i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • smj13
    عضو فعال
    • Sep 2013
    • 1185

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    با سلام

3000 واحد یعنی سه روز کاری

به نظر شما

بعد از 76500 واحد چه سناریویی برای بازار متصور هستید ..

به نظر من سهم هخای بزرگی مثل فولاد385 تا 400... ومعادن 350...وامید 450...شبندر 1400.. شرانل 1400... فاسمین 770 ....ووووووو بسیاری سهم های دیگر به نقاط حمایتی عالی میرسند که کاملا بنیادی توجیه خرید دارند ...

من دنبال بعد از 76500 واحد هستم ....

سهم های بالا 40 درصد بنیادی کاملا محافظه کارانه جای رشد دارند ...
    برای من جای سواله

آیا حمایت های بالا شکسته خواهند شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نکته دقیقا همینجاست چون پس از ریزش 3000 واحد باز هم یه استراحت و دوباره ریزش تا جایی که هرچه خوردیم را باید یه چیزی بذاریم روش و به بازار پس بدیم :)
    برای همینم هست که دارم میگم اگر فردا این حمایت فیلد بشه کار بازار در اومدست...
    البته بسیار بعید میدونم این حمایت فیلد بشه چون همین پارسان را اگر نگاه میکردید حقوقیش تمام صف فروش را بلعید و این یه اخطار داد به کسانی که میفروشند که سهم صاحب داره...
    از شرانل چیزی اضافه کردید؟
    بنده برای یکی از دوستانم دیروز روی 1420تومن خرید داشتم و میخواستم امروزم بخرم که اینترنتم قطع شد...
    فردا احتمالا آخرین پله از خرید شرانل را داشته باشم :)
    سهم واقعا مفت اندر مفت شده و سهمی که میتونه برای سال بعد 600 تومن سود اعلام کنه را دارند زیر 1400 میفروشند !!!!!
    شرانل مشتی از نمونه خرواره...
    فکر میکنم فردا بازار اواسطش برگرده و البته بنده گروه قدرتمند بازار را در حال حاضر ساختمانی ها میدونم بخصوص ثشرق و ثتران...
    هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• smj13
      عضو فعال
      • Sep 2013
      • 1185

دوستانی هم که قصد خرید بانک دی دارند فردا بهترین موقع خرید است ، اینجور که من میبینم تا 183 میریزه و احتمال سر و شانه کف با هدف قیمتی حداقل 230 تومن و 255 تومن را براش میبینم :)
      بنده خودم فردا به قصد خرید بانک دی شاید کمی از ثترانم را در مثبت با بانک دی تعویض کنم(فقط کمی)..

نظر

• amir2007dkn
        عضو فعال
        • Oct 2013
        • 340

سلام دوست عزیز
        لطفا بفرمایید از بین سه شرکت نفتی ایرانول وبهران و پاسارگاد کدوم بهتره و چرا به نظر بهران و پاسارگاد هم بد نباشن و فکر کنم بهران افزایش سرمایه هم داره لطفا تحلیل کنید
        ضمننا میخوام تک سهم بشم الان دی200تومنی -شپنا3600-شراز2100-توریل775-کاما1100-پکرمان860دارم که متاسفانه تو ضررم به نظر شما سهم دارویی یا نفتی یا بانکی و ...... تا خرداد کدومو میپسندی واگر میخواستی تک سهم بشی 3 ماهه چی میگرفتی

نظر

• smj13
          عضو فعال
          • Sep 2013
          • 1185

در اصل توسط amir2007dkn پست شده است View Post
          سلام دوست عزیز
          لطفا بفرمایید از بین سه شرکت نفتی ایرانول وبهران و پاسارگاد کدوم بهتره و چرا به نظر بهران و پاسارگاد هم بد نباشن و فکر کنم بهران افزایش سرمایه هم داره لطفا تحلیل کنید
          قطعا شپاس و شرانل بهتر از شبهرن هستند ، نیاز به تحلیل نداره فقط کافیه گزارشاتشونو ببینید :)
          نسبت رشد قیمتها را هم ببینید :)
          حالا کدوما بهتره؟

نظر

• amir2007dkn
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 340

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
            قطعا شپاس و شرانل بهتر از شبهرن هستند ، نیاز به تحلیل نداره فقط کافیه گزارشاتشونو ببینید :)
            نسبت رشد قیمتها را هم ببینید :)
            حالا کدوما بهتره؟
            در مورد رشد قیمتی حق با شماست و در مورد بنیادی چطور ؟

نظر

• smj13
              عضو فعال
              • Sep 2013
              • 1185

در اصل توسط patogh67 پست شده است View Post
              خسته نباشید.این تحلیلی ک گذاشتید ایا نشان دهنده یک واگرایی مخفی نیست؟!!!!!!!!منظورم انبوه سازانه
              دقت داشته باشید که اگر دو خط را کنار هم ببینید دارن به هم نزدیک میشوند ، نه اینکه دور شوند...
              منفی امروز فقط هیجانی بود و البته پیشبینی هم میشد ولی لیدرها چکار کردن؟
              ثشرق و ثتران عالی معامله نشدن؟
              حجم معاملات گروه خیره کننده نیست؟
              اندیکاتور گاوها(bulls) بشدت فعال شده و قصد اوج گیری دارد...
              این یعنی خریداران با قدرت پول زیاد دارند وارد گروه میشوند :)

