i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sonami2616
    Banned
    • Jan 2014
    • 269

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
    اصلا نگرانی نداره...
    هنوز هم قیمت بسیار مناسبی است :)
    فکر کنید شبندر موقعی که 300 تومن بود را 320 خریدید :)
    بنظرتون کسی که شبندر 320 تومن خرید ضرر کرد؟
    البته این دو قابل مقایسه نیستند ولی از لحاظ رشد و سودآوری فکر میکنم بتواند براحتی همپای شبندر شود :)
    ثتران هم اگر بخواهد جواز ساخت زمین شهریار خودش را بگیر براحتی میتواند تا چندین سال سود 100 تومنی برای هر سهم بسازد !!!
    بقیه پروژه هاش را کنار بگذارید !!!
    همین تازگی هم ثتران پروژه برج خدامیش قطعی شده که ارزش پروژه نزدیک به 800-1000 میلیارد تومن است !!!!
    دیگر پروژه های مسکن مهر و ... همگی مردند !!!
    ثتران و ثشرق و ثاخت هر سه روی به لوکس سازی آوردند و بهترین پروژه ها از آن این شرکتها است که بنده هم تعدادی از پروژه هاش را در این تاپیک گذاشتم...
    ممنون از دلداریتون آقا سید
    یه سوال داشتم ، چه طوری مثلا می شد از نظر تکنیکالی فهمید که زمان مناسب برای خرید کی هست؟
    مثلا اینکه من امروز با فرض اینکه بالای فیبوی 62 تثبیت شده خریدم کار درستی بوده؟
    کلا از نظر آموزشی شما چه جوری به سهمی ورود می کنید ؟

نظر

• محمد80
      عضو عادی
      • Dec 2013
      • 17

سلام برادر عریز
      اقا از این عرضا های شدی و دادن صفها مثل 45 میلیون !!!!!!!! شپنا و تجارت و ...بقیه حس بدی ندارین؟؟ اغلب صفها رو دادن ...دلیلش چی میتونه باشه؟؟ممنون

نظر

• smj13
        عضو فعال
        • Sep 2013
        • 1185

در اصل توسط sonami2616 پست شده است View Post
        ممنون از دلداریتون آقا سید
        یه سوال داشتم ، چه طوری مثلا می شد از نظر تکنیکالی فهمید که زمان مناسب برای خرید کی هست؟
        مثلا اینکه من امروز با فرض اینکه بالای فیبوی 62 تثبیت شده خریدم کار درستی بوده؟
        کلا از نظر آموزشی شما چه جوری به سهمی ورود می کنید ؟
        موقعی به یک سهم ورود میکنم که یا حدسم قریب به یقین باشد یا الگوی مورد نظرم زده شود ، نمونش بانک دی ، که نظرم روی الگوی سرو شانه بود و همین اتفاق هم افتاد...
        ساختمانی هم احتمال داره فردا یکم منفی بشوند ولی از پسفردا مطمئنم که برمیگردند و مثبت میشوند...
        هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• smj13
          عضو فعال
          • Sep 2013
          • 1185

در اصل توسط محمد80 پست شده است View Post
          سلام برادر عریز
          اقا از این عرضا های شدی و دادن صفها مثل 45 میلیون !!!!!!!! شپنا و تجارت و ...بقیه حس بدی ندارین؟؟ اغلب صفها رو دادن ...دلیلش چی میتونه باشه؟؟ممنون
          در شپنا معامله بلوکی انجام شد و در وتجارت هم احتمالا یک صندوق اقدام به فروش کرده ، همین امروز خالی کنند بهتر است چون پایان سال را سیاه میکنند...

نظر

• صولت الدوله قشقایی
            عضو فعال
            • Dec 2013
            • 839

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
            موقعی به یک سهم ورود میکنم که یا حدسم قریب به یقین باشد یا الگوی مورد نظرم زده شود ، نمونش بانک دی ، که نظرم روی الگوی سرو شانه بود و همین اتفاق هم افتاد...
            ساختمانی هم احتمال داره فردا یکم منفی بشوند ولی از پسفردا مطمئنم که برمیگردند و مثبت میشوند...
            سلام دوست عزیز
            بانک دی سهم مورد علاقه من هست بارها رو این سهم سود شناسایی کردم!
            ممنون میشم یه نمودرا بزارین و افق کوتاه مدت و میان مدتشو نشون بدین؟؟؟ در مورد الگو که گفتین تشکیل شده نقطه مناسب ورود کی هست؟؟
            مرسی

نظر

• SINASINA590
              عضو جدید
              • Jun 2011
              • 4

من درمورد خودرویی ها حرف دوستان رو قبول دارم که شرکت ها ی زیان ده چرا باید خریداری شود و یا شرکت با این سود کم چرا باید .....دوستان اینرو هم در نظر بگیرید کسانی که طالب سهم های خودرویی هستند فقط قیمت اسم سهم رو دارن پرداخت میکنند وگرنه خبهمن 230یا خودرو 290تومن فقط قیمت زمین این شرکت هاست اگر این شرکت ها به تولید و اقعی خود برسند سهم خودرویی زیر 1000تومن خند ه دار میشه.

