پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
نکته دقیقا همینجاست چون پس از ریزش 3000 واحد باز هم یه استراحت و دوباره ریزش تا جایی که هرچه خوردیم را باید یه چیزی بذاریم روش و به بازار پس بدیم :)
برای همینم هست که دارم میگم اگر فردا این حمایت فیلد بشه کار بازار در اومدست...
البته بسیار بعید میدونم این حمایت فیلد بشه چون همین پارسان را اگر نگاه میکردید حقوقیش تمام صف فروش را بلعید و این یه اخطار داد به کسانی که میفروشند که سهم صاحب داره...
از شرانل چیزی اضافه کردید؟
بنده برای یکی از دوستانم دیروز روی 1420تومن خرید داشتم و میخواستم امروزم بخرم که اینترنتم قطع شد...
فردا احتمالا آخرین پله از خرید شرانل را داشته باشم :)
سهم واقعا مفت اندر مفت شده و سهمی که میتونه برای سال بعد 600 تومن سود اعلام کنه را دارند زیر 1400 میفروشند !!!!!
شرانل مشتی از نمونه خرواره...
فکر میکنم فردا بازار اواسطش برگرده و البته بنده گروه قدرتمند بازار را در حال حاضر ساختمانی ها میدونم بخصوص ثشرق و ثتران...
در اصل توسط آریو پست شده است
View Post
برای همینم هست که دارم میگم اگر فردا این حمایت فیلد بشه کار بازار در اومدست...
البته بسیار بعید میدونم این حمایت فیلد بشه چون همین پارسان را اگر نگاه میکردید حقوقیش تمام صف فروش را بلعید و این یه اخطار داد به کسانی که میفروشند که سهم صاحب داره...
از شرانل چیزی اضافه کردید؟
بنده برای یکی از دوستانم دیروز روی 1420تومن خرید داشتم و میخواستم امروزم بخرم که اینترنتم قطع شد...
فردا احتمالا آخرین پله از خرید شرانل را داشته باشم :)
سهم واقعا مفت اندر مفت شده و سهمی که میتونه برای سال بعد 600 تومن سود اعلام کنه را دارند زیر 1400 میفروشند !!!!!
شرانل مشتی از نمونه خرواره...
فکر میکنم فردا بازار اواسطش برگرده و البته بنده گروه قدرتمند بازار را در حال حاضر ساختمانی ها میدونم بخصوص ثشرق و ثتران...
نظر