نظر

• amir2007dkn
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 340

ضمننا میخوام تک سهم بشم الان دی200تومنی -شپنا3600-شراز2100-توریل775-کاما1100-پکرمان860دارم که متاسفانه تو ضررم به نظر شما سهم دارویی یا نفتی یا بانکی و ...... تا خرداد کدومو میپسندی واگر میخواستی تک سهم بشی 3 ماهه چی میگرفتی

نظر

• smj13
                  عضو فعال
                  • Sep 2013
                  • 1185

در اصل توسط amir2007dkn پست شده است View Post
                  در مورد رشد قیمتی حق با شماست و در مورد بنیادی چطور ؟
                  در مورد بنیادی شبهرن افزایش سرمایه دارد ، همانطور که شرانل و شپاس هم افزایش سرمایه دارند ولی گزارشات شپاس و شرانل با اینکه دو شرکت فوق العاده محتاط هستند ، از سال 92 بهتر است و این داره قدرت این دو سهم را نشان میده.
                  از لحاظ بنیادی بنده شبهرن را نسبت به قیمتش پایین تر از شرانل و شپاس میدانم :)

نظر

• patogh67
                    عضو عادی
                    • Feb 2014
                    • 41

اگه میشه در مورد واگرایی مخفی توضیح بدید با شکل.واقعا منو کاملا بهم ریخته این واگرایی مخفی

نظر

• smj13
                      عضو فعال
                      • Sep 2013
                      • 1185

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
                      دوستانی هم که قصد خرید بانک دی دارند فردا بهترین موقع خرید است ، اینجور که من میبینم تا 183 میریزه و احتمال سر و شانه کف با هدف قیمتی حداقل 230 تومن و 255 تومن را براش میبینم :)
                      بنده خودم فردا به قصد خرید بانک دی شاید کمی از ثترانم را در مثبت با بانک دی تعویض کنم(فقط کمی)..

دوستان بار دیگه بانک دی را برسی کردم و باز به همین تحلیل رسیدم ولی گروه بانکی ها بسیار ناامیدم کرده !!!!
                      برای همین از همه دوستانی که قصد خرید بانک دی را دارند خواهش میکنم فعلا دست نگهدارند چون گروه بانکی ها داره خرابکاری در میاره و متاسفانه احتمال ریزش تا 645 واحد وجود داره :(
                      توصیه بنده به دوستان اینه که فعلا بانک دی را نخرید تا تکلیف الگویی که میزنه مشخص بشه ، اگر از روی 183 تومن برگشت و صف خرید شد ، میشه گفت که قصد زدن الگوی سر و شانه کف را داره وگرنه تا 170 تومن میریزه ...
                      بگذارید هر وقت الگوی کامل شد خرید کنید ، اصلا دوست ندارم کسی با حرفهای من خرید و فروش کندو متضرر شود ، با اینکه توی امضایم نوشتم
                      هیچ توصیه ای به خرید و فروش ندارم ولی باز هم اگر کسی ضرر کند باعث ناراحتی شدید بنده میشود ، بنده هم تازه کمی حالم بهتر شده باید دوباره بروم سر وقت قرصهای سردردم :(
                      پس باز هم خواهش میکنم و صدها بار ازتون خواهش میکنم با تحلیل خودتون خرید کنید نه گفته های من ، من هم انسان هستم و مسلما خطا زیاد دارم ...

نظر

• za_trader
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 1456

از دوستان کسی مشتاق نیست در مورد (( گن )) مطالعه داشته باشیم.؟
                        ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• bnz
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 381

باسلام سید جان نظرتون درباره خرید ثتران وثشرق فرداچیه بنده نقد هستم /:.yead.:/
                          /:.Heart.:/

نظر

• afshar
                            عضو فعال
                            • Aug 2013
                            • 1039

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
                            از دوستان کسی مشتاق نیست در مورد (( گن )) مطالعه داشته باشیم.؟
                            علی جان میشه 1 کم توضیح بدی دقیقا چیه؟
                            بالطبع همه دوس دارن دقیق تر معامله کنن
                            من هستم
                            اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• za_trader
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 1456

در اصل توسط afshar پست شده است View Post
                              علی جان میشه 1 کم توضیح بدی دقیقا چیه؟
                              بالطبع همه دوس دارن دقیق تر معامله کنن
                              من هستم
                              ویلیام دلبرت گن بزرگترین معامله گر تمام تاریخ در مزرعه ای در ایالت تگزاس در سال1878 به دنیا آمد. او اولین فرزند از 11 فرزند خانواده بود. او هرگز دوره دبستان خود را تمام نکرد او مجبور به کار کردن در مزرعه ی خانوادگی اش بود. او پیرو فرقه ای از دین مسیح به نام باپتیست بود.