نظر

• H.samimi
                عضو فعال
                • Jan 2014
                • 2092

سيد جان ميشه يه تحليل در مورد اخابر و همراه بذاريد ممنون إز وقتيكه ميذاريد

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                  عضو فعال
                  • Mar 2014
                  • 1656

سلام . در صورت امكان و لطفا حد ضرر سهم هاي زير را براي من مشخص كنيد
                  وپارس
                  تيپيكو
                  مفاخر
                  بمپنا
                  بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• Septima
                    عضو جدید
                    • Jan 2014
                    • 5

سيد جان در مورد فارس هم نظرتونو ميگيد
                    با تشكر

Sent from my iPad using Tapatalk HD

نظر

• Mesbah68
                      عضو فعال
                      • Sep 2013
                      • 346

ثشرق یا ثباغ یا وساخت تو منفی بازار 40% ریختند ولی حقوقی هیچ حمایتی نکرد................دوباره دارند سهام های انبوه سازی رو تو این بازار وا نفسا مهندسی و باد میکنند اونم با تارگت های والا !............فقط اینو توجه داشته باشید که گذر زمان همه چیو ثابت میکنه..........درضمن هم خودروی زیاد دارم هم ساختمانی فراوان ولی با دید مهر ماه سال اینده با تارگت 70% سود در هر دو گروه

نظر

• smj13
                        عضو فعال
                        • Sep 2013
                        • 1185

در اصل توسط SINASINA590 پست شده است View Post
                        من درمورد خودرویی ها حرف دوستان رو قبول دارم که شرکت ها ی زیان ده چرا باید خریداری شود و یا شرکت با این سود کم چرا باید .....دوستان اینرو هم در نظر بگیرید کسانی که طالب سهم های خودرویی هستند فقط قیمت اسم سهم رو دارن پرداخت میکنند وگرنه خبهمن 230یا خودرو 290تومن فقط قیمت زمین این شرکت هاست اگر این شرکت ها به تولید و اقعی خود برسند سهم خودرویی زیر 1000تومن خند ه دار میشه.
                        فکر میکنم اونقدر ضرر انباشته داشته باشند که کل دارایی هاشون هم بفروشند فقط بتونن ضرر جبران کنند :)
                        اینها اونموقع که در تحریم هم نبودن پخی نبودن که بخواهند به بالای 1000 تومن برسند :)
                        البته میشه از یه منظر دیگه هم نگاه کرد ، قیمت خودرو سه برابر شده(کیفیت نصف شده) بنابراین اگر افزایش تولید داشته باشند به معنی سودآوری بیشتر میباشد...
                        نمیدانم ! شاید خودرویی ها هم خوب شوند ولی بنده دوست دارم روی سهامهایی سرمایه گذاری کنم که اما و اگر نداشته باشند ، قیمتشان هم مناسب باشد ، امکان رشد سودآوری را هم داشته باشند ...
                        فعلا جز ساختمانی ها بنده صنعت دیگه ای را نمیبینم در این حد و اندازه باشد ، البته بانکی ها و سیمانی ها هم خوب هستند ولی ساختمانی ها عملا هنوز هیچ رشدی را تجربه نکردند ، چون رشدی را که کرده بودن به بهانه نرخ خوراک پتروشیمی ها(که هیچ ربطی هم بهشون نداشت) همش پرید و به حباب منفی شدید هم رسیدن ، بعد پترویی ها که باز شدند صف خرید هم شدند !!!!!
                        بنده اگر بخواهم فقط دو سهم ثاخت و خودرو را مقایسه کنم خودتان میفهمید واقعا سهام خودرویی توسط یک عده باد شده اند و عملا هیچگونه ارزندگی ندارند و لغو تحریمهاشون هنوز هم تو هواست !!!
                        دیگه نمیخوام پای ثشرق و ثتران و وساخت و ثغرب و ... بکشم وسط که کلا باعث تمسخر خودرویی ها میشوند :)

نظر

• meysam.jalali
                          عضو عادی
                          • Mar 2014
                          • 250

سلام جناب چرچیل
                          چند تا سهام سیمانی به دید 8 ماهه میشه معرفی کنید

من همچنین تشکر می کنم
                          و واقعا ام از تحلیل های نابتون ممنونم
                          آقای سید
                          من قندی ام دارم
                          قپیرا ..

خکاوه
                          ثتران
                          خودرو که یا میفروشمش یا با سیمانی تعویض میکنم نظرتون چیه ؟
                          آخرین ویرایش توسط meysam.jalali؛ 2014/03/02, 07:51.
                          [INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]

[/INDENT]

نظر

• smj13
                            عضو فعال
                            • Sep 2013
                            • 1185

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
                            سلام دوست عزیز
                            بانک دی سهم مورد علاقه من هست بارها رو این سهم سود شناسایی کردم!
                            ممنون میشم یه نمودرا بزارین و افق کوتاه مدت و میان مدتشو نشون بدین؟؟؟ در مورد الگو که گفتین تشکیل شده نقطه مناسب ورود کی هست؟؟
                            مرسی
                            در مورد دی و الگوی زده توضیحات داده شده ، به صفحات قبل مراجعه کنید .

نظر

• smj13
                              عضو فعال
                              • Sep 2013
                              • 1185

در اصل توسط mtm2424 پست شده است View Post
                              سلام . در صورت امكان و لطفا حد ضرر سهم هاي زير را براي من مشخص كنيد
                              وپارس
                              تيپيكو
                              مفاخر
                              بمپنا
                              سلام
                              خوب سهمای بمپنا و مفاخر و تیپیکو اصلا الگویی نزدند که بخواهم برسیشون کنم ، خصوصا بمپنا :)
                              اما وپارس دو حمایت داره 400 و 380 تومن که 380 تومن کف تکنیکالی سهم هم هست...
                              وپارس سهم خوبی است و در کانال صعودی خودش داره حرکت میکنه ، سه مقاومت 440 و 480 و 515 تومن سر راه سهم هست که 515 تومن مقاومت بسیار قوی محسوب میشه...

نظر

• ashoo
                                عضو عادی
                                • Nov 2013
                                • 42

سلام سید جان.مبارک باشه آبی شدنتون.راجع به سمگا نظر چیه سید جان؟

نظر

در حال کار...
                                X