استاد نظری در مورد مپنا ندارید با این صف خرید که بازشد
i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
فکر میکنم بازار رو دستوری عرضه کردن.
خیلی عرضه ها شدید هست در اکثر نمادها..خبهمن هم که ادم فکرشو نمیکرد عرضه کردن 100 میلیون سهم صف خرید رو..
بنظرم دولت دستور داده عرضه شدید باشه که مردم نقدینگی رو بیارن تو بورس و پشت صف خرید نباشند..
پول عظیمی وارد بورس شده و شاخص خیلی خطری داره میره بالا..
باید ترسید از روزی که خدای نکرده مذاکرات بهم بخوره..واقعا شاخص خطری شده.
نظر
-
در اصل توسط setare_ur پست شده است View Postاستاد با این خبر دلار بودجه میخام از شبندر خارج بشم نظرتون چیه؟؟؟؟
دوست عزیز چه خبری چه کشکی؟
اصلا امکان داره دلار رو 2400 ببندن؟از اون جک ها بود..این رو گفتن سهام رو بکشن بیرون از دست منو شما..من توی 3 سایت سه قیمت متفاوت دیدم..یکی 2400 یکی 2600 یکی 2800..
این خبرا نیست..
نون به نرخ روز نباید باشه ادم تا صف رو بدن فکر کنن خبریه..تازه شبندر نمیدونم میدونین یا نه دلار رو 2500 بسته..
هرچند من خودم امروز وارد شدم و کم وارد شدم ولی با تحلیل بخر و بفروش..
موفق باشید
نظر
-
در اصل توسط smj13 پست شده است View Postبخدا دلم میخواد جواب تک تک پستها را بدهم ولی واقعا سرم شلوغه ...
باور کنید خرید ثشرق هیچ ریسکی نداره و فروش امروز داره منو متعجب میکنه !!!!!!!!
بخرید و تا آخر سال نگه دارید اگر کسی ضرر کرد پای من ....
من که دیروز همانطور که فرمودید خریدم و اصلا نگران نیستم
و ممنون برای راهنمایی های شما
نظر
-
در اصل توسط setare_ur پست شده است View Postاستاد با این خبر دلار بودجه میخام از شبندر خارج بشم نظرتون چیه؟؟؟؟
طی سالهای 89 تا امسال شاخص صنعت از مثبت به منفی کشیده و پایین بستن دلار باعث آسیب دیدن صنعت میشه...
فکر میکنم حججم بالای خرید و فروش شبندر در امروز و فیلد کردن خط روندی خودش مشتونه سیگنالی قوی برای خرید فردا باشه...
خرید های الان هم برگرفته از ترس بازار هست و تکنیکالیست ها تازه به سهم ورود میزنند...
بازار فردا مشخص میکنه نفتی ها چکاره هستند ، بنظر من که این یک سیگنال ورود بود تا خروج...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط smj13 پست شده است View Post2550 تومن فقط پیشنهاد بوده و مطمئن باشید زیر 2800 نمیبندن چون صنعت نیاز به رشد داره ، بورس به رشد آتی صنعت رفته بالا و برداشته شدن تحریم ها خیلی چیزها را مشخص میکنه...
طی سالهای 89 تا امسال شاخص صنعت از مثبت به منفی کشیده و پایین بستن دلار باعث آسیب دیدن صنعت میشه...
فکر میکنم حججم بالای خرید و فروش شبندر در امروز و فیلد کردن خط روندی خودش مشتونه سیگنالی قوی برای خرید فردا باشه...
خرید های الان هم برگرفته از ترس بازار هست و تکنیکالیست ها تازه به سهم ورود میزنند...
بازار فردا مشخص میکنه نفتی ها چکاره هستند ، بنظر من که این یک سیگنال ورود بود تا خروج...Trend is Your Friend
نظر
-
-
در شبندر خریدهای حقوقی را نظاره گر باشید !!!!
دوستان باور کنید این سهم داره فرصت ورود میده...
ثشرق هم که ...
بزودی بازار متوجه میشه که ساختمانی ها چی هستند ، امروز دارم مارکت دو ماه آینده را میگم و بازار ...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
منتظر دو تا رنج آخر وقت یکی برای شبندر و اون یکی برای ثشرق هستم ، فروشندگان نقره داغ میشوند ، مخصوصا شبندر که دار ه رنجش رو میزنه...
مواظب ثشرقتان باشید...
خود من سه بازار ساختمانی و بانکی و سیمانی را بهترین میدانم و مطمئن هستم پولی پست اینها خواهد آمد که نگو...
بازار بزودی میفهمه چی به کجاست...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
نظر