i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mahtab.gh441
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 209

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

در اصل توسط shilshil2002 پست شده است View Post
    دوستان وبیمه ای، خلاصه مجمع اومده روی کدال بنابراین فردا سهم باز می شه. استراتژی دوستان برای فردا چیه؟ بدیم بره با ضرر یا بمونیم فعلا؟

انشالله که فردا در فضای مثبت باز شه
    فردا بستگی به شاخص داره اگه مثبت باشه وبیمه هم اگه باز بشه صف خرید خواهد شد چون کف قیمتی خود است از طرفی
    سیگنال خرید داده

نکته بد مطلب اینکه بازار رو نمیشه پیش بینی کرد امیدوارم که فردا بازار سبز باشد
    و وبیمه توی بازار خوبی باز بشه عجولانه تصمیم نگیرید یه بررسی میکنیم ببینیم شاخص فردا چکار میکنه و عرض میکنم

نظر

• mahtab.gh441
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 209

در اصل توسط shahedegolshan پست شده است View Post
      نظر دوستان راجع به سیلام چیه؟
      دوست گرامی اگه نقدینگی دارید سعی کنید میانگین قیمت را کم کنید به هیچ عنوان توصیه به خرید نداریم
      حقیقتش همه از این بازار میترسند شما هم اگه سهمی دارید میانگین قیمت رو کم کنید باور کنید
      این ارزشش بیشتر است تا دوباره راهی سهمی بشید

شاخص سیمانی فردا به حمایت خود میرسد در 50 فیبو که حمایت قوی است
      سیلام هم باید پایین تر بیایید حداقل تا 1040 تومن حداقل باید پایین بیاد پایین خط حمایتی اولیش هست
      لطفا بیشتر برای خرید در این سهم تحقیق کنید

این نظر شخصی من می باشد
      با دوستان دیگه هم مشورت کنید که خئدایی نکرده ضرر نکنید یا صحبت بنده مانع از سود شما نشود

نظر

• saber789
        عضو عادی
        • May 2013
        • 97

پاسخ : Re: پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

در اصل توسط vet پست شده است View Post
        شما اگه پولت رو از گنج باد آورده به دست آوردی بده بره
        بازی کثیفی حقوقی ها راه انداختن و هدفشون هم فقط خروج امثال من و شما در قیمت های پایینه
        اگه همه سهامداران وبیمه شروع به خرید سهم کنن و دنبال خروج از سهم نباشن و به اصطلاح هیجان زده نشن سهم راهی جز صعود نداره
        جالبه که سریع سهم رو باز میکنن اونم توی بازار منفی تا بلکه سهامدار حقیقی رو خسته کنن
        به هر حال من یکی خودم احتمالا نوسان گیری روزانه کنم و تعداد سهم رو بالا ببرم و دوستانی که از سهم خسته شدن دو دستی تقدیم میکنن سهم رو
        موفق و پر سود باشید

ارزش ذاتی وبیمه را باید در نظر داشت نه خرید یا فروش حقیقی و یا حقوقی با شایعه سهم رو به اوج بردند

نظر

• vet
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1504

Re: پاسخ : Re: پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

در اصل توسط saber789 پست شده است View Post

ارزش ذاتی وبیمه را باید در نظر داشت نه خرید یا فروش حقیقی و یا حقوقی با شایعه سهم رو به اوج بردند
          بعید میدونم این همه حقیقی وارد سهم شده باشند فقط به واسطه شایعه
          توی مجمع عمومی هیچ خبر مثبتی رو نذاشتن درز کنه و لااقل پیش بینی سال مالی بعد
          احتمالا سهم رو جمع کنن و بعد اعلام بشه
          به هر حال هر کسی تصمیم گیری خرید و فروشش با خودشه.هر کی میتونه بفروشه ارزون تر برداره این کار رو بکنه و هر کی اعتقاد نداره به سهم میتونه خارج بشه.کسی مزاحم تصمیم گیری کسی نمیشه
          قبلا گفتم بازم میگم به نظرم حرکت انفجاری خواهد داشت البته به شرط صبر جمیل
          طبق گفته دست اندرکاران سهم امسال قراره سرمایه گذاری ها رو داخل بورس انجام بدن و با این افت 40 % سهام ها در این یک چند وقت اخیر بسیار سود آور خواهد بود برای کسانی که توی این قیمت ها سرمایه گذاری کنن از جمله وبیمه
          ارزش ذاتی سهم رو دارایی ها و ناو اون مشخص میکنه
          موفق و پر سود باشید
          فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• mahtab.gh441
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 209

