i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ha110
    عضو عادی
    • Dec 2013
    • 80

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

سلام اقا سید ثشرق ضعیف شده نظر شما چیه

نظر

• afshar
      عضو فعال
      • Aug 2013
      • 1039

آقا سید ثشرق اضافه کردنش و صلاح میدونین امروز حجم خوبی هم معامله شده بنظر
      اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• علی55
        عضو عادی
        • Feb 2014
        • 22

سلام آقا سید خستنه باشی.نظرت ذرمورد ثشرق چی ؟؟نگهدارم یابا ثتران و ثاخت جابجا کنم

نظر

• smj13
          عضو فعال
          • Sep 2013
          • 1185

دوستان خرید ثشرق بسیار خوبه ولی به دید سال بعد...
          بنده همون چهارشنبه گفتم که ثشرق هایم را با ثتران عوض کردم ، دلیلش را هم گفتم...
          ثشرق فعلا کمی با مثبت پایین خرید و فروش میشود تا بقیه بهش برسند ، ولی این سهم اصلا جای نگرانی نداره...
          هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• smj13
            عضو فعال
            • Sep 2013
            • 1185

در اصل توسط mehdi71 پست شده است View Post
            سید جان با توجه به توصیه های زیاد شما و قیمت مناسب ثتران، بعدا از مدت ها امروز مام به ثترانی ها پیوستیم، ایشالله بتونه مرحمی بر زخم هایی پالایشیا گذاشتن رومون باشه :D
            به نظرت صلاح میدونی از صف اعتلا و کی بی سی بیرون بیام و دی بگیرم؟ یا کلا سهم دیگه ای ( هرچند آشنایی با سهمایی که معرفی کردی دارم، منظورم با توجه به صف های امروزه)
            البته اعتلا و کی بی سی رو آفلاین از طریق کارگزاری سفارش دادم به امید اینکه شاید بگیره!
            این دو سهمم بیشتر به خاطر چند روز اولش قصد ورود دارم
            شما خودت یه دو دو تا چهارتا بکن ببین با این صف خرید میشه کی بی سی خرید؟
            بانک دی که همون اول گفتم الگوی الماس زده...
            برسی کنید و با تحلیل خودتون خرید کنید

نظر

• smj13
              عضو فعال
              • Sep 2013
              • 1185

بنده اول وقت یک مقدار بسیار کم شپلی برای یکی از کدهام خریدم ، الان هم قصد خرید ولصنم دارم ، ولصنم تا اواخر برج 2 به قیمت 320 تومن هم خواهد رسید...

نظر

• H.Ahadi
                عضو عادی
                • Dec 2013
                • 76

درود بر شما آقا سيد با تشکر از راهنماييهاتون و کمکي که به بچه ها ميکنيد اميدوارم هميشه سلامت و خرم باشيد.
                نظرتون در مورد بيمه البرز چيه؟
                من سهم رو 192 خريدم فکر ميکنيد چقدر طول ميکشه تا برگرده؟
                در مورد وبصادر هم نظر بدين ممنون ميشم اونم گرون خريدم؟

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
                  دوستان شرانل الگوی بسیار جالبی زده ، از اون الگوهایی که یکدفعه سهم تا 4000 تومن میره بالا ، حتما در سبدتون داشته باشید !!!
                  البته این مطالب را به عنوان مشاوره بگیرید و با تحلیل خودتون خرید کنید !!!

با حساب دو دو تا چهارتا به شرانل 2150 تومان میرسم ... و با کم کردن میانگین 1380 تومان ..35 درصد سبد را به آن اختصاص دادم
                  اما نمیدانم چرا این سهم را بالای 3000 تومن در ذهن خود تصویر میکنم ... دلیل بنیادی که برایم مشخص باشد را پیدا نمیکنم ... دلیل بنیادی را فقط تا 2200 میبینم ..