ورود او به دنیای معاملات در زمانی بود که در کارگزاری تگزارکانا کار می کرد و از آن زمان به صورت حرفه ای کار خود را شروع کرد و شب ها نیز در مدرسه تجارت حضور می یافت. درسال 1903 در سن 25 سالگی به نیویورک رفت و کارگزاری شخصی خود را افتتاح کرد.

آسوکاسلواراجا . فیزیکدان اتمی که با یکی از بزرگترین بانک های اروپا همکاری می کند می گوید: "گن بزرگترین نابغه ای بوده که تابحال بازارهای مالی به خود دیده است. پیشرفت هایی که او در این زمینه بدست آورده است همانند بزرگترین پیشرفتهایی است که دانشمندان در قرن اخیر بدست آورده اند".

گن یک معامله گر افسانه ایود. او تقریبا 25 نقشه کش را برای ترسیم نمودار تمام سهم ها در بازار سهام نیویورک استخدام کرد. او نمودارها را برای بدست آوردن فرصت های سرمایه گذاری بازبینی می کرد. هر چند که شهرت او بخاطر قدرت پیش بینی گویی اوست اما او ثروت بسیار زیادی رابوسیله روش معاملاتی مکانیکی خود که یک روش پیرو-روند بود بدست آورد.

گن در همه ی زمینه های تجارت موفق بود حتی در زمینه املاک و مستغلات و در زمینه کشتی و غیره. او اولین فردی در امریکا بود که دارای هواپیمای شخصی شد ، او همچنین یک خلبان شخصی نیز داشت.

آقای گن در طول مدت سرمایه گذاری خود حدود 50،000،000 دلار را با میانگین 80 الی 90 درصد از معاملات خود و بدون ضرر و زیان انجام داد که میتوان بدین مسئله اذعان نمود ، آقای گن در تمام مدت کار خود معاملات صحیحی را صورت داده است. همچنین میزان ضررهایی که او در طول معاملات خود متحمل شده از اشتباهات قوانین خرید و فروش او سرچشمه نگرفته بلکه از تغییر در روش سرمایه گذاری خود بوده است.

به هر روی، موفقیت های آقای گن در معاملات بازار های سرمایه برای همگان بسیار خوشایند و دست نیافتنی می نماید. چرا که او در تبدیل سرمایه های اندک با حفظ تعادل و توازن چندین درصدی به ثروت فراوان، تبحر خاص داشت. در زیر چندین مثال از معاملات موفق او ارائه میگردد که دال بر صحت این موضوع دارد:

• سال 1908:تبدیل یک حساب 130 دلاری به حساب 1200 دلاری در ظرف مدت 30 روز
                              • سال 1923:تبدیل یک حساب 973 دلاری به حساب 3000 دلاری ظرف مدت 60 روز
                              • سال 1933: 479 سرمایه گذاری ( معامله ) صورت گرفته که از این تعداد 422 معامله موفق (88% از کل معاملات با سود 4000 درصدی همراه بوده است.)
                              • سال 1946 : تبدیل یک حساب با سرمایه اولیه 4500 دلار به 13000 دلار (سود 400 درصدی ) ظرف مدت 3 ماه

به طورکلی دو نوع روایت در مورد گن باقی مانده است. یکی آنکه وی را فردی افسانه ای و تریدری بی نظیر مینامد و دیگری مقام او را در حد یک جزوه فروش پایین می اورد . همانطور که در کتاب دکتر الدر نوشته شده بود که در مصاحبه با پسر گن وی چنین ابراز داشته که پدرش هرگز نتوانسته از را ه ترید خرجی و امورات زندگیش را بگذراند . و ادعا های پدرش را حقه بازی خوانده است .
                              در روایتی دیگر آمده است روزنامه نگاری با اجازه گن در سپتامبر 1909 به مدت سی روز با وی در بازار بورس نیویورک بود و بگفته وی در مدت این سی روز 92 % پوزیشن های گن با موفقیت بسته شده است .که تعداد این پوزیشن ها 250 عدد بوده است . به هر حال یکی از نظریات وی این بود که بازار دو رویه دارد قیمت و زمان و زمان مهمتر از قیمت است .
                              در هر صورت تحقیقات وی قابل تقدیر است .
                              ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• shahab58
                                عضو عادی
                                • Apr 2013
                                • 68

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
                                دوستان من خیلی به روش معاملاتی گن علاقه دارم ، کسی روش گن رو بلده یا نه ؟
                                اگر کسی بلد هستش لطفا به من هم آموزش بده اگر نه کسی بلد نیست و دوست داره یاد بگیره لطفا بیاد و با هم روش مطالعه داشته باشیم تا یاد بگیریم.
                                خیلی روش دقیقی هستش.
                                سلام
                                اسمش رو شنیدم برا جالبه و میخوام یاد بگیرم.

نظر

در حال کار...
                                X