کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام سید جان بنظر شما شاخص چقدر میره بالا و اولین مقاومتش رو چنده؟
شاخص روی 83000 تا 85000 میره بالا بعد یه پولبک میزنه به حمایت شکسته شده.
85000 را مقاومت خاصی نمیدونم ، چند روز پیش ولی خیلی مهم بود که اصلا رنگش را هم ندید...
اگر دقت کنید بازار به آخراش که نزدیک میشه خیلی از سهامها صف خرید میشه و این یعنی داره پول تو بازار تزریق میشه...
دوست عزیزم مهتاب خانوم هم به 85000 را اشاره داشتند که بنده هم تایید میکنم ولی 85000 مقاومتی نیست که بخواد دردسر ساز بشه...
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
سید جان ببخشید یه تحلیل از پالایشی بخصوص شاوان میدی با تشکر
پالایشی ها همه در صعود قرار دارند...
روی پالایشی ها زوم باشید چون نزدیک به 13 درصد گین گروهی خواهند داشت...
شاوان اگر 2650 تومن را با قدرت شکست بسیار مناسب برای خرید خواهد بود...
سید جان شپاکسا سهم با پی بر ای 5 و افزایش سرمایه 300 درصدی (220 درصد آورده و 80 درصد انباشته) و مجمعش که حدود 2 ماهه دیگس به نظرتون مناسب نیس؟؟؟؟
البته بنده دو روز پیش همون موقع که اطلاعیه افزایش سرمایه اومد تاکید به خرید کردم و اون هم به دید افزایش سرمایه...
با هدف 2850 موافقم،سهم در کانال خنثی در حال نوسانه که 2850 سقفشه،ولی شاید به خاطر افزایش سرمایه شکست... /:.winksmiley02.:/
در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است
View Post
سید جان شپاکسا سهم با پی بر ای 5 و افزایش سرمایه 300 درصدی (220 درصد آورده و 80 درصد انباشته) و مجمعش که حدود 2 ماهه دیگس به نظرتون مناسب نیس؟؟؟؟
البته بنده دو روز پیش همون موقع که اطلاعیه افزایش سرمایه اومد تاکید به خرید کردم و اون هم به دید افزایش سرمایه...
با هدف 2850 موافقم،سهم در کانال خنثی در حال نوسانه که 2850 سقفشه،ولی شاید به خاطر افزایش سرمایه شکست... /:.winksmiley02.:/
بنده هم به دید تکنیکالی عرض کردم ، فاند را کاری نداریم...
از لحاظ فاند سهمای زیادی هست که کف هستند ول بخاطر تکنیکال نمیتونن مقاومت بشکنند مثل شیران...
نظر