البته من غبشهر 1000 تومانی را هم تا 2400 میدیدم ... اما سهم خیلی بیشتر از سودی که من پیش بینی میکردم ساخت و سهم 4000 تومان را هم دید ! خودم 1800 فروختم
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• smj13
                    عضو فعال
                    • Sep 2013
                    • 1185

در اصل توسط H.Ahadi پست شده است View Post
                    درود بر شما آقا سيد با تشکر از راهنماييهاتون و کمکي که به بچه ها ميکنيد اميدوارم هميشه سلامت و خرم باشيد.
                    نظرتون در مورد بيمه البرز چيه؟
                    من سهم رو 192 خريدم فکر ميکنيد چقدر طول ميکشه تا برگرده؟
                    در مورد وبصادر هم نظر بدين ممنون ميشم اونم گرون خريدم؟
                    والبر باید تا 570 تومن میریخت ولی نریخت ، فعلا بهش ورود نزنید چون میاد پایین تر !!!
                    وبصادر یه سهم بنیادی بسیار قدرتمند هست و همه دیدند که توی این بازار چجوری مقاومت کرد و نهایتا 10 درصد منفی خورد :)
                    خرید این سهم خوبه ولی این رو هم در نظر داشته باشید که وبصادر خیلی کنده ...

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                      با حساب دو دو تا چهارتا به شرانل 2150 تومان میرسم ... و با کم کردن میانگین 1380 تومان ..35 درصد سبد را به آن اختصاص دادم
                      اما نمیدانم چرا این سهم را بالای 3000 تومن در ذهن خود تصویر میکنم ... دلیل بنیادی که برایم مشخص باشد را پیدا نمیکنم ... دلیل بنیادی را فقط تا 2200 میبینم ..

البته من غبشهر 1000 تومانی را هم تا 2400 میدیدم ... اما سهم خیلی بیشتر از سودی که من پیش بینی میکردم ساخت و سهم 4000 تومان را هم دید ! خودم 1800 فروختم
                      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• smj13
                        عضو فعال
                        • Sep 2013
                        • 1185

در اصل توسط آریو پست شده است View Post

بله دقیقا روی 2130 تومن مقاومت قوی دارد ، بسیار قوی ، ولی الگویی هم که زده بنده را یاد شنفت و شبهرون میندازه :)
                        حالا شما کم شدن معاملات در این سهم را هم بهش اضافه کنید که با رشد ناگهانی به کجاها خواهد رفت...

نظر

• tehraniz
                          عضو عادی
                          • Dec 2013
                          • 42

با سلام خدمت دوستان، آقا سید فروش زیاد حقوقی در بانک دی و ثتران نگران کننده نیست؟ و به نظرتون رشد آنها تو روزهای بعد هم ادامه داره یا صف درست کردن تا راحت تر بفروشند؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

نظر

• smj13
                            عضو فعال
                            • Sep 2013
                            • 1185

دوستان عرضه های حقوقی ثتران مربوط به صندوق ها است و بخاطر تصویه آخر ماهشون مجبور به فروش هستند ، پس چرا ما از این فرصت استفاده نکنیم؟
                            ثتران را از دست ندهید...

نظر

• H.Ahadi
                              عضو عادی
                              • Dec 2013
                              • 76

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
                              والبر باید تا 570 تومن میریخت ولی نریخت ، فعلا بهش ورود نزنید چون میاد پایین تر !!!
                              وبصادر یه سهم بنیادی بسیار قدرتمند هست و همه دیدند که توی این بازار چجوری مقاومت کرد و نهایتا 10 درصد منفی خورد :)
                              خرید این سهم خوبه ولی این رو هم در نظر داشته باشید که وبصادر خیلی کنده ...
                              با تشکر از پاسختون جسارتا" بنده نظرم بيمه البرز بود نه والبر؟

نظر

• smj13
                                عضو فعال
                                • Sep 2013
                                • 1185

در اصل توسط tehraniz پست شده است View Post
                                با سلام خدمت دوستان، آقا سید فروش زیاد حقوقی در بانک دی و ثتران نگران کننده نیست؟ و به نظرتون رشد آنها تو روزهای بعد هم ادامه داره یا صف درست کردن تا راحت تر بفروشند؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
                                بانک دی هم دقیقا فروشش توسط صندوقها است ، اصلا جای نگرانی نداره..

نظر

در حال کار...
                                X