در اصل توسط mosafer22 پست شده است
View Post
i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
صف فروش ونفت ، لمس 84000 تومن شتران و مثبت بودن ثشرق ، این هم سیگنالهای این تاپیک...
بقیه را حال نداشتم ببینم ، فقط اونایی بود که تو چشم بودن...
فایرا و کبافق هم یه نگاه بندازید بد نیست...
مداران هم که سیگنال داده بودم روی 285 و امروز لمس کرد و مثل جت برگشت و صف خرید شد !!!!
این هم قدرت تکنیکال است ، دوستان تکنیکال را جدی بگیرید...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
با اينكه از قبل شبندر داشتم با راهنمايي شما و بررسي تكنيكال و براي كم كردن ميانگين خريد، امروز اضافه كردم.
با اجازه استاد؛ با رسم فيبوناچي تايم زون بنظرم از فردا سهم روند صعوديش رو شروع ميكنه.
الهي به اميد توآن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
نظر
-
در اصل توسط smj13 پست شده است View Postسلام
خوب شاخص بانکی ها یه مقاومت بسیار قوی روی 800 دارند که میتونه مدتی بفرستشون تو کما ، شنبه معلوم میشه چکاره هستند...
بهتون پیشنهاد میدم فعلا سمت بانکی نروید مگر اینکه بتونن مقاومت خودشون تو 800 را فیلد کنن که اگر این اتفاق بیوفته صعود شاخصشون تا 900 قطعی است و اگر ریزشی اتفاق بیوفته تا 760 ریزش قطعی است...
وبملت هم تارگتش نهایتا تا 325-330 تومن هست و بعد ریزش تا محدوده 290 -300...
وپاسار هم که شنبه اگر نریزه...
دوستان بانکی ها اصلاح نیاز دارند ، سمتشون نروید...قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد
نظر
-
-
در اصل توسط setare_ur پست شده است View Postشیران روی خط روند هفتگیش هست پایین تر بره خطرناک میشه.فک کنم فردا واکنش نشون بده البته امیدوترم بالا بره تا فعلا خارج بشیم نظر شما چیه؟هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط smj13 پست شده است View Post799 !!!!
ضمنا باید با قدرت بشکنند نه اینکه تا 805 بره بگیم شکستند...
فکر کنم خودتون متوجه شدیدن که بانکی ها زورشون تموم شده و نیاز به اصلاح دارند...
نظر
-
ممنون برای زحمات شما
اگر ممکنه واژه پول بک را توضیح بدید
و یک سوال دیگه در مفید ابزار aroon وجود دارد متاسفانه من پیداش نکردم
با تشکرآخرین ویرایش توسط mahtab.gh441؛ 2013/11/30, 12:49.
نظر
نظر