i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
در اصل توسط هیرکان پست شده است View Postعلی اقا یک سوال شما فکر میکنی خودرو هفته بعد چطوریه ؟؟؟............بنظرت چه سودی رو اعلام میکنه؟؟؟.......بنظرت 14 تومن باشه چه تاثیری روی خودرو میزاره برای تارگت قبل عیدھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
-
تولیدات سال اینده پارس خودرو = داچیا داستر شاسی بلند رومانیای.......برلیانس شاسی بلند چینی (خدای خیلی نازه کوپی بی ام و x1)........یه پیک اپ جدید چینی........افزایش تیراژ تولید تندر 90 و مگان با ورود قطعات از سایت ترکیه رنو (بهتره بدونید چند انبار پر از قطعات مگان و تندر تو ترکیه منتظر دریافت پول از پارس خودرو و رفع مشکل تحریم هستند تا بصورت یکجا تمام قطعات دپو شده رو صادر کنند به تهران)...........نگرش اقتصاد مقاومتی و تولید محور در کشور...........ورود هیت های سرمایه گذار فرانسوی یا چینی برای مشارکت در ساخت خودرو
نظر
-
یه سوال علی اقا به نظر شما طلایی جهانی در تارگت شهریور سال اینده یا همان سپتامبر به چه اهداف قیمتی میتونه برسه........به نظر من طرح محرک اقتصادی امریکا در دروغ نرخ بیکاری گرفتار شده نرخ بیکاری در امریکا 9.5 درصد هست ولی به دروغ گفتن 6.5 درصد
نظر
-
سلام و خسته نباشید عرض میکنم خدمت دوستان از مطالب خوبتان استفاده میکنم.
نظر
-
فعلا این نرم افزارها را پیدا کردم
1-Meridian. برای دانلود روی خود گزینه ها کلیل کنید...
توضیح:
این نرم افزار قادر به محاسبه بسیاری رویدادهای نجومی و سیاره ای است.محاسبه موقعیت ماه و سیارات ، ماهواره ها و تغییرات و مسیر حرکت آنها ، زمان طلوع و نشست ، جزئیات موقعیت و تخمین بسیاری از رویدادهای نجومی و مشخصه های دیگر را محاسبه می کند.
برای اطلاعات بیشتر می توانید به سایت نرم افزار مراجعه کنید.
حجم فایل : 1.7 مگابایت
لینک دانلود : برای دانلود اینجا کلیک کنید.
2-نام برنامه : Gannzilla
نسخه : 8.8c
نام برنامه نویس : Kalashnikov Artem
حجم برنامه : 2.4 مگابایت
توضیحات : در بین برنامه هایی که در رابطه با تئوری گن ارائه شده است ، این برنامه جزء آن دسته برنامه های مورد انتخاب همیشگی من بوده است ، چراکه علاوه بر این که محاسبات قیمت و زمان را در خود دارد محاسبات ستاره شناسی را در خود گنجانده است .هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
دوستان ترجمه فارسی این کتاب پیدا میشه توماس بولوکفسکی encyclopedia of chart patterns تشکر فراوان
نظر
-
روش بعدی داینامیک مینر هست که میتونه کمک کننده باشه...
باید روشهای مختلف را استفاده کرد و موقعی که نتیجه واحدی را دیدیم بر همون اساس عمل کنیم...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
طلای جهانی اگر از 1340 دلار بالاتر بره و با قدرت هم اینکار را انجام بده امکان رشد تا 1460 دلار را هم داره...
البته بنده که دلیل خاصی برای رشد بیشتر طلا نمیبینم چون قضایای اوکراین هم تا چند روز دیگه جمع میشه...
اگر طلا بریزه و از 1300 دلار بیاد پایینتر هدف ریزش تا 1200 دلار و در بلند مدت تا برج 5 سال بعد هدف زیر 1100 دلار را داره...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
نظر