i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
در اصل توسط mnm پست شده است View Postدر مورد خودرو لطف کردید(خودرو دارم و شنبه هم تکسهمش میشم به امید خدا)
در مورد ترجمه هم ممنون میشم عالیه
درک سه قانون الیوت و سه رهنمونش خیلی راحته. طبیعت فرکتال و ترکیب این شمارش با فیبوناچیس که زیبایی این روشو هزار برابر میکنه!
اطمینان داشته باشیدکه در صورتی که بتونین درست موج بشمرید، به ابزار خیلی قوی دست پیدا کردید.
متنش ساده و شیواست. مطالعه کنید، هرجاش سوال داشتید بنده در خدمتم.I entered the bearish market and survived
نظر
-
در اصل توسط feredos پست شده است View Postبعد خوندن این متن، علاقم به این بازار چند برابر شد! عجب مطلبیه این الیوت! عجب مغزی بوده اون الیوت!
درک سه قانون الیوت و سه رهنمونش خیلی راحته. طبیعت فرکتال و ترکیب این شمارش با فیبوناچیس که زیبایی این روشو هزار برابر میکنه!
اطمینان داشته باشیدکه در صورتی که بتونین درست موج بشمرید، به ابزار خیلی قوی دست پیدا کردید.
متنش ساده و شیواست. مطالعه کنید، هرجاش سوال داشتید بنده در خدمتم.
عزیز لطف میکنی ترجمه شده متن موج شماری رو هم بذاری؟
با سپاس از شما/.:blushsmiley:./
نظر
-
در اصل توسط feredos پست شده است View Postبعد خوندن این متن، علاقم به این بازار چند برابر شد! عجب مطلبیه این الیوت! عجب مغزی بوده اون الیوت!
متنش ساده و شیواست. مطالعه کنید، هرجاش سوال داشتید بنده در خدمتم.
فردوس جان ترجمه شو بزاریادبگیریم داداشبهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی
نظر
-
فردوس جان ترجمه شدش هم نمیخاد. باهاش تری کن به بقیه سیگنال خرید بده خیلیا کافیه براشون/:.yead.:/
نظر
-
سلام به همه دوستان بخاطر غیبت طولانی مدت عذر خواهی میکنم
انشالله بیشتر در خدمت دوتسان خواهیم بود و از تجربیات شما دوستان گرامی بهره می بریم
سلامت و موفق باشید
نظر
-
در اصل توسط mahtab.gh441 پست شده است View Postسلام به همه دوستان بخاطر غیبت طولانی مدت عذر خواهی میکنم
انشالله بیشتر در خدمت دوتسان خواهیم بود و از تجربیات شما دوستان گرامی بهره می بریم
سلامت و موفق باشید
منم امیدوارم بتونم از تجربیات و تحلیل هاتون استفاده کنم.
موفق باشید
نظر
-
در اصل توسط feredos پست شده است View Postدیدم تو این تاپیک دوستان در مورد موج شماری نظرات مختلفی داشتند. دارم اینو مطالعه میکنم:
http://stockcharts.com/school/doku.p...tt_wave_theory
مرجع خوبیه واسه مبتدی ها. اگه خواستید ترجمه شو میزارم اینجا
نظر
-
در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Postفردوس جان ترجمه شدش هم نمیخاد. باهاش تری کن به بقیه سیگنال خرید بده خیلیا کافیه براشون/:.yead.:/
اگه فرصت بکنم حتما همین امروز یا فردا مطلب الیوت رو اینجا توضیح خواهم داد.
نمیدونم چرا سید، علی و میثم خیلی کم پیدا شدند.
در مورد دانش سید که شکی نیست ولی لطفش به این تاپیک کم رنگ شده.
اگر دنبال سیگنال خرید هستید، پست های علی و میثم رو بخونید. جفتشون فوق العاده بودند./:.Heart.:/
امیدوارم ما رو تنها نزارند...I entered the bearish market and survived
نظر
-
در اصل توسط mjtb پست شده است View Postبه نظرم هدفش 7800 تومنه و مهمترین مقاومتو رو فیبوی 61.8 میبینه. RSI هم روند صعودیش رو تأیید میکنه.
اما در صورت افت قیمت، اولین حمایتش فیبوی 23.6 (محدوده قیمت حول و حوش 56041)
نظر
-
یه چیزه دیگه به مطلب قبلی اضافه کنم و تموم:
تو پست قبلیم گفته شد سهم در صورت سقوط به قیمت a پس از خرید در b نیاز به L--> ((b/a)-1)*100 <--L درصد صعود برای بازگشت به قیمت b دارد.
مثلا در 300 تومن خریدید سقوط کرده به 200. سهم نیاز به 50 درصد صعود برای رسیدن به 300 داره.
حالا فرض کنید این سهم بخاد از 200 تومن هر روز 5 درصد مثبت بخوره تا برسه به 300. چند روز باید صبر کنیم؟! فرمول جامعش اینه:
days--> n=(log(b/a))/(log(1+(m/100))) <--days
در این فرمول m حداکثر درصد مثبتی است که سهم میتونه در هر روز بخوره. جزئ صحیح n رو با 1 جمع کنید تا تعداد روزها رو بدست بیارید.I entered the bearish market and survived
نظر
-
در اصل توسط patogh67 پست شده است View Postمیگم نباس برای رسم فیبو عدد 100 رو نوک قله میزاشتی؟!!!
نظر
-
-
در اصل توسط feredos پست شده است View Postجهت یادگاری.
قطعا مشابه این رابطه ها جاهای دیگه هست. ولی این چند تا فرمولی که ساده سازی کردم، زمانی که به نرم افزار دسترسی نداشتید و خواستید سریع تصمیم بگیرید، بدرد میخوره:
1)
میزان سرمایه x میباشد. سهمی در قیمت a خریداری شده و به قیمت b رسیده. سود خالص پس از کسر کارمزد کارگزاری ناشی از فروش در قیمت b:
x*(0.98971(b/a)-1.00486)-->p
2)
پس از خرید یه سهم اگه بلافاصله تصمیمتون به هر دلیل از خریدش منصرف شد فرمول زیر رو درنظر بگیرید:
باید قیمت سهم ( a ) خریداری شده به a*1.01515 برسه که شما با فروش در قیمت جدید متحمل ضرری نشید.
3)
سهم از قیمت a به قیمت b رسیده، شما
p-->(0.98971(b/a)-1.00486)*100 <--p
درصد در سود هستید.
4)
سهم در قیمت b خریداری شده. در صورتی که قیمت از b به a افت کند، سرمایه شما در صورت فروش در قیمت a برابر است با
L--> x*(a/b*0.98971-0.00486) <--L
5)
درصد سقوط برابر است با
L--> (1-(a/b))*100 <---L
6)
سهم شما نیاز به
L--> ((b/a)-1)*100 <--L
درصد صعود برای بازگشت به قیمت b دارد.
امیدوارم بیشتر با سه رابطه اول سروکار داشته باشید!
(اون حروف انگلیسی و پرانتزهای اضافه واسه اینه که شکل رابطه ها تو تایپ فارسی به هم نریزه)اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...
نظر
نظر