شده است View Postسلام آقایza-trader . در صورت امکان میشه تحلیلی هم روی بیمه دانا داشته باشید. و به نظر شما شاوان اصلاحش تموم شده . با تشکر از وقتی که میگذارید
شاوان هم گفتم بخرید ، بله شاوان به نظر من اصلاحش تموم شده.چهارشنبه موقع مناسبی برای خرید بود.ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط za_trader پست شده است View Postدوستان کم کم شاوان برای خرید چشمک میزنه ، حواستون بهش باشه ، کسانی که میخواهند سهم بخرند شاوان به نظر گزینه خوبی میاد.
اول تحلیل کنید بعد با تصمیم خودتان اقدام به خرید و فروش کنید.ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط mehdi 1000 پست شده است View Postدوست عزیز لطف می کنید از قزوین و قشیر هم تحلیل بذارید ممنون.
به نظر من فعلا یه اصلاح داره چون تو rsi یه واگرایی داده.
ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط za_trader پست شده است View Postبله من تک سهم وبیمه هستم ، ولی تک سهم شدن خوب نیست ، ولی ریسکش رو به جون خریدم ، شایعه شده درباره افزایش سرمایه 100-200 % تصمیم گیری بشه ، همچنین eps اعلامی 50 تومانی.حالا الله اعلم.
نظر
-
در اصل توسط shilshil2002 پست شده است View Postبا اجازه شما، منم تک سهم وبیمه هستم. اگر eps اعلامی 50 تومان باشه قاعدتا سهم می ترکونه. به نظر شما در این حالت سهم چند باز می شه و چه مدت بسته می مونه؟
معمولا بین 1-2 هفته سهم باز میشه ، ولی کلا به شرکت بستگی داره که کی ارائه بده.ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط za_trader پست شده است View Postاخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...
نظر
نظر