در اصل توسط mahtab.gh441 پست شده است View Post
            انشالله که فردا در فضای مثبت باز شه
            فردا بستگی به شاخص داره اگه مثبت باشه وبیمه هم اگه باز بشه صف خرید خواهد شد چون کف قیمتی خود است از طرفی
            سیگنال خرید داده

وبیمه حد ضرر 155 هدف اولیه 196

نکته بد مطلب اینکه بازار رو نمیشه پیش بینی کرد امیدوارم که فردا بازار سبز باشد
            و وبیمه توی بازار خوبی باز بشه عجولانه تصمیم نگیرید یه بررسی میکنیم ببینیم شاخص فردا چکار میکنه و عرض میکنم

نظر

• فروغ فرخ زاد
              عضو عادی
              • Oct 2013
              • 106

سلام و شب بخیر
              دوستان میخواستم لطف کنید در زمینه تحلیل تکنیکال و بنیادی کتاب معرفی کنید...
              سپاس فراوان

نظر

• shilshil2002
                عضو عادی
                • Dec 2011
                • 47

گرامیان، مطلب زیر که مربوط می شه به شاخص و از دیدگاه دکتر کنی هست رو حتما بخونید.

نظر

• mahtab.gh441
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 209

با سلام و تشکر از shilshil2002

خوب دیروز هم بررسی کردیم و هم تو نمودار شاخص مشخص بود دو راه بیشتر نداره
                  حجم های معاملات خیلی در ابتدای شروع بازار کم بود
                  عملا شاخص میل به اصلاح بیشتره تا رشد
                  دوستان سهمی نخرید نارنجی پوشان سایت همسایه همگی فقط سهماشونو به دیگران انداختن و منتظر نشستن و تبیلغ الکی میکنند

تا پول طرف سهمی که میخواهند بخرند بیاد

گروه خودریی سبز سبز شروع کرد
                  قرمز تموم کرد

پتروشیمی که دیگه نیاز به گفتن نداره بد ظلمی در حقشون داره میشه

پالایشی هم ابتدا خوب اومدن بغییر از شپنا که در ادامه شاوان شبندر توانستند روند صعودی داشته باشند البته شاوان افت کرد در اواخر بازار
                  و شپنا هم طبق هفته های اخیر بلوک جابجا کرد از منفی به مثبت با درصد کمی اومد

در گروه بانکی هم فشار فروش همچنان خود نمایی میکند تک تک سهم ها ارزنده هستند اما با این فشار فروش با این جو بازار و شاخص ارزش ندارد خودمان را به دردسر بیندازیم فقط نکته جالب تسه ها می باشند واقعا جالب معامله می شوند تا اخر ههفته دیگر فکر کنم زیر45 تومن برسند هر روز 5 درصد منفی کاملا ناامید کننده است

گروه مخابرات مثبت بودند البته اخابر 10 میل صف خرید داشت وقتی شاخص بخواهد حداقل 2 هزار واحد اصلاح کند صف نشینی توی این سهم هم به نوبه خود جالبه توصیه میکنم توی صف اخابر نروید با اینکه قیمتش بسیار ارزنده هست اما بازار کاری به قیمت ندارد
                  فردا به مقاومنت خود میرسد این در حالی هست که قیمت ان زیر ابر های ایچمکو هست پس ریسک بالایی برای خریدار دارد

آخرین ویرایش توسط mahtab.gh441؛ 2014/02/04, 13:44.

نظر

• mahtab.gh441
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 209

در اصل توسط فروغ فرخ زاد پست شده است View Post
                    سلام و شب بخیر
                    سپاس فراوان
                    با سلام
                    دوست گرامی حقیقتا نام کتابی من به شخصه نمیدانم دوستان اگر کسی میتواند کمکی کند لطفا دریغ نکند
                    البته تریدر گرامی نام چند کتاب معرفی کرده بودند
                    ایشان هم درگیر امتحانت خود که در این ماه برگذار می شود هستند انشالله که ایشون هم موفق باشند در این امتحان

