کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مگه ثتران را روی چند خریدی که اینقدر از ضرر کردن میترسی ؟!!!!
برادر من ثترانت دست نزن بذار خودش تا 360 میره بالا...
ثتران تو ضرر نیستم اما از دیروز کم کم داشتم یه سری سهمهای کند رو که تو ضرر بودم به ثتران تبدیل می کردم به امید جبران سریعتر ضرر و یه مقدار هم برا امروز مونده بود. برای همین پرسیدم که سرعت رشد ثتران بهتره یا دی. به هر حال ممنون از پاسخگویی و راهنماییهاتون /:.Heart.:/
ثتران تو ضرر نیستم اما از دیروز کم کم داشتم یه سری سهمهای کند رو که تو ضرر بودم به ثتران تبدیل می کردم به امید جبران سریعتر ضرر و یه مقدار هم برا امروز مونده بود. برای همین پرسیدم که سرعت رشد ثتران بهتره یا دی. به هر حال ممنون از پاسخگویی و راهنماییهاتون /:.Heart.:/
هر دو سهم خوب هستند ، هم بانک دی و هم ثتران ولی بانکی دی الگوی کاملتری زده و کاملا صعودی بنظر میاد :)
از لحاظ اصلاحی هم بانک دی بهتر اصلاح کرده و برای خرید بهتره...
اما از لحاظ گروهی بانکی ها گند زدن به خودشون و باید از این ترند مسخره ای که گیرش افتادن رهایی پیدا کنند تا بگیم دوباره روی دور افتادن...
ببینیم بانکی ها بازم بانکی میشن یا نه :)
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
دوستان حواستون باشه که انبوه سازان دارند موج دوم صعودی خودشونو شروع میکنند و اینو میشه از جمع شدن تمام صفوف فروششون فهمید...
موج بعدی تا 1040 واحد خواهد بود...
فکر کنم دوستانی که از طریق این تاپیک با ثشرق آسنا شدن و با استراتژی خودشون (نه گفته های من) ثشرق را خریده باشند الان توی سود هستند :)
خیلی خیلی خوشحالم که لااقل فشار سنگینی از روم برداشته شده :)
در غضنفرکده ای بنام بورس هستیم که معامله گران بمپنای بالای 1000(بعدا تا 2000 هم میبرنش بالا) را میخرند ولی ولصنمی که پی به ای 5 دارند را با هول و عجله میفروشند !!!!!
در غضنفرکده ای بنام بورس هستیم که معامله گران بمپنای بالای 1000(بعدا تا 2000 هم میبرنش بالا) را میخرند ولی ولصنمی که پی به ای 5 دارند را با هول و عجله میفروشند !!!!!
با تشکر از سید بزرگوار
بازار همینه دیگه
مهم اقبال به سهم هست که گاها سهام آشغال رو هم در حد برلیان خواستنی میکنه
سید کار از اینا گذشته واقعا نمیشه جلو مردمو گرفت!!یادته ازت کپشیرو پرسیدم الان اون حمایت 800 رو با خاک یکسان کردن،فقط حمایت 670 تومنی مونده،بخدا اعصاب برام نزاشتن!!بابا برین RSi , stochastic ,bollinger band,momnetum همه میگن که وقتشه برگرده ولی بازم تو منفی می فروشن!
الانم که وساپا باز شد!با حراج 128 کی میفروشه؟کافیه یکی بفروشه تا ببینی چه صفی میشه X-(X-(
توصیه بنده به دوستانی که نقد هستند اینه که حتما از بمپنا بخرند ولی اونایی که نقد نیستند نروند و سهمشونو با ضرر بفروشند و بیان بمپنا بخرند !!!!
این خواهش را از صمیم قلب ازتون دارم ، این کارا را انجام ندهید !!!
توصیه بنده به دوستانی که نقد هستند اینه که حتما از بمپنا بخرند ولی اونایی که نقد نیستند نروند و سهمشونو با ضرر بفروشند و بیان بمپنا بخرند !!!!
این خواهش را از صمیم قلب ازتون دارم ، این کارا را انجام ندهید !!!
به نظر میاد امروز معامله نمیشه
چه نازی داره ناظر بازار
بابا بده بره سهم رو دیگه
خلق الله رو الاف کردی
نظر