نظر

• za_trader
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1456

در اصل توسط فروغ فرخ زاد پست شده است View Post
                      سلام و شب بخیر
                      سپاس فراوان
                      با سلام
                      برای تکنیکال :
                      کتاب جان مورفی
                      تحلیل تکنیکال نوین محمد مساح
                      ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• Mesbah68
                        عضو فعال
                        • Sep 2013
                        • 346

za trader سلام دوست گرامی ......یه چیزی میخواستم بپرسم ایا از خرید 1.5 میلیون سهم وبیمه بشدت پشیمان نشدی ؟!!...............اخه انتظارات رو براورد نکردش و از اون طرف قیمت سهم منفی شد و در جو منفی تری باز میشه......انشالله پر سود و راضی باشی ولی دیدم تک سهم بودی رو سهم گفتم بدونم بهتر نیست بریم رو پالایشی ها ؟؟؟ راستی به نظرت بشهاب رو من 1357 خرید داشتم تا 5 4 ماه دیگه چه تارگتی داره ؟؟

نظر

• za_trader
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1456

در اصل توسط Mesbah68 پست شده است View Post
                          za trader سلام دوست گرامی ......یه چیزی میخواستم بپرسم ایا از خرید 1.5 میلیون سهم وبیمه بشدت پشیمان نشدی ؟!!...............اخه انتظارات رو براورد نکردش و از اون طرف قیمت سهم منفی شد و در جو منفی تری باز میشه......انشالله پر سود و راضی باشی ولی دیدم تک سهم بودی رو سهم گفتم بدونم بهتر نیست بریم رو پالایشی ها ؟؟؟ راستی به نظرت بشهاب رو من 1357 خرید داشتم تا 5 4 ماه دیگه چه تارگتی داره ؟؟
                          من اپسیلون ذره ای هم نگرانی ندارم ،من سودم رو خواهم برداشت.وبیمه موج 3 از 3 رو شروع کرده.
                          بشهاب هم تا عید افزایش سرمایه اش میاد ، بشهاب سهم خوبی هستش ، شنیده شده امسال eps 300 تومان هستش ،
                          ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• smj13
                            عضو فعال
                            • Sep 2013
                            • 1185

حرکت گروه انبوه سازان:
                            از فردا رشد میکنه تا 1050 واحد (حدود 100 واحد)
                            دوباره میریزه تا 1020 واحد(30 واحد اصلاح)
                            دوباره رشد میکنه تا 1170 واحد (حدود 150 واحد رشد)
                            ریزش مجدد تا 1050 واحد(100واحد اصلاح)
                            این اصلاحات و رشد ها تا زمانی ادامه پیدا میکنه که اصلاح زمانی گروه تموم بشه که بر اساس تایم زون فیبوناچی این پایان اصلاح مساوی با پایان ریزش تا 1050 واحد میباشد که با توجه به کندلها میشود حدود 37 کندل (روز کاری)دیگر و طی 20 کندل میتونه سقف قبلی را ببینه...
                            پس برای اینکه این گروه بتونه سقف قبلی رو ببینه ، 57 کندل یا روز کاری نیاز هست که میشود تقریبا اواسط برج 2 که اتفاقا گروه اونموقع گزارشهای ششماهه خودش را فرستاده روی کدال ...
                            با توجه به مطالب فوق میشود نتیجه گرفت که گروه انبوه سازان نیاز به یک سهامدار حداقل 4 ماهه دارد ، کوتاه مدتی ها ناک اوت خواهند شد...
                            با تشکر smj13

هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• Mesbah68
                              عضو فعال
                              • Sep 2013
                              • 346

یکی این شاراک رو تحلیل تکنیکال کنه.............نرخ خوراک مایع ایا تغییر میکنه یا خیر اخه نرخ خوراک گازی ها شد 15 سنت؟؟

نظر

• محمد80
                                عضو عادی
                                • Dec 2013
                                • 17

سلام دوست عزیز

دوتا سئوال دارم جواب میدی ؟؟؟
                                اول کپشیر ... وضع نموداری اونو چجور میبینی ...من 1060 خرید دارم قاعدتا فردا باید بدم بره از لحاظ نموداری در چه وضعی هست ...
                                بعد من رکیش رو رو ماکس قیمت امروز دادم رفت گفتم شاید نتونه مقاومت 750 رو رد کنه ... چند بار اینجور رکب خورده بودم نظر شما چیه؟؟؟

ممنون میشم داداشتو رهنمایی کنی

نظر

در حال کار...
                                X